- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.241
Tşk kuzumkaçamak olmuş afıyet olsun canım
tebrıkler canım
zaten olmuşsa birşey geç dollenmedir bekleyim bari
kız her ay şüphem var yaklaşık 1,5 yıldır
afiyet olsun kacaamagin sabah olması daha kontrol edilebilir birşey
kokmuyor muciddi doğum kontrol yöntemi
güzel eksi ama aklından çıkarma bizi
her daim var canım o ihtimalkorunmuyoruz 1,5 yil olacak neredeyse
pınar sakin sakin büyük hayallere kapılma birden eski haline dönüp hop diye o göbek inmiyor benim en büyük yanlışım o bedeni begenmemek ve üstüne yemekti oysa herşeye zaman vermek en güzeli
ilk iş hastane çantası canım bir an önce hallet
Daha dikkatli olucam ya normalde unutsam bile sayfaya girdiğimde görür yazardım ama nikah yüzünden giremeyince böyle olduTamam beybi
Aaa bi sn kaçırdım o kısmı ben ihtimalmi var
Isin zor valla kuzum ya hepsine nasil yetisiyosun
Afiyet olsun nirancim
Cuma tartisina dikkat etmelisin canim. Asil bildirim günü cuma ve liste hazirlaniyor
Benim dünyam çocuklarım canım...Hay masAllah
Biz ikinciyi beceremedik millet 3-4 diorRabbim hayirlisindan versin
Tşk ler cnm çok saolevet sorayim sorayım diorum unutuyorum soğan güzel oluyor ama kokusu mahfediyor beni ya eşle yakınlaşma durumunda daha kötü oluyor regl zamanim geldi yiyebilirim amacacık da guzel olur yapayım akşama
Güzel eksi cnm tebrikler
her yanlışlık boykr olsa keske
cok tatlı hazırlıklar cnm gönlüne göre olsun hersey insAllah
Ayyy hadi insAllah diyelim o zmn cnm ya benimde bi sene oldu korunmayı bırakalı nasip bklm
beni arkaya itelediler ha masAllah kızlarSpor listesi Sonuclar
1. GunesinKizi35 (2.608 puan)
2. CurukElma (1.165 puan)
3. Fit mutlu anne (1.017 puan)
Tebrikler kizlar 
Bu haftaki puanlar cok iyi haftayada guzel olur inşallah
Benim pek bilgim yok cnm bu konu daKızlar birsey danışcam bnım gögüsler büyük bana önerebileceğiniz toparlayıcı var mı ya biraz ufak gözüksün istiyorum...Ten markasının vardı fiyatı 85 dedi ne dersiniz yeni inci ve orkıde fiyatları uygun ama sanki askıları kötü gibi geldi
Afiyet olsun canım miktarın önemi yok mu bu detokstaSaat 1 pirinç lapası
Saat 3 pirinç lapası 10 kiraz
Saat 6 pirinç lapası salata
Hastane cantanı hazırla canım bence artık 37. Haftadasın sanırım ınş gununu bekler tabıkı bebeşin ama heran hersey olabılırKizlar yarin esimin isyerinden arkadasi gelicek cocuk odasini acik maviye boyucklar ondan sonra artik perdeyi yikayip asicam yataginin korumaliklarini yikiycam bide en onemlisi hastane cantami hazirlamadim hala ama pijama takimi ve bebegin isimli yaptirdigim setini bekliyorm bide hali alicam ondada biturli karar veremedim :) artik hersey hazir olsun istiyorum ya
Kolay gelsın tatlı telaşlar tatlı hazırlıklarKizlar yarin esimin isyerinden arkadasi gelicek cocuk odasini acik maviye boyucklar ondan sonra artik perdeyi yikayip asicam yataginin korumaliklarini yikiycam bide en onemlisi hastane cantami hazirlamadim hala ama pijama takimi ve bebegin isimli yaptirdigim setini bekliyorm bide hali alicam ondada biturli karar veremedim :) artik hersey hazir olsun istiyorum ya
Maşallah canım ben üçüncüde pes ettım senınkıler kaç yaşlarındaYok kız ne kokmasızaten akşam yemeğini erken yiyorum, üzerine dişimi fırçalayıp karanfil çiğnediğim zaman, geceye koku kalmıyor...
