- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.281
Zaten dıyetı evde yapmakta sıkıntı yok canım gıttıgın yerlerde sıkıntıEvet haklısın kuzum....
Ama meyve yemeseydim daha neler yerdim Allah korusun....
Hala gözüm dönmüş vaziyette...
Yarın da biryere davetliyiz korkuyorum
Biz pek biryere gitmeyiz canım . Misafirimiz de çok gelmez.Zaten dıyetı evde yapmakta sıkıntı yok canım gıttıgın yerlerde sıkıntı
Tamam canim ama dikkat et sen yinedeBılıyorum canım da kahveyı bos içesim gelmedı bugun
Takımın kurallari var canim hergun tartil demiyoruz. Cumalari bildirim yapmak zorundasinPazartesi kilo bildirimi yapmıştım, öbürünü yapmak için yarını bekliyordum. Hergün ölçülmek sağlıklı değil çünkü. Menü olarakta 2 gün önce çok yoğun olduğumu ve diyete uyamadığımı söylemiştim maalesef. Diyete geri dönmek için koşuşturmanın bitmesini bekliyordum, yarın devam ediyorum inşallah
Aaa ece hayırdır noldu sana boyle canim ya bi motivasyon düşüklüğü varEvet haklısın kuzum....
Afiyet olsun baharimMenü
Sabah(11:00)
2 yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalık
1 kk peynir
Akşam(18:00)
2 YK tavuklu pilav
2 YK nohut
2 YK kısır ( bunu neredeyse bir yıldır yemiyorum :) )
Su: 2.5 lt spor: 40 dk yürüyüşPnrrr-12 120 puan
Valla tebrikler canım guzel is çıkardın birkac gundur vakitsizlikten bisi yapamadim ben pek eve bile simdi geldim
Hastane cantanı hazırla canım bence artık 37. Haftadasın sanırım ınş gununu bekler tabıkı bebeşin ama heran hersey olabılır
Kolay gelsın tatlı telaşlar tatlı hazırlıklar
B
benım 5 kılo gıtmıştı sezeryanla canım ama gobusun toparlaması zaman aldı tabı bunyeye gore degısır
Bence hazırla artik canım nolur nolmaz hazirda olsun herşeyin
Bi surpriz yapiver o zaman bahar bize
Anam 4. Diyor bayilijimmmmmm
Tamam tatlım
Sagol kuzum istediğim gibi olmadi ama olsun yedigimi yaktım en azindan
Pentidekilere bak canım bide 3 al 2 öde kampanyasi var
Anam dedigini yaptiafiyet olsun
Sagol kuzum istedigim kadar olmasada iyi oldu
Sagol tatlim
Tamam canim ama dikkat et sen yinede
kısır benımde hiç dayanamadıgım bır lezzet malesef uzun zamandır yemıyormussun afıyet olsun canımMenü
Sabah(11:00)
2 yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalık
1 kk peynir
Akşam(18:00)
2 YK tavuklu pilav
2 YK nohut
2 YK kısır ( bunu neredeyse bir yıldır yemiyorum :) )
Su: 2.5 lt spor: 40 dk yürüyüşPnrrr-12 120 puan
Evet canım evde oturmak artı yediklerim stres en baş sebebi canım ya çok sıkıntı yaşadım bayramdaBoyle devam et canim kisa surede verirsin
Hosgeldin canim basiniz sagolsun mekani cennet olsun
2 haftada aşırı almışsın ama ya
Eline sağlık baharım
Napiyoruz yarışıyormuyuz
Topladinmi peki kendiniEvet canım evde oturmak artı yediklerim stres en baş sebebi canım ya çok sıkıntı yaşadım bayramda
Evet canım şükür topladım 69 a indim hemen. Stres yaşıyorsam yemek sanki derdime derman oluyor gibi hissediyorum sonsa pişmanlık tabiTopladinmi peki kendini
ben de tatilden sonra soğan detoksu yapacağım inşallah. soğanı da çok severim :) bu dediklerini de deneyeyim.
Bu soruyu kim soracak diye beklerken sen sordun canım, teşekürler ederim.
Bol salatalıklı ve çok fazla sulandırılmadan yapılan cacık kabızlığı engelliyor, aynı zamanda hem sebze hem protein olduğu için tüketiyorum.
Soğanın da içinde bulunan bir madde yağ yakımına neden oluyor, aynı zamanda soğan çiğ olarak tüketildiğinde bağırsak hareketlerini hızlandırıyor canım.
