- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.201
ben 85 liyimsen bide benden kucuksun dimi
ben kariyer falan derken baya gecikmisim
neyse 2012 benim yilim olacak su senemiz dolsun kilolar gitsin de bebis calismalarina baslicazsabirsizlaniyorum
5 dilim ekmek fazla cnm :44: 4 dilim koy günlük 3 dilimini ye eğer makarna pilav varsa 1 dilimini kesmiş olursun dengelersin...
Ben artık yaşam biçimi olarak oturttum annem çok yardımcı oldu hergün sebze pişirdi yağ atmadı tuzdan vazgeçti evden tuzlukları kaldırdı şekeri sadece çayın yanında gördüm öyle öyle alıştım evdekilerde düzenledi benle bana yardımcı olmak için... Bazen normal ekmek almadılar kepek aldılar ben özenmiyim diye... Çokta iyi başardığıma inanıyorum haftayada verirsem 8 kiloya yakın gidecek 2 ayda... 2gün sonra tam 2 ayım bitiyor
eddaaaağğğğ...baktınmı diziyee..o artık feriha sarrafoğluuuu
Eki Görüntüle 339629 :86::86::86::86::86::86::86::86:
kaptan mazeretsiz demişti fadime ablaa cezana razımısınn
Ahahahaha güzelmiş
Ayyy apartmanca kandil kutladık çok komik olduen üstten abimler indi bize sonra bize en alttan kuzenler çıktı orta kattayız bizde buluştuk bizim bi üsttümüzde büyük amcamlar var ordan başlayarak en alta küçük amcamlara indik ordanda 2 kat daha inip kiracıya indik ordan 1 kat çıkıp kuzenlerde oturduk ama her gittiğimiz yer kahve ve kandil simidi ikram etti ben 3-4 yudum aldım 1 tane kandil simidini 3 e böldüm 1 parçasını yedim yemeseydim dayak yicektim Çok komik oldu yaaaa sonrada en alttan üste doğru dağılmaya başladık evlere 12 kişi olarak
iyi geceler canım kocayı uyutum burdayım hayırlı kandiler .bende kandil simiti görünce dayanaazdım ama hiç elime bile almadım ikizler yedi hepsini
ben 85 liyim19 yaşında evlendim evde kalıcaktım yoksaaa
ama bebişi 5 sene sonra istedik accuk büyüyelim dedük3 yaşında kızım
ama anne olmak herşeye bedel tavsiye ederim
Ayyy apartmanca kandil kutladık çok komik olduen üstten abimler indi bize sonra bize en alttan kuzenler çıktı orta kattayız bizde buluştuk bizim bi üsttümüzde büyük amcamlar var ordan başlayarak en alta küçük amcamlara indik ordanda 2 kat daha inip kiracıya indik ordan 1 kat çıkıp kuzenlerde oturduk ama her gittiğimiz yer kahve ve kandil simidi ikram etti ben 3-4 yudum aldım 1 tane kandil simidini 3 e böldüm 1 parçasını yedim yemeseydim dayak yicektim Çok komik oldu yaaaa sonrada en alttan üste doğru dağılmaya başladık evlere 12 kişi olarak
Sanada hayırlı kandiller canım fulyada gelsin muhabbet edelim çok motive olmuş durumdayım sporumu yapıcamda hafif bi şişkinliğim var bitmesini bekliyorum
selam kizlar ben geldim anca dus alabildim spordan geldigimden beri pis pis oturuodum valla
esim futbola gitti bir geldi sinir kupu seklinde, yukari cikti ben de kosa kosa pesinden gittim baktim yatak odasina girmis yastiklari yumrukluyor kipkirmizi ama surat.. karsi takimdan biriyle neredeyse kavga cikacakmis sonra bu soguk kanli olmaya calismis yurumus gitmis sonra tabi pisman olmus suratini dagitmadigina.. oyle diyor... onu sakinlestirdim iste biraz.. sonra o kisi aradi birkac kere acmadi, sonra mesaj atti ozur dilemis falan neyse esim sakinlesti biraz ona kopuklu banyo hazirladim biraz daha gevsesin butun gecemiz bu yuzden berbat olmasin diye.. kendim de geri indim muhabbete
oo senin hesaba gore ben coktan evde kalmisim o zaman desene - 27 yasinda evlendim
bebisi de biz bu sene istiyoruz umarim bir aksilik olmazsa 2013ten once hamile kalmak istiyorum kilo 80in altina insin asil calismalara baslicaz ama artik kilodan cok da tereddut etmiyorum kk'de kilolu iken hamile kalmis arkadaslarla konustum 5 kilo ile hamileligini bitiren var dusun yani demek olunca oluyor.. ilk 3-4 ay hatta kilo vermisler sonradan biraz almislar bebekten sonra onu da vermisler vs vs.. beni de motive ettiler. bebek istiyorum hem de oyle boyle degil canim ya tam zamani bence su an cunku bundan once kendimi hic hazir hissetmiyordum ama su an o sorumlulugu almaya hazirim..
