- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.121
Adet öncesi oluyor canım öyle tatlı krizleri ve sürekli aç hissetme durumu... dikkatli ol...bol su iç, çay iç... sakız çiğneAynen iki gündür bi psikolojik açlık başladı sanırım bende hemen toparlamaliyim
Macera arama tugcecimArkadaşlar bu hafta mahkemem var ve mahkemeye kadar lapa diyeti yapıcam deneyen var mı
Allah yardımcın olsun, bakara süresini okuyabiliyorsan 3 gün üst üste sesli oku evde... okuyamazsan 3 gün üst üste sesli dinle canım..evdeki huzura olumlu etkisinin çok fazla olduğu söyleniyor... Ben denemedim ama bende yaparım yakında...olabiilir kuzum inşallah hafta sonu rahatlarım.
can sıkıcı olaylar oluyor sürekli geçip gidecek inşallah
Evet canım aynen bugün kiraz sapı çayı icicem bol su yoğurt akşamı da hafif atlatirim zaten ya akşam ya sabah regl olurum büyük ihtimal belirtiler başladı olunca rahatlıyorum tartı olarak da şişkinlik olarakta ertesi güne etki ediyorAdet öncesi oluyor canım öyle tatlı krizleri ve sürekli aç hissetme durumu... dikkatli ol...bol su iç, çay iç... sakız çiğne
Guzel arti pinarcimKilo durumum:
Gecen hafta: 78.2
Bu hafta:78.6
Fark +400gr
Internete gıç bakma canım bazı seyler cok abartılabılıyor okurken agın acık kalıyor ama alakası yok rahat olAy hadi insallah bahar ilkdefa olcagi icin tedirginim bide internette cok kotu biseymis gbi yazanlar var oda etkiliyor sanirm
Allah yardımcın olsun, bakara süresini okuyabiliyorsan 3 gün üst üste sesli oku evde... okuyamazsan 3 gün üst üste sesli dinle canım..evdeki huzura olumlu etkisinin çok fazla olduğu söyleniyor... Ben denemedim ama bende yaparım yakında...
Bebıse yarasın aldıgın kılolar canım inşKilo durumum:
Fark +400gr
Evet pirinç lapası tamam bugün yapayım ozaman ben onu bu regl öldürecek beni zatenMacera arama tugcecim
Dedigin pirinc lapasiysa 1 gun yapilir
Uzun sureli bu tür seyler yag yakmaz
Su ve odem atmak icindir
Ben denemedım nasıl bır dıyet canımArkadaşlar bu hafta mahkemem var ve mahkemeye kadar lapa diyeti yapıcam deneyen var mı
sağol canımMaşallah kızlar harikasınız
evet en güzeli menü vermek yine de
insAllah cnm saolasin
güzel artı bence cnm
Toparlicam insAllah canım eksiyle gelicem takıma tekrar
Aynen iki gündür bi psikolojik açlık başladı sanırım bende hemen toparlamaliyim
evet kolay veremiyorum ama etrafından nasıl zayıfladı süper olmuslari duyup artı görünce daha bir moralim bozuldu iltifatlarla gaza gelip çok dikkat ediyordumHaftaya toparlarsin tatlim sen zor kilo veriyorsun bunu bildiğin için biraz sabır inşallah haftaya artılar gider eksiye gecersin
tebrikler dilosumGünaydın kızlar
Tartinin yüzlere güldüğü bir cuma olsun inşallah
Geçen hafta.95.8
Bu hafta.94.6
Fark.1.2
Yuzde 1.25
kuzu sert çıkmış gibi olmuş kusura bakmaAy ne bilim kuzum
Hala sis hissediyosan eksiyede düşmüşsündur Aslinda
o menüler yazılacak 3 hafta sonra listede olacaktin unutma izin bu yüzden tehlikeli ben 68lerden daha önce böyle çıktım 74 lereBende kilo bildirimini yapayım iki gündür hiç dikkat ettiğim yok cidden pis boğaz oldum adet oncesi herseyi cnm istiyor
Bayramda hic yemedigim cikilatalardan yedim siz düşünün
Geçen hafta: 83.7
Pazartesi: 83.4 tum ne güzel
Bu hafta: 84.1
Fark: +400
napsak ki yarisak mi ki senle benCuma 58.1
Bugun 58.5
Fark +400
beslenemedigin için stresten az gitmiş olabilir canımGeçen Cuma 92.5
Bu Cuma 92
Fark - 500gr
Yüzde 0.54
Ya kilo vermeme ihtimalim sıfır diyeti de bozmadım moralim çok bozuk ödem çatıda içiyorum regl olduğum için niye böyle anlamadım pantolonları bollaşmıştı onlar bile az dar oldu dün böyle olunca insanın zayıflama hevesi kaçıyor
yataktan kalkarken de kız çok işe yarıyor , benim doğumdan sonra düzeldi takı bu seneye kadar hiç çok ağrılı olmuyordu bu sene kıştan sonra bir iki ay ağrısız olsa 2-3 ay ağrılı oluyor bir hafta öncesinden kivraniuorum sanki doğum yapacağımBaş ağrısı bel ve sırt ağrısından ölebilirim snrm regl oncesi acayip modum düşüyor her ay bu ağrılardan resmen ya dun uyudum bi cok zmn bugun sabah kalkmadim 10 bucuga kqdar uyudum hqla kahvaltı yapmadık düşünün gerisini ev toparlqnacak ya Bismillah demek lqzim snrm
