Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet haklısın kuzum....
Ama meyve yemeseydim daha neler yerdim Allah korusun....
Hala gözüm dönmüş vaziyette...
Yarın da biryere davetliyiz korkuyorum
Zaten dıyetı evde yapmakta sıkıntı yok canım gıttıgın yerlerde sıkıntı

Zaten dıyetı evde yapmakta sıkıntı yok canım gıttıgın yerlerde sıkıntı
Biz pek biryere gitmeyiz canım . Misafirimiz de çok gelmez.
Bu ara zaten duran kilo verme işim bu davetle iyice sekteye ugrayabilir.
Ama mangal salatA fln olursa hiç bozulmaz diyet.

Bılıyorum canım da kahveyı bos içesim gelmedı bugun
Tamam canim ama dikkat et sen yinede
Takımın kurallari var canim hergun tartil demiyoruz. Cumalari bildirim yapmak zorundasin
Evet haklısın kuzum....
Aaa ece hayırdır noldu sana boyle canim ya bi motivasyon düşüklüğü var
Afiyet olsun baharim
Saol canım çok teşekkür ederim bu arada spor puanımı sevgili ortim rakibim ama canım Hilal'e ithaf ediyorum Pnrrr-12 CurukElma
Valla tebrikler canım guzel is çıkardın birkac gundur vakitsizlikten bisi yapamadim ben pek eve bile simdi geldim

Hastane cantanı hazırla canım bence artık 37. Haftadasın sanırım ınş gununu bekler tabıkı bebeşin ama heran hersey olabılır
Kolay gelsın tatlı telaşlar tatlı hazırlıklar
B
benım 5 kılo gıtmıştı sezeryanla canım ama gobusun toparlaması zaman aldı tabı bunyeye gore degısır

Sagol cnm aynen en kisa zamanda hazirliycam haklisin ne olucagi belli olmaz :)

5kg sezeryanla iyimis cnm

Aynen cnm hazirliycam en kisa zamanda artik :)
Oda iyi cnm en azindan yedigini yakmissin

kısır benımde hiç dayanamadıgım bır lezzet malesef uzun zamandır yemıyormussun afıyet olsun canım

Boyle devam et canim kisa surede verirsin

Hosgeldin canim basiniz sagolsun mekani cennet olsun

2 haftada aşırı almışsın ama ya

Eline sağlık baharım
Napiyoruz yarışıyormuyuz
Evet canım evde oturmak artı yediklerim stres en baş sebebi canım ya çok sıkıntı yaşadım bayramda

ben de tatilden sonra soğan detoksu yapacağım inşallah. soğanı da çok severim :) bu dediklerini de deneyeyim.
ben de tartılıyorum ama artık tartılmayacağım haftanın iki üç gününü depresyonda geçiriyorum. tok karnına aç karnına uyanınca wc den sonra. manyak oldum iyice. artık tartının pillini eşime vericem cumadan cumaya alıcam pili
ayyy Pınar ya ne güzel telaşlar maşallah suphanallah canım
Takımda seni gizli takipteyim canım, kilosu bana en yakın olan sensin.. Rakibemde izne çıktı, kilo verme motivasyonum sekteye uğramasın diye seni takipteyim...
ben de sana bakıyorum ya. niran ne kadar olmuş diyeben ilk başlarken aynıydık ya onda dikkatimi çekmişti. ondan beri ben de seni takip ediyorum canım
ben doğuma 100 kiloyla girdim. doğumdan 8 gün sonra 82 kiloydum. ama acayip suyum aktı bir de çok fazla şişmiştim balon gibi olmuştum. 6 ayda da 64 kilo olup burdan mezun olmuştum. ve 4 sene korumuştum. sen de kolay verirsin inşallah canım.
Benim dünyam çocuklarım canım...
ben de çok çocuk istiyorum. Rabbim 2 seferdir nasip etmiyor. vardır bir hayır. inşallah benim kızımın da sağlıklı sıhhatli kardeşleri olur.
Spor listesi Sonuclar

