- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.461
Allah seni fazla yorma kendinimis gibi olmustur
Beni de alsana yanına İzmir çok sıcakYaylaya göçtük canım, buzdolabını ve gıda dolabını yerleştirdim, bi çay yapıp içtik...
ohh temız temız cok guzel elıne saglık canım
Afıyeet olsun canımİyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Bugün bir davetteydik milyonlarca cıs vardı ortalıkta......
10.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir çeşitlerinden
7 zeytin
Domates salatalık yeşillik
16.00
4 yk salata çeşitlerinden
4 yk tepsi kebabı
1 içli köfte
18.00
2 adet Dukan krakeri
3 kayısı 1 erik 2 minik armut
Su su an 1.5 lt 2.5 olur
Afiyet olsun canımİyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
10.00
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
16.00
4 yk tepsi kebabı
1 içli köfte
18.00
2 adet Dukan krakeri
Su su an 1.5 lt 2.5 olur
regl yaklaşınca da baş ağrısı oluyor benim iki gündür arka fonda mevcut bir ağrı söz konusuÖyle canım nasip
Evet en güzeli yapmamak tabi
Tamam canım inşAllah baş agrımın sebeplerinin biri az su içmek zaten sanırım
canım onu kendine niye yük ediyorsun çok mu kalacaksınız ,yurume imkanın yok muBugün bizde yaylaya göç var kızlar, bugün ve yarın çok yorulacağım...
Eşime kaç gündür yalvarıyorum koşu bandını da götürelim diye, biraz ikna oldu gibi, araç ayarlayabilirse götürecek inşaallah..
Bende yeni sauna eşofmanımı sipariş verdim...
Yaz tatilinde kendimi tamamen spora ve kilo vermeye endeksleyeceğim inşaallah.
Artık yeni okul sezonuna hedef kiloma ulaşmış olarak başlamak istiyorum...
benim kuzenim ikinci çocuktan sonra kucultturdu kendisi 47 kg göğüsler büyük ciddi sırt ağrısı yapıyordu ondaAyyy kuzum Bn de hamile kalırsam daha da buyucek diye korkuyorum...
süperKizlaaaaaaarrrrrrr demin ölçülerimi aldim her ne kadar siskinlik olsa da 7 ocak 2019da 95.5 kg imisim ölçülerimi buldum aradaki fark
Göğüs=115 ten 109a düşmüş ==> 6 cm
Bel=101 den 90 a düşmüş ==> 11 cm
Kalca=121 den 111 e düşmüş ==> 10 cm incelme var nasıl sizce
menü güzel , kan değerlerine baktirmalisin değerlerin düşün olması yorgunluk hissi veriyorKızlar bu ara nedense bedensel olarak aşırı yorgunum aşırı uyuyorum anlayamadım sebebini dünde menü yazmadan uyumuşum
Sabah (09.30)
2 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
domates-salatalık
7 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
Ara(11.00)
1 şekersiz Türk kahvesi
Öğlen(16.00)
1 küçük biber dolması (ama cidden küçüktü lokmalık biberlerden)
4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurt
AKŞAM YOK
su:2.5 litre
doğumun cinsine takılma canım 40 i bekleyip sezeryanda olabilirsin, şuan önemli olan sağlıcakla kucağına Alman protein kacagi yaşayan biri vardı bizdeKizz hic sorma basima ne geldi sukur iyiyiz suanda ama carsamba kontrolum var diyodum ya geldim.tansiyonu olcturdum 14 e 8 cikti yarim saat snra olcturdum 15 e8 cikti karnim toktu ama 6 saat gecti oglen gene olcturdum ayni dusme yok tansiyonda doktor muayene etti normal kan idrar verdim ultsona girdim gelisim herseyi iyi 32+3 dediler ogleden sonra sonuclara bakti ki idrarda protein fazla doktorda baya jorkuttu beni yatis veririz falan dedi yarin 24 saat idrarini topla cuma getir dedi dun getirdim olctuler protein yuksek cikti 2900cc yaziyodu hemen yatis verdiler simdi tansiyon takibi yapiyolar bebegin erken dogum riskine karsi ciger gelistirici igne yaptilar 4 tane bugun tekrar idrar biriktiriyorum yarin sonucuna gore ne derlerse gic bilmiyorum gene yuksekse gebelik zehirlenmesi yasanabilir sezeryan alabilirz dediler kontrol ediliyoruz nstde normal gorunuyor kizlar ya dua edin hayirliyla sezeryana gerek kalmasin ya korkuyorum sezeryan olmaktan
