- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.321
Sagol canım benımafiyet olsun canım
Hayır canım, çok güzel bir tadı var ama zayıflatma gibi bir etkisi yok... güzel kafa yapar sadeceAy karabas otunun tadi kötüydü sanki benmi yanlus hatirliyorum. Eger tahmin ettigimse ben onu icsem 1 haftaya 55 kilo olurum
Valla kuzum Bn de aynı durumdayım o yüzden az kilo veriyorumben de tartılıyorum ama artık tartılmayacağım haftanın iki üç gününü depresyonda geçiriyorum. tok karnına aç karnına uyanınca wc den sonra. manyak oldum iyice. artık tartının pillini eşime vericem cumadan cumaya alıcam pili
Artık benden kolay kolay kurtulamazsın canım ensendeyimtamam o zaman. seni görmeyince rakibem nerde diye çok korktum
Yaptım canım hırslandım baya hatta kübraya meydan okudumAy karabas otunun tadi kötüydü sanki benmi yanlus hatirliyorum. Eger tahmin ettigimse ben onu icsem 1 haftaya 55 kilo olurum
Ohh iste bu ececim ya bize bunlarla gel kendini salmak pes etmek yok
Cok ayıp etmis ablanda yani. Sende hırs yap bir ay sonra desin bu lafi bakalim
Kubracim bunu düşünerek kendini uzmekten baska bisi yapamazsin hayırlısı buymuş uzulme daha fazla
Aynen oyle tatlim
seve seve kuşummm. bu hafta kimin yüzdesi kimi geçecek bakalım:)Artık benden kolay kolay kurtulamazsın canım ensendeyim
Tüm zamanı sporla geçiyor olmalı şahsen Bn temizlık yemek namaz kuran derken çokta vaktim kalmıyorKızlar diğer takımlardan birinde bir günlük bir spor listesi gördüm, aklım başımdan gitti
Aynen kopyalıyorum..
27 dakika jullian level 1
1600 ip atlama
300 bacak karın egzersizi
60 mekik
10 sınav
50 dambilli squat
2 dakika plank
50 sağ kol dambil kaldırma
50 sol kol dambil kaldırma
31 dakika eliptik bisiklet
21 dakika koşu bandı
5 dakika yatay bisiklet
20 dakika dikey bisikler
25 dakika ağırlık çalışması
40 dambilli squat
40 sol kol ağırlık
40 sağ kol ağırlık
200 adet bacak ve karin egzersizi
200 ip atlama
10 sınav
6710 adım
Hay masAllahKızlar diğer takımlardan birinde bir günlük bir spor listesi gördüm, aklım başımdan gitti
Aynen kopyalıyorum..
27 dakika jullian level 1
1600 ip atlama
300 bacak karın egzersizi
60 mekik
10 sınav
50 dambilli squat
2 dakika plank
50 sağ kol dambil kaldırma
50 sol kol dambil kaldırma
31 dakika eliptik bisiklet
21 dakika koşu bandı
5 dakika yatay bisiklet
20 dakika dikey bisikler
25 dakika ağırlık çalışması
40 dambilli squat
40 sol kol ağırlık
40 sağ kol ağırlık
200 adet bacak ve karin egzersizi
200 ip atlama
10 sınav
6710 adım
bekardır kesin. evli ve çocuklu olsa bu kadar yapamazTüm zamanı sporla geçiyor olmalı şahsen Bn temizlık yemek namaz kuran derken çokta vaktim kalmıyor
Beni Geçmek kolay değil canım benim ona göre her lokmanda bunu düşün ona göre davranseve seve kuşummm. bu hafta kimin yüzdesi kimi geçecek bakalım:)
hep seni düşünücem emin olBeni Geçmek kolay değil canım benim ona göre her lokmanda bunu düşün ona göre davran
Bugün dışardaydım Çok yürüdüm saatlerce yürüdüm valla bilemiyorum artıkhep seni düşünücem emin ol
Hırslanmazsan arkamdan bakakalırsın söyleyeyim canım ağlarsın sonra
Bilmiyorum canım yarın bakıcam =) 3 lt su içiyorum şuan çok çıkarinsAllah cnm
o da bisey canım masAllah
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
ayy çok az ya tartida nasıl durumlar peki
ciddi olamazsın ya ay ben bi kac ay zor tutuyorum kendimi io
Afiyet olsun canım masAllah kız tebrik ediyorum seni
kız utanma ifadesi diye gönderdim başka şeymiş.Bugün dışardaydım Çok yürüdüm saatlerce yürüdüm valla bilemiyorum artık
Normal de bende dayanamam cuma günü boşanma davam varben de tatilden sonra soğan detoksu yapacağım inşallah. soğanı da çok severim :) bu dediklerini de deneyeyim.
ben de tartılıyorum ama artık tartılmayacağım haftanın iki üç gününü depresyonda geçiriyorum. tok karnına aç karnına uyanınca wc den sonra. manyak oldum iyice. artık tartının pillini eşime vericem cumadan cumaya alıcam pili
ayyy Pınar ya ne güzel telaşlar maşallah suphanallah canım
ben de sana bakıyorum ya. niran ne kadar olmuş diyeben ilk başlarken aynıydık ya onda dikkatimi çekmişti. ondan beri ben de seni takip ediyorum canım
ben doğuma 100 kiloyla girdim. doğumdan 8 gün sonra 82 kiloydum. ama acayip suyum aktı bir de çok fazla şişmiştim balon gibi olmuştum. 6 ayda da 64 kilo olup burdan mezun olmuştum. ve 4 sene korumuştum. sen de kolay verirsin inşallah canım.
ben de çok çocuk istiyorum. Rabbim 2 seferdir nasip etmiyor. vardır bir hayır. inşallah benim kızımın da sağlıklı sıhhatli kardeşleri olur.
çok kıskandım acayip gaza geldim. dur ben de spor ayakkabılarımı yanıma alayım orda spor yapayım ben de listeye gireyim tabrikleri alayım
çok şanslısın beybi. benim o konuda hiiiç bilgim yok:) kolay gelsin sana canım
doktor bu neeeee!!! helal olsun canım ben asla dayanamazdım.
güzel menü bence bisküvi 2 olsa da olurdu. afiyet olsun canım
tuğçe yaaa. kız azıcık yemişin gördüm bi mesajda 2 kaşık diye. zaten iyi veriyorsun neden kendine eziyet ediyorsun. cuma mahkeme var diye hızlı kilo vereyim deme sakın. çok çok iyi verdin zaten bu zamana kadar. tebrikler kuşum
güzel menü de köftemsi nasıl canım ya
neden böyle oldu canım. kilon da az gitmişti bu hafta. iştah kesen bişeyler mi içsen acaba?
Anladım canımBilmiyorum canım yarın bakıcam =) 3 lt su içiyorum şuan çok çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?