- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.421
Kizz hic sorma basima ne geldi sukur iyiyiz suanda ama carsamba kontrolum var diyodum ya geldim.tansiyonu olcturdum 14 e 8 cikti yarim saat snra olcturdum 15 e8 cikti karnim toktu ama 6 saat gecti oglen gene olcturdum ayni dusme yok tansiyonda doktor muayene etti normal kan idrar verdim ultsona girdim gelisim herseyi iyi 32+3 dediler ogleden sonra sonuclara bakti ki idrarda protein fazla doktorda baya jorkuttu beni yatis veririz falan dedi yarin 24 saat idrarini topla cuma getir dedi dun getirdim olctuler protein yuksek cikti 2900cc yaziyodu hemen yatis verdiler simdi tansiyon takibi yapiyolar bebegin erken dogum riskine karsi ciger gelistirici igne yaptilar 4 tane bugun tekrar idrar biriktiriyorum yarin sonucuna gore ne derlerse gic bilmiyorum gene yuksekse gebelik zehirlenmesi yasanabilir sezeryan alabilirz dediler kontrol ediliyoruz nstde normal gorunuyor kizlar ya dua edin hayirliyla sezeryana gerek kalmasin ya korkuyorum sezeryan olmaktan
Allah yardımcın olsun cnm umarim duzelir gününü doldurrur bebisin de korkma korktugu sey başına geliyor insanın Rabbim saglik verdin de gerisi olup gidiyorKizz hic sorma basima ne geldi sukur iyiyiz suanda ama carsamba kontrolum var diyodum ya geldim.tansiyonu olcturdum 14 e 8 cikti yarim saat snra olcturdum 15 e8 cikti karnim toktu ama 6 saat gecti oglen gene olcturdum ayni dusme yok tansiyonda doktor muayene etti normal kan idrar verdim ultsona girdim gelisim herseyi iyi 32+3 dediler ogleden sonra sonuclara bakti ki idrarda protein fazla doktorda baya jorkuttu beni yatis veririz falan dedi yarin 24 saat idrarini topla cuma getir dedi dun getirdim olctuler protein yuksek cikti 2900cc yaziyodu hemen yatis verdiler simdi tansiyon takibi yapiyolar bebegin erken dogum riskine karsi ciger gelistirici igne yaptilar 4 tane bugun tekrar idrar biriktiriyorum yarin sonucuna gore ne derlerse gic bilmiyorum gene yuksekse gebelik zehirlenmesi yasanabilir sezeryan alabilirz dediler kontrol ediliyoruz nstde normal gorunuyor kizlar ya dua edin hayirliyla sezeryana gerek kalmasin ya korkuyorum sezeryan olmaktan
tskler cnm.Boyumuz ayniymis cnm :)
Olsun simdi cok guzel veriyorsun cnm hedefi gorursun insallah en kisa zamanda :)
Ooo cok iyi cnm tbrk ederimm
Allah kolaylık versin abla masAllah senin tempo cokBen dün baya yoruldum
Temizlik alisveris
Eve gelince onlari yerlestir vs.
