Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Jasminium84 nasılsın kuzum, biraz kendine gelebildin mi? Bu ara yoğunluktan pek yazamadım
biraz daha iyi hissediyorum kendimi kuzum
kitap okumaya başladım, başladığımdan beri ruh halim iyileşti çok enteresan di mi
yine tahammülsüzlüklerim var ama dilimin ucuna geldiğinde bağırtılarım kitabımı açıyorum onu sesli okuyorum içimdeki sesi susturmaya çalışıyorum, sanırım susuyor da :)
bilmiyorum bu yaptığım doğru mu yanlış mı uzun vadede başka türlü çıkar mı ortaya gerginliklerim, ama şimdilik iyiyim :)
sağol sorduğun için

Gunaydin inşallah sende Güzel eksi görürsün canim
insAllah bklm
geçmiş olsun canım
hadi insAllah kqzasiz belasız atlatırsın
Eskilerden yenilerden herkese selamlar. Nasilsiniz kizlar. @mefkurem abla sen nasilsin nasil gidiyor diyet. Izne ayrilmissin sanirim
mrb aleyküm selam iyiyim şükür ben sen naislsin
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

merhaba herkese
dün ögleden sonra salona gittim bakmak için 2 salon var simdi aklımda bakalım , sonra ordan piknige gittik yagmurluydu kapalı alanda olsakta soguktu onun da mı etkisi var bilmem ama asırı siskinim ve sancılarım var sıcak su torbası ile geziyorum bu saabah daha da artıydım 67,5 gibi bir rakam görünce moralimde bozuldu acıkcası lapa yedim bugun iki ogun dünün menüsünü yazmadım biliyorum onu da ekleyim

saabah (9:00)
1 yumurta
1 dilim kızarmıs ekmek
1 kk peynir
domates salatalık

ögle&aksam(15:00-16:00)
2 bardak ayran
2 tavuk kanat
2 köfte
1 avuc ici kadar tavuk pırzola
salata
1/2 tam bugday lavas

** * 9.Takim 627. Etap * * *

Niran Nevra( 77/
Jasminium84 (59,6/
nanekekik(66,9/
eceboce(59,4/
Bayankokosh (73/
Pumpkin00(92,5/
Keseli kanguru (95,8/

9.takim ortalamasi : %

Deneme suresindeki üyeler :

AsyaaAyazz(70,4/)BT:21,05,19 bk:73.5 Hdf:60
MLKn(68,5/))BT:21,05,19 bk:72 Hdf:58
88prenses22 (97/)BT:30.05.19 BK:98 H:80

GunesinKizi35 (50. 7)mezun uye, BT:05.06.19 BK:52 H:47
MenekseSare(66,8/)BT:7.06.19 BK:68 H:50
Herasmom (58,7/)Bt 10.06.19 BK:60 H:55
Ucmelekannesi(79)BT:13.06.19 bk:79 h:65

❤ FREE CANLAR ❤
CurukElma (58.1
Ekim2009 (88.1/
badem(71,7/
Sweetyy83 (71,7/
tugce(63
elfkkk(68.1/
Poni bon (89,7/
Bi prenses annesi (83.7

İzine ayrılan uyeler
*bi prenses annesi()626.etapta izne ayrıldı
*mefkurem( )610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı

Pnrrr-20(78

Kontrolden geliyorm kizlar hersey iyimis cok sükur 2900 olmuş bıdıgım hatta nst bagladilar bugun oda iyi cikti. Haftaya goruscez saniyodm ama 2 hafta sonra goruselm dedi ozamanda catı muaynesi yapcak ondn cok korkuyorum ama hayirlisi bakalm. Odemin fazla yok dedi hatta simdiye kadar kac kilo aldin dedi 13 dedim cok iyi dedi

Eskilerden yenilerden herkese selamlar. Nasilsiniz kizlar. @mefkurem abla sen nasilsin nasil gidiyor diyet. Izne ayrilmissin sanirim

Selam cnm nasilsin iyimisin biz iyiyiz cok sukur :) senin kilo durumun ne aldinmi verdinmi naptin

afiyet olsun canım
Cok iyi haber cnm korkma muayeneden ilk defa olacaksa insan tedirgin oluyor tabi ama mecbur alışıyorsn sağlıkla gelsin insAllah meleğin kilosu da cok guzel masAllah

afıyet olsun canım
afıyet olsun canı
Maşallah kuçuk kuzuya muayeneden korkma canım insan cekınıyor utanıyor dogal olarak ama hersey tatlı bıdıgın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…