- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.181
Fark etmez benim için. Uygun görüyorsanız girerim. Yoksa bu şekilde de devam etsem sıkıntı olmaz banaA AsyaaAyazz tatlim listeye girmek istiyirmusun
Sana guvenebilirmiyim
Bide girince ilk 2 ay izin hakki olmuyor
Aynen. 9.5 kilo var dahaArtik iyice bebis büyüdü canim sık uyanmalarin normal bendede cok oluyordu :)
Gayet guzel almissin pinarcim
Yapacaksan persembe yap ve birgün kuzum 1 hafta yapmaya gerek yok
Ay bu hafta dikkat edicem nirancim ya. Ufak ufak geliyor farkindayim
E boyle nasil olacak canim tam karar ver nasil desem salma kendini
Yok baharim sıkıntı yok seni biliyorum yanlis anlamadım
Ayy yarışalım valla kabul ediyorum
Vayyy tebrikler tatlimm spordada gectin beni 2 3 gundur hic vakit bulamadim ben aksamlari eve gec geldim
Istersen özelden devalla bende bayadir burdayim ilk banim
Baya fark var canim ama biraz daha gitmesi lazim
Eline saglik beybi
Ay iyi almamissin kuzum sevindim valla
85 kilo ile doğum yaptım. 6 gün sonra eve geldim. galiba 80-82 falan olabilirVuuu ayakta alkışlıyorum
Kilolu halin gibiyim şu an aynıı. Kaç kiloydun orda
Yok canım salmaktan değil iki hafta gelemedim burda yoktum. En son 67 küsürleri gördüm sonra gelmediğimde 72 ye çıktım bir haftada almıştım geri vermeye başladım şükürArtik iyice bebis büyüdü canim sık uyanmalarin normal bendede cok oluyordu :)
Gayet guzel almissin pinarcim
Yapacaksan persembe yap ve birgün kuzum 1 hafta yapmaya gerek yok
Ay bu hafta dikkat edicem nirancim ya. Ufak ufak geliyor farkindayim
E boyle nasil olacak canim tam karar ver nasil desem salma kendini
Yok baharim sıkıntı yok seni biliyorum yanlis anlamadım
Ayy yarışalım valla kabul ediyorum
Vayyy tebrikler tatlimm spordada gectin beni 2 3 gundur hic vakit bulamadim ben aksamlari eve gec geldim
Istersen özelden devalla bende bayadir burdayim ilk banim
Baya fark var canim ama biraz daha gitmesi lazim
Eline saglik beybi
Ay iyi almamissin kuzum sevindim valla
Sağol abla burdan uzaklaşınca tekrar alıyorum kilo ya nasıl iyi geliyor bana burası inanılmaz bişey iyiki geri döndümYeni baslangicin hayirli olsun diyelim :))
Başınız sağolsun arkadaşımHoşbulduk ablacım. iyiyim çok şükür toparladık yakın bi akrabımı kaybettim eşim bi yurtdışına gitti baya problem yaşadık.Çok şükür geri döndü düzelttik herşeyi. Senin torunlar filan nasıl? ne zaman dönceksin izinden kaç kg lardasın ?
oyy maşallah Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. benimki de 40+1 de 20 temmuzda doğmuştu :) Cinsiyeti ne olacak ?Kilo olarak da çok iyi almışsın yine doğumdan sonra çok çabuk toparlarsındikkatetmedim aslında ama su çok içince iftarda yemek yiyemedim. Sahuru da kendim tek yapıyordum kalkıp bişeyler yapmaya üşendiğimden bide canım istemedğinden çoğunlukla yumurta filan haslayıp yedim ondan böyle oldu.