1. @GunesinKizi35 (2.608 puan)
2. CurukElma (1.165 puan)
3. @bi prenses annesi (1.017 puan)

Tebrikler kizlar 
Bu haftaki puanlar cok iyi haftayada guzel olur inşallah

çok kıskandım acayip gaza geldim. dur ben de spor ayakkabılarımı yanıma alayım orda spor yapayım ben de listeye gireyim tabrikleri alayım
çok şanslısın beybi. benim o konuda hiiiç bilgim yok:) kolay gelsin sana canım
Saat 1 pirinç lapası

Saat 3 pirinç lapası 10 kiraz

Saat 6 pirinç lapası salata
doktor bu neeeee!!! helal olsun canım ben asla dayanamazdım.
güzel menü bence bisküvi 2 olsa da olurdu. afiyet olsun canım
Ölğyom açlıktan

tuğçe yaaa. kız azıcık yemişin gördüm bi mesajda 2 kaşık diye. zaten iyi veriyorsun neden kendine eziyet ediyorsun. cuma mahkeme var diye hızlı kilo vereyim deme sakın. çok çok iyi verdin zaten bu zamana kadar. tebrikler kuşum
güzel menü de köftemsi nasıl canım ya
Evet haklısın kuzum....
neden böyle oldu canım. kilon da az gitmişti bu hafta. iştah kesen bişeyler mi içsen acaba?

Evet canım şükür topladım 69 a indim hemen. Stres yaşıyorsam yemek sanki derdime derman oluyor gibi hissediyorum sonsa pişmanlık tabi
ben de canım. hele de eşimle tartıştıysak direk markete gidip cips kola çikolata alırım. kusana kadar yerim

Bir cogumuzda var o canım stresliyken sinirliykrn hep yemege saldiriyoruz
İşte sonra böyle bir hafta on gün içinde beş kilo birden alıyoruz. Bayram çok kötü geçti neyseki toparladım. Bugün dışardaydım abiye kıyafet denedim kollarımda dahi selülit gördüm yemin ediyorum utandım kendimden

menümmm
sabah 09.00 1 yumurtalı menemen

ara 1 sade türk kahvesi 2 hurma

öğle 2 kurabiye

akşam 17.30 3 yk domates tavası
1 porsiyon kıyma kebabı
1 bardak ayran
ara 1 soda
1 sade Türk kahvesi
1 avuç kiraz
su 2.5-3 olmuştur.
bugün çooook hareketli geçti. sabah evi temizledim. sonra kızımla hamama gittim kese yaptırmaya ordan anneanneme gittim bana elbise dikmişti onu aldım sonra eve gelip ütü yaptım ve bavul hazırladım. şimdi ağda yapıcam heryanım ağrıyorrrrr.

veeeeee sigarasız 10. günüm bitti. bu kadar iradeli olacağımı düşünmüyordum ya kendimle bu konuda gurur duydum. ısrarları, kahve yanını, sigaralı ortamı ve en önemlisi canım sıkkın olduğum anları atlattım. inşallah şu 21 günü geçiririm az kaldı. 21 gün bişeyi yapınca ya da yapmayınca alışırmış ya insan. bekliyorum

hiç utanma rakibem yarışıcaz kilo vericez. senin adını listede göremedim sanki. listede miydin?

ben de canım. hele de eşimle tartıştıysak direk markete gidip cips kola çikolata alırım. kusana kadar yerim
Eşlerinizi bu kadar hayatınızın merkezine almayın ya...

Az önce kavga ettik...sabahleyin kovacam gitsin yaz tatilini anasının yanında geçirsin.

Evet canım çook iştahım var .
İştah kesen şey ne olaki acaba

Maşallah 6 ayda 18 kılomu verdın canım cok ıyıymış ben baya geç kalmısım kılo vermekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…