- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.401
Seni geçenler varmış
Ama bence bu kadar spor yapmak çok yanlış
Kizz hic sorma basima ne geldi sukur iyiyiz suanda ama carsamba kontrolum var diyodum ya geldim.tansiyonu olcturdum 14 e 8 cikti yarim saat snra olcturdum 15 e8 cikti karnim toktu ama 6 saat gecti oglen gene olcturdum ayni dusme yok tansiyonda doktor muayene etti normal kan idrar verdim ultsona girdim gelisim herseyi iyi 32+3 dediler ogleden sonra sonuclara bakti ki idrarda protein fazla doktorda baya jorkuttu beni yatis veririz falan dedi yarin 24 saat idrarini topla cuma getir dedi dun getirdim olctuler protein yuksek cikti 2900cc yaziyodu hemen yatis verdiler simdi tansiyon takibi yapiyolar bebegin erken dogum riskine karsi ciger gelistirici igne yaptilar 4 tane bugun tekrar idrar biriktiriyorum yarin sonucuna gore ne derlerse gic bilmiyorum gene yuksekse gebelik zehirlenmesi yasanabilir sezeryan alabilirz dediler kontrol ediliyoruz nstde normal gorunuyor kizlar ya dua edin hayirliyla sezeryana gerek kalmasin ya korkuyorum sezeryan olmaktanAy haklisin cnm ya hayirlisiyla gelsinler. Bende tm hazir sayilmam tek tuk bisiler kaldi hatta hastane cantam hazir degil hala en onemlisi :) senin neler eksik cnm hastane cantan hazirmi
Amin kuzumAyyy gercekten zor işler allah kolaylık versın
Tşkler canımamin insAllah cnm
afiyet olsun canım
Saol cnm
Çok iyi ya bnim de aslında spora başlamam lazım kilo vermem yavaşladı ve hergün tuvalete çıkan ben şimdi 3 günde 1 çıkıyorum anlamadım kendimden birsey normal mı dıyet yaparken onuda bılmıyorumKizlaaaaaaarrrrrrr demin ölçülerimi aldim her ne kadar siskinlik olsa da 7 ocak 2019da 95.5 kg imisim ölçülerimi buldum aradaki fark
Göğüs=115 ten 109a düşmüş ==> 6 cm
Bel=101 den 90 a düşmüş ==> 11 cm
Kalca=121 den 111 e düşmüş ==> 10 cm incelme var nasıl sizce
Sağol canımben kendim gün boyu rahatsız oluyorum belki karşıya kokmasa da bu arada 4 mu
kısmet kuzucugum varsa nasipte
hiç bakma sen doktora onun keyfi belli olmaz
cocuklarimoz tabi ki çok önemli ama çocuk buyutmekte kolay değil , belki kızlar büyüdü yardımcı oluyor ondan rahat geçti desem de zor iş
haha tam tersi durum son 4 kg'dan sonra iyice kayboldu benimkilerdebir çocuk daha dusunmesek direk silikon durumundayim
Allah kolaylık versin
Allah bağışlasın
sigarasizligin hayırlı olsun
geç saatte yemek iyi gelmemiştir birde piskolojik olarak kabul etmedigub için
evde yapmıyorum canım kolay kolay günlere vs katılmıyorum ondan yoksa dayanamam
takım topluca mi yapmış
suyu artir canım gayet güzel
bende de durum aynı 38lerin üstü bol geliyor altı tam oturuyor yada üstü tam olsa altı çok çıkıyor tipik armut son ucgune kalırım bende
güzel olmuş
Mantıyı ölçülü bırakmışsin afiyet olsun
Sağol canım bu yediğim köfte tamamen yağsız. içinde zerzavat domates biber ve et var aslında çok dengeli. Lavaşı zaten çok küçükO zaman tahmin ettigim ot degil benim dediğimin tadi igrenc istah kapatan cinsten
Demekki bu kafasi guzel olanlar bundan iciyor bizde diyoruz ne iciyo bu millet
Vay be helal olsun vallaa
