- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.501
O sekilde okunmuyor cnmBu şekilde doldurdum formu olur mu
Hoşbuldum çok tşkler inşallah hep beraber ulaşırızHoşgeldin tatlım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın inşallah
Hoşbuldum çok tşkler. Şuanda doldurdumafiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Allah kolaylık versin bende çok takıntılıyimdr bitti diye çıkamam temizlediğim odadan örtü yamuk olmuş yok perde eşit durmuyor derken akşami ediyorum bende oda oda yaparım temizliği havalar düzelse bi yün isim kalmıştı ama yikayamadim malesef
afiyet olsun canım
aynen olabilir canım saolasin
geçmiş olsun canım regl geldi mi senin canım
afiyet olsun canım
hg kızlar formu doldurursanz sizi tanırız
Wuhuuuu ne ettin kiz afiyet olsun
Evet cnmHimmm canım herkesin adapte olma süresi değişiyor tabi ama takımında kuralları olunca ondan öyle demişlerdir kim demiştiMefkurem abla mi
Hosgeldin nazlicimAdı: NAZLI
Yaşı: 30
Evli/bekar: EVLI
Çocuk/yaşları: 2, 4 VE 1,5 YAŞINDALAR
Emziriyormusun: HAYIR
Meslek: SATIŞ ELEMANI, TÜRKÇEDE SANIRIM ÖYLE
Şu anda çalışıyomusun: HAYIR
Boy: 1.60
Kilo: 66
Hedef: 58
Daha önce başka takımda yarıştımı : YARIŞMADIM
Kilo alma nedeniniz : GECE YEMESi VE ABUR CUBURLAR
Bize kısaca kendini anlatırmısın : İki çocukla uğraşmakla akşamları yorgun düşen bir anneyim sağolsun kızlarım pek bir hareketlileronun dışında fitness gitmeye çalışıyorum tabiki iki cocukla zor oluyor. Daha önceleri evde ip atlayarak, Leslie yaparak ve yürüyüş yaparak zayıflamıştım.
Hosgeldin ozlemcim hilal ben 27 yasindayim gecen ay mezun oldum suan korumadayim bir tane oglum var 6 yasinda
Afiyet olsun canimMenüm
Sabah
İki üç lokma menemen
3 tane zeytin
Kk peynir
Domates, Salatalık
1 dilim tb ekmeği
Arada
3 Malta eriği
2 vişne
2 dilim karpuz
Akşam
Bı çay
Bi yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
2 dilim ekmek
2 litre su
Aksamki pogaca olmamis canim bunhafta daha kacamak olmasin lutfen afiyet olsunMenüm
9.00 sade Türk kahvesi
11.00
İki yumurta haşlama
İki kaşık biber ezmesi
İki dilim tb ekmeği
Bir bardak çay
14.00 sade Türk kahvesi
15.30
Bir elma
İki kuru kayısı kompostosu
İçine bir küçük muz
19.00
Bir kase mercimek çorba
Bir minik peynirli poaça
3 lt su herkese afiyet olsun
Hosgeldin nazlicim hilal ben 27 yaşındayım mezun oldum 1 tane oglum var 6 yasindaAdı: NAZLI
Bize kısaca kendini anlatırmısın : İki çocukla uğraşmakla akşamları yorgun düşen bir anneyim sağolsun kızlarım pek bir hareketlileronun dışında fitness gitmeye çalışıyorum tabiki iki cocukla zor oluyor. Daha önceleri evde ip atlayarak, Leslie yaparak ve yürüyüş yaparak zayıflamıştım.
