- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.161
tebrikler cnmyettim yettim kilo bildirimine geldim
Geçen Hafta: 50.7
Bu Hafta: 49.7
Fark: -1 kilo
Yüzde: %2Mefkurem
gayet hos gözüküyorsun cnm masAllahEki Görüntüle 2280823 Eki Görüntüle 2280823 nasıl görünüyorum sizce :) son 9.5 kilo kaldı hedefe :) eski halim yok ya doğumdan sonra eve geldiğimizde var sadece
bende pek destekleyemiyorum aslinda detoksuDiyet değil detoks canım.... detokslar genelde sadece ödem götürür, yalancı eksi getirir, bir dahaki haftaya artı getirir... bir sonraki haftaya moraliniz bozulur yani...denemeyin bence.
Wuuuu masAllah kiz baya toparlamissin
Nasilsin gulbecim toparladinmi birazGeçen hafta 96
Bu hafta 96.1
Hepinizi öpüyorum maşallah herkese
Bu kolaymış :)))Valla bende instagram da diyet yapan bir kızda gördüm sadece 3 gün yapılıyor sonra ara veriyorsun. 3 su be pirinç beyazlığı gidene kdr yıkanıyor 6 su bardağı kaynar su ile lapa olana kdr hşlanıyor. Her öğünde 1 kahve fincanı kadar baharatlarla tuz hariç yiyorsun yanında sınırsız salata yağsız tuzsuz limonlu olcak. Tavuk 100 gr kadar akşam öğünğn de yanında ızgara tüketebiliyosun. Onun dışında yasak herşey. Netten de bakabilirsin. 3 günde 2 kiloya kadar verdiriyormuş ödem atıyormuş..
Daha iyiyim abla aslında ama annemlerle olan problemleri hala çözemedik bakalım hayırlısı toparlamaya çalışıyorum ama hala kendime gelemiyorum şanında içime sindirmem lazım bazı şeyleri Daha sonra normal bütün hayatıma devam edeceğim öyle bakalım hayırlısı kilo almadan da tekrar listeye Girmeyi planlıyorum kalan kilolarımı da vermek istiyorum çünkü Arare girip okumaya çalışıyorum siziNasilsin gulbecim toparladinmi biraz
Bazi seylerin duzelmesi icin bazen zamana ihtiyac vardir cnmDaha iyiyim abla aslında ama annemlerle olan problemleri hala çözemedik bakalım hayırlısı toparlamaya çalışıyorum ama hala kendime gelemiyorum şanında içime sindirmem lazım bazı şeyleri Daha sonra normal bütün hayatıma devam edeceğim öyle bakalım hayırlısı kilo almadan da tekrar listeye Girmeyi planlıyorum kalan kilolarımı da vermek istiyorum çünkü Arare girip okumaya çalışıyorum sizi
Artik iyice bebis büyüdü canim sık uyanmalarin normal bendede cok oluyordu :)Facebook kullanmiyorm cnm instagramda varmi acaba sayfalari
Ay hadi insallah bahar ilkdefa olcagi icin tedirginim bide internette cok kotu biseymis gbi yazanlar var oda etkiliyor sanirm
Sick basmalar oluyor ya aslinda uyuyorm ama kisa kisa uyaniyorm hayirlisi bakalm son ay da boyle gecsin hersey iyi olsunda :)
Ayy masallah ya demekki benmki orta bisi olcak :) bakalim hayirlisi
18 temmuz da insallah cnm bakalim bende merakla bekliyorum :) suanda toplam 13.1kg oldu cnm 80lerde bitirmek niyetindeym yani 15 kg ile insallah. Sende iyi vermissin ramazanda dikkatmi ettin kendiligindenmi gitti :)
Ay hadi insallah cnm iyi gelirse bizede soyle belki ilerde yapabillrm gerci aşırı selulitm yok ama hafiften var gene
Ay evet ole diyorlar bebek doguncada surekli uyaniyorsun ya Anneye hazirliyormus guya bende az az uyuyorm sonra bi sicak basiyor sanki kafamda ensemde alevler var uyaniyorm bide bugun hava serin baska gunlere gore :)
Gayet guzel almissin pinarcimKilo durumum:
Gecen hafta: 78.2
Bu hafta:78.6
Fark +400gr
Yapacaksan persembe yap ve birgün kuzum 1 hafta yapmaya gerek yokArkadaşlar bu hafta mahkemem var ve mahkemeye kadar lapa diyeti yapıcam deneyen var mı
Ay bu hafta dikkat edicem nirancim ya. Ufak ufak geliyor farkindayimAman dikkat et canım, verdiğin hızla almıyorsun ama olsun... almanın sonu yok biliyorsun