kız tavşan daga hesabı gitme demezsen gider , senin ihtiyacın olduğunu sürekli tahmin edemez aksine ses etmiyor idare ediyor der ...Slmm kızlar. Tartı takıldı bn gene sabitim niye böyle gerçi 3te uyudum çok düzensizim migren ve sinüzit birleşti kafamı tutamıyorm 3 gündür. eşimnde okul aktiviteleri bitmiyo piknikler düğünler vs. Eşimin düşüncesiz bi arkadaşı var o çağırıyo her gün eşimi gel oturalım diye dün gene çağırdı eşim piknikten geldikten sonra onun yanına gitti sinir oldum ya karışmam hiç bi yere gitmesine ama insan düşünür ya bu kadın o halde iki çocukla napıyo diye ki büyük kızım çok yoruyor sürekli ilgi ve oyun istiyor. Eşime kırgınım geleli beri pek konuşmuyorum. Tamam gelince ev işlerini yapıyo çocuklarla ilgileniyo ama bi anlamıyo yok gurbette olmasam anneme giderdim o beni böyle garip bırakmazdıBeyefendi hiç bişy olmamış gibi devam ediyo ben mi abartıyorum kızlar ya. Bir sürü çikolata yiyip mutlu olmak istiyorm anlıkta olsa moralim çok bozuk
odun sobası yok mu kuzine filan , rakım yüksek olunca sis ve çise bile ciddi soğuk yaratıyor ki ülke geneli zaten bir soğuk bu seneSağol canım, valla battaniyeleri üzerimize aldık oturuyoruz, elektrikli soba getirebilirmişiz aslında.
aslında hafta sonu kuru bakliyat tüketmek en doğrusu hafta içine şişkinliği kalmaz keşke yeseydin fasulyeSAAT 14.00
2 kk peynir
2 dilim karpuz
2 dilim kavun
SAAT 16.00
1 bardak sütlü kahve
AKŞAM 20.00
3 kk peynir
6-7 zeytin
1 büyük domates
1 küçük soğan
2 dilim ekmek
Bana gore yemek yok. Kuru fasulye pirinç pilavı vardı :)
Su da 1.5 şimdilik
menü güzelÖğlen 4 2 Ke lor peyniri domates ile tost
Akşam 6.30. 4yk pilav
6 yk taze fasulye
1kş yoğurt
. Sabah yok midem bulanıyor du
aslında 16 da doyurucu olmuş 18 deki krebe gerek yokmuş onun yerine bir sütlü kahve vs olabilirdiİyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
10.00
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
16.00
4 yk tepsi kebabı
1 içli köfte
18.00
2 adet Dukan krakeri
Su su an 1.5 lt 2.5 olur
güzel menüMenumu yazıp kacıyım kızlar bugun cok uykum var nedense bıdıgı uyutup uyumayı planlıyorum
Sabah10:00
1 tb ekmek
1kk peynır
3 zeytın
1 kase yogurt
19:00
1 kase mercımek corbası
Buyuk bır kase salata
1 kase yogurt
2 lıtre su
Afiyet olsunMenü
Sabah(10:30)
1.5 yumurtadan 1 kk peynirle omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
1 ceviz
Aksam(18:00)
2 YK pilav
Salata
4 YK patlıcan yemeği
Su: 3 lt olmuştur
Kaç taneBiraz önce form bisküvi yedim =)
Tamam canım. Teşekkür ederim:)Isyeri cok yogundu kuzum bakamadim fazla yaa
Cok guzel tugcecim ama haftaici dikkat etmen lazim
Kuru fasulyeyi yiyebilirsin canim yaninda salata yada yogurt olurmus ama boylede kotu degil afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Yarın yerim olmazsa :)regl yaklaşınca da baş ağrısı oluyor benim iki gündür arka fonda mevcut bir ağrı söz konusu
canım onu kendine niye yük ediyorsun çok mu kalacaksınız ,yurume imkanın yok mu
benim kuzenim ikinci çocuktan sonra kucultturdu kendisi 47 kg göğüsler büyük ciddi sırt ağrısı yapıyordu onda
süper
menü güzel , kan değerlerine baktirmalisin değerlerin düşün olması yorgunluk hissi veriyor
doğumun cinsine takılma canım 40 i bekleyip sezeryanda olabilirsin, şuan önemli olan sağlıcakla kucağına Alman protein kacagi yaşayan biri vardı bizdeFatlady miydi Ak kelebek mi şimdi emin olamadım ama kontrol altindasin ciğer iğnesi de yapılmış inşallah ikinizde sağlığınıza kavuşursunuz içini ferah tut
kız tavşan daga hesabı gitme demezsen gider , senin ihtiyacın olduğunu sürekli tahmin edemez aksine ses etmiyor idare ediyor der ...
