- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.301
Neler oluyor bana hakikaten..Tamam canim ama dikkat et sen yinede
Takımın kurallari var canim hergun tartil demiyoruz. Cumalari bildirim yapmak zorundasin
Aaa ece hayırdır noldu sana boyle canim ya bi motivasyon düşüklüğü var
Afiyet olsun baharim
Valla tebrikler canım guzel is çıkardın birkac gundur vakitsizlikten bisi yapamadim ben pek eve bile simdi geldim
Artik almak yok cikar kuzum bunu aklindan adim adim hedefe dogru gidicezİşte sonra böyle bir hafta on gün içinde beş kilo birden alıyoruz. Bayram çok kötü geçti neyseki toparladım. Bugün dışardaydım abiye kıyafet denedim kollarımda dahi selülit gördüm yemin ediyorum utandım kendimden
Afiyet olsun kubracim hey masallah sen kesin biraktin bence tebrikler vvallamenümmm
sabah 09.00 1 yumurtalı menemen
ara 1 sade türk kahvesi 2 hurma
öğle 2 kurabiye
akşam 17.30 3 yk domates tavası
1 porsiyon kıyma kebabı
1 bardak ayran
ara 1 soda
1 sade Türk kahvesi
1 avuç kiraz
su 2.5-3 olmuştur.
bugün çooook hareketli geçti. sabah evi temizledim. sonra kızımla hamama gittim kese yaptırmaya ordan anneanneme gittim bana elbise dikmişti onu aldım sonra eve gelip ütü yaptım ve bavul hazırladım. şimdi ağda yapıcam heryanım ağrıyorrrrr.
veeeeee sigarasız 10. günüm bitti. bu kadar iradeli olacağımı düşünmüyordum ya kendimle bu konuda gurur duydum. ısrarları, kahve yanını, sigaralı ortamı ve en önemlisi canım sıkkın olduğum anları atlattım. inşallah şu 21 günü geçiririm az kaldı. 21 gün bişeyi yapınca ya da yapmayınca alışırmış ya insan. bekliyorum
Bence karninin patlamak uzere olmasi degil bu saattr yemen ececim. Senin vücudun bu saatte bisiler yemeye alışkın degil bi kendine gel lutfenNeler oluyor bana hakikaten..
Sanırım duygusal açıdan çökmüş olmamın etkisi var.
Biraz önce 2 avuç karışık kuru yemiş yedim mesela
Resmen cozutmuş durumdayım.
Kuru yemişle meyve kesti gerçi beni...☹
Şu an canım birşey istemiyor.
Ama galiba kayısı dokundu karnım patlamak üzere
Afıyet olsun canım sıgara konusundakı iraden inş boyle devam etsın canım aman içleride boşver yap yap bıtmıyo valla butun gun bende ugrastım sabah kalk aynı işler yıne bızı beklıyomenümmm
öğle 2 kurabiye
1 porsiyon kıyma kebabı
1 bardak ayran
ara 1 soda
1 sade Türk kahvesi
1 avuç kiraz
su 2.5-3 olmuştur.
bugün çooook hareketli geçti. sabah evi temizledim. sonra kızımla hamama gittim kese yaptırmaya ordan anneanneme gittim bana elbise dikmişti onu aldım sonra eve gelip ütü yaptım ve bavul hazırladım. şimdi ağda yapıcam heryanım ağrıyorrrrr.
veeeeee sigarasız 10. günüm bitti. bu kadar iradeli olacağımı düşünmüyordum ya kendimle bu konuda gurur duydum. ısrarları, kahve yanını, sigaralı ortamı ve en önemlisi canım sıkkın olduğum anları atlattım. inşallah şu 21 günü geçiririm az kaldı. 21 gün bişeyi yapınca ya da yapmayınca alışırmış ya insan. bekliyorum
Sagol canım evet olabılırdı ne kadar az o kadar ıyı amagüzel menü bence bisküvi 2 olsa da olurdu. afiyet olsun canım
Valla geri dönerken inan çok tereddüt ettim. Tepki almaktan değil yanlış anlaşılmasın kendimi tutamam yerim diye. Şuan iyiki dönmüşüm diyorum. Listede değildim deneme sürem dolmuştu çok iyi gidiyordum 75 Kiloyla başlamıştım aslında.hiç utanma rakibem yarışıcaz kilo vericez. senin adını listede göremedim sanki. listede miydin?