E boyle nasil olacak canim tam karar ver nasil desem salma kendiniHerkesi tebrik ederim arkadaşlar geçen hafta tartılmadım kilomu bilemiyorum bugün sıfırdan başlıyorum
69.700
Yok baharim sıkıntı yok seni biliyorum yanlis anlamadımevet kolay veremiyorum ama etrafından nasıl zayıfladı süper olmuslari duyup artı görünce daha bir moralim bozuldu iltifatlarla gaza gelip çok dikkat ediyordum
tebrikler dilosum
kuzu sert çıkmış gibi olmuş kusura bakmasinirim bozuldu tartiya
o menüler yazılacak 3 hafta sonra listede olacaktin unutma izin bu yüzden tehlikeli ben 68lerden daha önce böyle çıktım 74 lere
napsak ki yarisak mi ki senle ben
beslenemedigin için stresten az gitmiş olabilir canım
yataktan kalkarken de kız çok işe yarıyor , benim doğumdan sonra düzeldi takı bu seneye kadar hiç çok ağrılı olmuyordu bu sene kıştan sonra bir iki ay ağrısız olsa 2-3 ay ağrılı oluyor bir hafta öncesinden kivraniuorum sanki doğum yapacağım
inşallah ablabu arada sende menü paylassan artık
ben kaç kere gittim abla hiçbir sorun yok kas yapısıyla alakalı dedi , evlenince geçer dedi, doğurunca geçer dedi, ağrı kesici al sıcak su koy diyen doktor bile oldu sanki biz bilmiyoruz
tmm abla
kilosunu yanlış yazmış yüzdesi ile verdigi uyuşuyor canim
boşver canım herkesin doğum hikayesi farklı oda öyle canım 2 dklik iş
regl olacağım bugün onun ödemi var 2-3 gündür sebepsiz sisiuorum şalidan beri
Lapa o kadar uzun süre yapılmaz canım bir gün yeterli Çarşamba yap , hem stres hemde tek tip beslenme sonra yeme atağına dönüşür
Vayyy tebrikler tatlimm spordada gectin beni 2 3 gundur hic vakit bulamadim ben aksamlari eve gec geldimyettim yettim kilo bildirimine geldim
Geçen Hafta: 50.7
Bu Hafta: 49.7
Fark: -1 kilo
Yüzde: %2Mefkurem
Istersen özelden deBişey derdim de demeyem kız var ya 6 yıldır şu forumdayım hiç ban yemedim nazar değmesin
Eki Görüntüle 2280823 Eki Görüntüle 2280823 nasıl görünüyorum sizce :) son 9.5 kilo kaldı hedefe :) eski halim yok ya doğumdan sonra eve geldiğimizde var sadece
Baya fark var canim ama biraz daha gitmesi lazim
Eline saglik beybi** * 9.Takim 627. Etap * * *
Niran Nevra( 77/75,5/1,5/%1,95)
Jasminium84 (59,6/59,2/0,4/%0,67)
nanekekik(66,9/67,8/+0,9/-1,35)
eceboce(59,4/59,5/+0,1/%-0,17)
Bayankokosh (73/71,9/1,1/%1,51)
Pumpkin00(92,5/92,1/0,4/%0,43)
Keseli kanguru (95,8/94,6/1,2/%1,25)
9.takim ortalamasi : %
Deneme suresindeki üyeler :
AsyaaAyazz(70,4/69,5/0,9)BT:21,05,19 bk:73.5 Hdf:60
MLKn(68,5/))BT:21,05,19 bk:72 Hdf:58
88prenses22 (97/)BT:30.05.19 BK:98 H:80
GunesinKizi35 (50. 7/49,7/1/%1,97)mezun uye, BT:05.06.19 BK:52 H:47
MenekseSare(66,8/)BT:7.06.19 BK:68 H:50
Herasmom (58,7/)Bt 10.06.19 BK:60 H:55
Ucmelekannesi(79/78/1/)BT:13.06.19 bk:79 h:65
Hayatgusel (70.3)BT:18.06.19 Bk:70.3
❤ FREE CANLAR ❤
CurukElma (58.1/58,5/+0,4)
Ekim2009 (88.1/
badem(71,7/
Sweetyy83 (71,7/71,2/0,5)
tugce(63
elfkkk(68.1/
Poni bon (89,7/
İzine ayrılan uyeler
*Bi prenses annesi (83.7/84,1/+0,4))626.etapta izne ayrıldı
*mefkurem( )610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı

Pnrrr-20(78,2/78,6/+0,4
Ay iyi almamissin kuzum sevindim vallaGeçen hafta 96
Bu hafta 96.1
Hepinizi öpüyorum maşallah herkese
Yeni baslangicin hayirli olsun diyelim :))Herkesi tebrik ederim arkadaşlar geçen hafta tartılmadım kilomu bilemiyorum bugün sıfırdan başlıyorum
69.700
Ponim kacamak filan varmiydi tam hatirlamiyorumSlm ben sabitim. Eksi olmak için son gün uğraştm ama olmadı. Haftasonu misafirim yok şimdilik hafta iiçi hep misafir. 10 gün sonra da memlekete gidicem gitsem orda daha çok misafir olacak baya yoğunum
