Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bu ara nedense bedensel olarak aşırı yorgunum aşırı uyuyorum anlayamadım sebebini dünde menü yazmadan uyumuşum

Sabah (09.30)

2 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
domates-salatalık
7 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı çilek reçeli

Ara(11.00)

1 şekersiz Türk kahvesi

Öğlen(16.00)

1 küçük biber dolması (ama cidden küçüktü lokmalık biberlerden)
4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurt

AKŞAM YOK
su:2.5 litre

Ay haklisin cnm ya hayirlisiyla gelsinler. Bende tm hazir sayilmam tek tuk bisiler kaldi hatta hastane cantam hazir degil hala en onemlisi :) senin neler eksik cnm hastane cantan hazirmi
Kizz hic sorma basima ne geldi sukur iyiyiz suanda ama carsamba kontrolum var diyodum ya geldim.tansiyonu olcturdum 14 e 8 cikti yarim saat snra olcturdum 15 e8 cikti karnim toktu ama 6 saat gecti oglen gene olcturdum ayni dusme yok tansiyonda doktor muayene etti normal kan idrar verdim ultsona girdim gelisim herseyi iyi 32+3 dediler ogleden sonra sonuclara bakti ki idrarda protein fazla doktorda baya jorkuttu beni yatis veririz falan dedi yarin 24 saat idrarini topla cuma getir dedi dun getirdim olctuler protein yuksek cikti 2900cc yaziyodu hemen yatis verdiler simdi tansiyon takibi yapiyolar bebegin erken dogum riskine karsi ciger gelistirici igne yaptilar 4 tane bugun tekrar idrar biriktiriyorum yarin sonucuna gore ne derlerse gic bilmiyorum gene yuksekse gebelik zehirlenmesi yasanabilir sezeryan alabilirz dediler kontrol ediliyoruz nstde normal gorunuyor kizlar ya dua edin hayirliyla sezeryana gerek kalmasin ya korkuyorum sezeryan olmaktan

Çok iyi ya bnim de aslında spora başlamam lazım kilo vermem yavaşladı ve hergün tuvalete çıkan ben şimdi 3 günde 1 çıkıyorum anlamadım kendimden birsey normal mı dıyet yaparken onuda bılmıyorum

Sağol canım

Sağol canım bu yediğim köfte tamamen yağsız. içinde zerzavat domates biber ve et var aslında çok dengeli. Lavaşı zaten çok küçük

Çok iyi ya bnim de aslında spora başlamam lazım kilo vermem yavaşladı ve hergün tuvalete çıkan ben şimdi 3 günde 1 çıkıyorum anlamadım kendimden birsey normal mı dıyet yaparken onuda bılmıyorum
Suyu azalttigimda duzensiz beslendgmde ogun atladgmda wc sorunu oluşuyor bende ama spor kilo vermeye cok yardmci cidden

Amin inşallah canım Allah razı olsun

Wauww maşallah iyi incelmişsin bravo canım

Evet cnm geç oldu maalesef bugün daha erken yemeye calisicam suyu da artrmaya çalışırım
Tamam tatlim
6. Takıma kıl payı 3. ü kaptırmışız kızlar...
Olur oyle nirancim haftaya bomba gibi oluruz ins
Oy oy kosturmacayla geçecek bugün desene kolau gelsin simdiden canim
Gunaydin kizlarrr
Gunaydınlar
Mutlu haftasonlarımız olsun hepımızın
Gunayfin kizlarr
Afiyet olsun canim
Gayet guzel canim daha nolsun masallah
Havalarda etkiliyor olabilir kuzum afiyet olsun
Hakkinizda hayirlisi olsun kuzum hic korkma sezaryen korkulacak bisi degil benim dogumum 21 saat sürdü sonra acil sezaryene alindim. Keske en bastan sezaryen yaptirsaydim diyorum cok kolay gecti
Sağol canım bu yediğim köfte tamamen yağsız. içinde zerzavat domates biber ve et var aslında çok dengeli. Lavaşı zaten çok küçük
Kofteden degil canim baska bisi yememissinki

Geçmiş olsun hayırlısıyla vaktinde kucağına alırsın inşallah. Stres yapma bebeğe yansıyor annenin stresi. Ablam ilk Doğumda normal oldu ikinci sezaryen oldu keşke ilkimde de olsaydım dedi. normal Doğumu çok zor geçmişti 24 dikişi vardı bir süre oturamadı. hakkına hayırlısı olsun canım

oooo maşallah daha ne olsun kuzum ya
afıyet olsun canım
Cok geçmiş olsun inş bısey yoktur canım sezeryandan korkma canım sana bunu cok korkan bırı olarak soyluyorum korkacak hıç bısey yok ama bebegın inş gununde gelır

Evet canım ara öğün falan yapmadım. Gece başım tuttu açlıktan sanırım uyutmadı beni. Dengeli beslenmiyorum maalesef

Wauww maşallah iyi incelmişsin bravo canım
saolun kızlar tskler
Not etmek ıyi bence insana motivasyon oluyor

Doğumdan sonra da 80li bir şeydi. 168 boyum :)

Boyumuz ayniymis cnm :)

Evet canım sezeryandı. Zaman geçtikçe gitti biraz daha kilo ama sonra durdu işte :)

Olsun simdi cok guzel veriyorsun cnm hedefi gorursun insallah en kisa zamanda :)

Ooo cok iyi cnm tbrk ederimm

Ben dün baya yoruldum
Temizlik alisveris
Eve gelince onlari yerlestir vs.
Eşim gece gelecek diye yemek yapmadim cayin yanina biseyler yaptim
4 gibi oglan aldi geldi
Sabah 6 dan sonra biraz uyudum
Bugunde cocuklar gelir heralde
Allah kolaylık versin, çocuklar evlenince daha mı yoğun ve yorgun geçiyor yoksa hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…