- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.221
Eşimin teyzesinin canımKimin kına düğün
evet sorayim sorayım diorum unutuyorum soğan güzel oluyor ama kokusu mahfediyor beni ya eşle yakınlaşma durumunda daha kötü oluyor regl zamanim geldi yiyebilirim ama
Bu soruyu kim soracak diye beklerken sen sordun canım, teşekürler ederim.
Bol salatalıklı ve çok fazla sulandırılmadan yapılan cacık kabızlığı engelliyor, aynı zamanda hem sebze hem protein olduğu için tüketiyorum.
Soğanın da içinde bulunan bir madde yağ yakımına neden oluyor, aynı zamanda soğan çiğ olarak tüketildiğinde bağırsak hareketlerini hızlandırıyor canım.
Her öğünde soğan tüketmek daha iyi olur, ben şimdilik sadece sabahları tüketiyorum, okullar kapansın sabahları kahvaltıda da yiyeceğim.
Güzel eksi cnm tebriklerKızlar ben zaten her sabah tartılanlardanım sabah tartıldım ama bugun cuma olduğunu unutmuşum nikahımız vardı çok geç olmadıysa yazayım hemen bildirimimi
Gecen hafta : 68.5
Bu hafta :67.9
Fark : - 600
Yüzde: %0.87
Eşine de yerse sıkıntı olmaz canım. Ayrıca yemekten hemen sonra tane karanfil çiğnerseniz yada birkaç dal maydonoz çiğnerseniz kokusu kalmaz.evet sorayim sorayım diorum unutuyorum soğan güzel oluyor ama kokusu mahfediyor beni ya eşle yakınlaşma durumunda daha kötü oluyor regl zamanim geldi yiyebilirim amacacık da
Tamam beybiTabi ki canım ikimize de iyi gelsin bu yarış , yarın sabah test yapıp soğan suyu içeceğim ona göre regl gelmedi gelsin insin ödem :)
Isin zor valla kuzum ya hepsine nasil yetisiyosunKızlar çok ugrayamiyorum ama inanın tek burası değil tel elime alamıyorum
Şuanda kızı sallarken bı bakiyim dedim
Hem bebis hem diğer çocuklar ev dış işler tüm gunumu alıyor gelenimde çok olur benim
Bugün misal öğleden sonra pazara gittim ordan eve gelip kızı emzirdim yatırdım onu evdekilere emanet edip bankays ordan markete gittik eşimle beraber
Şimdiden sonraki işlerim mi mutfağı toparliycam ,kızımin canı lahmacun istemiş ,yemek olarakta lahmacun yapicam aksamada misafirim var
Afiyet olsun nirancim10:00=== 1 adet biberli ekmek
1 adet ıspanaklı el böreği
2 kk kiremitte peynir
1 yk cevizli biber
2 yk yağda yumurta
2-3 çatal patates kızartma
17:00=== 2 dilim karpuz
4 yk yeşil fasulye
2 kase cacık
2 küçük kuru soğan
Su 2 lt
Kızlar bugün okulun kahvaltı programı vardı, o nedenle kahvaltı kaçamaklarım(senede 1 gün)
Cuma tartisina dikkat etmelisin canim. Asil bildirim günü cuma ve liste hazirlaniyorKızlar ben zaten her sabah tartılanlardanım sabah tartıldım ama bugun cuma olduğunu unutmuşum nikahımız vardı çok geç olmadıysa yazayım hemen bildirimimi
Ayy bilmiom ya bana felaket kokuyor karanfili bi cok kez denedim ama gene yogun olmasa da kokuyu alinca kötü oluyorum mqydanozu denemedim hic sogan cok faydalı aslında yemek lazimEşine de yerse sıkıntı olmaz canım. Ayrıca yemekten hemen sonra tane karanfil çiğnerseniz yada birkaç dal maydonoz çiğnerseniz kokusu kalmaz.
Evet kuşum direk 1.100 gr eksiye adapteydim 71.9 olacak yanlış yazmışım canımhayrlisi olsun cnm bende bugun sandim haftayamis
tebrikler cnm o kadar az yemeye zaten eksi gormeseydin bi terslik var dicektim
tartıni mi yanlış yazdim 71.9 mu ciktin zira 100 gr eksi gözüküyor su an cnm
iyi tatiller cnm insAllah bol eksiyle dönersin
cok degilmisin haftaya toparlarsn insAllah cnm
tebriklerrr cnm
tebrikler cnm
kotu olmus cnm haftaya duzeltirsin insAllah
tebrikler cnm
Haftaya toparlarsn insAllah cnm korumada cok fazla bi artı degil bence
kaçamak olmuş afıyet olsun canım10:00=== 1 adet biberli ekmek
2 kk kiremitte peynir
1 yk cevizli biber
2 yk yağda yumurta
4 yk yeşil fasulye
2 kase cacık
2 küçük kuru soğan
Su 2 lt
Kızlar bugün okulun kahvaltı programı vardı, o nedenle kahvaltı kaçamaklarım(senede 1 gün)
tebrıkler canımKızlar ben zaten her sabah tartılanlardanım sabah tartıldım ama bugun cuma olduğunu unutmuşum nikahımız vardı çok geç olmadıysa yazayım hemen bildirimimi
Basın sagolsun canım mekanı cennet olsunHoşbulduk ablacım. iyiyim çok şükür toparladık yakın bi akrabımı kaybettim eşim bi yurtdışına gitti baya problem yaşadık.Çok şükür geri döndü düzelttik herşeyi. Senin torunlar filan nasıl? ne zaman dönceksin izinden kaç kg lardasın ?
