- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.341
Perşem be de yapcamBiskuvi disinda iyi canim afiyet olsun
E persembe yapaydin bari madem yapcan ne deyim tugce
Artılara ödül yokkafiyet olsun canim
Kiz benimki tek cocuk degil evde ablaminda oglu var 8 yasinda beraberler. Ama genede azmanin teki benimki
Bu hafta veremedimCanım detokslar kilo verimi durduğu zaman, vücut direndiği zaman yapılır. Sen güzel veriyorsun niye yaptın ki...
tahmin ettim canım sabah demiştin ya aklıma geldi. yorumda da yazdım hatta:)Normal de bende dayanamam cuma günü boşanma davam var
Bu iki haftayı çok iyi değerlendirmem lazım düğüne abiye bulamadım birinde karnım çıktı diğerinde kollarım çirkin oldu birinde selülit göründü falan. O yüzden bu iki hafta beni geçmen imkansız gibi canımkız utanma ifadesi diye gönderdim başka şeymiş.görüşücez canımmm
ayyyy o durumu blirim. ben kardeşimin düğününe son 3 gün kala elbise almıştım bu yğzden. bi kilo daha veririm veririrm diye diyeBu iki haftayı çok iyi değerlendirmem lazım düğüne abiye bulamadım birinde karnım çıktı diğerinde kollarım çirkin oldu birinde selülit göründü falan. O yüzden bu iki hafta beni geçmen imkansız gibi canım
yalnız bizim de pazar düğünümüz var kuşumayyyy o durumu blirim. ben kardeşimin düğününe son 3 gün kala elbise almıştım bu yğzden. bi kilo daha veririm veririrm diye diye
ben de tatilden sonra soğan detoksu yapacağım inşallah. soğanı da çok severim :) bu dediklerini de deneyeyim.
ben de tartılıyorum ama artık tartılmayacağım haftanın iki üç gününü depresyonda geçiriyorum. tok karnına aç karnına uyanınca wc den sonra. manyak oldum iyice. artık tartının pillini eşime vericem cumadan cumaya alıcam pili
ayyy Pınar ya ne güzel telaşlar maşallah suphanallah canım
ben de sana bakıyorum ya. niran ne kadar olmuş diyeben ilk başlarken aynıydık ya onda dikkatimi çekmişti. ondan beri ben de seni takip ediyorum canım
ben doğuma 100 kiloyla girdim. doğumdan 8 gün sonra 82 kiloydum. ama acayip suyum aktı bir de çok fazla şişmiştim balon gibi olmuştum. 6 ayda da 64 kilo olup burdan mezun olmuştum. ve 4 sene korumuştum. sen de kolay verirsin inşallah canım.
ben de çok çocuk istiyorum. Rabbim 2 seferdir nasip etmiyor. vardır bir hayır. inşallah benim kızımın da sağlıklı sıhhatli kardeşleri olur.
çok kıskandım acayip gaza geldim. dur ben de spor ayakkabılarımı yanıma alayım orda spor yapayım ben de listeye gireyim tabrikleri alayım
çok şanslısın beybi. benim o konuda hiiiç bilgim yok:) kolay gelsin sana canım
doktor bu neeeee!!! helal olsun canım ben asla dayanamazdım.
güzel menü bence bisküvi 2 olsa da olurdu. afiyet olsun canım
tuğçe yaaa. kız azıcık yemişin gördüm bi mesajda 2 kaşık diye. zaten iyi veriyorsun neden kendine eziyet ediyorsun. cuma mahkeme var diye hızlı kilo vereyim deme sakın. çok çok iyi verdin zaten bu zamana kadar. tebrikler kuşum
güzel menü de köftemsi nasıl canım ya
neden böyle oldu canım. kilon da az gitmişti bu hafta. iştah kesen bişeyler mi içsen acaba?
Oww o zaman baya çekişmeli gidecek. Yarın sabah en az bir saat yürüyüş bandına çıkarım ben sana söyleyim ona göre yap sporunuyalnız bizim de pazar düğünümüz var kuşumHayatgusel benim de evdeki elbseye girmem için 68-69 olmam lazım.
