- Konu Sahibi Handandandan
-
- #301.921
Hadi bakalım başarılar hepimizin inşallah. Ben seni yenerim ama artık ekstra dikkat etmelisin canım
Baaak tam çıkacaktım golü farkettim. Haftaya Cuma’ya senden eksiye düşersem ağlama canım. Çok bakan oldu arkamdanHadi bakalım başarılar hepimizin inşallah. Ben seni yenerim ama artık ekstra dikkat etmelisin canım
Kolay gelsin canımKızlar bugün elimin pantolonu için avm ye, ordan bavulu tamire vermiştim onu almaya, ordan anneannemi alıp gelin görmeye bırakacağım. Gelip temizlik çamaşırı halletmeliyim. İnşallah akşama görüşürüz artık. Sağlıcakla kalın, mutlu kalın
Ben seni uyardım canım artık haftaya kim gol atacak görürüzBaaak tam çıkacaktım golü farkettim. Haftaya Cuma’ya senden eksiye düşersem ağlama canım. Çok bakan oldu arkamdan
Kızlar bugün elimin pantolonu için avm ye, ordan bavulu tamire vermiştim onu almaya, ordan anneannemi alıp gelin görmeye bırakacağım. Gelip temizlik çamaşırı halletmeliyim. İnşallah akşama görüşürüz artık. Sağlıcakla kalın, mutlu kalın
Geçmiş olsun canımKızlar Bn dün çok sağlıksız Bi gün geçirdim sabah mide bulantısından dolayı akşama kadar birsey yiyemedim
Akşam da eşimin teyzesinin nişanı vardı
Orda iki tane şu küçük sandiviçlerden yapılmış krem peynirli üstü kaşar ve maydanoz bulanmış olanlarından yedim yanına bı bardak ayran
Başarılar diliyorum canım, artık bahanelerin bitti zaten, başaracağına inanıyorum
Ne oldu canım, anlatmak istersen dinlemek isterim
Paylaşmak istersen burdayız canım ailevi sorunlar insanı çökertiyor maalesef. O yüzden içine atma
hayırdır inşallah kuzum
ilk sefer seferse 1 gun degilse 3 gün olur heralde cnm
hilal korumada cnm
Hayirdir kuzum anlatmak istersen dinleriz biliyosun
çok teşekkür ederim arkadaşlarım. kaybolmuş hissediyorum.eceboce noldu canım anlat istersen rahatlarsın
Günaydinnnn güzellerrrr
Tartidan onceki son günü lutfen iyi değerlendirin
Dün oglan cok yordu beni
Anacim 1 dk otursa ya
Oyuncaklada fazla oynamiyor hemen sıkılıyor
Durmadan disari ciktik
Alerjimde dün baya kötüydü
Burun silmekten helak oldum hele kasintisi delirtiyor
Aksam yagmur yagdi da biraz duzeldi
Bugun kaçış yok, temizlik yapmam lazim :)))
ilk sefer seferse 1 gun degilse 3 gün olur heralde cnm
hay Allah kuzum üzüldüm şu an yaaaçok teşekkür ederim arkadaşlarım. kaybolmuş hissediyorum.
anlatacak dermanım yok ....,
iş yerindeyim zaten anlatmaya kalkarsam ağlayacağım herkesin içinde....
destekleriniz ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum....
iyi ki varsınız....
afıyet olsun canımGünaydın kızlarBen il dışındayım o yüzden pek gelemiyorum
Dünkü menüm
Sabah 09.00
2 dlm tbe tost
5 zeytin
12.00
1 dlm karpuz
5 kiraz
1 kayısı
14.00
1 tabak etli türlü
Yoğurt
17.00
10 badem
19.00
1 tabak etli türlü
Az karpuz
Su:2 lt
Spor:50 dk yürüyüş =150 puanPnrrr-12
geçmiş olsun abla kolay gelsınGünaydinnnn güzellerrrr
Tartidan onceki son günü lutfen iyi değerlendirin
Dün oglan cok yordu beni
Anacim 1 dk otursa ya
Oyuncaklada fazla oynamiyor hemen sıkılıyor
Durmadan disari ciktik
Alerjimde dün baya kötüydü
Burun silmekten helak oldum hele kasintisi delirtiyor
Aksam yagmur yagdi da biraz duzeldi
Bugun kaçış yok, temizlik yapmam lazim :)))
oooo hayırlı olsun ıkınızede başarılar canım
kolay gelsın canımKızlar bugün elimin pantolonu için avm ye, ordan bavulu tamire vermiştim onu almaya, ordan anneannemi alıp gelin görmeye bırakacağım. Gelip temizlik çamaşırı halletmeliyim. İnşallah akşama görüşürüz artık. Sağlıcakla kalın, mutlu kalın
geçmiş olsun canım daha ıyımısın bugunKızlar Bn dün çok sağlıksız Bi gün geçirdim sabah mide bulantısından dolayı akşama kadar birsey yiyemedim
Akşam da eşimin teyzesinin nişanı vardı
Orda iki tane şu küçük sandiviçlerden yapılmış krem peynirli üstü kaşar ve maydanoz bulanmış olanlarından yedim yanına bı bardak ayran
afiyet olsun canım08:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 adet siyah zeytin
Domates, salatalık, biber
15:00=== 6 yk yeşil fasulye
2 kase cacık
2 adet küçük kuru soğan
Su 2 lt
Saol cnm bnim valla iyiyim bugün biraz dahageçmiş olsun canım daha ıyımısın bugun
Tşk ederim kuzum çok saolGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?