Canım papatya çayı içmeyi dener misin?Neler oluyor bana hakikaten..
Sanırım duygusal açıdan çökmüş olmamın etkisi var.
Biraz önce 2 avuç karışık kuru yemiş yedim mesela
Resmen cozutmuş durumdayım.
Kuru yemişle meyve kesti gerçi beni...☹
Şu an canım birşey istemiyor.
Ama galiba kayısı dokundu karnım patlamak üzere
Kesinlikle kendime gelsem iyi olacak .....Bence karninin patlamak uzere olmasi degil bu saattr yemen ececim. Senin vücudun bu saatte bisiler yemeye alışkın degil bi kendine gel lutfen
Çıkardım canım aklımdan kilo almayı. Benden üç yaş büyük ablam var. Onu geçen gün bir arkadaşımla tanıştırdım. Ablam şöyle dedi. Hangimiz büyük görünüyoruz. Bana da göz kırpıyor ben daha küçüğüm diycem falan diye. Kilom var ama yüzümden belli aslında küçük olduğum. Ama çok kötü hissettim öyle olunca kendime geldim dank ettiArtik almak yok cikar kuzum bunu aklindan adim adim hedefe dogru gidicez
Afiyet olsun kubracim hey masallah sen kesin biraktin bence tebrikler vvalla
Tamam canım arkadaşım hemen deneyeceğim çok sağolCanım papatya çayı içmeyi dener misin?
Kendine getirir seni
Karabaş otunun çayı daha da iyi, bulabilirsen sabah akşam 1 su bardağı iç, 3 güne kendindesin garanti (prozac kadar etkin)
Evde varsa şimdi den iç canım, papatyayi daha fazla miktarda içebilirsin.Tamam canım arkadaşım hemen deneyeceğim çok sağol
Tebrik ederim canım sigara konusunda. Afiyet olsun menün güzelArtik almak yok cikar kuzum bunu aklindan adim adim hedefe dogru gidicez
denemedekiler de de adını göremedim canım sanki. denemedeydin çıktın mı geri anlamadımValla geri dönerken inan çok tereddüt ettim. Tepki almaktan değil yanlış anlaşılmasın kendimi tutamam yerim diye. Şuan iyiki dönmüşüm diyorum. Listede değildim deneme sürem dolmuştu çok iyi gidiyordum 75 Kiloyla başlamıştım aslında.
ay inşallah canım ya. şu çocuk mevzusu kafamı çok dolduruyor. sürekli ondan mı bundan mı öldü diye düşünüyorum. hayatımdaki tüm zararlıları çıkarmaya çalışıyorum bakalımArtik almak yok cikar kuzum bunu aklindan adim adim hedefe dogru gidicez
insAllah cnmhayırlısından en kısa zamanda olur inş canım ya
maşallah kızlar puanlar yıkılıyo
afıyet olsun canım 1 gunlukmu yapıyırorsun canım inş faydasını gorursun
o da bisey canım masAllahBence hazırla artik canım nolur nolmaz hazirda olsun herşeyin
Bi surpriz yapiver o zaman bahar bize
Anam 4. Diyor bayilijimmmmmm
Tamam tatlım
Sagol kuzum istediğim gibi olmadi ama olsun yedigimi yaktım en azindan
Pentidekilere bak canım bide 3 al 2 öde kampanyasi var
Anam dedigini yaptiafiyet olsun
Sagol kuzum istedigim kadar olmasada iyi oldu
Sagol tatlim
afiyet olsun canımBende menumu yazıyım kızlar
Sabah 8:00
1 dlm tb ekmek
Bır parca peynır
5 tane zeytın
Çay
Ikı tane seftalı
14:00
1 kase yogurt
17:00
1 fıncan neskafe
4 tam bugday bıskuvı
19:00
1 adet sahanda yumurta
Peynır
Domates salatalık
1 kase yogurt
1 tb ekmek
2 lıtre su sımdılık
afiyet olsun canımİyi akşamlar hanımlar
Menüm
8.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Yulaf kepeği
13.30
3 yk köftemsi birşey
İkindi (cuma ödülü kısmı)
5 kayısı 1 erik yarım muz2 minik armut
Minik armutlardan gerçekten
20.00
2 yk haşlanmış hindi
2 yk yoğurt salata
Su en az 2.5 lt
ayy çok az ya tartida nasıl durumlar pekiBen 2 kaşık yedim
ciddi olamazsın ya ay ben bi kac ay zor tutuyorum kendimi ioMenü
Sabah(11:00)
2 yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalık
1 kk peynir
Akşam(18:00)
2 YK tavuklu pilav
2 YK nohut
2 YK kısır ( bunu neredeyse bir yıldır yemiyorum :) )
Su: 2.5 lt spor: 40 dk yürüyüş @Pnrrr-20 120 puan
Afiyet olsun canım masAllah kız tebrik ediyorum senimenümmm
öğle 2 kurabiye
1 porsiyon kıyma kebabı
1 bardak ayran
ara 1 soda
1 sade Türk kahvesi
1 avuç kiraz
su 2.5-3 olmuştur.