inşallah ablahosgeldin cnm nasilsin, hersey yoluna girdimi
Bende iyi diyelim iyi olayim :))) bi izine ciktim toparliyamadim
hersey yolundaymis cok sevindim cnm
Son haftalarda rahat yatamadigin icinde uyuyanazsin
kizzz hilallll bidaha orda burda dolanma takimdan kafani cikarma :))))
gecen hafta gelen gitmemis ama yinede cok guzel nirancim
tebrikler cnm
guzel gitmis kubracim tebrikler
aman kuzum eminmisin haftaya arti olursan kotu olur
Kendini tutabilecekmisin
pazartesi cok arti olunca toparlamasi zor oluyor cnm
tebrikler yasim
daha fazla eksi bekliyordum senden :)) yinede tabiki guzel cnm
cok sasirdim cnm normalde lapa en az 700-1 götürürdü
Kacamak yapmadigin icin diyecek bisey tabiki yok
Elinden geleni yaptin
Eminim pazartesi en az 1 eksi olur
Acisini haftaya cikartirsin artik
jcok guzel devam ediyosun dilekcim hic bozma sakın
aman dikkat kuzum disiplin bi bozulunca toparlamak zor oluyor
hedefin 58 se cok bi arti sayilmaz cnm
onceki haftalara gore menulerin daha doluydu sanki tugcecim bide spor yok tabi
Yinede eksisin
Moral bozacak bisey yok
ben kaç kere gittim abla hiçbir sorun yok kas yapısıyla alakalı dedi , evlenince geçer dedi, doğurunca geçer dedi, ağrı kesici al sıcak su koy diyen doktor bile oldu sanki biz bilmiyoruzGuzelim bi kadin dr na gitseydin ya
Bu kadar agri olmasi normalmi bilemedimki
Geçen hafta : 70.4
Bugün : 69.5
Fark : -0.9
tmm abla
kilosunu yanlış yazmış yüzdesi ile verdigi uyuşuyor canimCanım yanlış mı yazdın...100 Gr eksi ama 1100 demişsin. Kilon mu yanlış oldu yoksa
boşver canım herkesin doğum hikayesi farklı oda öyle canım 2 dklik işFacebook kullanmiyorm cnm instagramda varmi acaba sayfalari
Ay hadi insallah bahar ilkdefa olcagi icin tedirginim bide internette cok kotu biseymis gbi yazanlar var oda etkiliyor sanirm
Sick basmalar oluyor ya aslinda uyuyorm ama kisa kisa uyaniyorm hayirlisi bakalm son ay da boyle gecsin hersey iyi olsunda :)
Ayy masallah ya demekki benmki orta bisi olcak :) bakalim hayirlisi
18 temmuz da insallah cnm bakalim bende merakla bekliyorum :) suanda toplam 13.1kg oldu cnm 80lerde bitirmek niyetindeym yani 15 kg ile insallah. Sende iyi vermissin ramazanda dikkatmi ettin kendiligindenmi gitti :)
Ay hadi insallah cnm iyi gelirse bizede soyle belki ilerde yapabillrm gerci aşırı selulitm yok ama hafiften var gene
Ay evet ole diyorlar bebek doguncada surekli uyaniyorsun ya Anneye hazirliyormus guya bende az az uyuyorm sonra bi sicak basiyor sanki kafamda ensemde alevler var uyaniyorm bide bugun hava serin baska gunlere gore :)
Kilo durumum:
Fark +400gr
regl olacağım bugün onun ödemi var 2-3 gündür sebepsiz sisiuorum şalidan beriNiye böyle oldu acaba sen daha iyi bilirsin sebebini gerçi, ödem, stres, regl mı?
Lapa o kadar uzun süre yapılmaz canım bir gün yeterli Çarşamba yap , hem stres hemde tek tip beslenme sonra yeme atağına dönüşürArkadaşlar bu hafta mahkemem var ve mahkemeye kadar lapa diyeti yapıcam deneyen var mı
sağol tatlımmTebrik ederim canım, gayet güzel
Guzel arti pinarcim
Internete gıç bakma canım bazı seyler cok abartılabılıyor okurken agın acık kalıyor ama alakası yok rahat ol
Bebıse yarasın aldıgın kılolar canım inş
Tamamdır :)guzel eksi tebrikler cnm
Menulerin daha iyi oldu
Hergun yaziyorsun ama sadece sana yazilan yorumlara cevap yaziyorsun
Sen kimseye yorum yapmiyorsun
Burda herkesin ayni oranda destege ihtiyaci var
Listeye girmek icin paylasimini artirman lazim
ayaklarini cok usutuyosan ondanda olabilir
Yada hepmi boyledi senin
Kiminin cok agrili oluyor
uykusuzluktan iyidir :) birazdan gider sersemlik
Sorma kizz sinir oldum cenemi tutamadim [IMG alt="Mune"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/11/11473.jpg?1508714331[/IMG] Mune yapıştırdı banı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?