Eşim gece gelecek diye yemek yapmadim cayin yanina biseyler yaptim
4 gibi oglan aldi geldi
Sabah 6 dan sonra biraz uyudum
Bugunde cocuklar gelir heralde
Çantayı hazırla canim geç bile kalmışsın 38 den sonra bekle her an gelebilirKizlar yarin esimin isyerinden arkadasi gelicek cocuk odasini acik maviye boyucklar ondan sonra artik perdeyi yikayip asicam yataginin korumaliklarini yikiycam bide en onemlisi hastane cantami hazirlamadim hala ama pijama takimi ve bebegin isimli yaptirdigim setini bekliyorm bide hali alicam ondada biturli karar veremedim :) artik hersey hazir olsun istiyorum ya
Afiyet olsun canım kolay gelsin vala öyle yaGünaydın kızlar
Daha yeni kahvalti yapıyoruz akşam misafirler geç gitti yigende bizde kaldı yatisimiz 4 yanikahvaltıyi yapıp evleri topliyim bebelere pizza yapicam işimiz gücümüz yemek yemek
Vala ne desem bilmiorim ailecek oturmalar neyse dr evli erkegi zirt birt gece gunduz demeden çağıran insanlara sinir oluyorum esinle konustun mu bu durumu cnm rahatsz oldugunu belki farkinda degildr senin hosnut olmadığının ayy yeme sakın yemezsen kilo vererek daha mutlu olacaksın inanSlmm kızlar. Tartı takıldı bn gene sabitim niye böyle gerçi 3te uyudum çok düzensizim migren ve sinüzit birleşti kafamı tutamıyorm 3 gündür. eşimnde okul aktiviteleri bitmiyo piknikler düğünler vs. Eşimin düşüncesiz bi arkadaşı var o çağırıyo her gün eşimi gel oturalım diye dün gene çağırdı eşim piknikten geldikten sonra onun yanına gitti sinir oldum ya karışmam hiç bi yere gitmesine ama insan düşünür ya bu kadın o halde iki çocukla napıyo diye ki büyük kızım çok yoruyor sürekli ilgi ve oyun istiyor. Eşime kırgınım geleli beri pek konuşmuyorum. Tamam gelince ev işlerini yapıyo çocuklarla ilgileniyo ama bi anlamıyo yok gurbette olmasam anneme giderdim o beni böyle garip bırakmazdıBeyefendi hiç bişy olmamış gibi devam ediyo ben mi abartıyorum kızlar ya. Bir sürü çikolata yiyip mutlu olmak istiyorm anlıkta olsa moralim çok bozuk
Dengesiz yemekte tetikliyor olabilir saatlerine dikkat etmeye calis kuzumEvet canım ara öğün falan yapmadım. Gece başım tuttu açlıktan sanırım uyutmadı beni. Dengeli beslenmiyorum maalesef
Gunaydinnnn kizlar
Mutlu haftasonlari herkese
Bu hafta 4.olmusuz malesef
Umarim haftaya daha iyi olur
Bunun icin simdiden onleminizi alin
Pazartesiye eksiyle baslamak buyuk avantaj
Gunaydin ablacim temizligi bitirdin sanirim gecen vazgecmistin bugun gene coluk cocuk zor gececek sanirim :)Ben dün baya yoruldum
Temizlik alisveris
Eve gelince onlari yerlestir vs.
Eşim gece gelecek diye yemek yapmadim cayin yanina biseyler yaptim
4 gibi oglan aldi geldi
Sabah 6 dan sonra biraz uyudum
Bugunde cocuklar gelir heralde
Gunaydin dilegim kolay gelsin kuzumGünaydın kızlar
Daha yeni kahvalti yapıyoruz akşam misafirler geç gitti yigende bizde kaldı yatisimiz 4 yanikahvaltıyi yapıp evleri topliyim bebelere pizza yapicam işimiz gücümüz yemek yemek
Valla oyle gece gezmeleri filan her gece bencede olmaz hele sen hastayken dusunmesi lazim bunuSlmm kızlar. Tartı takıldı bn gene sabitim niye böyle gerçi 3te uyudum çok düzensizim migren ve sinüzit birleşti kafamı tutamıyorm 3 gündür. eşimnde okul aktiviteleri bitmiyo piknikler düğünler vs. Eşimin düşüncesiz bi arkadaşı var o çağırıyo her gün eşimi gel oturalım diye dün gene çağırdı eşim piknikten geldikten sonra onun yanına gitti sinir oldum ya karışmam hiç bi yere gitmesine ama insan düşünür ya bu kadın o halde iki çocukla napıyo diye ki büyük kızım çok yoruyor sürekli ilgi ve oyun istiyor. Eşime kırgınım geleli beri pek konuşmuyorum. Tamam gelince ev işlerini yapıyo çocuklarla ilgileniyo ama bi anlamıyo yok gurbette olmasam anneme giderdim o beni böyle garip bırakmazdıBeyefendi hiç bişy olmamış gibi devam ediyo ben mi abartıyorum kızlar ya. Bir sürü çikolata yiyip mutlu olmak istiyorm anlıkta olsa moralim çok bozuk
