Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah kolaylık versin canım. Yorulmuyor musun böyle sürekli dışarı işlerine koşarak?

Tabi ki canım ikimize de iyi gelsin bu yarış , yarın sabah test yapıp soğan suyu içeceğim ona göre regl gelmedi gelsin insin ödem :)
Canım gebeliğin ilk 6 günü kan testinde bile pozitif çıkmaz, sakın soğan suyu içme

10:00=== 1 adet biberli ekmek
1 adet ıspanaklı el böreği
2 kk kiremitte peynir
1 yk cevizli biber
2 yk yağda yumurta
2-3 çatal patates kızartma

17:00=== 2 dilim karpuz
4 yk yeşil fasulye
2 kase cacık
2 küçük kuru soğan

Su 2 lt

Kızlar bugün okulun kahvaltı programı vardı, o nedenle kahvaltı kaçamaklarım(senede 1 gün)

Afiyet olsun canım cuma kacamagi olmuş bugün icin gyzel menü akşamı erken kapatmışsin zaten

Fark etmez benim için. Uygun görüyorsanız girerim. Yoksa bu şekilde de devam etsem sıkıntı olmaz bana
listeye girince daha azimli olacagini düşündük cnm umariz öyle olur :))

basiniz sagolsun cnm

Senin sürekli 2 kase cacık 2 kuru soğan yemenin ozel bi sebebi var mı Handandandan

Bu soruyu kim soracak diye beklerken sen sordun canım, teşekürler ederim.

Bol salatalıklı ve çok fazla sulandırılmadan yapılan cacık kabızlığı engelliyor, aynı zamanda hem sebze hem protein olduğu için tüketiyorum.

Soğanın da içinde bulunan bir madde yağ yakımına neden oluyor, aynı zamanda soğan çiğ olarak tüketildiğinde bağırsak hareketlerini hızlandırıyor canım.

Her öğünde soğan tüketmek daha iyi olur, ben şimdilik sadece sabahları tüketiyorum, okullar kapansın sabahları kahvaltıda da yiyeceğim.

Kızlar ben zaten her sabah tartılanlardanım sabah tartıldım ama bugun cuma olduğunu unutmuşum nikahımız vardı çok geç olmadıysa yazayım hemen bildirimimi
Gecen hafta : 68.5
Bu hafta :67.9
Fark : - 600
Yüzde: %0.87

Son düzenleme:
Kızlar ben zaten her sabah tartılanlardanım sabah tartıldım ama bugun cuma olduğunu unutmuşum nikahımız vardı çok geç olmadıysa yazayım hemen bildirimimi
Gecen hafta : 68.5
Bu hafta :67.9
Fark : - 600
Tebrikler ederim canım

Yüzde de hesaplayıp yazıyoruz canım

Senin %0.87

Tebrikler ederim canım

Yüzde de hesaplayıp yazıyoruz canım

Senin %0.87
Çok tşk ederim canım yaaa valla şuan o kadarı yorgunum ki baş ağrısından ölücem gibi kına nikah düğün çok yoğun günler geçirıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…