- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.221
canım googel amcaya leslie yaz 2.linkte küçültülmüş linkler diyor oraya tıkla hepsi var 1-2-3-4-5 bütün miller var tek tek indir ben öyle yaptım şimdi hepsi pcde kayıtlı pcden yapıyorum yaniLeslienin videolarını bulamıyorum cnm ben ya :44: bulduklarım 5 dakkayı geçmiyor sen dvd ilemi yapıyorsun?
ama bana sorarsan hepsini indirme çünki bence en iyisi 5 mil ve 3 mil çok işe yarıyor hemde eğlenceli sıkılmıyorsun
istiyorsan hiç düşünme canım hemen yap bebişselam kizlar ben geldim anca dus alabildim spordan geldigimden beri pis pis oturuodum valla
esim futbola gitti bir geldi sinir kupu seklinde, yukari cikti ben de kosa kosa pesinden gittim baktim yatak odasina girmis yastiklari yumrukluyor kipkirmizi ama surat.. karsi takimdan biriyle neredeyse kavga cikacakmis sonra bu soguk kanli olmaya calismis yurumus gitmis sonra tabi pisman olmus suratini dagitmadigina.. oyle diyor... onu sakinlestirdim iste biraz.. sonra o kisi aradi birkac kere acmadi, sonra mesaj atti ozur dilemis falan neyse esim sakinlesti biraz ona kopuklu banyo hazirladim biraz daha gevsesin butun gecemiz bu yuzden berbat olmasin diye.. kendim de geri indim muhabbete
oo senin hesaba gore ben coktan evde kalmisim o zaman desene - 27 yasinda evlendim
bebisi de biz bu sene istiyoruz umarim bir aksilik olmazsa 2013ten once hamile kalmak istiyorum kilo 80in altina insin asil calismalara baslicaz ama artik kilodan cok da tereddut etmiyorum kk'de kilolu iken hamile kalmis arkadaslarla konustum 5 kilo ile hamileligini bitiren var dusun yani demek olunca oluyor.. ilk 3-4 ay hatta kilo vermisler sonradan biraz almislar bebekten sonra onu da vermisler vs vs.. beni de motive ettiler. bebek istiyorum hem de oyle boyle degil canim ya tam zamani bence su an cunku bundan once kendimi hic hazir hissetmiyordum ama su an o sorumlulugu almaya hazirim..
dun aksam esimle artik korunmasak mi falan biraz konustuk ben duygusallastim bebek konu olunca oturup bir guzel agladim romantik ortami da bozdum bebisi 1 gun daha ertelemis oldum :26:sanki hemen tutacakmis gibi....
hislerime tercuman olmus adeta
ben olsam her evde 3-4 simit yerdim heraldeof nasil canim istiyor ya iyi ki hamile degilim yoksa bana kargo ile gondermek zorunda kalacaktin o simitlerden
yap sporunu canim bosver siskinligi o bitmez birkac gun surerben geldim buralardayim
bebek işi kiloya imkana filan pek bakmıyor tamamen hormonlarla ilgili bence
eğer kendini hazrı hissediyorsan hazrısın demektir
kilo meselesine gelince herkesin bünyesi farklı tabi hamileliğide
ama genelde kilosu fazla olanlar az kilo alıyor
eğer ilk aylar miyde bulantın olursa fazla almıyorsun
bende 68 hamile kaldım çok değil ama yinede kilom vardı 14 kilo aldım
kızım 20 günlükken 78 kiloydum kızım 8 aylık olduğunda 71 dim yani 6 kilo doğumda gidiyor hemen hemen
geri kalan 7 kiloyuda hiçbişey yapmadan verdim ki ben sadece 4 ay emzirebildim
emzirirsen bol bol suyu ihmal etmezsen hamur işi tatlıdan uzak durup sağlık lı beslenirsen
emzirme döneminde kilolar kendiliğinden gidiyor zaten emzirmek çok kalori harcatan birşey ne kadar güzel değilmi sadece emzirirken en az 500 kalori harıcyorsun
yeterki dengeli beslen
ne güzel çaymış o öyle benim kabızlık porblemim yokta eşimde bağırsak tembelliği varAyyy valla azcık yedim dayak yicektim seçenek olarakGönderirdim 3-4 kutu napalım nolcak afiyet olsun Yaptım cnm. 45 dakika falan yaptım pilim tükendi zaten apartman gezerken in çık baya yorulmuştum şişkinliğimde indi şimdilik yarın yine başlar...