Almam umarım abla anne yemekleri olmucak bi de babam bnde aşırı stres yapıyo ondn her yaz 6.7 kilo alıp geliyorum bu sene hacda olacaklar almam diye düşünüyorum.Kolay gelsin cnm
Memlekette en azindan kilo almamaya calis
Süper incelmişsin ama maşaallah85 kilo ile doğum yaptım. 6 gün sonra eve geldim. galiba 80-82 falan olabilir
Her ikisine de Allah rahmet eylesinselamlar nasılsınızzz...hayırlı cumalar..bugün eşimin halasınn eşi ve görümcemin de kv sinin cenazeleri vardı sabah duyduk eşim de memlkete gitti .bu arada tartlmyı unuttm yemk yemedn önce.artık haftya kaldıinş tartı sizin yüzünüzü güldürmüştr.görsz canlar
Boyle devam et canim kisa surede verirsinAynen. 9.5 kilo var daha
Hosgeldin canim basiniz sagolsun mekani cennet olsunselamlar nasılsınızzz...hayırlı cumalar..bugün eşimin halasınn eşi ve görümcemin de kv sinin cenazeleri vardı sabah duyduk eşim de memlkete gitti .bu arada tartlmyı unuttm yemk yemedn önce.artık haftya kaldıinş tartı sizin yüzünüzü güldürmüştr.görsz canlar
2 haftada aşırı almışsın ama yaYok canım salmaktan değil iki hafta gelemedim burda yoktum. En son 67 küsürleri gördüm sonra gelmediğimde 72 ye çıktım bir haftada almıştım geri vermeye başladım şükür
Eline sağlık baharım** * 9.Takim 627. Etap * * *
Niran Nevra( 77/75,5/1,5/%1,95)
Jasminium84 (59,6/59,2/0,4/%0,67)
nanekekik(66,9/67,8/+0,9/-1,35)
eceboce(59,4/59,5/+0,1/%-0,17)
Bayankokosh (73/71,9/1,1/%1,51)
Pumpkin00(92,5/92,1/0,4/%0,43)
Keseli kanguru (95,8/94,6/1,2/%1,25)
GunesinKizi35 (50. 7/49,7/1/%1,97)mezun uye, BT:05.06.19 BK:52 H:47
AsyaaAyazz(70,4/69,5/0,9/%1,28)BT:21,05,19 bk:73.5 Hdf:60
9.takim ortalamasi : %0,837
Deneme suresindeki üyeler :
MLKn(68,5/))BT:21,05,19 bk:72 Hdf:58
88prenses22 (97/)BT:30.05.19 BK:98 H:80
MenekseSare(66,8/)BT:7.06.19 BK:68 H:50
Herasmom (58,7/)Bt 10.06.19 BK:60 H:55
Ucmelekannesi(79/78/1/)BT:13.06.19 bk:79 h:65
Hayatgusel (70.3/69,7/)BT:18.06.19 Bk:70.3
❤ FREE CANLAR ❤
CurukElma (58.1/58,5/+0,4)
Ekim2009 (88.1/
badem(71,7/
Sweetyy83 (71,7/71,2/0,5)
tugce(63
elfkkk(68.1/
Poni bon (89,7/
İzine ayrılan uyeler
*Bi prenses annesi (83.7/84,1/+0,4))626.etapta izne ayrıldı
*mefkurem( )610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı

Pnrrr-20(78,2/78,6/+0,4
Tabi ki canım ikimize de iyi gelsin bu yarış , yarın sabah test yapıp soğan suyu içeceğim ona göre regl gelmedi gelsin insin ödem :)Boyle devam et canim kisa surede verirsin
Hosgeldin canim basiniz sagolsun mekani cennet olsun
2 haftada aşırı almışsın ama ya
Eline sağlık baharım
Napiyoruz yarışıyormuyuz
Teşekkür ederim baharımevet kolay veremiyorum ama etrafından nasıl zayıfladı süper olmuslari duyup artı görünce daha bir moralim bozuldu iltifatlarla gaza gelip çok dikkat ediyordum
tebrikler dilosum
kuzu sert çıkmış gibi olmuş kusura bakmasinirim bozuldu tartiya
o menüler yazılacak 3 hafta sonra listede olacaktin unutma izin bu yüzden tehlikeli ben 68lerden daha önce böyle çıktım 74 lere
napsak ki yarisak mi ki senle ben
beslenemedigin için stresten az gitmiş olabilir canım
yataktan kalkarken de kız çok işe yarıyor , benim doğumdan sonra düzeldi takı bu seneye kadar hiç çok ağrılı olmuyordu bu sene kıştan sonra bir iki ay ağrısız olsa 2-3 ay ağrılı oluyor bir hafta öncesinden kivraniuorum sanki doğum yapacağım
inşallah ablabu arada sende menü paylassan artık
ben kaç kere gittim abla hiçbir sorun yok kas yapısıyla alakalı dedi , evlenince geçer dedi, doğurunca geçer dedi, ağrı kesici al sıcak su koy diyen doktor bile oldu sanki biz bilmiyoruz
tmm abla
kilosunu yanlış yazmış yüzdesi ile verdigi uyuşuyor canim
boşver canım herkesin doğum hikayesi farklı oda öyle canım 2 dklik iş
regl olacağım bugün onun ödemi var 2-3 gündür sebepsiz sisiuorum şalidan beri
Lapa o kadar uzun süre yapılmaz canım bir gün yeterli Çarşamba yap , hem stres hemde tek tip beslenme sonra yeme atağına dönüşür
Sağol canım benim çok şükür 63 ile hamile kalmıştım çoğu gitti 4 yil sonunda zor verdim ama vazgecsem belki 90 daha da ustuyduTeşekkür ederim baharım
Hiç üzülme kuzum 65lere gelmene ne kalmış daha ötesi varmı ,bir hafta geç olsun yeterki
Ne bildirimi kuzuMLKn
88prenses22
Niloyatospikk
herasmom
Ben mi kaçırdım yoksa denemede olup vaktinde bildirim yapmadınız mı
Kilo bildirimi canım dün girmişsin ama bugün kilo bildirmemissinNe bildirimi kuzu
Aaaa kuzum nikahımız var sabah tartıldım ama unuttum yazmayıKilo bildirimi canım dün girmişsin ama bugün kilo bildirmemissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?