odun sobası yok mu kuzine filan , rakım yüksek olunca sis ve çise bile ciddi soğuk yaratıyor ki ülke geneli zaten bir soğuk bu sene
aslında hafta sonu kuru bakliyat tüketmek en doğrusu hafta içine şişkinliği kalmaz keşke yeseydin fasulye
menü güzel
aslında 16 da doyurucu olmuş 18 deki krebe gerek yokmuş onun yerine bir sütlü kahve vs olabilirdi
güzel menü
Afiyet olsun canım :)Menü
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
1 ceviz
2 YK pilav
Salata
4 YK patlıcan yemeği
Afiyet olsun tatlimMenumu yazıp kacıyım kızlar bugun cok uykum var nedense bıdıgı uyutup uyumayı planlıyorum
Sabah10:00
1 tb ekmek
1kk peynır
3 zeytın
1 kase yogurt
19:00
1 kase mercımek corbası
Buyuk bır kase salata
1 kase yogurt
2 lıtre su
Simdi iyimi bahar bu havalarda hastalik kötü oluyor yaSlm kızlar bugün öğleye kadar oğlumun karnı ağrıyordu gece üstünü hep açıyor usuttu galiba öğleden sonra toparladı ben de o duzelince iki odanın cami perdesi duvarları kapısı derken akşam oldu zaten :)
Afiyet olsun baharimMenü
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
1 ceviz
2 YK pilav
Salata
4 YK patlıcan yemeği
Kac tane yedin tugce bu saatte hemdeBiraz önce form bisküvi yedim =)
Merhaba arkdaslar,
Araniza katilmaktan mutluyum insallah hedeflerimize beraber kalici sekilde ulasabiliriz.
Hosgeldiniz kizlar ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyup kabul etmeniz gerekiyor ve daha sonra ayni sayfadaki formu doldurmalisinizki sizi taniyalimMerhaba arkadaşlar.bende araniza katılmaktan memnunum.170 boy 99 kilo.ilk hedef 80
Ne deyim bilemedim canim yaKızlar menüm bugün çok kötüydü. İlk gün olduğu için gözüm döndü kusura bakmayın. Yarın telafi Ederim inşallah
Sabah 08.00 1/2 simit
Öğle 12.30 6 kaşık etli türlü
Akşam 20.00 6 kaşık etli türlü
2 çatal et sote
4 yk pirinç pilav
Ara 1 çatal karpuz
1 çatal kavun
1 şekerpare tatlısı
1 çatal havuçlu kek
2 combo bisküvi
Öğle yemeğinden sonra 3 saat yüzdüm =180 puan @Pnrrr-20 arada bişey yemedim snakebardan yemek istemedim güya diyetteyim diye akşama ne yiyeceğimi şaşırdım. Söz yarın telafi edeceğim.
Su 3,5 olmuştur
Hosbulduk Hemen bakiyorum simdiAfiyet olsun tatlim
Simdi iyimi bahar bu havalarda hastalik kötü oluyor yakiyamam kuzucuga
Afiyet olsun baharim
Kac tane yedin tugce bu saatte hemde
Hosgeldiniz kizlar ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyup kabul etmeniz gerekiyor ve daha sonra ayni sayfadaki formu doldurmalisinizki sizi taniyalim
Afiyet olsun canım tatilde kaçırıyor insan ama hareket çok fazla olduğu için erir diye düşünüyorum. Yine de pilav yemeseydin keşkeKızlar menüm bugün çok kötüydü. İlk gün olduğu için gözüm döndü kusura bakmayın. Yarın telafi Ederim inşallah
Sabah 08.00 1/2 simit
Öğle 12.30 6 kaşık etli türlü
Akşam 20.00 6 kaşık etli türlü
2 çatal et sote
4 yk pirinç pilav
Ara 1 çatal karpuz
1 çatal kavun
1 şekerpare tatlısı
1 çatal havuçlu kek
2 combo bisküvi
Öğle yemeğinden sonra 3 saat yüzdüm =180 puan @Pnrrr-20 arada bişey yemedim snakebardan yemek istemedim güya diyetteyim diye akşama ne yiyeceğimi şaşırdım. Söz yarın telafi edeceğim.
Su 3,5 olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?