Kilomu yanlış yazmışım canım düzelttimCanım yanlış mı yazdın...100 Gr eksi ama 1100 demişsin. Kilon mu yanlış oldu yoksa
yettim yettim kilo bildirimine geldim
Geçen Hafta: 50.7
Bu Hafta: 49.7
Fark: -1 kilo
Yüzde: %2 @mefkurem
Eki Görüntüle 2280823 Eki Görüntüle 2280823 nasıl görünüyorum sizce :) son 9.5 kilo kaldı hedefe :) eski halim yok ya doğumdan sonra eve geldiğimizde var sadece
Slm ben sabitim. Eksi olmak için son gün uğraştm ama olmadı. Haftasonu misafirim yok şimdilik hafta iiçi hep misafir. 10 gün sonra da memlekete gidicem gitsem orda daha çok misafir olacak baya yoğunum
Hoşbulduk ablacım. iyiyim çok şükür toparladık yakın bi akrabımı kaybettim eşim bi yurtdışına gitti baya problem yaşadık.Çok şükür geri döndü düzelttik herşeyi. Senin torunlar filan nasıl? ne zaman dönceksin izinden kaç kg lardasın ?
oyy maşallah Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. benimki de 40+1 de 20 temmuzda doğmuştu :) Cinsiyeti ne olacak ?Kilo olarak da çok iyi almışsın yine doğumdan sonra çok çabuk toparlarsındikkatetmedim aslında ama su çok içince iftarda yemek yiyemedim. Sahuru da kendim tek yapıyordum kalkıp bişeyler yapmaya üşendiğimden bide canım istemedğinden çoğunlukla yumurta filan haslayıp yedim ondan böyle oldu.
85 kilo ile doğum yaptım. 6 gün sonra eve geldim. galiba 80-82 falan olabilir
Basiniz sagolsun cnm. Kaza felanmiydi ayni anda olmasindan dolayi oyle dusundumselamlar nasılsınızzz...hayırlı cumalar..bugün eşimin halasınn eşi ve görümcemin de kv sinin cenazeleri vardı sabah duyduk eşim de memlkete gitti .bu arada tartlmyı unuttm yemk yemedn önce.artık haftya kaldıinş tartı sizin yüzünüzü güldürmüştr.görsz canlar
Kızlar çok ugrayamiyorum ama inanın tek burası değil tel elime alamıyorum
Şuanda kızı sallarken bı bakiyim dedim
Hem bebis hem diğer çocuklar ev dış işler tüm gunumu alıyor gelenimde çok olur benim
Bugün misal öğleden sonra pazara gittim ordan eve gelip kızı emzirdim yatırdım onu evdekilere emanet edip bankays ordan markete gittik eşimle beraber
Şimdiden sonraki işlerim mi mutfağı toparliycam ,kızımin canı lahmacun istemiş ,yemek olarakta lahmacun yapicam aksamada misafirim var
Bence yok canım ya..Facebook kullanmiyorm cnm instagramda varmi acaba sayfalari
Takımda seni gizli takipteyim canım, kilosu bana en yakın olan sensin.. Rakibemde izne çıktı, kilo verme motivasyonum sekteye uğramasın diye seni takipteyim...Kilomu yanlış yazmışım canım düzelttim1.100 gr eksiyi bir an önce yazayım diye bu sefer kiloyu yanlış yazmışım
zaten olmuşsa birşey geç dollenmedir bekleyim bariCanım gebeliğin ilk 6 günü kan testinde bile pozitif çıkmaz, sakın soğan suyu içme
kız her ay şüphem var yaklaşık 1,5 yıldırCanım şüphen varsa icme hemen belli olmayabilir ne zmndi adet günün
afiyet olsun kacaamagin sabah olması daha kontrol edilebilir birşey10:00=== 1 adet biberli ekmek
2 kk kiremitte peynir
1 yk cevizli biber
2 yk yağda yumurta
4 yk yeşil fasulye
2 kase cacık
2 küçük kuru soğan
Su 2 lt
kokmuyor mu
Bu soruyu kim soracak diye beklerken sen sordun canım, teşekürler ederim.
