Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Leslienin videolarını bulamıyorum cnm ben ya :44: bulduklarım 5 dakkayı geçmiyor sen dvd ilemi yapıyorsun?
canım googel amcaya leslie yaz 2.linkte küçültülmüş linkler diyor oraya tıkla hepsi var 1-2-3-4-5 bütün miller var tek tek indir ben öyle yaptım şimdi hepsi pcde kayıtlı pcden yapıyorum yani
ama bana sorarsan hepsini indirme çünki bence en iyisi 5 mil ve 3 mil çok işe yarıyor hemde eğlenceli sıkılmıyorsun
istiyorsan hiç düşünme canım hemen yap bebiş
bebek işi kiloya imkana filan pek bakmıyor tamamen hormonlarla ilgili bence
eğer kendini hazrı hissediyorsan hazrısın demektir
kilo meselesine gelince herkesin bünyesi farklı tabi hamileliğide
ama genelde kilosu fazla olanlar az kilo alıyor
eğer ilk aylar miyde bulantın olursa fazla almıyorsun
bende 68 hamile kaldım çok değil ama yinede kilom vardı 14 kilo aldım
kızım 20 günlükken 78 kiloydum kızım 8 aylık olduğunda 71 dim yani 6 kilo doğumda gidiyor hemen hemen
geri kalan 7 kiloyuda hiçbişey yapmadan verdim ki ben sadece 4 ay emzirebildim
emzirirsen bol bol suyu ihmal etmezsen hamur işi tatlıdan uzak durup sağlık lı beslenirsen
emzirme döneminde kilolar kendiliğinden gidiyor zaten emzirmek çok kalori harcatan birşey ne kadar güzel değilmi sadece emzirirken en az 500 kalori harıcyorsun
yeterki dengeli beslen
ne güzel çaymış o öyle benim kabızlık porblemim yokta eşimde bağırsak tembelliği var
onun için alıp deniyeceğim çok sağol
bencede evlilik için 26-27 normal yaşlar
ama evlilik nasip kısmet işi bence zamanını yerini kiminle olacağını biz ayarlayamıyoruz bence
nasibimizde kim varsa ne zamansa ozaman oluyor allah herkesi hayırlı insanlarla hayırlı zamanlarda karşılaştırsın
Arkadaşlar Moralim Cok bozuk Evde olsam sinirime Aglardım
40 Tl zam Yapmışlar Dalga gecer gibi
maaşın için üzüldün sanırım
ama bence üzülme 40 tl çokta kötü bir zam değil hiç yoktan iyidir
zamsız çalışan çok

maşallah annenle babanaa
39 yıl

ah canım benim kıyamam ya sen uyanmışsın işe gitmişsin de bulaşık bile yıkamışsın kahvaltı hazırlamışsın helal olsun valla. annenle babanı tebrik ediyorum Allah nice güzel uzun mutlu ömürler versin. ailenize sağlıklı bir yaşam nasip etsin inşallah. ye pasta ye valla bende ince bir dilim istiyorum

merhaba sende hoşgeldin

hoşbulduk teşekkürler =)

merhaba hicran moralinin bozuk olmasına üzüldüm fakat tam olarak anlayamadım maaşınla ilgili mi sıkıntı canım?

Aslın da Zamdan cok yapılan Haksızlık beni Üzdü Yanımdaki Arkadasa 300 tl zam yapılmıs yılı dolmadı
Onun Yaptıgı İş önemli ama Benimde yaptıgım İş cok Yaz Boyu Buradaki Bütün atkadaşlar hercumartesi İzin Kullandılar Bitek ben calıstım Sevkiat olur karısıklık olurdıye Maaşa gelincede herkese var bana yok Bu bana yapılan haksızlık degilmi En azından 100 tl yep yani dimi

Cnm senın yerınde olsam hemen ılgılı mudur amır kımse gıder kapısını calarım olmaz bu kadar valla cok buyuk haksızlık 300 nere 40 neree ıs hayatı bole kotu ıste

selam kizlar 12 de uyandim yani tr saati ile 2 neredeyse aksami edecekmisim
esim su an hala uyuyor.. cunku sabah 6ya kadar donup durdu uyuyamadi, dunku kavga yuzunden.. kafasinda kuruyormus keske bi tane caksaydim keske sunu deseydim falan diye.. yavrum ya cok uzuldu dunden beri o olaya
super bi kahvalti yaptim kizlar aksama kadar rahat tutar beni. soyle ki:

2 koca dilim tam tahilli ekmek (yuvarlak olanlardan)
30 gr beyaz peynir
1 haslanmis yumurta (+1 tane de haslanmis yumurtanin beyazi)
5 yesil zeytin
4 cherry domates
5-6 dilim salatalik
1 dilim vejeteryan salami
1 bardak portakal suyu

