Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydinnnn güzellerrrr

Tartidan onceki son günü lutfen iyi değerlendirin

Dün oglan cok yordu beni
Anacim 1 dk otursa ya
Oyuncaklada fazla oynamiyor hemen sıkılıyor
Durmadan disari ciktik

Alerjimde dün baya kötüydü
Burun silmekten helak oldum hele kasintisi delirtiyor
Aksam yagmur yagdi da biraz duzeldi

Bugun kaçış yok, temizlik yapmam lazim :)))

Allah yardımcın olsun ablacım ve geçmiş olsun

Allah yardımcın olsun ablacım ve geçmiş olsun
Sagol cnm

Sen nasılsın biraz üzgün geliyon sanki bana
Hersey yolundami

Dun senin normal menune gore biraz fazlaydi :)) sabah 1 tk fistik ezmesi olabilir, o varsa bal olmaz

Kiz survivorda kadinlar hindistan cevizi yiyerek nasil kilo aliyolar gormuyonmu

çok şükür ablacım herşey yolunda, geçen haftaki bunalımlı halim biraz olsun dağıldı
sadece kızımı çok özlüyorum onun burukluğu var sadece

evet dün biraz abarttığım doğrudur
fıstık ezmesi çok faydalıymış o yüzden öğünüme kattı ama sade sade pek hoşlaşmadım bal ekledim azıcık :)
ama bundan sonra sade yemeye çalışayım
dün b,i tatlı krizim tuttu bari en az zararlı olanı hindistan cevizini seçtim

Günaydınnnnnnbenim de temizlik, çamaşır ve ütü yapmam lazım çünkü Cumartesi tatile gidiyoruz yarın ancak bavul hazırlarım. Peki ben ne yapıyorum? Netten selülit giderici yağ tarifi arıyorum

Kızlar selülit demişken hatırlarsınız birkaç hafta önce her banyoda kahveyle masaj yapıyorum demiştim. Şimdi ilk selülitlerimin fotosunu çekmiştim bugün baktım bayaaa bir azalma var. Hem de siyah noktalarım gitti. Duş sonrası vücuduma nemlendirici sürmeme gerek kalmıyor. Yüzüm pürüzsüzleşti. ( bu arada güneş kremi sürmeden dışarı çıkmam kahve maskesinden sonra cilt hassaslaşıyor) fakat Ender saraçın bir selülit giderici tarifi var. Kahveyi bırakıp biraz da onu deneyeceğim yine paylaşırım sonucu. Güüya 3 haftada sonuç veriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…