Ohhh bu hafta takim ici baya cekismeli olacak desenize
Aksam gec olmus suda az kuzum afiyet olsun
Hadi bakalim
Olmamiski kuzu sende biliyosun afiyet olsun
Manti cuma kacamagi olsun Afiyetolsun canim
Gunaydin kizlarrr
Suyu azalttigimda duzensiz beslendgmde ogun atladgmda wc sorunu oluşuyor bende ama spor kilo vermeye cok yardmci ciddenÇok iyi ya bnim de aslında spora başlamam lazım kilo vermem yavaşladı ve hergün tuvalete çıkan ben şimdi 3 günde 1 çıkıyorum anlamadım kendimden birsey normal mı dıyet yaparken onuda bılmıyorum
Amin inşallah canım Allah razı olsunbu kadar sporu 1 kısı bır gundemı yapmış saka gıbı hayattamıymıs barı
afıyet olsun canım kafa agrısı hakıkaten susuzluktan olabılıyo
afıyet olsun canım skıntın en hızlı sekılde gecer inş
afıyet olsun canımm
gunaydın canım
gunaydın sanada mutlu haftasonları canım
gunaydınlar
amın canım hepımız ıçın sanada gunaydın
kolay gelsın canım
gunaydınlar
Wauww maşallah iyi incelmişsin bravo canımKizlaaaaaaarrrrrrr demin ölçülerimi aldim her ne kadar siskinlik olsa da 7 ocak 2019da 95.5 kg imisim ölçülerimi buldum aradaki fark
Tamam tatlimEvet cnm geç oldu maalesef bugün daha erken yemeye calisicam suyu da artrmaya çalışırım
Olur oyle nirancim haftaya bomba gibi oluruz ins6. Takıma kıl payı 3. ü kaptırmışız kızlar...
Oy oy kosturmacayla geçecek bugün desene kolau gelsin simdiden canimBugün bizde yaylaya göç var kızlar, bugün ve yarın çok yorulacağım...
Eşime kaç gündür yalvarıyorum koşu bandını da götürelim diye, biraz ikna oldu gibi, araç ayarlayabilirse götürecek inşaallah..
Bende yeni sauna eşofmanımı sipariş verdim...
Yaz tatilinde kendimi tamamen spora ve kilo vermeye endeksleyeceğim inşaallah.
Artık yeni okul sezonuna hedef kiloma ulaşmış olarak başlamak istiyorum...
Gunaydin kizlarrr
Gunayfin kizlarrGunaydınlar
Mutlu haftasonlarımız olsun hepımızın
Afiyet olsun canimKızlar dün o kadar konuşmuşum menüyü yazmamışım
Menüm
Sabah
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
Çok az peynir
Domates
Salatalık
Öğle YOK
AKŞAM
İki kaşık pilav
İki dilim yalancı kalamar dedikleri tavuktan (ince ince kesilmiş küçük parçalar,)
Bol salata
2.5 lt su
Gayet guzel canim daha nolsun masallahKizlaaaaaaarrrrrrr demin ölçülerimi aldim her ne kadar siskinlik olsa da 7 ocak 2019da 95.5 kg imisim ölçülerimi buldum aradaki fark
Havalarda etkiliyor olabilir kuzum afiyet olsunKızlar bu ara nedense bedensel olarak aşırı yorgunum aşırı uyuyorum anlayamadım sebebini dünde menü yazmadan uyumuşum
Sabah (09.30)
2 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
domates-salatalık
7 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
Ara(11.00)
1 şekersiz Türk kahvesi
Öğlen(16.00)
1 küçük biber dolması (ama cidden küçüktü lokmalık biberlerden)
4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurt
AKŞAM YOK
su:2.5 litre
