- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #301.901
yaaa bana oralarda harcanan vakit, enerji cok bosuna geliyoroy kuzum ya yarına gelir inşallah 9.takimin demirbaşlarindan olmuş gozlerimiz arar hilalcani
Ben bdv takilsam banlanmadigim gün kalmazMemleketimin çeşit çeşit insanları var bı çesitde benum
hayirdir cnm kisa ziyaretmi nerdesinGünaydın kızlarBen il dışındayım o yüzden pek gelemiyorum
Dünkü menüm
Sabah 09.00
2 dlm tbe tost
5 zeytin
12.00
1 dlm karpuz
5 kiraz
1 kayısı
14.00
1 tabak etli türlü
Yoğurt
17.00
10 badem
19.00
1 tabak etli türlü
Az karpuz
Su:2 lt
Spor:50 dk yürüyüş =150 puanPnrrr-12
mecburmu :)) isteyen mi yapiyorkolayı geline bence oturuyor sadece çayı kahvesi önüne geliyoren zoru annelere oluyor ya misafir ağırlıyorlar hep
masallah dilegim azmin daim olsun bana da bulastirGünaydın kızlartartiya son bir gün bugün ben kesinlikle spor yapmam lazım ve alabilirsem kabak alıp kabak sote salata yapmam lazım akşam ,buda bana yarın eksi getirecektir
Ayrıca İbrahim Saraçoğlu diyor ki selülit yapan en önemli 3 şey ; 1 fincandan çok kahve, susuzluk ve hareketsizlikKızlar selülit demişken hatırlarsınız birkaç hafta önce her banyoda kahveyle masaj yapıyorum demiştim. Şimdi ilk selülitlerimin fotosunu çekmiştim bugün baktım bayaaa bir azalma var. Hem de siyah noktalarım gitti. Duş sonrası vücuduma nemlendirici sürmeme gerek kalmıyor. Yüzüm pürüzsüzleşti. ( bu arada güneş kremi sürmeden dışarı çıkmam kahve maskesinden sonra cilt hassaslaşıyor) fakat Ender saraçın bir selülit giderici tarifi var. Kahveyi bırakıp biraz da onu deneyeceğim yine paylaşırım sonucu. Güüya 3 haftada sonuç veriyormuş
Gelinimiz istemedi fakat annesi ve kayınvalidesi isteyince mecbur kaldı garibimyaaa bana oralarda harcanan vakit, enerji cok bosuna geliyor
Sanki hic kendi derdimiz yok ta bide milletin negatif seyleriyle kendimizi niye dolduralim :))
hayirdir cnm kisa ziyaretmi nerdesin
Menude aksam karpuz olmasa olurmus
mecburmu :)) isteyen mi yapiyor
masallah dilegim azmin daim olsun bana da bulastir
Ne oldu canım, anlatmak istersen dinlemek isterimEvet kuzum.
Çok canım sıkkın.
Ailevi sorunlar var maalesef.
Çok üzgünüm çok....
Günaydın canımmmGünaydın 9. Takımın müstakbel fit hatunları
Ne oldu canım, anlatmak istersen dinlemek isterim
Tek sorun özlem olsun cnm Allah baska dert vermesinçok şükür ablacım herşey yolunda, geçen haftaki bunalımlı halim biraz olsun dağıldı
sadece kızımı çok özlüyorum onun burukluğu var sadece
evet dün biraz abarttığım doğrudur
fıstık ezmesi çok faydalıymış o yüzden öğünüme kattı ama sade sade pek hoşlaşmadım bal ekledim azıcık :)
ama bundan sonra sade yemeye çalışayım
dün b,i tatlı krizim tuttu bari en az zararlı olanı hindistan cevizini seçtim
Bende su disinda ikiside mevcutAyrıca İbrahim Saraçoğlu diyor ki selülit yapan en önemli 3 şey ; 1 fincandan çok kahve, susuzluk ve hareketsizlik
aminn ablacımmTek sorun özlem olsun cnm Allah baska dert vermesin
Unutmuşum alintilarda gördüm
Sabah daha muz da varmis
Guzel haberlerle gel ins. CnmGunaydinlarrrbugun oglen Doktor randevum var :)
Kaldırsınlar artık şu gereksiz gelenek görenekleri bence ya... gelen nazar ediyor gidiyor, sonra insanlarda huzur mutluluk kalmıyor...Gelinimiz istemedi fakat annesi ve kayınvalidesi isteyince mecbur kaldı garibim
Ins. Bugun abartmamisindiraminn ablacımm
ayyyy evet şu an böyle tek tek yazınca harbi ben dün ne yemişim yaaaa
Niran sen gelenekleri bosver de yarin yuzde 2 den haber verKaldırsınlar artık şu gereksiz gelenek görenekleri bence ya... gelen nazar ediyor gidiyor, sonra insanlarda huzur mutluluk kalmıyor...
Canım sen paylaştın paylaşalı bende kahve telvelerini değerlendiriyorum, vücuduma değil ama yüzüme sürüp masaj yapıyorum, dediğin gibi cildim güzelleşti.Kızlar selülit demişken hatırlarsınız birkaç hafta önce her banyoda kahveyle masaj yapıyorum demiştim. Şimdi ilk selülitlerimin fotosunu çekmiştim bugün baktım bayaaa bir azalma var. Hem de siyah noktalarım gitti. Duş sonrası vücuduma nemlendirici sürmeme gerek kalmıyor. Yüzüm pürüzsüzleşti. ( bu arada güneş kremi sürmeden dışarı çıkmam kahve maskesinden sonra cilt hassaslaşıyor) fakat Ender saraçın bir selülit giderici tarifi var. Kahveyi bırakıp biraz da onu deneyeceğim yine paylaşırım sonucu. Güüya 3 haftada sonuç veriyormuş
yok yok sabah Allahtan fazla yemedimIns. Bugun abartmamisindir
Yarın sürpriz yumurtadan ne çıkar bilmiyorum canımNiran sen gelenekleri bosver de yarin yuzde 2 den haber ver
Bu hafta otutturqmadim sporu oyuzden etiketlemedim seni bahar haftaya ama bu listedeyim
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Evde değildim yiyemedim o yüzdenAfiyet olsun kuzum ama
Kahvaltıyı atlamak metabolizma yavaşlatır diye biliyorum canım.
Dışarıdaydım yemedim o yüzden :)Kahvaltısiz iyi durmuşsun o saate kadar ama bence küçük birseylerde olsa yemelisinki meton çalışsın
Çok sevindim canımCanım sen paylaştın paylaşalı bende kahve telvelerini değerlendiriyorum, vücuduma değil ama yüzüme sürüp masaj yapıyorum, dediğin gibi cildim güzelleşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?