Her öğünde soğan tüketmek daha iyi olur, ben şimdilik sadece sabahları tüketiyorum, okullar kapansın sabahları kahvaltıda da yiyeceğim.
ben de tartılıyorum ama artık tartılmayacağım haftanın iki üç gününü depresyonda geçiriyorum. tok karnına aç karnına uyanınca wc den sonra. manyak oldum iyice. artık tartının pillini eşime vericem cumadan cumaya alıcam piliKızlar ben zaten her sabah tartılanlardanım sabah tartıldım ama bugun cuma olduğunu unutmuşum nikahımız vardı çok geç olmadıysa yazayım hemen bildirimimi
Gecen hafta : 68.5
Bu hafta :67.9
Fark : - 600
Yüzde: %0.87
ayyy Pınar ya ne güzel telaşlar maşallah suphanallah canımKizlar yarin esimin isyerinden arkadasi gelicek cocuk odasini acik maviye boyucklar ondan sonra artik perdeyi yikayip asicam yataginin korumaliklarini yikiycam bide en onemlisi hastane cantami hazirlamadim hala ama pijama takimi ve bebegin isimli yaptirdigim setini bekliyorm bide hali alicam ondada biturli karar veremedim :) artik hersey hazir olsun istiyorum ya
ben de sana bakıyorum ya. niran ne kadar olmuş diyeTakımda seni gizli takipteyim canım, kilosu bana en yakın olan sensin.. Rakibemde izne çıktı, kilo verme motivasyonum sekteye uğramasın diye seni takipteyim...
ben doğuma 100 kiloyla girdim. doğumdan 8 gün sonra 82 kiloydum. ama acayip suyum aktı bir de çok fazla şişmiştim balon gibi olmuştum. 6 ayda da 64 kilo olup burdan mezun olmuştum. ve 4 sene korumuştum. sen de kolay verirsin inşallah canım.Haklisin cnm cok buyuk beklentim yok aslinda heleki gobek olarak zaten hafif hamilelikten once bile vardi ama kilo olarak en az 5-6 gider dogumdan sonra diye dusunuyorm tabi hayirlisi fazla beklentiye girmiyim genede :)
Aynen hastane cantasini biran once yapmaliyim doktorumda gununu bekler diyince iyice saldim ama bellide olmaz
ben de çok çocuk istiyorum. Rabbim 2 seferdir nasip etmiyor. vardır bir hayır. inşallah benim kızımın da sağlıklı sıhhatli kardeşleri olur.Benim dünyam çocuklarım canım...
çok kıskandım acayip gaza geldim. dur ben de spor ayakkabılarımı yanıma alayım orda spor yapayım ben de listeye gireyim tabrikleri alayımSpor listesi Sonuclar
1. @GunesinKizi35 (2.608 puan)
2. CurukElma (1.165 puan)
3. @bi prenses annesi (1.017 puan)
Tebrikler kizlar 
Bu haftaki puanlar cok iyi haftayada guzel olur inşallah
çok şanslısın beybi. benim o konuda hiiiç bilgim yok:) kolay gelsin sana canımKızlar birsey danışcam bnım gögüsler büyük bana önerebileceğiniz toparlayıcı var mı ya biraz ufak gözüksün istiyorum...Ten markasının vardı fiyatı 85 dedi ne dersiniz yeni inci ve orkıde fiyatları uygun ama sanki askıları kötü gibi geldi
doktor bu neeeee!!! helal olsun canım ben asla dayanamazdım.Saat 1 pirinç lapası
Saat 3 pirinç lapası 10 kiraz
Saat 6 pirinç lapası salata
güzel menü bence bisküvi 2 olsa da olurdu. afiyet olsun canımBende menumu yazıyım kızlar
Sabah 8:00
1 dlm tb ekmek
Bır parca peynır
5 tane zeytın
Çay
Ikı tane seftalı
14:00
1 kase yogurt
17:00
1 fıncan neskafe
4 tam bugday bıskuvı
19:00
1 adet sahanda yumurta
Peynır
Domates salatalık
1 kase yogurt
1 tb ekmek
2 lıtre su sımdılık
tuğçe yaaa. kız azıcık yemişin gördüm bi mesajda 2 kaşık diye. zaten iyi veriyorsun neden kendine eziyet ediyorsun. cuma mahkeme var diye hızlı kilo vereyim deme sakın. çok çok iyi verdin zaten bu zamana kadar. tebrikler kuşumÖlğyom açlıktan
güzel menü de köftemsi nasıl canım yaİyi akşamlar hanımlar
Menüm
8.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Yulaf kepeği
13.30
3 yk köftemsi birşey
İkindi (cuma ödülü kısmı)
5 kayısı 1 erik yarım muz2 minik armut
Minik armutlardan gerçekten
20.00
2 yk haşlanmış hindi
2 yk yoğurt salata
Su en az 2.5 lt
neden böyle oldu canım. kilon da az gitmişti bu hafta. iştah kesen bişeyler mi içsen acaba?Evet haklısın kuzum....