Hakkinizda hayirlisi olsun kuzum hic korkma sezaryen korkulacak bisi degil benim dogumum 21 saat sürdü sonra acil sezaryene alindim. Keske en bastan sezaryen yaptirsaydim diyorum cok kolay gectiKizz hic sorma basima ne geldi sukur iyiyiz suanda ama carsamba kontrolum var diyodum ya geldim.tansiyonu olcturdum 14 e 8 cikti yarim saat snra olcturdum 15 e8 cikti karnim toktu ama 6 saat gecti oglen gene olcturdum ayni dusme yok tansiyonda doktor muayene etti normal kan idrar verdim ultsona girdim gelisim herseyi iyi 32+3 dediler ogleden sonra sonuclara bakti ki idrarda protein fazla doktorda baya jorkuttu beni yatis veririz falan dedi yarin 24 saat idrarini topla cuma getir dedi dun getirdim olctuler protein yuksek cikti 2900cc yaziyodu hemen yatis verdiler simdi tansiyon takibi yapiyolar bebegin erken dogum riskine karsi ciger gelistirici igne yaptilar 4 tane bugun tekrar idrar biriktiriyorum yarin sonucuna gore ne derlerse gic bilmiyorum gene yuksekse gebelik zehirlenmesi yasanabilir sezeryan alabilirz dediler kontrol ediliyoruz nstde normal gorunuyor kizlar ya dua edin hayirliyla sezeryana gerek kalmasin ya korkuyorum sezeryan olmaktan
Kofteden degil canim baska bisi yememissinkiSağol canım bu yediğim köfte tamamen yağsız. içinde zerzavat domates biber ve et var aslında çok dengeli. Lavaşı zaten çok küçük
Geçmiş olsun hayırlısıyla vaktinde kucağına alırsın inşallah. Stres yapma bebeğe yansıyor annenin stresi. Ablam ilk Doğumda normal oldu ikinci sezaryen oldu keşke ilkimde de olsaydım dedi. normal Doğumu çok zor geçmişti 24 dikişi vardı bir süre oturamadı. hakkına hayırlısı olsun canımKizz hic sorma basima ne geldi sukur iyiyiz suanda ama carsamba kontrolum var diyodum ya geldim.tansiyonu olcturdum 14 e 8 cikti yarim saat snra olcturdum 15 e8 cikti karnim toktu ama 6 saat gecti oglen gene olcturdum ayni dusme yok tansiyonda doktor muayene etti normal kan idrar verdim ultsona girdim gelisim herseyi iyi 32+3 dediler ogleden sonra sonuclara bakti ki idrarda protein fazla doktorda baya jorkuttu beni yatis veririz falan dedi yarin 24 saat idrarini topla cuma getir dedi dun getirdim olctuler protein yuksek cikti 2900cc yaziyodu hemen yatis verdiler simdi tansiyon takibi yapiyolar bebegin erken dogum riskine karsi ciger gelistirici igne yaptilar 4 tane bugun tekrar idrar biriktiriyorum yarin sonucuna gore ne derlerse gic bilmiyorum gene yuksekse gebelik zehirlenmesi yasanabilir sezeryan alabilirz dediler kontrol ediliyoruz nstde normal gorunuyor kizlar ya dua edin hayirliyla sezeryana gerek kalmasin ya korkuyorum sezeryan olmaktan
oooo maşallah daha ne olsun kuzum yaKizlaaaaaaarrrrrrr demin ölçülerimi aldim her ne kadar siskinlik olsa da 7 ocak 2019da 95.5 kg imisim ölçülerimi buldum aradaki fark
afıyet olsun canımKızlar bu ara nedense bedensel olarak aşırı yorgunum aşırı uyuyorum anlayamadım sebebini dünde menü yazmadan uyumuşum
Sabah (09.30)
2 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
domates-salatalık
7 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
Ara(11.00)
1 şekersiz Türk kahvesi
Öğlen(16.00)
1 küçük biber dolması (ama cidden küçüktü lokmalık biberlerden)
4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurt
AKŞAM YOK
su:2.5 litre
