- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.141
Aynen yazicam cnm mutlakao menüler yazılacak 3 hafta sonra listede olacaktin unutma izin bu yüzden tehlikeli ben 68lerden daha önce böyle çıktım 74 lere
yataktan kalkarken de kız çok işe yarıyor , benim doğumdan sonra düzeldi takı bu seneye kadar hiç çok ağrılı olmuyordu bu sene kıştan sonra bir iki ay ağrısız olsa 2-3 ay ağrılı oluyor bir hafta öncesinden kivraniuorum sanki doğum yapacağım
Tebrikler canım, listeye girmeden hedefine ulaşacaksın böyle giderse..yettim yettim kilo bildirimine geldim
Geçen Hafta: 50.7
Bu Hafta: 49.7
Fark: -1 kilo
Yüzde: %2Mefkurem
Diyet değil detoks canım.... detokslar genelde sadece ödem götürür, yalancı eksi getirir, bir dahaki haftaya artı getirir... bir sonraki haftaya moraliniz bozulur yani...denemeyin bence.Ben denemedım nasıl bır dıyet canım
Bence böylede süpersin....Eki Görüntüle 2280823 Eki Görüntüle 2280823 nasıl görünüyorum sizce :) son 9.5 kilo kaldı hedefe :) eski halim yok ya doğumdan sonra eve geldiğimizde var sadece
Anladım canım sagolDiyet değil detoks canım.... detokslar genelde sadece ödem götürür, yalancı eksi getirir, bir dahaki haftaya artı getirir... bir sonraki haftaya moraliniz bozulur yani...denemeyin bence.
Çok az kaldı göbek. Basen de biraz daha gitse tamamdır inşallah :)Bence böylede süpersin....
Gayet hos gorunuyorsun bence canımEki Görüntüle 2280823 Eki Görüntüle 2280823 nasıl görünüyorum sizce :) son 9.5 kilo kaldı hedefe :) eski halim yok ya doğumdan sonra eve geldiğimizde var sadece
Maşallah baya fit duruyorsun canım fiziğin de çok hoşEki Görüntüle 2280823 Eki Görüntüle 2280823 nasıl görünüyorum sizce :) son 9.5 kilo kaldı hedefe :) eski halim yok ya doğumdan sonra eve geldiğimizde var sadece
Teşekkür ederim canımGayet hos gorunuyorsun bence canım
Teşekkür ederim canım :)Maşallah baya fit duruyorsun canım fiziğin de çok hoş
Valla bende instagram da diyet yapan bir kızda gördüm sadece 3 gün yapılıyor sonra ara veriyorsun. 3 su be pirinç beyazlığı gidene kdr yıkanıyor 6 su bardağı kaynar su ile lapa olana kdr hşlanıyor. Her öğünde 1 kahve fincanı kadar baharatlarla tuz hariç yiyorsun yanında sınırsız salata yağsız tuzsuz limonlu olcak. Tavuk 100 gr kadar akşam öğünğn de yanında ızgara tüketebiliyosun. Onun dışında yasak herşey. Netten de bakabilirsin. 3 günde 2 kiloya kadar verdiriyormuş ödem atıyormuş..Ben denemedım nasıl bır dıyet canım
Bence gayet hoş duruyosunEki Görüntüle 2280823 Eki Görüntüle 2280823 nasıl görünüyorum sizce :) son 9.5 kilo kaldı hedefe :) eski halim yok ya doğumdan sonra eve geldiğimizde var sadece
Ben dayanamam canım buyuk ıhtımalle hıç denemeyım bıleValla bende instagram da diyet yapan bir kızda gördüm sadece 3 gün yapılıyor sonra ara veriyorsun. 3 su be pirinç beyazlığı gidene kdr yıkanıyor 6 su bardağı kaynar su ile lapa olana kdr hşlanıyor. Her öğünde 1 kahve fincanı kadar baharatlarla tuz hariç yiyorsun yanında sınırsız salata yağsız tuzsuz limonlu olcak. Tavuk 100 gr kadar akşam öğünğn de yanında ızgara tüketebiliyosun. Onun dışında yasak herşey. Netten de bakabilirsin. 3 günde 2 kiloya kadar verdiriyormuş ödem atıyormuş..
Saol canım benimBence gayet hoş duruyosun
Merve listeye girmek istiyormusunyettim yettim kilo bildirimine geldim
Geçen Hafta: 50.7
Bu Hafta: 49.7
Fark: -1 kilo
Yüzde: %2Mefkurem
Cok bi fazlaligin kalmamis cnmEki Görüntüle 2280823 Eki Görüntüle 2280823 nasıl görünüyorum sizce :) son 9.5 kilo kaldı hedefe :) eski halim yok ya doğumdan sonra eve geldiğimizde var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?