Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bugün elimin pantolonu için avm ye, ordan bavulu tamire vermiştim onu almaya, ordan anneannemi alıp gelin görmeye bırakacağım. Gelip temizlik çamaşırı halletmeliyim. İnşallah akşama görüşürüz artık. Sağlıcakla kalın, mutlu kalın

Hadi bakalım başarılar hepimizin inşallah. Ben seni yenerim ama artık ekstra dikkat etmelisin canım
Baaak tam çıkacaktım golü farkettim. Haftaya Cuma’ya senden eksiye düşersem ağlama canım. Çok bakan oldu arkamdan

Kolay gelsin canım

Kızlar Bn dün çok sağlıksız Bi gün geçirdim sabah mide bulantısından dolayı akşama kadar birsey yiyemedim
Akşam da eşimin teyzesinin nişanı vardı
Orda iki tane şu küçük sandiviçlerden yapılmış krem peynirli üstü kaşar ve maydanoz bulanmış olanlarından yedim yanına bı bardak ayran

Kolay gelsin cnm yogun bigun olucak sanirim :)

Geçmiş olsun canım

Ne oldu canım, anlatmak istersen dinlemek isterim
Paylaşmak istersen burdayız canım ailevi sorunlar insanı çökertiyor maalesef. O yüzden içine atma
hayırdır inşallah kuzum
ilk sefer seferse 1 gun degilse 3 gün olur heralde cnm
hilal korumada cnm

Hayirdir kuzum anlatmak istersen dinleriz biliyosun
eceboce noldu canım anlat istersen rahatlarsın
çok teşekkür ederim arkadaşlarım. kaybolmuş hissediyorum.
anlatacak dermanım yok ....,
iş yerindeyim zaten anlatmaya kalkarsam ağlayacağım herkesin içinde....
destekleriniz ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum....
iyi ki varsınız....

Evdeki hesap çarşıya uymadıbebek görmeye misafirim geliyor börek kısır yapıyorum buzlukta da birşeyler var
Onlara çaktırmadan yememem lazım akşam için kabakta aldım marketten onu yiycem bugün napip Edip bugünü kazasız atlatmam lazım

Geçmiş olsun abla bilirim o alerji derdini ben mayısta ölüyorum sandımdı alerjiye bağlı astımım da var benim polenler tıkadı mı fena oluyorum valla eğer ki alerjin devam ediyorsa ev tozu ve akarı da etkiler istersen çok zorlama temizlik için kendini
ilk sefer seferse 1 gun degilse 3 gün olur heralde cnm

inşallah ilk seferidir ya kıyamam kuzuma CurukElma

hay Allah kuzum üzüldüm şu an yaaa
her zaman buradayız anlatıp rahatlamak istersen

afıyet olsun canım
geçmiş olsun abla kolay gelsın
An itibariyle Hayatgusel ile rakip olduk ikimize de başarılar diliyorum canım
oooo hayırlı olsun ıkınızede başarılar canım
kolay gelsın canım
geçmiş olsun canım daha ıyımısın bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…