Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok kuzu bugun annemle babamın 39. evlılık yıl donumu Onlar adına gelen tebrıklerı kabul edıyorum
heee...bende birden sevinmiştim yaaherneyse..bende tebrik ederim tontonları..darısı başımıza..

hava çok güzeldi bugün kızımla dışarı çıktık dolaştık parka götürdüm onu süper yumuşacık bir hava vardı istanbulda
evet yaaa..süper hava vardı..ve ben evde oturmak zorunda kaldım..off offf

aa süpermişş..bir taşla iki kuş yani...hadi bakalım bekliyoruz sizi

Çok sevindim senin adına cnm hadi kiloda ver fıstık gibi ol öyle kutla evlilik yıldönümünü annenleride şaşırt

evettt yalniz annemleri sasirtmam mumkun olmayacak cunku en son geldiklerinde de bu kilodaydim onlardan sonra cok kilo almistim annem o hallerimi bilmiyor 6 haftada 5-6 kilo versem harika olur gerci.. annem de biraz zayiflamissin diyecek sevinecek oysa ki toplam 16 kilo gitmis olacak bunu bilmeyecek haha

aa süpermişş..bir taşla iki kuş yani...hadi bakalım bekliyoruz sizi

evett cok mutluyum bursa'da olcaz ama 23unde ankaraya gitcez 26sina kadar da orada kalicaz ananemler teyzemler kuzenler falan onlari da gormek istiyorum tam 1 sene oldu en son goruseli..
bursali ve ankarali arkadaslara duyurulur

msj alındı cnmmm şimdi ben neler hazırlasam acaba sarmalar baklavalar börekler
edda isveç nasıl gidiyo rapor vermemişsin

kızlar 40 dakika leslie yaptım sonra bir tatlı krizi geldi 2 kuru incir daha yedim
ama kesmedi baktım tutku bisküvi bana bakıoyor bir paket içinden bir tane aldım
konuştum onunla bir tane de yesem aynı paketide yesem aynı dedim bir tanecik yidim :26::26:
ama yemeseydim emin,m daha sonra hepsini yiyecektim çok savaştım valla

evett cok mutluyum bursa'da olcaz ama 23unde ankaraya gitcez 26sina kadar da orada kalicaz ananemler teyzemler kuzenler falan onlari da gormek istiyorum tam 1 sene oldu en son goruseli..
bursali ve ankarali arkadaslara duyurulur
istanbula gelseydin ben seni kuşsütleriyle ağırlardım amaa

msj alındı cnmmm şimdi ben neler hazırlasam acaba sarmalar baklavalar börekler
edda isveç nasıl gidiyo rapor vermemişsin

hepsinden canim hepsinden
saka saka trde de diyete devam.. eh yani tabi ki kacamak olacak - olmamasi imkansiz.. yine de elimden geleni yapicam en azindan kilo almadan donsem bile iyidir degil mi
annem de manti falan yapacakmis damada tabi bana birsey yok. guzel kunefe yapan bir akrabamiz var ona da gidilecekmis kunefe yemeye (esim bayilir da..)
yine butun sulale deli divane olacak yabanci damatlarina yani bana bisey yok

afferin sanaa...bayağı paketle konuştunmu kız.?.

kızlar yarın babanem gelecek ve muhtemelen bir hafta burada kalacak..artık gelsin börekler gitsin poğaçalar

yazin istanbula geliyoruz 1 haftaligina canim artik bulusuruz gotururuz pastalari borekleri bi guncukten bisey olmaz
tamam canım...murçuda çok davet ettim ama gelmedi..kendi kaybetti

ay halimi görseniz
eşim gördü çayla iyi gider bu dedi elimden aldı sakın dedim sakın nolur yeme bıraktı adam
hahahaaa...ay zayıflıycaz diye girmediğimiz hal kalmadı yaw..sonuçlarını alsak bari..

ay halimi görseniz
eşim gördü çayla iyi gider bu dedi elimden aldı sakın dedim sakın nolur yeme bıraktı adam

oyy kiyamam ya onca zamandir yedik de ne oldu canim eziyetten baska birsey degil kilo... ama arada bir 1 tane yenebilir tadimlik bence diyetteyiz diye her guzel seyden tamamen mahrum kalmanin da luzumu yok

.Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor.. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

hoppidicik, BeyazBulut.
.

hmmm... kim acaba :44:

canim da nasil anne pogacasi istiyor soyle sicacik peynirli mis gibi kokacak firindan cikinca ohhh

az once spordan geldim ya ondan kafam yemekten baska birseye calismiyor su an
spora gitmeden yemeğini hazırla ki gelince krize girip ona buna saldırmayasın..annen yapar canım sana poğaça..anne poğaçası başka olur

hayıııır napıcan pekiii
yapıcam tabii

ben çok korkuıyorum salıcam kendimi diye diken üstündeyim resmen :18::18::18::18::18::18:

.ya ben o kadar motiveyim o kadar motiveyim ki..ama nedense bir türlü herşeyi birleştiremiyorum..diyet güzel gidiyo sporada başlayayım diyorum hep bişey çıkıyo..bu haftada babanem yüzünden evde oturucam gibime geliyo ama napiimm. o benim canım yaa..onu bırakıp gidemem bi yere.

Son düzenleyen: Moderatör:

olsun canım en azından diyet güzel gidiyormuş bak buda büyük bir artı ya benim gibi boğazına dur diyemeseydin sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…