ben de canım. hele de eşimle tartıştıysak direk markete gidip cips kola çikolata alırım. kusana kadar yerimEvet canım şükür topladım 69 a indim hemen. Stres yaşıyorsam yemek sanki derdime derman oluyor gibi hissediyorum sonsa pişmanlık tabi
Bir cogumuzda var o canım stresliyken sinirliykrn hep yemege saldiriyoruzEvet canım şükür topladım 69 a indim hemen. Stres yaşıyorsam yemek sanki derdime derman oluyor gibi hissediyorum sonsa pişmanlık tabi
Off aynı ben ya birde normal yemek yesem bişey değil hep Hazır gıda ve tatlıben de canım. hele de eşimle tartıştıysak direk markete gidip cips kola çikolata alırım. kusana kadar yerim
İşte sonra böyle bir hafta on gün içinde beş kilo birden alıyoruz. Bayram çok kötü geçti neyseki toparladım. Bugün dışardaydım abiye kıyafet denedim kollarımda dahi selülit gördüm yemin ediyorum utandım kendimdenBir cogumuzda var o canım stresliyken sinirliykrn hep yemege saldiriyoruz
hiç utanma rakibem yarışıcaz kilo vericez. senin adını listede göremedim sanki. listede miydin?İşte sonra böyle bir hafta on gün içinde beş kilo birden alıyoruz. Bayram çok kötü geçti neyseki toparladım. Bugün dışardaydım abiye kıyafet denedim kollarımda dahi selülit gördüm yemin ediyorum utandım kendimden
Eşlerinizi bu kadar hayatınızın merkezine almayın ya...ben de canım. hele de eşimle tartıştıysak direk markete gidip cips kola çikolata alırım. kusana kadar yerim
Dene canım, etkisini göreceksin inşaallahben de tatilden sonra soğan detoksu yapacağım inşallah. soğanı da çok severim :) bu dediklerini de deneyeyim.
Evet canım çook iştahım var .ben de tatilden sonra soğan detoksu yapacağım inşallah. soğanı da çok severim :) bu dediklerini de deneyeyim.
ben de tartılıyorum ama artık tartılmayacağım haftanın iki üç gününü depresyonda geçiriyorum. tok karnına aç karnına uyanınca wc den sonra. manyak oldum iyice. artık tartının pillini eşime vericem cumadan cumaya alıcam pili
ayyy Pınar ya ne güzel telaşlar maşallah suphanallah canım
ben de sana bakıyorum ya. niran ne kadar olmuş diyeben ilk başlarken aynıydık ya onda dikkatimi çekmişti. ondan beri ben de seni takip ediyorum canım
ben doğuma 100 kiloyla girdim. doğumdan 8 gün sonra 82 kiloydum. ama acayip suyum aktı bir de çok fazla şişmiştim balon gibi olmuştum. 6 ayda da 64 kilo olup burdan mezun olmuştum. ve 4 sene korumuştum. sen de kolay verirsin inşallah canım.
ben de çok çocuk istiyorum. Rabbim 2 seferdir nasip etmiyor. vardır bir hayır. inşallah benim kızımın da sağlıklı sıhhatli kardeşleri olur.
çok kıskandım acayip gaza geldim. dur ben de spor ayakkabılarımı yanıma alayım orda spor yapayım ben de listeye gireyim tabrikleri alayım
çok şanslısın beybi. benim o konuda hiiiç bilgim yok:) kolay gelsin sana canım
doktor bu neeeee!!! helal olsun canım ben asla dayanamazdım.
güzel menü bence bisküvi 2 olsa da olurdu. afiyet olsun canım
tuğçe yaaa. kız azıcık yemişin gördüm bi mesajda 2 kaşık diye. zaten iyi veriyorsun neden kendine eziyet ediyorsun. cuma mahkeme var diye hızlı kilo vereyim deme sakın. çok çok iyi verdin zaten bu zamana kadar. tebrikler kuşum
güzel menü de köftemsi nasıl canım ya
neden böyle oldu canım. kilon da az gitmişti bu hafta. iştah kesen bişeyler mi içsen acaba?
Maşallah 6 ayda 18 kılomu verdın canım cok ıyıymış ben baya geç kalmısım kılo vermekteben doğuma 100 kiloyla girdim. doğumdan 8 gün sonra 82 kiloydum. ama acayip suyum aktı bir de çok fazla şişmiştim balon gibi olmuştum. 6 ayda da 64 kilo olup burdan mezun olmuştum. ve 4 sene korumuştum. sen de kolay verirsin inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?