Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Neler oluyor bana hakikaten..
Sanırım duygusal açıdan çökmüş olmamın etkisi var.
Biraz önce 2 avuç karışık kuru yemiş yedim mesela
Resmen cozutmuş durumdayım.
Kuru yemişle meyve kesti gerçi beni...
Şu an canım birşey istemiyor.
Ama galiba kayısı dokundu karnım patlamak üzere

Artik almak yok cikar kuzum bunu aklindan adim adim hedefe dogru gidicez
Afiyet olsun kubracim hey masallah sen kesin biraktin bence tebrikler vvalla

Bence karninin patlamak uzere olmasi degil bu saattr yemen ececim. Senin vücudun bu saatte bisiler yemeye alışkın degil bi kendine gel lutfen

Afıyet olsun canım sıgara konusundakı iraden inş boyle devam etsın canım aman içleride boşver yap yap bıtmıyo valla butun gun bende ugrastım sabah kalk aynı işler yıne bızı beklıyo

hiç utanma rakibem yarışıcaz kilo vericez. senin adını listede göremedim sanki. listede miydin?
Valla geri dönerken inan çok tereddüt ettim. Tepki almaktan değil yanlış anlaşılmasın kendimi tutamam yerim diye. Şuan iyiki dönmüşüm diyorum. Listede değildim deneme sürem dolmuştu çok iyi gidiyordum 75 Kiloyla başlamıştım aslında.

Canım papatya çayı içmeyi dener misin?
Kendine getirir seni

Karabaş otunun çayı daha da iyi, bulabilirsen sabah akşam 1 su bardağı iç, 3 güne kendindesin garanti (prozac kadar etkin)

Bence karninin patlamak uzere olmasi degil bu saattr yemen ececim. Senin vücudun bu saatte bisiler yemeye alışkın degil bi kendine gel lutfen
Kesinlikle kendime gelsem iyi olacak .....
Yarından tezi yok bunun için çaba sarfedeceğim.....
Üzülüp üzülüp sadece kendime zarar veriyorum.
Yeme krizleri de cabası
Hayır bu böyle gitmeyecek

Çıkardım canım aklımdan kilo almayı. Benden üç yaş büyük ablam var. Onu geçen gün bir arkadaşımla tanıştırdım. Ablam şöyle dedi. Hangimiz büyük görünüyoruz. Bana da göz kırpıyor ben daha küçüğüm diycem falan diye. Kilom var ama yüzümden belli aslında küçük olduğum. Ama çok kötü hissettim öyle olunca kendime geldim dank etti

Kendine getirir seni

Karabaş otunun çayı daha da iyi, bulabilirsen sabah akşam 1 su bardağı iç, 3 güne kendindesin garanti (prozac kadar etkin)
Tamam canım arkadaşım hemen deneyeceğim çok sağol

denemedekiler de de adını göremedim canım sanki. denemedeydin çıktın mı geri anlamadım

ay inşallah canım ya. şu çocuk mevzusu kafamı çok dolduruyor. sürekli ondan mı bundan mı öldü diye düşünüyorum. hayatımdaki tüm zararlıları çıkarmaya çalışıyorum bakalım

hayırlısından en kısa zamanda olur inş canım ya
maşallah kızlar puanlar yıkılıyo
afıyet olsun canım 1 gunlukmu yapıyırorsun canım inş faydasını gorursun
insAllah cnm
o da bisey canım masAllah
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Ben 2 kaşık yedim
ayy çok az ya tartida nasıl durumlar peki
ciddi olamazsın ya ay ben bi kac ay zor tutuyorum kendimi io
Afiyet olsun canım masAllah kız tebrik ediyorum seni

Ablan neden öyle yapmış ki. seni üzeceğini tahmin etmemiştir. benim teyzem var canım benden 14 yaş büyük 58 kilo. oda sürekli nasılımmmmmm diye girer içeri. bazen gıcık olurum ama alıştım. o da bir renk ama teyzem çok dikkat eder. bir kere iftar açarken görüm. 1 parça ekmekle bir kase çorba içti sadece. tıkandım dedi. şoke olmuştum.aslında gerçekten boğazımızı tutabilsek bir porsiyon yerine yarım yiyebilsek temmuz sonuna kadar 60-62 kiloya ulaşabiliriz. kilomuz aşırı değil sonuçta

sağol canımmmm

Kendine getirir seni

Ay karabas otunun tadi kötüydü sanki benmi yanlus hatirliyorum. Eger tahmin ettigimse ben onu icsem 1 haftaya 55 kilo olurum
Kesinlikle kendime gelsem iyi olacak .....
Yarından tezi yok bunun için çaba sarfedeceğim.....
Üzülüp üzülüp sadece kendime zarar veriyorum.
Yeme krizleri de cabası
Hayır bu böyle gitmeyecek
Ohh iste bu ececim ya bize bunlarla gel kendini salmak pes etmek yok
Cok ayıp etmis ablanda yani. Sende hırs yap bir ay sonra desin bu lafi bakalim
ay inşallah canım ya. şu çocuk mevzusu kafamı çok dolduruyor. sürekli ondan mı bundan mı öldü diye düşünüyorum. hayatımdaki tüm zararlıları çıkarmaya çalışıyorum bakalım
Kubracim bunu düşünerek kendini uzmekten baska bisi yapamazsin hayırlısı buymuş uzulme daha fazla
Aynen oyle tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…