Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Biskuvi disinda iyi canim afiyet olsun

E persembe yapaydin bari madem yapcan ne deyim tugce

Artılara ödül yokk afiyet olsun canim

Kiz benimki tek cocuk degil evde ablaminda oglu var 8 yasinda beraberler. Ama genede azmanin teki benimki
Perşem be de yapcam

kız utanma ifadesi diye gönderdim başka şeymiş. görüşücez canımmm
Bu iki haftayı çok iyi değerlendirmem lazım düğüne abiye bulamadım birinde karnım çıktı diğerinde kollarım çirkin oldu birinde selülit göründü falan. O yüzden bu iki hafta beni geçmen imkansız gibi canım

ayyyy o durumu blirim. ben kardeşimin düğününe son 3 gün kala elbise almıştım bu yğzden. bi kilo daha veririm veririrm diye diye

ayyyy o durumu blirim. ben kardeşimin düğününe son 3 gün kala elbise almıştım bu yğzden. bi kilo daha veririm veririrm diye diye
yalnız bizim de pazar düğünümüz var kuşum Hayatgusel benim de evdeki elbseye girmem için 68-69 olmam lazım.

Masallah kiz 18 kilo 8 gunde nasil gitmis sasirdm demekki baya odem tutmussun :) hirsinada hayran kaldim 6 ay icinde cok guzel vermissin darisi bana insallah

Yap tabi kiz sporunu tebrik ederiz biz seni

yalnız bizim de pazar düğünümüz var kuşum Hayatgusel benim de evdeki elbseye girmem için 68-69 olmam lazım.
Oww o zaman baya çekişmeli gidecek. Yarın sabah en az bir saat yürüyüş bandına çıkarım ben sana söyleyim ona göre yap sporunu

S
afiyet olsun canım su az içiyorsun. O zaman çok zor gidiyor yağlar. Kastan verirsin dikkat et

Doğumdan sonra da 80li bir şeydi. 168 boyum :)

Sezeryanmi oldun cnm az gitmis sanki ben daha fazla gider dogumdan sonra diye umud ediyorumda

Basiniz sagolsun cnm. Kaza felanmiydi ayni anda olmasindan dolayi oyle dusundum

Ayy kolay gelsin cnm sen yazarken ben yoruldm
Evet canım sezeryandı. Zaman geçtikçe gitti biraz daha kilo ama sonra durdu işte :)

S
afiyet olsun canım su az içiyorsun. O zaman çok zor gidiyor yağlar. Kastan verirsin dikkat et
normalde en az 2.5 lt icerdim cnm 3 lt buluyordu ama regl onfesi midem almıyor suyu hic bulantı oluyor
baya az olmus cnm wc sıkıntını hallederisn insAllah afiyet olsun canım
SABAH 12.00
1 dilim ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
1 büyük domates
1 bardak çay

ÖĞLEN YOK

ARA 16.00
1 bardak sütlü kahve

AKŞAM
3 kaşık manti

Su 3 litreye yakın
afiyet olsun canım

normalde en az 2.5 lt icerdim cnm 3 lt buluyordu ama regl onfesi midem almıyor suyu hic bulantı oluyor
afiyet olsun canım
Canım suya azıcık limon yada salatalık nane falan eklersen o zaman bulantı yapmıyor normalde suyu çok içemem aromatik olunca içebiliyorum ben.

afiyet olsun canım
Sağol canım kaç gündür acı yiyorum gene de sıkıntım vardı artık dayanamadım az önce ilaç içtim. Evde olsaydım elma pişirecektim o iyi geliyor

A
SABAH 12.00
1 dilim ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
1 büyük domates
1 bardak çay

ÖĞLEN YOK

ARA 16.00
1 bardak sütlü kahve

AKŞAM
3 kaşık manti

Su 3 litreye yakın
afiyet olsun canım mantı severim. en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile baya az yemişsin bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…