Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

SABAH YOK

SAAT 16.20
1 fincan sütlü türk kahvesi

AKŞAM 19 galiba
Biraz haşlanmış tavuk
1 tabak taze fasulye
1 kase cacık
Kahvaltısiz iyi durmuşsun o saate kadar ama bence küçük birseylerde olsa yemelisinki meton çalışsın

Yulaf kepeğini nasıl tuketiyorsun bendede var degerlendiriyim

Bu hafta otutturqmadim sporu oyuzden etiketlemedim seni bahar haftaya ama bu listedeyim

Güzel gunlerde giy cicilerini tatlım
Yazın kesinlikle salaş rahat kıyafetler en guzeli

Herkese afiyet olsun kızlar. Benim menüm

Sabah yok
12.00 sade Türk kahvesi

Öğlen 14.00

Dört kaşık patatesli zeytinyağlı omlet
Biraz peynir
Domates
Salatalık

Akşam 19.00
Beş yemek kaşığı zeytinyağlı kabak
2 dilim tb ekmeği
Bir küçük kase yoğurt

Ara 23.00
Sade Türk kahvesi

2 litre su şimdilik

En azindan sporun var kiz deme öyle eve gec geliyorum yürüyüş haric bisey yapamadım

Bakalım yapıyoruz elimizden geldiğince canım Ne oldu benim Çürüküme Elmama bu arada Mefkurem abla
Tebrıkler canım spor için
saol canımmm
Kolay gelsin kuzum
saol canımmm
Herzamanmi bu şekilde spor yapıyorsun canım oyleyse senin bı deri bir kemik kalman lazım
Tatlı telasilarin sebebi nedir bekardin dimi sen
Bekardım da öyle değil be canım yeğenim geliyor ondan o telaşlar yani Her zaman spor yapıyorum eğer dönem içinde çok yoğun değilsem ama ben yaptığım sporun 5 katı falan yiyordum ondan bir deri bir kemik olduğum pek söylenemez

masAllah canım sporlar süper Allah kolaylık versin
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
08:30=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık, biber

16:00=== 3 kabak dolma
2 kase cacık
2 adet küçük kuru soğan

Su 2 lt
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım hayırdır niye ki
SABAH YOK

SAAT 16.20
1 fincan sütlü türk kahvesi

AKŞAM 19 galiba
Biraz haşlanmış tavuk
1 tabak taze fasulye
1 kase cacık
afiyet olsun canım sabah kahvaltını atlama bence mutlaka ye biseyler
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Iyi geceler kızlar bugün salak gibiydim ha sabah 10a kadar uyudum sonra gün içinde yine uyudum saçma salak yedim biseyler biraz cıss da var o yüzden bugün de menü vermeyim ben iyisi fazlaca şiş hissediyorum kendimi bel ağrısı felaket zaten her regl öncesi böyle maalesef gecikme falan olmazsa pazartesi salı normale dönerim snrm

Sağol canım

Geçmiş olsun canım bende de oluyor bel ağrısı hatta bitikten sonra daha da artıyor bir kaç gün çekiyorum maalesef

Bu sefer hedefe ulaşınca eski yeme düzenine dönme bacım okadar canla başla spor yapıyorsun istediğin fizikte kalmayi hakediyor
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebisinizi

Baska konuda polemik yapmis
oy kuzum ya yarına gelir inşallah 9.takimin demirbaşlarindan olmuş gozlerimiz arar hilalcani
Ben bdv takilsam banlanmadigim gün kalmaz Memleketimin çeşit çeşit insanları var bı çesitde benum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…