Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet sorayim sorayım diorum unutuyorum soğan güzel oluyor ama kokusu mahfediyor beni ya eşle yakınlaşma durumunda daha kötü oluyor regl zamanim geldi yiyebilirim ama cacık da guzel olur yapayım akşama
Güzel eksi cnm tebrikler

evet sorayim sorayım diorum unutuyorum soğan güzel oluyor ama kokusu mahfediyor beni ya eşle yakınlaşma durumunda daha kötü oluyor regl zamanim geldi yiyebilirim ama cacık da
Eşine de yerse sıkıntı olmaz canım. Ayrıca yemekten hemen sonra tane karanfil çiğnerseniz yada birkaç dal maydonoz çiğnerseniz kokusu kalmaz.

Tabi ki canım ikimize de iyi gelsin bu yarış , yarın sabah test yapıp soğan suyu içeceğim ona göre regl gelmedi gelsin insin ödem :)
Tamam beybi
Aaa bi sn kaçırdım o kısmı ben ihtimalmi var
Isin zor valla kuzum ya hepsine nasil yetisiyosun
Afiyet olsun nirancim
Cuma tartisina dikkat etmelisin canim. Asil bildirim günü cuma ve liste hazirlaniyor

Eşine de yerse sıkıntı olmaz canım. Ayrıca yemekten hemen sonra tane karanfil çiğnerseniz yada birkaç dal maydonoz çiğnerseniz kokusu kalmaz.
Ayy bilmiom ya bana felaket kokuyor karanfili bi cok kez denedim ama gene yogun olmasa da kokuyu alinca kötü oluyorum mqydanozu denemedim hic sogan cok faydalı aslında yemek lazim

Evet kuşum direk 1.100 gr eksiye adapteydim 71.9 olacak yanlış yazmışım canım

kaçamak olmuş afıyet olsun canım
tebrıkler canım

Basın sagolsun canım mekanı cennet olsun

Canım yanlış mı yazdın...100 Gr eksi ama 1100 demişsin. Kilon mu yanlış oldu yoksa
Kilomu yanlış yazmışım canım düzelttim 1.100 gr eksiyi bir an önce yazayım diye bu sefer kiloyu yanlış yazmışım

yettim yettim kilo bildirimine geldim

Geçen Hafta: 50.7
Bu Hafta: 49.7
Fark: -1 kilo
Yüzde: %2 @mefkurem

Cok iyi cnm tbrk ederim :)

Eki Görüntüle 2280823 Eki Görüntüle 2280823 nasıl görünüyorum sizce :) son 9.5 kilo kaldı hedefe :) eski halim yok ya doğumdan sonra eve geldiğimizde var sadece

Masallah cnm fark cok buyuk dogumdan sonra kac kiloydun suanda 69lardasin dmi boyun var sanirm kilon suan bile cok iyi cnku :)

Slm ben sabitim. Eksi olmak için son gün uğraştm ama olmadı. Haftasonu misafirim yok şimdilik hafta iiçi hep misafir. 10 gün sonra da memlekete gidicem gitsem orda daha çok misafir olacak baya yoğunum

Kolay gelsin cnm misafir agirlamakta zor ya heleki 2 cocuklu olunca dusunemiyorm

Ay masallah cnm ne guzel gununu gecirmemis bende cok heycanliyim 1 aydn az kaldi artik :) erkek olcak cnm insallah.
Zaten pek beklemeden 1-2 ay icinde diyete baslamak niyetim bu sefer hedefide dusurcem biraz bakalim :)
Masallah Ramazan sana yaramis ozaman

85 kilo ile doğum yaptım. 6 gün sonra eve geldim. galiba 80-82 falan olabilir

Sezeryanmi oldun cnm az gitmis sanki ben daha fazla gider dogumdan sonra diye umud ediyorumda

Basiniz sagolsun cnm. Kaza felanmiydi ayni anda olmasindan dolayi oyle dusundum

Ayy kolay gelsin cnm sen yazarken ben yoruldm

Kizlar yarin esimin isyerinden arkadasi gelicek cocuk odasini acik maviye boyucklar ondan sonra artik perdeyi yikayip asicam yataginin korumaliklarini yikiycam bide en onemlisi hastane cantami hazirlamadim hala ama pijama takimi ve bebegin isimli yaptirdigim setini bekliyorm bide hali alicam ondada biturli karar veremedim :) artik hersey hazir olsun istiyorum ya

Kilomu yanlış yazmışım canım düzelttim 1.100 gr eksiyi bir an önce yazayım diye bu sefer kiloyu yanlış yazmışım
Takımda seni gizli takipteyim canım, kilosu bana en yakın olan sensin.. Rakibemde izne çıktı, kilo verme motivasyonum sekteye uğramasın diye seni takipteyim...

Canım gebeliğin ilk 6 günü kan testinde bile pozitif çıkmaz, sakın soğan suyu içme
zaten olmuşsa birşey geç dollenmedir bekleyim bari
Canım şüphen varsa icme hemen belli olmayabilir ne zmndi adet günün
kız her ay şüphem var yaklaşık 1,5 yıldır
afiyet olsun kacaamagin sabah olması daha kontrol edilebilir birşey
kokmuyor mu ciddi doğum kontrol yöntemi
güzel eksi ama aklından çıkarma bizi
Tamam beybi
Aaa bi sn kaçırdım o kısmı ben ihtimalmi var

Isin zor valla kuzum ya hepsine nasil yetisiyosun

Afiyet olsun nirancim

Cuma tartisina dikkat etmelisin canim. Asil bildirim günü cuma ve liste hazirlaniyor
her daim var canım o ihtimal korunmuyoruz 1,5 yil olacak neredeyse
Sezeryanmi oldun cnm az gitmis sanki ben daha fazla gider dogumdan sonra diye umud ediyorumda

Basiniz sagolsun cnm. Kaza felanmiydi ayni anda olmasindan dolayi oyle dusundum

Ayy kolay gelsin cnm sen yazarken ben yoruldm
pınar sakin sakin büyük hayallere kapılma birden eski haline dönüp hop diye o göbek inmiyor benim en büyük yanlışım o bedeni begenmemek ve üstüne yemekti oysa herşeye zaman vermek en güzeli
ilk iş hastane çantası canım bir an önce hallet

kokmuyor mu ciddi doğum kontrol yöntemi
Yok kız ne kokması zaten akşam yemeğini erken yiyorum, üzerine dişimi fırçalayıp karanfil çiğnediğim zaman, geceye koku kalmıyor...

Daha 4. yü yapacağım, adamı kendimden soğutamam zayıflayacağım diye

Evet kuşum direk 1.100 gr eksiye adapteydim 71.9 olacak yanlış yazmışım canım
her yanlışlık boykr olsa keske
cok tatlı hazırlıklar cnm gönlüne göre olsun hersey insAllah
Ayyy hadi insAllah diyelim o zmn cnm ya benimde bi sene oldu korunmayı bırakalı nasip bklm

Hay masAllah
Biz ikinciyi beceremedik millet 3-4 dior Rabbim hayirlisindan versin

Çıkarmam kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…