Bol salatalıklı ve çok fazla sulandırılmadan yapılan cacık kabızlığı engelliyor, aynı zamanda hem sebze hem protein olduğu için tüketiyorum.
Soğanın da içinde bulunan bir madde yağ yakımına neden oluyor, aynı zamanda soğan çiğ olarak tüketildiğinde bağırsak hareketlerini hızlandırıyor canım.
Her öğünde soğan tüketmek daha iyi olur, ben şimdilik sadece sabahları tüketiyorum, okullar kapansın sabahları kahvaltıda da yiyeceğim.
güzel eksi ama aklından çıkarma biziKızlar ben zaten her sabah tartılanlardanım sabah tartıldım ama bugun cuma olduğunu unutmuşum nikahımız vardı çok geç olmadıysa yazayım hemen bildirimimi
her daim var canım o ihtimalTamam beybi
Aaa bi sn kaçırdım o kısmı ben ihtimalmi var
Isin zor valla kuzum ya hepsine nasil yetisiyosun
Afiyet olsun nirancim
Cuma tartisina dikkat etmelisin canim. Asil bildirim günü cuma ve liste hazirlaniyor
pınar sakin sakin büyük hayallere kapılma birden eski haline dönüp hop diye o göbek inmiyor benim en büyük yanlışım o bedeni begenmemek ve üstüne yemekti oysa herşeye zaman vermek en güzeliSezeryanmi oldun cnm az gitmis sanki ben daha fazla gider dogumdan sonra diye umud ediyorumda
Basiniz sagolsun cnm. Kaza felanmiydi ayni anda olmasindan dolayi oyle dusundum
Ayy kolay gelsin cnm sen yazarken ben yoruldm
ilk iş hastane çantası canım bir an önce halletKizlar yarin esimin isyerinden arkadasi gelicek cocuk odasini acik maviye boyucklar ondan sonra artik perdeyi yikayip asicam yataginin korumaliklarini yikiycam bide en onemlisi hastane cantami hazirlamadim hala ama pijama takimi ve bebegin isimli yaptirdigim setini bekliyorm bide hali alicam ondada biturli karar veremedim :) artik hersey hazir olsun istiyorum ya
Tmm ablaHerosmom la menekseyi cikarabiliriz cnm
Prenses sehir disindaymis yapmicagini soylemisti
Yok kız ne kokmasıkokmuyor muciddi doğum kontrol yöntemi
her yanlışlık boykr olsa keskeEvet kuşum direk 1.100 gr eksiye adapteydim 71.9 olacak yanlış yazmışım canım
cok tatlı hazırlıklar cnm gönlüne göre olsun hersey insAllahKizlar yarin esimin isyerinden arkadasi gelicek cocuk odasini acik maviye boyucklar ondan sonra artik perdeyi yikayip asicam yataginin korumaliklarini yikiycam bide en onemlisi hastane cantami hazirlamadim hala ama pijama takimi ve bebegin isimli yaptirdigim setini bekliyorm bide hali alicam ondada biturli karar veremedim :) artik hersey hazir olsun istiyorum ya
Ayyy hadi insAllah diyelim o zmn cnm ya benimde bi sene oldu korunmayı bırakalı nasip bklmzaten olmuşsa birşey geç dollenmedir bekleyim bari
kız her ay şüphem var yaklaşık 1,5 yıldır
afiyet olsun kacaamagin sabah olması daha kontrol edilebilir birşey
kokmuyor muciddi doğum kontrol yöntemi
güzel eksi ama aklından çıkarma bizi
her daim var canım o ihtimalkorunmuyoruz 1,5 yil olacak neredeyse
pınar sakin sakin büyük hayallere kapılma birden eski haline dönüp hop diye o göbek inmiyor benim en büyük yanlışım o bedeni begenmemek ve üstüne yemekti oysa herşeye zaman vermek en güzeli
ilk iş hastane çantası canım bir an önce hallet
Hay masAllahYok kız ne kokmasızaten akşam yemeğini erken yiyorum, üzerine dişimi fırçalayıp karanfil çiğneğim zaman, geceye koku kalmıyor...
Daha 4. yü yapacağım, adamı kendimden soğutamam zayıflayacağım diye
Çıkarmam kuzumzaten olmuşsa birşey geç dollenmedir bekleyim bari
kız her ay şüphem var yaklaşık 1,5 yıldır
afiyet olsun kacaamagin sabah olması daha kontrol edilebilir birşey
kokmuyor muciddi doğum kontrol yöntemi
güzel eksi ama aklından çıkarma bizi
her daim var canım o ihtimalkorunmuyoruz 1,5 yil olacak neredeyse
pınar sakin sakin büyük hayallere kapılma birden eski haline dönüp hop diye o göbek inmiyor benim en büyük yanlışım o bedeni begenmemek ve üstüne yemekti oysa herşeye zaman vermek en güzeli
ilk iş hastane çantası canım bir an önce hallet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?