dun aksam esimle artik korunmasak mi falan biraz konustuk ben duygusallastim bebek konu olunca oturup bir guzel agladim romantik ortami da bozdum bebisi 1 gun daha ertelemis oldum :26:sanki hemen tutacakmis gibi....
hislerime tercuman olmus adeta
ben olsam her evde 3-4 simit yerdim heraldeof nasil canim istiyor ya iyi ki hamile degilim yoksa bana kargo ile gondermek zorunda kalacaktin o simitlerden
yap sporunu canim bosver siskinligi o bitmez birkac gun surerben geldim buralardayim
Ayyy valla azcık yedim dayak yicektim seçenek olarakGönderirdim 3-4 kutu napalım nolcak afiyet olsun Yaptım cnm. 45 dakika falan yaptım pilim tükendi zaten apartman gezerken in çık baya yorulmuştum şişkinliğimde indi şimdilik yarın yine başlar...
Buara doğuş çay-kayısılı çok işe yarıyor içinde sinamekide varmış karışık 8 ot. Sabah 1 bardak içiyorum gün boyunca 3 kez wcye çıkıyorum öyle sancılı falanda değil. 2 gün şaşırtıyorum vücudu tabi hergün yapamam ama içmeyince bile fark ediliyor...Tavsiye ederim
hadi ya... ooof bana da lazim iste soyle ise yarayan birsey. malesef bizim burda yok dogus cayanneme soyleyeyim olmadi yollasin bana bir kutu gunde 3 kez wc demek vay be.. ozendim:26:
5 dilim ekmek fazla cnm :44: 4 dilim koy günlük 3 dilimini ye eğer makarna pilav varsa 1 dilimini kesmiş olursun dengelersin...
Ben artık yaşam biçimi olarak oturttum annem çok yardımcı oldu hergün sebze pişirdi yağ atmadı tuzdan vazgeçti evden tuzlukları kaldırdı şekeri sadece çayın yanında gördüm öyle öyle alıştım evdekilerde düzenledi benle bana yardımcı olmak için... Bazen normal ekmek almadılar kepek aldılar ben özenmiyim diye... Çokta iyi başardığıma inanıyorum haftayada verirsem 8 kiloya yakın gidecek 2 ayda... 2gün sonra tam 2 ayım bitiyor
eddaaaağğğğ...baktınmı diziyee..o artık feriha sarrafoğluuuu
iyi geceler kızlar bu ara topige ugramaz oldum eşim evde , belini incitmişti daha düzelmedi.