Amin inşallahHoşbuldum çok tşkler inşallah hep beraber ulaşırız
Canım ne zamandır çok canım çekiyordu zaten minik minik yaptım nefis işte koktu dayanamadımHosgeldin ozlemcim hilal ben 27 yasindayim gecen ay mezun oldum suan korumadayim bir tane oglum var 6 yasinda
Afiyet olsun canim
Aksamki pogaca olmamis canim bunhafta daha kacamak olmasin lutfen afiyet olsun
Hosgeldin nazlicim hilal ben 27 yaşındayım mezun oldum 1 tane oglum var 6 yasinda
Ama dikkat etmelisin her istedigimizi yersek her istedigimizi giyemeyizCanım ne zamandır çok canım çekiyordu zaten minik minik yaptım nefis işte koktu dayanamadımpişmanım. patates salatası da yapmıştım eşime onun tuzuna baktım sadece
Hoşbuldum çok sağol, link silinmiş yazıyordu.Hosgeldin nazlicim
Kurallari okuyup kabul ettinmi
Hoşbuldum tşkler memnun oldumHosgeldin ozlemcim hilal ben 27 yasindayim gecen ay mezun oldum suan korumadayim bir tane oglum var 6 yasinda
Afiyet olsun canim
Hosgeldin nazlicim hilal ben 27 yaşındayım mezun oldum 1 tane oglum var 6 yasinda
Mrb Hoşgeldin Tuğçe ben 2 yaşında bi kızım var bekarım =)Adı: NAZLI
Unuttum yazmaya 1 saatten fazla normal tempoda yürüyüş yaptımBugünkü menüm şöyleydi
Kahvaltı :
1 yumurta
5 zeytin
Paprika
Salatalık
Beyaz peynir ve kaşar
Yeşil çay
Ara :
Kiraz yedim
Kahve içtim
Biliyorum iyi yapmadım ama bi ufak dondurma yedim
Akşam :
Salata
3 köfte
Ardından kahve
Ve ilk günler olduğu için
Midem kazındı biraz havuç ve grisini yedim birtane
Maydanozlu, salatalık ve limonlu detoks suyum var gün boyu içtiğim
Yoo bence gayet iyi. Dondurma sütlü bir tatlı bence yenilebilir.Bugünkü menüm şöyleydi
Kahvaltı :
1 yumurta
5 zeytin
Paprika
Salatalık
Beyaz peynir ve kaşar
Yeşil çay
Ara :
Kiraz yedim
Kahve içtim
Biliyorum iyi yapmadım ama bi ufak dondurma yedim
Akşam :
Salata
3 köfte
Ardından kahve
Ve ilk günler olduğu için
Midem kazındı biraz havuç ve grisini yedim birtane
Maydanozlu, salatalık ve limonlu detoks suyum var gün boyu içtiğim
Teselli ederim canim hosbuldukHosgeldin ozlemcim hilal ben 27 yasindayim gecen ay mezun oldum suan korumadayim bir tane oglum var 6 yasinda
Afiyet olsun canim
Evet canım benim gebelik zehirlenmesi geçirenregl yaklaşınca da baş ağrısı oluyor benim iki gündür arka fonda mevcut bir ağrı söz konusu
canım onu kendine niye yük ediyorsun çok mu kalacaksınız ,yurume imkanın yok mu
benim kuzenim ikinci çocuktan sonra kucultturdu kendisi 47 kg göğüsler büyük ciddi sırt ağrısı yapıyordu onda
süper
menü güzel , kan değerlerine baktirmalisin değerlerin düşün olması yorgunluk hissi veriyor
doğumun cinsine takılma canım 40 i bekleyip sezeryanda olabilirsin, şuan önemli olan sağlıcakla kucağına Alman protein kacagi yaşayan biri vardı bizde @Fatlady miydiAk kelebek mi şimdi emin olamadım ama kontrol altindasin ciğer iğnesi de yapılmış inşallah ikinizde sağlığınıza kavuşursunuz içini ferah tut
kız tavşan daga hesabı gitme demezsen gider , senin ihtiyacın olduğunu sürekli tahmin edemez aksine ses etmiyor idare ediyor der ...
odun sobası yok mu kuzine filan , rakım yüksek olunca sis ve çise bile ciddi soğuk yaratıyor ki ülke geneli zaten bir soğuk bu sene
aslında hafta sonu kuru bakliyat tüketmek en doğrusu hafta içine şişkinliği kalmaz keşke yeseydin fasulye
menü güzel
aslında 16 da doyurucu olmuş 18 deki krebe gerek yokmuş onun yerine bir sütlü kahve vs olabilirdi
güzel menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?