İyi geceler canımyarın 6 da kalkacamışız. ben uyuyayım artık kızlar. çok konuştuğum bir gece oldu:) iyi geceler
afiyet olsun canım su az içiyorsun. O zaman çok zor gidiyor yağlar. Kastan verirsin dikkat etIyi geceler kızlar menüm yazmayı unuttum
Kahvaltı 11
12 zeytin
1 kk beyqz peynir
1 buçuk yağda yumurta
1 dilim tbe
1 bardak süt
2 kaşık yoğurt
Ara 13
1 bardak ayran
Ara 16
2 kupa çay
2 yağsız gevrek
Akşam 20:30
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 dilim tbe
Su 1.5 lt anca oldu
Spor yok
Teşekkür ederimm :)Hayırlı olsun listeli günleriniz, elemeleri geçtiniz kızlar
Doğumdan sonra da 80li bir şeydi. 168 boyum :)Cok iyi cnm tbrk ederim :)
Masallah cnm fark cok buyuk dogumdan sonra kac kiloydun suanda 69lardasin dmi boyun var sanirm kilon suan bile cok iyi cnku :)
Kolay gelsin cnm misafir agirlamakta zor ya heleki 2 cocuklu olunca dusunemiyorm
Ay masallah cnm ne guzel gununu gecirmemis bende cok heycanliyim 1 aydn az kaldi artik :) erkek olcak cnm insallah.
Zaten pek beklemeden 1-2 ay icinde diyete baslamak niyetim bu sefer hedefide dusurcem biraz bakalim :)
Masallah Ramazan sana yaramis ozaman
Evet canım sezeryandı. Zaman geçtikçe gitti biraz daha kilo ama sonra durdu işte :)Sezeryanmi oldun cnm az gitmis sanki ben daha fazla gider dogumdan sonra diye umud ediyorumda
Basiniz sagolsun cnm. Kaza felanmiydi ayni anda olmasindan dolayi oyle dusundum
Ayy kolay gelsin cnm sen yazarken ben yoruldm
normalde en az 2.5 lt icerdim cnm 3 lt buluyordu ama regl onfesi midem almıyor suyu hic bulantı oluyorS
afiyet olsun canım su az içiyorsun. O zaman çok zor gidiyor yağlar. Kastan verirsin dikkat et
baya az olmus cnm wc sıkıntını hallederisn insAllah afiyet olsun canımMenüm
10.00
Sade Türk kahvesi
15.30
Minik bir Lavaş ekmekli kebap ( Antakya köftesi)
Bir bardak ayranla
22.30
Sade Türk kahvesi
3 litre su
Az oldu bugün kızlar ama WC sıkıntım var midem bulanıyor yemek görünce
afiyet olsun canımSABAH 12.00
1 dilim ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
1 büyük domates
1 bardak çay
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
1 bardak sütlü kahve
AKŞAM
3 kaşık manti
Su 3 litreye yakın
Canım suya azıcık limon yada salatalık nane falan eklersen o zaman bulantı yapmıyor normalde suyu çok içemem aromatik olunca içebiliyorum ben.normalde en az 2.5 lt icerdim cnm 3 lt buluyordu ama regl onfesi midem almıyor suyu hic bulantı oluyor
baya az olmus cnm wc sıkıntını hallederisn insAllah afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Sağol canım kaç gündür acı yiyorum gene de sıkıntım vardı artık dayanamadım az önce ilaç içtim. Evde olsaydım elma pişirecektim o iyi geliyornormalde en az 2.5 lt icerdim cnm 3 lt buluyordu ama regl onfesi midem almıyor suyu hic bulantı oluyor
baya az olmus cnm wc sıkıntını hallederisn insAllah afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım mantı severim. en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bileSABAH 12.00
1 dilim ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
1 büyük domates
1 bardak çay
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
1 bardak sütlü kahve
AKŞAM
3 kaşık manti
Su 3 litreye yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?