- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #301.941
Aleykum selam canımEskilerden yenilerden herkese selamlar. Nasilsiniz kizlar. @mefkurem abla sen nasilsin nasil gidiyor diyet. Izne ayrilmissin sanirim
Afıyet olsun canım erkencısın yıne08:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 adet siyah zeytin
Domates, salatalık, biber
15:00=== 6 yk yeşil fasulye
2 kase cacık
2 adet küçük kuru soğan
Su 2 lt
Aynen canım.. okuldan aç düştüm eve..Afıyet olsun canım erkencısın yıne
biraz daha iyi hissediyorum kendimi kuzumJasminium84 nasılsın kuzum, biraz kendine gelebildin mi? Bu ara yoğunluktan pek yazamadım
insAllah bklmGunaydin inşallah sende Güzel eksi görürsün canim
geçmiş olsun canımKızlar Bn dün çok sağlıksız Bi gün geçirdim sabah mide bulantısından dolayı akşama kadar birsey yiyemedim
Akşam da eşimin teyzesinin nişanı vardı
Orda iki tane şu küçük sandiviçlerden yapılmış krem peynirli üstü kaşar ve maydanoz bulanmış olanlarından yedim yanına bı bardak ayran
hadi insAllah kqzasiz belasız atlatırsınEvdeki hesap çarşıya uymadıbebek görmeye misafirim geliyor börek kısır yapıyorum buzlukta da birşeyler var
Onlara çaktırmadan yememem lazım akşam için kabakta aldım marketten onu yiycem bugün napip Edip bugünü kazasız atlatmam lazım
mrb aleyküm selam iyiyim şükür ben sen naislsinEskilerden yenilerden herkese selamlar. Nasilsiniz kizlar. @mefkurem abla sen nasilsin nasil gidiyor diyet. Izne ayrilmissin sanirim
Afiyet olsun canım08:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 adet siyah zeytin
2 kase cacık
2 adet küçük kuru soğan
Su 2 lt
Burdayım abla sen denk gelmiyor olabilir misin aceba =)))Pumpkin00 nerelerdesin, merak ettim..
Afiyet olsun08:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 adet siyah zeytin
2 kase cacık
2 adet küçük kuru soğan
Su 2 lt
Ay ne bileyim canım ya...korktum niyeyseBurdayım abla sen denk gelmiyor olabilir misin aceba =)))
Afiyet olsun canımÖğle 1. 1 çay bardağı süt 2yk yulaf
Ara. 3 buçuk. 2ke domates ve lor ile tost.
Akşam 6 20. 2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak mantarlı tavuk sote.
1 lokma (1 TL büyüklüğü) k ekmeği
2 lt su içildi 3.5 olacak inş
Eskilerden yenilerden herkese selamlar. Nasilsiniz kizlar. @mefkurem abla sen nasilsin nasil gidiyor diyet. Izne ayrilmissin sanirim
afiyet olsun canımmerhaba herkese
dün ögleden sonra salona gittim bakmak için 2 salon var simdi aklımda bakalım , sonra ordan piknige gittik yagmurluydu kapalı alanda olsakta soguktu onun da mı etkisi var bilmem ama asırı siskinim ve sancılarım var sıcak su torbası ile geziyorum bu saabah daha da artıydım 67,5 gibi bir rakam görünce moralimde bozuldu acıkcasılapa yedim bugun iki ogun dünün menüsünü yazmadım biliyorum onu da ekleyim
saabah (9:00)
1 yumurta
1 dilim kızarmıs ekmek
1 kk peynir
domates salatalık
ögle&aksam(15:00-16:00)
2 bardak ayran
2 tavuk kanat
2 köfte
1 avuc ici kadar tavuk pırzola
salata
1/2 tam bugday lavas
Cok iyi haber cnm korkma muayeneden ilk defa olacaksa insan tedirgin oluyor tabi ama mecbur alışıyorsnKontrolden geliyorm kizlar hersey iyimis cok sükur 2900 olmuş bıdıgımhatta nst bagladilar bugun oda iyi cikti. Haftaya goruscez saniyodm ama 2 hafta sonra goruselm dedi ozamanda catı muaynesi yapcak ondn cok korkuyorum ama hayirlisi bakalm. Odemin fazla yok dedi hatta simdiye kadar kac kilo aldin dedi 13 dedim cok iyi dedi
afıyet olsun canımÖğle 1. 1 çay bardağı süt 2yk yulaf
Ara. 3 buçuk. 2ke domates ve lor ile tost.
Akşam 6 20. 2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak mantarlı tavuk sote.
1 lokma (1 TL büyüklüğü) k ekmeği
2 lt su içildi 3.5 olacak inş
afıyet olsun canımerhaba herkese
dün ögleden sonra salona gittim bakmak için 2 salon var simdi aklımda bakalım , sonra ordan piknige gittik yagmurluydu kapalı alanda olsakta soguktu onun da mı etkisi var bilmem ama asırı siskinim ve sancılarım var sıcak su torbası ile geziyorum bu saabah daha da artıydım 67,5 gibi bir rakam görünce moralimde bozuldu acıkcasılapa yedim bugun iki ogun dünün menüsünü yazmadım biliyorum onu da ekleyim
saabah (9:00)
1 yumurta
1 dilim kızarmıs ekmek
1 kk peynir
domates salatalık
ögle&aksam(15:00-16:00)
2 bardak ayran
2 tavuk kanat
2 köfte
1 avuc ici kadar tavuk pırzola
salata
1/2 tam bugday lavas
Maşallah kuçuk kuzuyaKontrolden geliyorm kizlar hersey iyimis cok sükur 2900 olmuş bıdıgımhatta nst bagladilar bugun oda iyi cikti. Haftaya goruscez saniyodm ama 2 hafta sonra goruselm dedi ozamanda catı muaynesi yapcak ondn cok korkuyorum ama hayirlisi bakalm. Odemin fazla yok dedi hatta simdiye kadar kac kilo aldin dedi 13 dedim cok iyi dedi
Afiyet olsun canımİyi akşamlar hanımlar
Menüm
8.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
Domates salatalık yeşillik
Yulaf kepeği
13.00
2 yk et döner
Salata ayran
16.30
5 yk kıymalı patlıcan yemeği
1.5 kase cacık
Su 2.5 lt olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?