Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah seni fazla yorma kendini mis gibi olmustur

Sorma canım sorma bende mis gibi oldum yürürken kalçam batıyor 5-6 saat hiç oturmadan ayakta yaldır yaldır temizlik yapınca böyle oluyor Bide kendimi zorlamayayım diye hergün bir yeri yapıyorum yani düşün Dün yatk odasını yaptım en az girilen yer bugün mutfağı yaptım diğer odalara göre nispeten daha az giriliyor gün içinde çek apıyı diğer yerleri temizle de ben biraz fazla obsesif ve takıntılıyım hem temizliyorum hemde santim santim koyuyorum her şeyi
Yaylaya göçtük canım, buzdolabını ve gıda dolabını yerleştirdim, bi çay yapıp içtik...
Beni de alsana yanına İzmir çok sıcak
ohh temız temız cok guzel elıne saglık canım

Saol canım teşekkürler

Afıyeet olsun canım

Afiyet olsun canım

Öyle canım nasip
Evet en güzeli yapmamak tabi
Tamam canım inşAllah baş agrımın sebeplerinin biri az su içmek zaten sanırım
regl yaklaşınca da baş ağrısı oluyor benim iki gündür arka fonda mevcut bir ağrı söz konusu
canım onu kendine niye yük ediyorsun çok mu kalacaksınız ,yurume imkanın yok mu
Ayyy kuzum Bn de hamile kalırsam daha da buyucek diye korkuyorum...
benim kuzenim ikinci çocuktan sonra kucultturdu kendisi 47 kg göğüsler büyük ciddi sırt ağrısı yapıyordu onda
süper
menü güzel , kan değerlerine baktirmalisin değerlerin düşün olması yorgunluk hissi veriyor
doğumun cinsine takılma canım 40 i bekleyip sezeryanda olabilirsin, şuan önemli olan sağlıcakla kucağına Alman protein kacagi yaşayan biri vardı bizde Fatlady miydi Ak kelebek mi şimdi emin olamadım ama kontrol altindasin ciğer iğnesi de yapılmış inşallah ikinizde sağlığınıza kavuşursunuz içini ferah tut
kız tavşan daga hesabı gitme demezsen gider , senin ihtiyacın olduğunu sürekli tahmin edemez aksine ses etmiyor idare ediyor der ...
Sağol canım, valla battaniyeleri üzerimize aldık oturuyoruz, elektrikli soba getirebilirmişiz aslında.
odun sobası yok mu kuzine filan , rakım yüksek olunca sis ve çise bile ciddi soğuk yaratıyor ki ülke geneli zaten bir soğuk bu sene
aslında hafta sonu kuru bakliyat tüketmek en doğrusu hafta içine şişkinliği kalmaz keşke yeseydin fasulye
Öğlen 4 2 Ke lor peyniri domates ile tost

Akşam 6.30. 4yk pilav
6 yk taze fasulye
1kş yoğurt

. Sabah yok midem bulanıyor du
menü güzel
aslında 16 da doyurucu olmuş 18 deki krebe gerek yokmuş onun yerine bir sütlü kahve vs olabilirdi
güzel menü

Isyeri cok yogundu kuzum bakamadim fazla yaa

Cok guzel tugcecim ama haftaici dikkat etmen lazim

Kuru fasulyeyi yiyebilirsin canim yaninda salata yada yogurt olurmus ama boylede kotu degil afiyet olsun

Afiyet olsun canim
Tamam canım. Teşekkür ederim:)

Yarın yerim olmazsa :)

Afiyet olsun tatlim
Simdi iyimi bahar bu havalarda hastalik kötü oluyor ya kiyamam kuzucuga
Menü

Sabah(10:30)
1.5 yumurtadan 1 kk peynirle omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
1 ceviz

Aksam(18:00)
2 YK pilav
Salata
4 YK patlıcan yemeği

Su: 3 lt olmuştur
Afiyet olsun baharim
Biraz önce form bisküvi yedim =)
Kac tane yedin tugce bu saatte hemde
Merhaba arkdaslar,
Araniza katilmaktan mutluyum insallah hedeflerimize beraber kalici sekilde ulasabiliriz.
Merhaba arkadaşlar.bende araniza katılmaktan memnunum.170 boy 99 kilo.ilk hedef 80
Hosgeldiniz kizlar ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyup kabul etmeniz gerekiyor ve daha sonra ayni sayfadaki formu doldurmalisinizki sizi taniyalim

Kızlar menüm bugün çok kötüydü. İlk gün olduğu için gözüm döndü kusura bakmayın. Yarın telafi Ederim inşallah
Sabah 08.00 1/2 simit
Öğle 12.30 6 kaşık etli türlü
Akşam 20.00 6 kaşık etli türlü
2 çatal et sote
4 yk pirinç pilav
Ara 1 çatal karpuz
1 çatal kavun
1 şekerpare tatlısı
1 çatal havuçlu kek
2 combo bisküvi
Öğle yemeğinden sonra 3 saat yüzdüm =180 puan @Pnrrr-20 arada bişey yemedim snakebardan yemek istemedim güya diyetteyim diye akşama ne yiyeceğimi şaşırdım. Söz yarın telafi edeceğim.
Su 3,5 olmuştur

Ne deyim bilemedim canim ya afiyet olsun

Hosbulduk Hemen bakiyorum simdi

Afiyet olsun canım tatilde kaçırıyor insan ama hareket çok fazla olduğu için erir diye düşünüyorum. Yine de pilav yemeseydin keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…