Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy canim cok uzuldm hatta okurken korktum baya. Şuanda evdemisin hastanedemi. Insallah gecici biseydir canim Allah seni ve bebegini korusun, bizide haberdar et ama ben cok merak ederim. Stress yapmamaya calis olumlu dusun, olumlu sonuclansin

Allah yardımcın olsun cnm umarim duzelir gününü doldurrur bebisin de korkma korktugu sey başına geliyor insanın Rabbim saglik verdin de gerisi olup gidiyor
Boyumuz ayniymis cnm :)

Olsun simdi cok guzel veriyorsun cnm hedefi gorursun insallah en kisa zamanda :)

Ooo cok iyi cnm tbrk ederimm
tskler cnm.
Ben dün baya yoruldum
Temizlik alisveris
Eve gelince onlari yerlestir vs.
Eşim gece gelecek diye yemek yapmadim cayin yanina biseyler yaptim
4 gibi oglan aldi geldi
Sabah 6 dan sonra biraz uyudum
Bugunde cocuklar gelir heralde
Allah kolaylık versin abla masAllah senin tempo cok

Çantayı hazırla canim geç bile kalmışsın 38 den sonra bekle her an gelebilir
Ama benim gibi 40da geçebilir

Slmm kızlar. Tartı takıldı bn gene sabitim niye böyle gerçi 3te uyudum çok düzensizim migren ve sinüzit birleşti kafamı tutamıyorm 3 gündür. eşimnde okul aktiviteleri bitmiyo piknikler düğünler vs. Eşimin düşüncesiz bi arkadaşı var o çağırıyo her gün eşimi gel oturalım diye dün gene çağırdı eşim piknikten geldikten sonra onun yanına gitti sinir oldum ya karışmam hiç bi yere gitmesine ama insan düşünür ya bu kadın o halde iki çocukla napıyo diye ki büyük kızım çok yoruyor sürekli ilgi ve oyun istiyor. Eşime kırgınım geleli beri pek konuşmuyorum. Tamam gelince ev işlerini yapıyo çocuklarla ilgileniyo ama bi anlamıyo yok gurbette olmasam anneme giderdim o beni böyle garip bırakmazdı Beyefendi hiç bişy olmamış gibi devam ediyo ben mi abartıyorum kızlar ya. Bir sürü çikolata yiyip mutlu olmak istiyorm anlıkta olsa moralim çok bozuk

Vala ne desem bilmiorim ailecek oturmalar neyse dr evli erkegi zirt birt gece gunduz demeden çağıran insanlara sinir oluyorum esinle konustun mu bu durumu cnm rahatsz oldugunu belki farkinda degildr senin hosnut olmadığının ayy yeme sakın yemezsen kilo vererek daha mutlu olacaksın inan

Evet canım ara öğün falan yapmadım. Gece başım tuttu açlıktan sanırım uyutmadı beni. Dengeli beslenmiyorum maalesef
Dengesiz yemekte tetikliyor olabilir saatlerine dikkat etmeye calis kuzum
Gunaydinnnn kizlar

Mutlu haftasonlari herkese

Bu hafta 4.olmusuz malesef

Umarim haftaya daha iyi olur
Bunun icin simdiden onleminizi alin
Pazartesiye eksiyle baslamak buyuk avantaj
Ben dün baya yoruldum
Temizlik alisveris
Eve gelince onlari yerlestir vs.
Eşim gece gelecek diye yemek yapmadim cayin yanina biseyler yaptim
4 gibi oglan aldi geldi
Sabah 6 dan sonra biraz uyudum
Bugunde cocuklar gelir heralde
Gunaydin ablacim temizligi bitirdin sanirim gecen vazgecmistin bugun gene coluk cocuk zor gececek sanirim :)
Günaydın kızlar
Daha yeni kahvalti yapıyoruz akşam misafirler geç gitti yigende bizde kaldı yatisimiz 4 yani kahvaltıyi yapıp evleri topliyim bebelere pizza yapicam işimiz gücümüz yemek yemek
Gunaydin dilegim kolay gelsin kuzum
Valla oyle gece gezmeleri filan her gece bencede olmaz hele sen hastayken dusunmesi lazim bunu

Sağol canım benim ederim

Ay napıyım malum davama 6 gün kaldı canım sıkkın biraz bdv de dolaşıyorum sen napıyosun cnm
Napim cnm bende kızı bahçeye indirdim bisiklet sürüyor kamelya da oturuyorum ona bakiyorum kk da geziyorum hayrlisi olsun sıkma canını

eşinle bu durumu sakınce konusmalısın bence canım bazen dusuncesız olabılıyor erkek mılletı sakın yeme tatlım cıkolata falan sonrasındakı mutsuzlugu kıloları dusun sıkma canını hrpımızın dertlerı aynı ya
Kizlaaaaaaarrrrrrr nerelerdesinz kimse yok bugün herkes hafta sonuna kaptrdi snrm
valla ben ev işine kaptırdım bugun kendımı canım bıttımı pekı hayırrrrrr sen napıyosun
Dün soranlar olmuştu lapa 1günlük sonucum 1kg oldu. =)
gerı gelemezse bu 1 kılo bence suuuperrr canım

Konuştuk niye gitme demedin diyo norml baş ağrısı sanmış özür filan diledi ama benm başım hala çok ağrıyo yaa

Dün soranlar olmuştu lapa 1günlük sonucum 1kg oldu. =)
güzelmiş tebrikler kalici gitmiştir insAllah
ohh masAllah vala ben de soyle ev supurdum topladim yattim kalktim ayni şeyler kizi asagi indirdjm bisiklet sürdü geldik yemek hazrligi var
tam 6 saat mutfak ve balkon dip temel temizlik yaptım şurada bir yerde öleceğim canım bulursunuz beni buralarda
Allah seni fazla yorma kendini mis gibi olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…