Sağol canım benim ederimDengesiz yemekte tetikliyor olabilir saatlerine dikkat etmeye calis kuzum
Gunaydin ablacim temizligi bitirdin sanirim gecen vazgecmistin bugun gene coluk cocuk zor gececek sanirim :)
Gunaydin dilegim kolay gelsin kuzum
Valla oyle gece gezmeleri filan her gece bencede olmaz hele sen hastayken dusunmesi lazim bunu
Ben burdayımKizlaaaaaaarrrrrrr nerelerdesinz kimse yok bugün herkes hafta sonuna kaptrdi snrm
Ay napıyım malum davama 6 gün kaldı canım sıkkın biraz bdv de dolaşıyorum sen napıyosun cnmNqpan kiz
Napim cnm bende kızı bahçeye indirdim bisiklet sürüyor kamelya da oturuyorum ona bakiyorum kk da geziyorumAy napıyım malum davama 6 gün kaldı canım sıkkın biraz bdv de dolaşıyorum sen napıyosun cnm
Amin canımNapim cnm bende kızı bahçeye indirdim bisiklet sürüyor kamelya da oturuyorum ona bakiyorum kk da geziyorumhayrlisi olsun sıkma canını
eşinle bu durumu sakınce konusmalısın bence canım bazen dusuncesız olabılıyor erkek mılletı sakın yeme tatlım cıkolata falan sonrasındakı mutsuzlugu kıloları dusun sıkma canını hrpımızın dertlerı aynı yaSlmm kızlar. Tartı takıldı bn gene sabitim niye böyle gerçi 3te uyudum çok düzensizim migren ve sinüzit birleşti kafamı tutamıyorm 3 gündür. eşimnde okul aktiviteleri bitmiyo piknikler düğünler vs. Eşimin düşüncesiz bi arkadaşı var o çağırıyo her gün eşimi gel oturalım diye dün gene çağırdı eşim piknikten geldikten sonra onun yanına gitti sinir oldum ya karışmam hiç bi yere gitmesine ama insan düşünür ya bu kadın o halde iki çocukla napıyo diye ki büyük kızım çok yoruyor sürekli ilgi ve oyun istiyor. Eşime kırgınım geleli beri pek konuşmuyorum. Tamam gelince ev işlerini yapıyo çocuklarla ilgileniyo ama bi anlamıyo yok gurbette olmasam anneme giderdim o beni böyle garip bırakmazdıBeyefendi hiç bişy olmamış gibi devam ediyo ben mi abartıyorum kızlar ya. Bir sürü çikolata yiyip mutlu olmak istiyorm anlıkta olsa moralim çok bozuk
valla ben ev işine kaptırdım bugun kendımı canım bıttımı pekı hayırrrrrr sen napıyosunKizlaaaaaaarrrrrrr nerelerdesinz kimse yok bugün herkes hafta sonuna kaptrdi snrm
gerı gelemezse bu 1 kılo bence suuuperrr canımDün soranlar olmuştu lapa 1günlük sonucum 1kg oldu. =)
tam 6 saat mutfak ve balkon dip temel temizlik yaptım şurada bir yerde öleceğim canım bulursunuz beni buralardaKizlaaaaaaarrrrrrr nerelerdesinz kimse yok bugün herkes hafta sonuna kaptrdi snrm
Konuştuk niye gitme demedin diyo norml baş ağrısı sanmış özür filan diledi ama benm başım hala çok ağrıyo yaaeşinle bu durumu sakınce konusmalısın bence canım bazen dusuncesız olabılıyor erkek mılletı sakın yeme tatlım cıkolata falan sonrasındakı mutsuzlugu kıloları dusun sıkma canını hrpımızın dertlerı aynı ya
valla ben ev işine kaptırdım bugun kendımı canım bıttımı pekı hayırrrrrr sen napıyosun
gerı gelemezse bu 1 kılo bence suuuperrr canım
güzelmiş tebrikler kalici gitmiştir insAllahDün soranlar olmuştu lapa 1günlük sonucum 1kg oldu. =)
ohh masAllah vala ben de soyle ev supurdum topladim yattim kalktim ayni şeyler kizi asagi indirdjm bisiklet sürdü geldik yemek hazrligi vareşinle bu durumu sakınce konusmalısın bence canım bazen dusuncesız olabılıyor erkek mılletı sakın yeme tatlım cıkolata falan sonrasındakı mutsuzlugu kıloları dusun sıkma canını hrpımızın dertlerı aynı ya
valla ben ev işine kaptırdım bugun kendımı canım bıttımı pekı hayırrrrrr sen napıyosun
gerı gelemezse bu 1 kılo bence suuuperrr canım
Allah seni fazla yorma kendinitam 6 saat mutfak ve balkon dip temel temizlik yaptım şurada bir yerde öleceğim canım bulursunuz beni buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?