- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.241
heee...bende birden sevinmiştim yaaYok kuzu bugun annemle babamın 39. evlılık yıl donumuOnlar adına gelen tebrıklerı kabul edıyorum
evet yaaa..süper hava vardı..ve ben evde oturmak zorunda kaldım..off offfhava çok güzeldi bugün kızımla dışarı çıktık dolaştık parka götürdüm onu süper yumuşacık bir hava vardı istanbulda
aa süpermişş..bir taşla iki kuş yani...hadi bakalım bekliyoruz sizikizlar harika haberlerim var yani benim icin harika
az once biletlerimizi aldik 16 martta turkiyeye geliyoruz
28 marta kadar kalicaz cok heyecanliyim ve de mutluyum....
19 mart yildonumumuz onu da orada kutlayacakmisiz esim resmen surpriz yapti cok mutluyum gitmiyoruz saniyordum
oyle iste paylasmak istedim
Çok sevindim senin adına cnm hadi kiloda ver fıstık gibi ol öyle kutla evlilik yıldönümünü annenleride şaşırt
aa süpermişş..bir taşla iki kuş yani...hadi bakalım bekliyoruz sizi
evettt yalniz annemleri sasirtmam mumkun olmayacak cunku en son geldiklerinde de bu kilodaydim onlardan sonra cok kilo almistim annem o hallerimi bilmiyor6 haftada 5-6 kilo versem harika olur gerci.. annem de biraz zayiflamissin diyecek sevinecek oysa ki toplam 16 kilo gitmis olacak bunu bilmeyecek haha
evett cok mutluyum bursa'da olcaz ama 23unde ankaraya gitcez 26sina kadar da orada kalicaz ananemler teyzemler kuzenler falan onlari da gormek istiyorum tam 1 sene oldu en son goruseli..
bursali ve ankarali arkadaslara duyurulur
istanbula gelseydin ben seni kuşsütleriyle ağırlardım amaaevett cok mutluyum bursa'da olcaz ama 23unde ankaraya gitcez 26sina kadar da orada kalicaz ananemler teyzemler kuzenler falan onlari da gormek istiyorum tam 1 sene oldu en son goruseli..
bursali ve ankarali arkadaslara duyurulur
msj alındı cnmmmşimdi ben neler hazırlasam acaba sarmalar baklavalar börekler
edda isveç nasıl gidiyo rapor vermemişsin
afferin sanaa...bayağı paketle konuştunmu kız.?.kızlar 40 dakika leslie yaptım sonra bir tatlı krizi geldi 2 kuru incir daha yedim
ama kesmedi baktım tutku bisküvi bana bakıoyor bir paketiçinden bir tane aldım
konuştum onunla bir tane de yesem aynı paketide yesem aynı dedim bir tanecik yidim :26::26:
ama yemeseydim emin,m daha sonra hepsini yiyecektim çok savaştım valla
istanbula gelseydin ben seni kuşsütleriyle ağırlardım amaa
afferin sanaa...bayağı paketle konuştunmu kız.?.
kızlar yarın babanem gelecek ve muhtemelen bir hafta burada kalacak..artık gelsin börekler gitsin poğaçalar
kızlar yarın babanem gelecek ve muhtemelen bir hafta burada kalacak..artık gelsin börekler gitsin poğaçalar
tamam canım...murçuda çok davet ettim ama gelmedi..kendi kaybettiyazin istanbula geliyoruz 1 haftaligina canim artik bulusuruz gotururuz pastalari borekleri bi guncukten bisey olmaz
hahahaaa...ay zayıflıycaz diye girmediğimiz hal kalmadı yaw..sonuçlarını alsak bari..ay halimi görseniz
eşim gördü çayla iyi gider bu dedi elimden aldı sakın dedim sakın nolur yeme bıraktı adam
ay halimi görseniz
eşim gördü çayla iyi gider bu dedi elimden aldı sakın dedim sakın nolur yeme bıraktı adam
.Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor.. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik, BeyazBulut. .
spora gitmeden yemeğini hazırla ki gelince krize girip ona buna saldırmayasın..annen yapar canım sana poğaça..anne poğaçası başka olurcanim da nasil anne pogacasi istiyor soyle sicacik peynirli mis gibi kokacak firindan cikinca ohhh
az once spordan geldim ya ondan kafam yemekten baska birseye calismiyor su an
yapıcam tabiihayıııır napıcan pekiii
kaçmazzzzhmmm... kim acaba :44:
ben çok korkuıyorum salıcam kendimi diye diken üstündeyim resmen :18::18::18::18::18::18:
.ya ben o kadar motiveyim o kadar motiveyim ki..ama nedense bir türlü herşeyi birleştiremiyorum..diyet güzel gidiyo sporada başlayayım diyorum hep bişey çıkıyo..bu haftada babanem yüzünden evde oturucam gibime geliyo ama napiimm. o benim canım yaa..onu bırakıp gidemem bi yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?