- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.481
Hoşgeldin tatlım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın inşallahMerhaba arkdaslar,
Araniza katilmaktan mutluyum insallah hedeflerimize beraber kalici sekilde ulasabiliriz.
Hoşgeldin canım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın inşallahMerhaba arkadaşlar.bende araniza katılmaktan memnunum.170 boy 99 kilo.ilk hedef 80
Afiyet olsun canımMenumu yazıp kacıyım kızlar bugun cok uykum var nedense bıdıgı uyutup uyumayı planlıyorum
Sabah10:00
1 tb ekmek
1kk peynır
3 zeytın
1 kase yogurt
19:00
1 kase mercımek corbası
Buyuk bır kase salata
1 kase yogurt
2 lıtre su
Afiyet olsunSAAT 14.00
2 kk peynir
2 dilim karpuz
2 dilim kavun
SAAT 16.00
1 bardak sütlü kahve
AKŞAM 20.00
3 kk peynir
6-7 zeytin
1 büyük domates
1 küçük soğan
2 dilim ekmek
Bana gore yemek yok. Kuru fasulye pirinç pilavı vardı :)
Su da 1.5 şimdilik
Afiyet olsun canımMenü
Sabah(10:30)
1.5 yumurtadan 1 kk peynirle omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
1 ceviz
Aksam(18:00)
2 YK pilav
Salata
4 YK patlıcan yemeği
Su: 3 lt olmuştur
Ben kovuldum bu gruptan sanırım gözden kaçırmışsınMLKn
@88prenses22
Niloyatospikk
@herasmom
Ben mi kaçırdım yoksa denemede olup vaktinde bildirim yapmadınız mı
afiyet olsun canımSAAT 14.00
2 kk peynir
2 dilim karpuz
2 dilim kavun
SAAT 16.00
1 bardak sütlü kahve
AKŞAM 20.00
3 kk peynir
6-7 zeytin
1 büyük domates
1 küçük soğan
2 dilim ekmek
Bana gore yemek yok. Kuru fasulye pirinç pilavı vardı :)
Su da 1.5 şimdilik
afiyet olsun canımÖğlen 4 2 Ke lor peyniri domates ile tost
Akşam 6.30. 4yk pilav
6 yk taze fasulye
1kş yoğurt
. Sabah yok midem bulanıyor du
Allah kolaylık versin bende çok takıntılıyimdr bitti diye çıkamam temizlediğim odadan örtü yamuk olmuş yok perde eşit durmuyor derken akşami ediyorum bende oda oda yaparım temizliği havalar düzelse bi yün isim kalmıştı ama yikayamadim malesefSorma canım sorma bende mis gibi oldumyürürken kalçam batıyor 5-6 saat hiç oturmadan ayakta yaldır yaldır temizlik yapınca böyle oluyor Bide kendimi zorlamayayım diye hergün bir yeri yapıyorum yani düşün Dün yatk odasını yaptım en az girilen yer bugün mutfağı yaptım diğer odalara göre nispeten daha az giriliyor gün içinde çek apıyı diğer yerleri temizle de ben biraz fazla obsesif ve takıntılıyım hem temizliyorum hemde santim santim koyuyorum her şeyi
Beni de alsana yanına İzmir çok sıcak
Saol canım teşekkürler
afiyet olsun canımMenumu yazıp kacıyım kızlar bugun cok uykum var nedense bıdıgı uyutup uyumayı planlıyorum
1 tb ekmek
1kk peynır
3 zeytın
1 kase yogurt
1 kase mercımek corbası
Buyuk bır kase salata
1 kase yogurt
2 lıtre su
aynen olabilir canım saolasinregl yaklaşınca da baş ağrısı oluyor benim iki gündür arka fonda mevcut bir ağrı söz konusu
canım onu kendine niye yük ediyorsun çok mu kalacaksınız ,yurume imkanın yok mu
benim kuzenim ikinci çocuktan sonra kucultturdu kendisi 47 kg göğüsler büyük ciddi sırt ağrısı yapıyordu onda
süper
menü güzel , kan değerlerine baktirmalisin değerlerin düşün olması yorgunluk hissi veriyor
doğumun cinsine takılma canım 40 i bekleyip sezeryanda olabilirsin, şuan önemli olan sağlıcakla kucağına Alman protein kacagi yaşayan biri vardı bizde @Fatlady miydi @Gulbe seker mi şimdi emin olamadım ama kontrol altindasin ciğer iğnesi de yapılmış inşallah ikinizde sağlığınıza kavuşursunuz içini ferah tut
kız tavşan daga hesabı gitme demezsen gider , senin ihtiyacın olduğunu sürekli tahmin edemez aksine ses etmiyor idare ediyor der ...