Buara doğuş çay-kayısılı çok işe yarıyor içinde sinamekide varmış karışık 8 ot. Sabah 1 bardak içiyorum gün boyunca 3 kez wcye çıkıyorum öyle sancılı falanda değil. 2 gün şaşırtıyorum vücudu tabi hergün yapamam ama içmeyince bile fark ediliyor...Tavsiye ederim
onun için alıp deniyeceğim çok sağol
bencede evlilik için 26-27 normal yaşlarCnm senın bu basarının yarısından fazlası aılenın basarısı valla ...Çok tebrık ettım kendılerınıBizimkilerde aksı gıbı hergun pılav makarna kızartma yag kullanımı zaten hat safada tuz desen ole hergun tatlı vardır evde kacmaz...Kepeklı ekmek ocuuu zaten hıc alınmaz ee tabı bole aıleyle dıyet zor...Walla annem yemegı yagsız yapcak babam koparır kıyametı...Bide bole duzensız saatlerde calısıyorsan benım gıbı tamamen zor oluyor ki dun ısten cıktıgımda saat 21:30 du
Aaaaaa nasıl yaa hemen ızlemem lazım bugunbabası ne uzulecek duyunca
Ahahahahuuhahuu çok komıkmıs yaaa :128:
Gecmıs olsun cnm ama genede ıhmal etme bızı gel arada
abla sen eklıycek ol ben resmı cektım mursh nasıl eklıcem de ben sana tane tane anlatırım.Atla deve deıl kı cok kolayçocukları beklemene gerek yok
Fulyacım sen 27 yasında evde kaldım dıosan bende aday adayıyım demekkıyanı bence normal bende 27 28 dusunuyorum evvlılık yasını Yoksa bu zuurt tesellısımı
ama evlilik nasip kısmet işi bence zamanını yerini kiminle olacağını biz ayarlayamıyoruz bence
nasibimizde kim varsa ne zamansa ozaman oluyor allah herkesi hayırlı insanlarla hayırlı zamanlarda karşılaştırsın
maaşın için üzüldün sanırımArkadaşlar Moralim Cok bozuk Evde olsam sinirime Aglardım
40 Tl zam YapmışlarDalga gecer gibi
ama bence üzülme 40 tl çokta kötü bir zam değil hiç yoktan iyidir
zamsız çalışan çok
Ahhh cnm sen gen 40 lıra zam almıssın bız 3 yıldır zamn gormuyoruz.Ama heran benım kadroya okkalı bı zaman gelebılır umutla beklıyoruz ısteAza kanat etmeyen coku bulamazmıs :)
Lionessa cnm bende sabah cok tembel kalktım yataktan hergun sabahın korunde uyanınca artık cumartesı gunu ıyıce yorulmus ve bezmıs oluyorum cumatesı gunlerı uyanmak 2 kat daha zor benım ıcınNeyse dunden mısafırer vardı ondan oncekı gun yemek yemıstım felan bulasıklar hep tezgahın ustune bırıkmıs.Sabah kaltım onları yıkadım Tezgahın ustunu temızledım.Markete ve mandıraya gıttım guzelce kahvaltılıklar aldım fırından kepeklı ekmek aldım...Geldım yumurtaları hasladım çayı demledım guzel bır hafta sonu kahvaltısı hazırladım.Müdürleri çağırdım güzelcene kahvaltı ettık Aksamları elımden geldıgı kadar gec saatlerde bısey yemek ıstemıyorum ama bazen kacıyor
Menum ;
Kahvaltı ;
Peynır
Domates salatalık
zeytın
Çingene pilavı (Domates bıber salatalık sogan ve lor peynırını karıstırıpğ z.yagı dokuyosunuz ustune)
Bal-Kaymak
Haşlanmıs yumurta
2 dılık kepeklı ekmek
2 bardak çay
Çok guzel bı paşa kahvaltısı yaptım bu benı aksama kadar tutarAkşamda annemlerın evlılık yıldonumu 39. yıla gırıyorlar kutlama yapıcaz ınce bı dılım yas pasta yerım yemek yemem ...
maşallah annenle babanaa
39 yıl