evet razıyım cezama ama ben her hafta tartının fotosunu nasıl çekip koyarım bilemedimki ben foto eklemeyi daha tam bilmiyorum.ikizler olunca yaparlar ama onlar sabah okula gidip saat 1 de gelirler geç olmaz derseniz tartının fotosunu eklerim
merhaba beyazbulut =) bence günlük menün çok güzel.sporda yapmışsın daha ne olsunmenüm
sabah yarım litre suyla güne başladım
kahvaltı bir buçuk dilim tam buğday ekmeği bir yumurta beyaz peynir şekersiz çay
ara sade kahvemm
öğle bir kase yoğurt bir dilim tam buğday ekmek yarım muz
ara küçük bir ayvanın yarısı
akşam 4 yk makarna 4 yk taze fasulye yoğurt
2 kupa traçınlı yeşil çay
2 litre su
spor 5 mil leslienin 2 mili 25 dakika
20 dakika stepeer adımlama
canım bu şekilde olumlu anlattığın için teşekkürler valla özendim. inşallah pazartesi akşamı spor sonrası bu duygularla paylaşımda bulunurum bende. evde salonu aratmıcak spor ekipmanı olmasına reğmen evde yapasım gelmiyor=( cayıyorum o şekilde. kalabalıkta daha güzel oluyor bence. senin adına da çok sevindim.selam kizlar ben geldim
spor bugun harika gecti.. su yeni aldigim HRM vardi ya kalori sayan kalp ritmini olcen alet.. onu da goturdum taktim orda 110 dakika spor yaptim durmadan ter icinde kaldimsonuc 999kalori yakmisim diyorum bilseydim 1 dk daha tepinirdim 1000e tamamlardim neyse artik
ne zaman yoruldugumu hissetsem eve gitsem mi artik diye dusunmeye baslasam hemen aklima Biggest Loser yarismasindakileri getirdim, dedim onlar aglasalar da zirlasalar da durmuyorlardi ben de durmicam dedim. hatta oyle dusununce daha da bi costum hemen zorluk derecesini bir tik arttirdim.. sonuc, cok guzel gecti zevk aldim endorfinlerimi saldim geldimtartiya guzel yansir umarim.. yarin kalabalik olur ama yine de gidiyorum salona, esim de gelecek ya keske daha once yazilsaydim cok gec kalmisim, bu kadar sevecegimi tahmin etmiyordum ki.. tavsiye ediyorum arkadaslar.. ozellikle de salona yazilip da gitmeyen bazi arkadaslara ozellikle duyurulur
evet canim 4-5 gundur sogudu buralar onceden ilikti ne guzel.. bugun kalin giydim gecen donmustum spor cikisinda tir tir titremistim. aksam yemegimi de su an hafif gecistiriyorum ve saat daha 6:15yatana kadar birsey yememeye kararliyim
herkesin kandilini kutluyorum dualarınızın kabul olması dileğiyle...
herkese hayırlı kandiller dilerim ben de. teşekkürler.
Kızlar regl'da sporun iyi yada kötü etkileri var mı? bugün yapmayı planlıyorum aksaltmadan da... Bilginiz varsa paylaşır mısınız?
bence regl sebebiyle vücutta oluşan şişliği azaltmaya yardımcı olur diye düşünüyorum. çok zorlamadan spor yapmalısın diye düşünüyorum. ben regl dönemimde çok baş dönmesi yaşıyorum ama spor yapıyorum.
Bugün 30 dakika tempolu yürüyüş, 30 dakika bisiklette son kademede çalıştım
Bugünkü menüm:
Sabah: Cappucino
Öğle: Tulum Peynirli Salata
Yarım bardak coca cola zero
Cappucino
Akşam: 1 kase meyve salatası (elma, ananas, üzüm)
1 bardak portakal suyu
1 bardak yeşil çay
merhaba doksanaltmisdoksan=) bence menün ölçülü fakat kahveye fazla yüklenmemelisin ben çok zararını gördüm cappucino ve nescafe seven çok tüketen biri olarak rahatsızlanmama sebep oldu. bağırsakları yavaşlatıyor.
oooh dayanamadım 2 tabak lahana dolması yedim, yağsız pişmişti ama olsunKaçamak, ama bence etkilemeyecek kilomu :)
bu kaçamak beni tetikledi
merhaba fadime abla çok geçmiş olsun.iyi geceler kızlar bu ara topige ugramaz oldum eşim evde , belini incitmişti daha düzelmedi.
Günaydın kızlarrrr ...
Allahımmm bugun cumartesı bıran once aksam olsun yawww yatalım dınlenelım :128:
Neyse dun geç saatlere kadar calıstım...Yeme duzenım sıfır tabı
Dunku menum ;
Sabah;
1 ufak peynırlı pogaca
1 bardak çay
Öğle;
Sezar salata
3 parca tavuk
ufak sıcak suflee
Aksam;
yok
günaydın mursh. menün güzel ama akşam yemeği yememeni tavsiye ediyorum. yine sen bilirsin tabii. bence de akşam ben de mümkün olursa erkenden yatmayı düşünüyorum. ya zaten oturdukça acıkıyorum.
Arkadaşlar Moralim Cok bozuk Evde olsam sinirime Aglardım
40 Tl zam YapmışlarDalga gecer gibi
Arkadaşlar Moralim Cok bozuk Evde olsam sinirime Aglardım
40 Tl zam YapmışlarDalga gecer gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?