Yok canım ilk listede yoktum sonra ekledi sağolsundenemedekiler de de adını göremedim canım sanki. denemedeydin çıktın mı geri anlamadım
Ablan neden öyle yapmış ki. seni üzeceğini tahmin etmemiştir. benim teyzem var canım benden 14 yaş büyük 58 kilo. oda sürekli nasılımmmmmm diye girer içeri. bazen gıcık olurum ama alıştım. o da bir renkÇıkardım canım aklımdan kilo almayı. Benden üç yaş büyük ablam var. Onu geçen gün bir arkadaşımla tanıştırdım. Ablam şöyle dedi. Hangimiz büyük görünüyoruz. Bana da göz kırpıyor ben daha küçüğüm diycem falan diye. Kilom var ama yüzümden belli aslında küçük olduğum. Ama çok kötü hissettim öyle olunca kendime geldim dank etti
tamam o zaman. seni görmeyince rakibem nerde diye çok korktumYok canım ilk listede yoktum sonra ekledi sağolsun
sağol canımmmminsAllah cnm
o da bisey canım masAllah
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
ayy çok az ya tartida nasıl durumlar peki
ciddi olamazsın ya ay ben bi kac ay zor tutuyorum kendimi io
Afiyet olsun canım masAllah kız tebrik ediyorum seni
Ay karabas otunun tadi kötüydü sanki benmi yanlus hatirliyorum. Eger tahmin ettigimse ben onu icsem 1 haftaya 55 kilo olurumCanım papatya çayı içmeyi dener misin?
Kendine getirir seni
Karabaş otunun çayı daha da iyi, bulabilirsen sabah akşam 1 su bardağı iç, 3 güne kendindesin garanti (prozac kadar etkin)
Ohh iste bu ececim ya bize bunlarla gel kendini salmak pes etmek yokKesinlikle kendime gelsem iyi olacak .....
Yarından tezi yok bunun için çaba sarfedeceğim.....
Üzülüp üzülüp sadece kendime zarar veriyorum.
Yeme krizleri de cabası
Hayır bu böyle gitmeyecek
Cok ayıp etmis ablanda yani. Sende hırs yap bir ay sonra desin bu lafi bakalimÇıkardım canım aklımdan kilo almayı. Benden üç yaş büyük ablam var. Onu geçen gün bir arkadaşımla tanıştırdım. Ablam şöyle dedi. Hangimiz büyük görünüyoruz. Bana da göz kırpıyor ben daha küçüğüm diycem falan diye. Kilom var ama yüzümden belli aslında küçük olduğum. Ama çok kötü hissettim öyle olunca kendime geldim dank etti
Kubracim bunu düşünerek kendini uzmekten baska bisi yapamazsin hayırlısı buymuş uzulme daha fazlaay inşallah canım ya. şu çocuk mevzusu kafamı çok dolduruyor. sürekli ondan mı bundan mı öldü diye düşünüyorum. hayatımdaki tüm zararlıları çıkarmaya çalışıyorum bakalım
Aynen oyle tatliminsAllah cnm
o da bisey canım masAllah
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
ayy çok az ya tartida nasıl durumlar peki
ciddi olamazsın ya ay ben bi kac ay zor tutuyorum kendimi io
Afiyet olsun canım masAllah kız tebrik ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?