- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.201
Allah kolaylık versin canım. Yorulmuyor musun böyle sürekli dışarı işlerine koşarak?Kızlar çok ugrayamiyorum ama inanın tek burası değil tel elime alamıyorum
Şuanda kızı sallarken bı bakiyim dedim
Hem bebis hem diğer çocuklar ev dış işler tüm gunumu alıyor gelenimde çok olur benim
Bugün misal öğleden sonra pazara gittim ordan eve gelip kızı emzirdim yatırdım onu evdekilere emanet edip bankays ordan markete gittik eşimle beraber
Şimdiden sonraki işlerim mi mutfağı toparliycam ,kızımin canı lahmacun istemiş ,yemek olarakta lahmacun yapicam aksamada misafirim var
InşallahBoyle devam et canim kisa surede verirsin
Hosgeldin canim basiniz sagolsun mekani cennet olsun
2 haftada aşırı almışsın ama ya
Eline sağlık baharım
Napiyoruz yarışıyormuyuz
Teşekkür ederizzz :)
teşekkürler canım
Canım gebeliğin ilk 6 günü kan testinde bile pozitif çıkmaz, sakın soğan suyu içmeTabi ki canım ikimize de iyi gelsin bu yarış , yarın sabah test yapıp soğan suyu içeceğim ona göre regl gelmedi gelsin insin ödem :)
Teşekkür ederizzz :)
Hayırlı olsun listeli günleriniz, elemeleri geçtiniz kızlarteşekkürler canım
Canım şüphen varsa icme hemen belli olmayabilir ne zmndi adet gününTabi ki canım ikimize de iyi gelsin bu yarış , yarın sabah test yapıp soğan suyu içeceğim ona göre regl gelmedi gelsin insin ödem :)
Afiyet olsun canım cuma kacamagi olmuş bugün icin gyzel menü akşamı erken kapatmışsin zaten10:00=== 1 adet biberli ekmek
1 adet ıspanaklı el böreği
2 kk kiremitte peynir
1 yk cevizli biber
2 yk yağda yumurta
2-3 çatal patates kızartma
17:00=== 2 dilim karpuz
4 yk yeşil fasulye
2 kase cacık
2 küçük kuru soğan
Su 2 lt
Kızlar bugün okulun kahvaltı programı vardı, o nedenle kahvaltı kaçamaklarım(senede 1 gün)
Herosmom la menekseyi cikarabiliriz cnmMLKn
@88prenses22
@MenekseSare
@herasmom
Ben mi kaçırdım yoksa denemede olup vaktinde bildirim yapmadınız mı
listeye girince daha azimli olacagini düşündük cnm umariz öyle olur :))Fark etmez benim için. Uygun görüyorsanız girerim. Yoksa bu şekilde de devam etsem sıkıntı olmaz bana
basiniz sagolsun cnmselamlar nasılsınızzz...hayırlı cumalar..bugün eşimin halasınn eşi ve görümcemin de kv sinin cenazeleri vardı sabah duyduk eşim de memlkete gitti .bu arada tartlmyı unuttm yemk yemedn önce.artık haftya kaldıinş tartı sizin yüzünüzü güldürmüştr.görsz canlar
Senin sürekli 2 kase cacık 2 kuru soğan yemenin ozel bi sebebi var mıHandandandan
Cuma bildirimi unutmamaliyiz cnmAaaa kuzum nikahımız var sabah tartıldım ama unuttum yazmayı
Tebrikler ederim canımKızlar ben zaten her sabah tartılanlardanım sabah tartıldım ama bugun cuma olduğunu unutmuşum nikahımız vardı çok geç olmadıysa yazayım hemen bildirimimi
Gecen hafta : 68.5
Bu hafta :67.9
Fark : - 600
Haklısın abla dalgınlığıma geldi kusura bakmayınCuma bildirimi unutmamaliyiz cnm
Burasi adi ustunde cuma zayiflama yarismasi
Çok tşk ederim canım yaaa valla şuan o kadarı yorgunum ki baş ağrısından ölücem gibi kına nikah düğün çok yoğun günler geçirıyorumTebrikler ederim canım
Yüzde de hesaplayıp yazıyoruz canım
Senin %0.87
Kimin kına düğünÇok tşk ederim canım yaaa valla şuan o kadarı yorgunum ki baş ağrısından ölücem gibi kına nikah düğün çok yoğun günler geçirıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?