Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ölğyom açlıktan

Afiyet olsun

İyi akşamlar hanımlar

Menüm

8.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Yulaf kepeği

13.30
3 yk köftemsi birşey

İkindi (cuma ödülü kısmı )
5 kayısı 1 erik yarım muz 2 minik armut
Minik armutlardan gerçekten

20.00
2 yk haşlanmış hindi
2 yk yoğurt salata

Su en az 2.5 lt

Afıyet olsun canım

Anam 4. Diyor bayilijimmmmmm
Sen haklısın canım böyle düşünmekte.... Tek çocuk evde başka akranı olmadığı için ebeveynlerinin üzerine çok düşüyor, insanın tüm enerjisini alıyor... Biz de ilk kızım varken 2. olmamışken çok yorulduk, bezdik, usandık...ama 2. doğupta 6 aylık kadar olunca kardeşler arası diyalog artıyor ve ebeveynlerin üzerindeki yük azalıyor

Biskuvi disinda iyi canim afiyet olsun
Ölğyom açlıktan

E persembe yapaydin bari madem yapcan ne deyim tugce
Artılara ödül yokk afiyet olsun canim
Kiz benimki tek cocuk degil evde ablaminda oglu var 8 yasinda beraberler. Ama genede azmanin teki benimki

@MLKn
@88prenses22
@MenekseSare
herasmom

Ben mi kaçırdım yoksa denemede olup vaktinde bildirim yapmadınız mı
Pazartesi kilo bildirimi yapmıştım, öbürünü yapmak için yarını bekliyordum. Hergün ölçülmek sağlıklı değil çünkü. Menü olarakta 2 gün önce çok yoğun olduğumu ve diyete uyamadığımı söylemiştim maalesef. Diyete geri dönmek için koşuşturmanın bitmesini bekliyordum, yarın devam ediyorum inşallah

Vauvvvv puanlara baaaakkk maşallah
Benim seminer programım çok hafifti ondan bu kadar iyidi ama mesela bugün yoğundum işlerde çoktu dışarda bugün spor yapamadım bu hafta yoğunluğuma göre spor yapabilcem ama sanırım bu hafta bu puanın yarısı ancak görürüm canım yinede tişikkirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…