Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen iki gündür bi psikolojik açlık başladı sanırım bende hemen toparlamaliyim
Adet öncesi oluyor canım öyle tatlı krizleri ve sürekli aç hissetme durumu... dikkatli ol...bol su iç, çay iç... sakız çiğne

Arkadaşlar bu hafta mahkemem var ve mahkemeye kadar lapa diyeti yapıcam deneyen var mı
Macera arama tugcecim
Dedigin pirinc lapasiysa 1 gun yapilir

Uzun sureli bu tür seyler yag yakmaz
Su ve odem atmak icindir

olabiilir kuzum inşallah hafta sonu rahatlarım.
can sıkıcı olaylar oluyor sürekli geçip gidecek inşallah
Allah yardımcın olsun, bakara süresini okuyabiliyorsan 3 gün üst üste sesli oku evde... okuyamazsan 3 gün üst üste sesli dinle canım..evdeki huzura olumlu etkisinin çok fazla olduğu söyleniyor... Ben denemedim ama bende yaparım yakında...

Adet öncesi oluyor canım öyle tatlı krizleri ve sürekli aç hissetme durumu... dikkatli ol...bol su iç, çay iç... sakız çiğne
Evet canım aynen bugün kiraz sapı çayı icicem bol su yoğurt akşamı da hafif atlatirim zaten ya akşam ya sabah regl olurum büyük ihtimal belirtiler başladı olunca rahatlıyorum tartı olarak da şişkinlik olarakta ertesi güne etki ediyor

Ay hadi insallah bahar ilkdefa olcagi icin tedirginim bide internette cok kotu biseymis gbi yazanlar var oda etkiliyor sanirm
Internete gıç bakma canım bazı seyler cok abartılabılıyor okurken agın acık kalıyor ama alakası yok rahat ol

Haftaya toparlarsin tatlim sen zor kilo veriyorsun bunu bildiğin için biraz sabır inşallah haftaya artılar gider eksiye gecersin
evet kolay veremiyorum ama etrafından nasıl zayıfladı süper olmuslari duyup artı görünce daha bir moralim bozuldu iltifatlarla gaza gelip çok dikkat ediyordum
Günaydın kızlar
Tartinin yüzlere güldüğü bir cuma olsun inşallah
Geçen hafta.95.8
Bu hafta.94.6
Fark.1.2
Yuzde 1.25
tebrikler dilosum
Ay ne bilim kuzum

Hala sis hissediyosan eksiyede düşmüşsündur Aslinda
kuzu sert çıkmış gibi olmuş kusura bakma sinirim bozuldu tartiya
o menüler yazılacak 3 hafta sonra listede olacaktin unutma izin bu yüzden tehlikeli ben 68lerden daha önce böyle çıktım 74 lere
Cuma 58.1
Bugun 58.5
Fark +400
napsak ki yarisak mi ki senle ben
beslenemedigin için stresten az gitmiş olabilir canım
yataktan kalkarken de kız çok işe yarıyor , benim doğumdan sonra düzeldi takı bu seneye kadar hiç çok ağrılı olmuyordu bu sene kıştan sonra bir iki ay ağrısız olsa 2-3 ay ağrılı oluyor bir hafta öncesinden kivraniuorum sanki doğum yapacağım
inşallah abla bu arada sende menü paylassan artık
Guzelim bi kadin dr na gitseydin ya
Bu kadar agri olmasi normalmi bilemedimki
ben kaç kere gittim abla hiçbir sorun yok kas yapısıyla alakalı dedi , evlenince geçer dedi, doğurunca geçer dedi, ağrı kesici al sıcak su koy diyen doktor bile oldu sanki biz bilmiyoruz
Geçen hafta : 70.4
Bugün : 69.5
Fark : -0.9
Bahar senin listeyi bozmayim diye eklemedim cnm
North River
tmm abla
Canım yanlış mı yazdın...100 Gr eksi ama 1100 demişsin. Kilon mu yanlış oldu yoksa
kilosunu yanlış yazmış yüzdesi ile verdigi uyuşuyor canim
boşver canım herkesin doğum hikayesi farklı oda öyle canım 2 dklik iş
Kilo durumum:

Gecen hafta: 78.2
Bu hafta:78.6
Fark +400gr

Niye böyle oldu acaba sen daha iyi bilirsin sebebini gerçi, ödem, stres, regl mı?
regl olacağım bugün onun ödemi var 2-3 gündür sebepsiz sisiuorum şalidan beri
Arkadaşlar bu hafta mahkemem var ve mahkemeye kadar lapa diyeti yapıcam deneyen var mı
Lapa o kadar uzun süre yapılmaz canım bir gün yeterli Çarşamba yap , hem stres hemde tek tip beslenme sonra yeme atağına dönüşür

Tamamdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…