3 saat sonra da spor salonuna gidip hepsini yakicam
bu arada 1 haftada belimden 2 cm, bacaklardan 2.5 cm incelmisim kizlar, duyurulur! bu spor olayina bayildim ben

Fulyacım sen 27 yasında evde kaldım dıosan bende aday adayıyım demekkı yanı bence normal bende 27 28 dusunuyorum evvlılık yasını Yoksa bu zuurt tesellısımı

yok ay beyazbuluta takiliyordum ben
ben evlenebilecegimi hic dusunmuyordum annem hatta tamamen umudu kesmisti sonra bir gun esimle tanistim kismet yani hic ummadik yerden cikti hem de..........

evet canim diger arkadaslar da boyle dediler.. hem gorumcem de 1 sene emzirdi bu arada 25 kilo civari verdi ustelik herseyden yiyerek. sadece tatliyi abur cuburu kisti kalan seylerden hic kisitlamadan yedi ona ragmen eriyip bitti.. cok emiyordu ama bebek hem asiri tombis bir bebekti o emzirme olayi dedigin gibi cok kalori yakiyormus duymustum.

kiyamam canim ya ben de uzuldum simdi, haksizlik etmisler sana..

Merhabalarrrrrr
bugün geç kalktım cnm bişey istemedi az yedim dahada yemem galiba akşam yerim :26:

1buçuk dilim kepek ekmeğine light krem peynir sürdüm
1 çay bardağı şekersiz sütsüz nescafe

bugünkü menümü paylaşayım akşamı yemedim ama ne yiyeceğim belli
sabah bir tatlı kaşığı pekmez 2 dilim tam buğday ekmeğiyle yapılmış beyaz peynirli tost şekersiz çay
ara avuç içi kadar kuru üzüm şekersiz kahve
öğle 2 yk makarna 4 yk taze fasulye bir bardak ayran
ara 3 kuru incir
akşama bir kase tarhana çorbası salata ve yoğurt yiyeceğim
spor 22 dakika stepperde adımladım
lesliede yapmak istiyorum yaparsan yazarım suyuda akşam girersem yazarım

hava çok güzeldi bugün kızımla dışarı çıktık dolaştık parka götürdüm onu süper yumuşacık bir hava vardı istanbulda

Evet cnm ailemin başarısı çok büyük çok yardım ettiler.. Ben demeden herşeyi kısıtladılar zaten burda sizlerle kilo verdiğimi de biliyorlar yola devam ediyorum ama 45e düşme fikrim birden oluştu:26: Fotoğrafları nezman albüm yapacaksın herkes görsün fazlalığını?
Arkadaşlar Moralim Cok bozuk Evde olsam sinirime Aglardım
40 Tl zam Yapmışlar Dalga gecer gibi
Cnm olur böyle şeyler üzülme sen elinden geleni yap tevekkülü Allaha bırak elbet alırsın hakkın olan parayı...

Evet cnm bende 45 dakika yaptım zor tamamladım yordu baya ama şişkinliğim indi yapınca tartıda 54.1i gördüm bugün

Bugün bakayım leslieye ozmn ben Zumba yapıyorum normalde 10 dakikada bu kadar çok ter attıran bi başka egzersiz daha bilmem çokda zevkli bende sana onu önereyim Çay gerçekten işe yarıyor şuanda 2 gün ara verdiğim halde wc sorunum çözüldü diyebilirim

Bence kızartma hala masum değil adı üstünde kızartma içinde onca yağ birikiyor. Hele soğuyunca tam bi tehlike... Hem zaten aklanması kalp içinmiş diyet için değil sevinmeyelim okadar derim

zumba ya baktım şimdi çok hızlı ben onu yaparken bayılırım sanırım

kizlar harika haberlerim var yani benim icin harika
az once biletlerimizi aldik 16 martta turkiyeye geliyoruz
28 marta kadar kalicaz cok heyecanliyim ve de mutluyum....
19 mart yildonumumuz onu da orada kutlayacakmisiz esim resmen surpriz yapti cok mutluyum gitmiyoruz saniyordum
oyle iste paylasmak istedim

negüzel bizimde 7 mart evlilik yıldönümümüz

Çok sevindim senin adına cnm hadi kiloda ver fıstık gibi ol öyle kutla evlilik yıldönümünü annenleride şaşırt

ayol bunlar bildiğin dans ediyor ben bunla hem zayıflarım hemde dans öğrenirim

Evet ben ilk başta zorlandım uyuz oldum resmen sonra kilo verdikçe vücudum esneklik kazandı şimdi bütün hareketleri yapabiliyorum 10 dakikada ter atıyorum...

Ara: 1 portakal
1 fincan elma çayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…