Daha 4. yü yapacağım, adamı kendimden soğutamam zayıflayacağım diye
benım 5 kılo gıtmıştı sezeryanla canım ama gobusun toparlaması zaman aldı tabı bunyeye gore degısıraklisin cnm cok buyuk beklentim yok aslinda heleki gobek olarak zaten hafif hamilelikten once bile vardi ama kilo olarak en az 5-6 gider dogumdan sonra diye dusunuyorm tabi hayirlisi fazla beklentiye girmiyim genede
Kızlarım 11 ve 8 yaşında, oğlumda 1 yaşındaMaşallah canım ben üçüncüde pes ettım senınkıler kaç yaşlarında
Buyuk kızım 9 ortanca kızım 6 küçüğümse 8 aylık ama yeter dıyorum allah omur versın olmayıpta ısteyene versın canımKızlarım 11 ve 8 yaşında, oğlumda 1 yaşında
Kızlar büyük olduğu için bana yükleri yok, faydaları var her konuda.
3 ü de üst üste ise pes edersin, kaç yaşında seninkiler
hayırlısından en kısa zamanda olur inş canım yaher yanlışlık boykr olsa keske
cok tatlı hazırlıklar cnm gönlüne göre olsun hersey insAllah
Ayyy hadi insAllah diyelim o zmn cnm ya benimde bi sene oldu korunmayı bırakalı nasip bklm
maşallah kızlar puanlar yıkılıyoSpor listesi Sonuclar
Tebrikler kizlar 
afıyet olsun canım 1 gunlukmu yapıyırorsun canım inş faydasını gorursunSaat 1 pirinç lapası
Bence hazırla artik canım nolur nolmaz hazirda olsun herşeyinKizlar yarin esimin isyerinden arkadasi gelicek cocuk odasini acik maviye boyucklar ondan sonra artik perdeyi yikayip asicam yataginin korumaliklarini yikiycam bide en onemlisi hastane cantami hazirlamadim hala ama pijama takimi ve bebegin isimli yaptirdigim setini bekliyorm bide hali alicam ondada biturli karar veremedim :) artik hersey hazir olsun istiyorum ya
Bi surpriz yapiver o zaman bahar bizezaten olmuşsa birşey geç dollenmedir bekleyim bari
kız her ay şüphem var yaklaşık 1,5 yıldır
afiyet olsun kacaamagin sabah olması daha kontrol edilebilir birşey
kokmuyor muciddi doğum kontrol yöntemi
güzel eksi ama aklından çıkarma bizi
her daim var canım o ihtimalkorunmuyoruz 1,5 yil olacak neredeyse
pınar sakin sakin büyük hayallere kapılma birden eski haline dönüp hop diye o göbek inmiyor benim en büyük yanlışım o bedeni begenmemek ve üstüne yemekti oysa herşeye zaman vermek en güzeli
ilk iş hastane çantası canım bir an önce hallet
Anam 4. Diyor bayilijimmmmmmYok kız ne kokmasızaten akşam yemeğini erken yiyorum, üzerine dişimi fırçalayıp karanfil çiğnediğim zaman, geceye koku kalmıyor...
Daha 4. yü yapacağım, adamı kendimden soğutamam zayıflayacağım diye
Tamam tatlımDaha dikkatli olucam ya normalde unutsam bile sayfaya girdiğimde görür yazardım ama nikah yüzünden giremeyince böyle oldu
Sagol kuzum istediğim gibi olmadi ama olsun yedigimi yaktım en azindanSpor listesi Sonuclar
Tebrikler kizlar 
Pentidekilere bak canım bide 3 al 2 öde kampanyasi varKızlar birsey danışcam bnım gögüsler büyük bana önerebileceğiniz toparlayıcı var mı ya biraz ufak gözüksün istiyorum...Ten markasının vardı fiyatı 85 dedi ne dersiniz yeni inci ve orkıde fiyatları uygun ama sanki askıları kötü gibi geldi
Anam dedigini yaptiSaat 1 pirinç lapası
Sagol kuzum istedigim kadar olmasada iyi oldubeni arkaya itelediler ha masAllah kızlarCurukElma GunesinKizi35
Benim pek bilgim yok cnm bu konu da
Sagol tatlimhayırlısından en kısa zamanda olur inş canım ya
maşallah kızlar puanlar yıkılıyo
afıyet olsun canım 1 gunlukmu yapıyırorsun canım inş faydasını gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?