odun sobası yok mu kuzine filan , rakım yüksek olunca sis ve çise bile ciddi soğuk yaratıyor ki ülke geneli zaten bir soğuk bu sene
aslında hafta sonu kuru bakliyat tüketmek en doğrusu hafta içine şişkinliği kalmaz keşke yeseydin fasulye
menü güzel
aslında 16 da doyurucu olmuş 18 deki krebe gerek yokmuş onun yerine bir sütlü kahve vs olabilirdi
güzel menü
geçmiş olsun canım regl geldi mi senin canımSlm kızlar bugün öğleye kadar oğlumun karnı ağrıyordu gece üstünü hep açıyor usuttu galiba öğleden sonra toparladı ben de o duzelince iki odanın cami perdesi duvarları kapısı derken akşam oldu zaten :)
afiyet olsun canımMenü
Sabah(10:30)
1.5 yumurtadan 1 kk peynirle omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
1 ceviz
Aksam(18:00)
2 YK pilav
Salata
4 YK patlıcan yemeği
Su: 3 lt olmuştur
Merhaba arkdaslar,
Araniza katilmaktan mutluyum insallah hedeflerimize beraber kalici sekilde ulasabiliriz.
hg kızlar formu doldurursanz sizi tanırızMerhaba arkadaşlar.bende araniza katılmaktan memnunum.170 boy 99 kilo.ilk hedef 80
Wuhuuuu ne ettin kiz afiyet olsunKızlar menüm bugün çok kötüydü. İlk gün olduğu için gözüm döndü kusura bakmayın. Yarın telafi Ederim inşallah
Sabah 08.00 1/2 simit
Öğle 12.30 6 kaşık etli türlü
Akşam 20.00 6 kaşık etli türlü
2 çatal et sote
4 yk pirinç pilav
Ara 1 çatal karpuz
1 çatal kavun
1 şekerpare tatlısı
1 çatal havuçlu kek
2 combo bisküvi
Öğle yemeğinden sonra 3 saat yüzdüm =180 puan @Pnrrr-20 arada bişey yemedim snakebardan yemek istemedim güya diyetteyim diye akşama ne yiyeceğimi şaşırdım. Söz yarın telafi edeceğim.
Su 3,5 olmuştur
Ne zmn kovulfun kizBen kovuldum bu gruptan sanırım gözden kaçırmışsın
Afiyet olsun canımMenumu yazıp kacıyım kızlar bugun cok uykum var nedense bıdıgı uyutup uyumayı planlıyorum
1 tb ekmek
1kk peynır
3 zeytın
1 kase yogurt
1 kase mercımek corbası
Buyuk bır kase salata
1 kase yogurt
2 lıtre su
Bi cumartesi günüm vardı ertesi günü de pazar eşimle şehir dışına çıkacaktık diyete çok sadık kalamayabilirim yazmasam daha iyi dedim sen istersen kararlı olunca gel dedi ben aslında çok kararlıyım elbette ilk hafta da tam tekmil uygulayamayabilirim ki ilk haftada 1 kilo 400 gr kadar vermiştimNe zmn kovulfun kiz
Bu şekilde doldurdum formu olur mu
Himmm canım herkesin adapte olma süresi değişiyor tabi ama takımında kuralları olunca ondan öyle demişlerdir kim demiştiBi cumartesi günüm vardı ertesi günü de pazar eşimle şehir dışına çıkacaktık diyete çok sadık kalamayabilirim yazmasam daha iyi dedim sen istersen kararlı olunca gel dedi ben aslında çok kararlıyım elbette ilk hafta da tam tekmil uygulayamayabilirim ki ilk haftada 1 kilo 400 gr kadar vermiştim
Afiyet olsun canım kahvaltı günü olmuşMenüm
Sabah
İki üç lokma menemen
3 tane zeytin
Kk peynir
Domates, Salatalık
1 dilim tb ekmeği
Arada
3 Malta eriği
2 vişne
2 dilim karpuz
Akşam
Bı çay
Bi yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
2 dilim ekmek
2 litre su
Afiyet olsunMenüm
Sabah
İki üç lokma menemen
3 tane zeytin
Kk peynir
Domates, Salatalık
1 dilim tb ekmeği
Arada
3 Malta eriği
2 vişne
2 dilim karpuz
Akşam
Bı çay
Bi yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
2 dilim ekmek
2 litre su
Adı:Ozlem
Yaşı:35
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:2
Emziriyormusun:hayir
Meslekgretmen
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:170
Kilo:99
Hedef:ilk hedef 80
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :dogum(80 kilo ile hamile kaldim)
Bize kısaca kendini anlatırmısın:yıllarca kiloları ile mücadele eden biri oldum.universiteye kadar kilom 68 'di.sonra hızlı bir şekilde kilo aldım.
Öyle kuzum hazırlıklar için dışarıdaydık gelince de market alışverişi yaptık geç olucak diye kahvaltılık hazırlıyalım dedi eşim bizde öyle yaptık bana kalırsa hergün karpuz peynir yıcemAfiyet olsun canım kahvaltı günü olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?