Hoşbulduk ablacım. iyiyim çok şükür toparladık yakın bi akrabımı kaybettim eşim bi yurtdışına gitti baya problem yaşadık.Çok şükür geri döndü düzelttik herşeyi. Senin torunlar filan nasıl? ne zaman dönceksin izinden kaç kg lardasın ?hosgeldin cnm nasilsin, hersey yoluna girdimi
Bende iyi diyelim iyi olayim :))) bi izine ciktim toparliyamadim
hersey yolundaymis cok sevindim cnm
Son haftalarda rahat yatamadigin icinde uyuyanazsin
kizzz hilallll bidaha orda burda dolanma takimdan kafani cikarma :))))
gecen hafta gelen gitmemis ama yinede cok guzel nirancim
tebrikler cnm
guzel gitmis kubracim tebrikler
aman kuzum eminmisin haftaya arti olursan kotu olur
Kendini tutabilecekmisin
pazartesi cok arti olunca toparlamasi zor oluyor cnm
tebrikler yasim
daha fazla eksi bekliyordum senden :)) yinede tabiki guzel cnm
cok sasirdim cnm normalde lapa en az 700-1 götürürdü
Kacamak yapmadigin icin diyecek bisey tabiki yok
Elinden geleni yaptin
Eminim pazartesi en az 1 eksi olur
Acisini haftaya cikartirsin artik
jcok guzel devam ediyosun dilekcim hic bozma sakın
aman dikkat kuzum disiplin bi bozulunca toparlamak zor oluyor
hedefin 58 se cok bi arti sayilmaz cnm
onceki haftalara gore menulerin daha doluydu sanki tugcecim bide spor yok tabi
Yinede eksisin
Moral bozacak bisey yok
oyy maşallah Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. benimki de 40+1 de 20 temmuzda doğmuştu :) Cinsiyeti ne olacak ?Kilo olarak da çok iyi almışsın yine doğumdan sonra çok çabuk toparlarsınFacebook kullanmiyorm cnm instagramda varmi acaba sayfalari
Ay hadi insallah bahar ilkdefa olcagi icin tedirginim bide internette cok kotu biseymis gbi yazanlar var oda etkiliyor sanirm
Sick basmalar oluyor ya aslinda uyuyorm ama kisa kisa uyaniyorm hayirlisi bakalm son ay da boyle gecsin hersey iyi olsunda :)
Ayy masallah ya demekki benmki orta bisi olcak :) bakalim hayirlisi
18 temmuz da insallah cnm bakalim bende merakla bekliyorum :) suanda toplam 13.1kg oldu cnm 80lerde bitirmek niyetindeym yani 15 kg ile insallah. Sende iyi vermissin ramazanda dikkatmi ettin kendiligindenmi gitti :)
Ay hadi insallah cnm iyi gelirse bizede soyle belki ilerde yapabillrm gerci aşırı selulitm yok ama hafiften var gene
Ay evet ole diyorlar bebek doguncada surekli uyaniyorsun ya Anneye hazirliyormus guya bende az az uyuyorm sonra bi sicak basiyor sanki kafamda ensemde alevler var uyaniyorm bide bugun hava serin baska gunlere gore :)
Eki Görüntüle 2280823 Eki Görüntüle 2280823 nasıl görünüyorum sizce :) son 9.5 kilo kaldı hedefe :) eski halim yok ya doğumdan sonra eve geldiğimizde var sadece
Pek giremedim takıma kaçamak yoktu ama aşırı düzensizdimPonim kacamak filan varmiydi tam hatirlamiyorum
Bu hafta dikkat etmeye calis bari canimPek giremedim takıma kaçamak yoktu ama aşırı düzensizdim
Kolay gelsin cnmSlm ben sabitim. Eksi olmak için son gün uğraştm ama olmadı. Haftasonu misafirim yok şimdilik hafta iiçi hep misafir. 10 gün sonra da memlekete gidicem gitsem orda daha çok misafir olacak baya yoğunum
basiniz sagolsun cnmHoşbulduk ablacım. iyiyim çok şükür toparladık yakın bi akrabımı kaybettim eşim bi yurtdışına gitti baya problem yaşadık.Çok şükür geri döndü düzelttik herşeyi. Senin torunlar filan nasıl? ne zaman dönceksin izinden kaç kg
Aynen çok şükür. Kendimi daha iyi hissediyorum artıkCok bi fazlaligin kalmamis cnm
Saol canım :)tebrikler cnm
gayet hos gözüküyorsun cnm masAllah
bende pek destekleyemiyorum aslinda detoksu
Wuuuu masAllah kiz baya toparlamissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?