- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.441
Yaylaya göçtük canım, buzdolabını ve gıda dolabını yerleştirdim, bi çay yapıp içtik...Kizlaaaaaaarrrrrrr nerelerdesinz kimse yok bugün herkes hafta sonuna kaptrdi snrm
Iyi tatiller cnm afiyet olsun sefaniz olsunYaylaya göçtük canım, buzdolabını ve gıda dolabını yerleştirdim, bi çay yapıp içtik...
Çok güzel, umarım kalıcı gitmiştir.Dün soranlar olmuştu lapa 1günlük sonucum 1kg oldu. =)
Sağol canım, valla battaniyeleri üzerimize aldık oturuyoruz, elektrikli soba getirebilirmişiz aslında.Iyi tatiller cnm afiyet olsun sefaniz olsun
Hadi ya soguk mu orasiSağol canım, valla battaniyeleri üzerimize aldık oturuyoruz, elektrikli soba getirebilirmişiz aslında.
Dışarda sis var sıcaklık 22°CHadi ya soguk mu orasi
HimmmmDışarda sis var sıcaklık 22°C
Abla zaten bana yalvarıyor.. Ben onun kadar üzgün ve mutsuz değilim sevmiyorum artık sadece stres oluyorum =)Çok güzel, umarım kalıcı gitmiştir.
Canım mahkeme gününe bugünden moral bozma..hele o gün gelsin.. yanlız olmayacaksın sonuçta, yanındakiler destek olur sana...
Pozitif enerji depolamaya bak, moral bozuk gitme..."senden ayrıyken ben yerlerdeyim" mesaji vermek yerine "senden sonra aslıma döndüm" mesajı vermelisin.
Belirsizlik stresi seninkisi, bir şekilde sonuçlansa rahatlayacaksınAbla zaten bana yalvarıyor.. Ben onun kadar üzgün ve mutsuz değilim sevmiyorum artık sadece stres oluyorum =)
Inşallah canimmBoyumuz ayniymis cnm :)
Olsun simdi cok guzel veriyorsun cnm hedefi gorursun insallah en kisa zamanda :)
Ooo cok iyi cnm tbrk ederimm
Afiyet olsun canımKızlar bu ara nedense bedensel olarak aşırı yorgunum aşırı uyuyorum anlayamadım sebebini dünde menü yazmadan uyumuşum
Sabah (09.30)
2 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
domates-salatalık
7 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
Ara(11.00)
1 şekersiz Türk kahvesi
Öğlen(16.00)
1 küçük biber dolması (ama cidden küçüktü lokmalık biberlerden)
4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurt
AKŞAM YOK
su:2.5 litre
Çok iyiiiii tebrikler :)Kizlaaaaaaarrrrrrr demin ölçülerimi aldim her ne kadar siskinlik olsa da 7 ocak 2019da 95.5 kg imisim ölçülerimi buldum aradaki fark
Göğüs=115 ten 109a düşmüş ==> 6 cm
Bel=101 den 90 a düşmüş ==> 11 cm
Kalca=121 den 111 e düşmüş ==> 10 cm incelme var nasıl sizce
Afiyet olsunSAAT 14.00
2 kk peynir
2 dilim karpuz
2 dilim kavun
SAAT 16.00
1 bardak sütlü kahve
AKŞAM 20.00
3 kk peynir
6-7 zeytin
1 büyük domates
1 küçük soğan
2 dilim ekmek
Bana gore yemek yok. Kuru fasulye pirinç pilavı vardı :)
Su da 1.5 şimdilik
Tskler cnmÇok iyiiiii tebrikler :)
Isyeri cok yogundu kuzum bakamadim fazla yaaKizlaaaaaaarrrrrrr nerelerdesinz kimse yok bugün herkes hafta sonuna kaptrdi snrm
Cok guzel tugcecim ama haftaici dikkat etmen lazimDün soranlar olmuştu lapa 1günlük sonucum 1kg oldu. =)
Kuru fasulyeyi yiyebilirsin canim yaninda salata yada yogurt olurmus ama boylede kotu degil afiyet olsunSAAT 14.00
2 kk peynir
2 dilim karpuz
2 dilim kavun
SAAT 16.00
1 bardak sütlü kahve
AKŞAM 20.00
3 kk peynir
6-7 zeytin
1 büyük domates
1 küçük soğan
2 dilim ekmek
Su da 1.5 şimdilik
Afiyet olsun canimÖğlen 4 2 Ke lor peyniri domates ile tost
Akşam 6.30. 4yk pilav
6 yk taze fasulye
1kş yoğurt
. Sabah yok midem bulanıyor du
ohh temız temız cok guzel elıne saglık canımtam 6 saat mutfak ve balkon dip temel temizlik yaptım şurada bir yerde öleceğim canım bulursunuz beni buralarda
afıyet olsun canımYaylaya göçtük canım, buzdolabını ve gıda dolabını yerleştirdim, bi çay yapıp içtik...
sehre gore sogukmu oluyor o zamanSağol canım, valla battaniyeleri üzerimize aldık oturuyoruz, elektrikli soba getirebilirmişiz aslında.
afıyet olsun canımSAAT 14.00
2 kk peynir
2 dilim karpuz
2 dilim kavun
SAAT 16.00
1 bardak sütlü kahve
AKŞAM 20.00
3 kk peynir
6-7 zeytin
1 büyük domates
1 küçük soğan
2 dilim ekmek
Su da 1.5 şimdilik
afıyet olsun cok geçmiş olsun canımÖğlen 4 2 Ke lor peyniri domates ile tost
Akşam 6.30. 4yk pilav
6 yk taze fasulye
1kş yoğurt
. Sabah yok midem bulanıyor du
Afiyet olsun ececimİyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Bugün bir davetteydik milyonlarca cıs vardı ortalıkta......
10.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir çeşitlerinden
7 zeytin
Domates salatalık yeşillik
16.00
4 yk salata çeşitlerinden
4 yk tepsi kebabı
1 içli köfte
18.00
2 adet Dukan krakeri
3 kayısı 1 erik 2 minik armut
Su su an 1.5 lt 2.5 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?