Cok geçmiş olsun inş bısey yoktur canım sezeryandan korkma canım sana bunu cok korkan bırı olarak soyluyorum korkacak hıç bısey yok ama bebegın inş gununde gelırKizz hic sorma basima ne geldi sukur iyiyiz suanda ama carsamba kontrolum var diyodum ya geldim.tansiyonu olcturdum 14 e 8 cikti yarim saat snra olcturdum 15 e8 cikti karnim toktu ama 6 saat gecti oglen gene olcturdum ayni dusme yok tansiyonda doktor muayene etti normal kan idrar verdim ultsona girdim gelisim herseyi iyi 32+3 dediler ogleden sonra sonuclara bakti ki idrarda protein fazla doktorda baya jorkuttu beni yatis veririz falan dedi yarin 24 saat idrarini topla cuma getir dedi dun getirdim olctuler protein yuksek cikti 2900cc yaziyodu hemen yatis verdiler simdi tansiyon takibi yapiyolar bebegin erken dogum riskine karsi ciger gelistirici igne yaptilar 4 tane bugun tekrar idrar biriktiriyorum yarin sonucuna gore ne derlerse gic bilmiyorum gene yuksekse gebelik zehirlenmesi yasanabilir sezeryan alabilirz dediler kontrol ediliyoruz nstde normal gorunuyor kizlar ya dua edin hayirliyla sezeryana gerek kalmasin ya korkuyorum sezeryan olmaktan
Evet canım ara öğün falan yapmadım. Gece başım tuttu açlıktan sanırım uyutmadı beni. Dengeli beslenmiyorum maalesefTamam tatlim
Olur oyle nirancim haftaya bomba gibi oluruz ins
Oy oy kosturmacayla geçecek bugün desene kolau gelsin simdiden canim
Gunayfin kizlarr
Afiyet olsun canim
Gayet guzel canim daha nolsun masallah
Havalarda etkiliyor olabilir kuzum afiyet olsun
Hakkinizda hayirlisi olsun kuzum hic korkma sezaryen korkulacak bisi degil benim dogumum 21 saat sürdü sonra acil sezaryene alindim. Keske en bastan sezaryen yaptirsaydim diyorum cok kolay gecti
Kofteden degil canim baska bisi yememissinki
Wauww maşallah iyi incelmişsin bravo canım
Tamam tatlim
Olur oyle nirancim haftaya bomba gibi oluruz ins
Oy oy kosturmacayla geçecek bugün desene kolau gelsin simdiden canim
Gunayfin kizlarr
Afiyet olsun canim
Gayet guzel canim daha nolsun masallah
Havalarda etkiliyor olabilir kuzum afiyet olsun
Hakkinizda hayirlisi olsun kuzum hic korkma sezaryen korkulacak bisi degil benim dogumum 21 saat sürdü sonra acil sezaryene alindim. Keske en bastan sezaryen yaptirsaydim diyorum cok kolay gecti
Kofteden degil canim baska bisi yememissinki
saolun kızlar tskleroooo maşallah daha ne olsun kuzum ya
afıyet olsun canım
Cok geçmiş olsun inş bısey yoktur canım sezeryandan korkma canım sana bunu cok korkan bırı olarak soyluyorum korkacak hıç bısey yok ama bebegın inş gununde gelır
Doğumdan sonra da 80li bir şeydi. 168 boyum :)
Evet canım sezeryandı. Zaman geçtikçe gitti biraz daha kilo ama sonra durdu işte :)
Kizlaaaaaaarrrrrrr demin ölçülerimi aldim her ne kadar siskinlik olsa da 7 ocak 2019da 95.5 kg imisim ölçülerimi buldum aradaki fark
Allah kolaylık versin, çocuklar evlenince daha mı yoğun ve yorgun geçiyor yoksa hayatBen dün baya yoruldum
Temizlik alisveris
Eve gelince onlari yerlestir vs.
Eşim gece gelecek diye yemek yapmadim cayin yanina biseyler yaptim
4 gibi oglan aldi geldi
Sabah 6 dan sonra biraz uyudum
Bugunde cocuklar gelir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?