Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

spora gitmeden yemeğini hazırla ki gelince krize girip ona buna saldırmayasın..annen yapar canım sana poğaça..anne poğaçası başka olur

bugun ilk defa spora gitmeden hazirladim zaten yemegimi, iyi ki de oyle yapmisim. cunku aynen dedigin gibi oldu kac gundur spordan gelip buzdolabina saldiriyorum fazla yiyorum. bugun salatami dahi yaptim gitmeden orttum ustunu... gelince de hemen tabagi mikrodalgaya koydum 2 dkda hazir oldu yemek. en azindan olculu yiyorum simdi , kac kalori vs bilerek... artik boyle yapicam bundan sonra.

bu arada sonunda burada ya kis geldi. spordan ciktigimda kar yagiyordu ve yerler bembeyaz tutmustu bile

bu hafta geldi kis bu arada bundan oncesi ilk bahar gibiydi gunluk guneslik ilik.. simdi totom dondu valla iyi ki esim almaya geldi yoksa yanmistim

haaa..birde kocam var tabiii..şu an ne yapıyo biliyomusunuz??karşıma geçmiş , çikolata yiyor

ayy hep öyle olur zaten hep damatlara

ben çok korkuıyorum salıcam kendimi diye diken üstündeyim resmen :18::18::18::18::18::18:

ben o korktuğun moddayım bu ara toparlanmam lazım ama beceremiyorum
önümüzdeki haftasonu istanbula gidiyoruz annemler kardeşimde hem hafta sonunu taksim nişantaşı talan etmekle geçiricem hemde annemle babama kavuşucam bir haftada bende kalırlar annem evdeyken diyete tam uymalıyım her akşama bir sebze yemeği yapar artık esas eşim bayram edicek annemin mükemmel yemekleriyle

haaa..birde kocam var tabiii..şu an ne yapıyo biliyomusunuz??karşıma geçmiş , çikolata yiyor

bak simdi.. bu kocalar da tam dayaklik. benimkinin gerci bugun aclik grevi gunu. benimki bir gun cok asiri yer sonra birkac gun birsey yemez... aksam yemegi de yemedi oyle sessiz sessiz bilgisayarinin basinda futbol izliyor. uslu yani bugun kiyamam. normalde beni cileden cikarir elinde koca tablet cikolatalarla eve gelir bide kendine baska bana baska alir yani en sevdigimden alir illa ki. gel de hayir de

..hiç değilse sana destek olan bir eşin var şükretspordan çıkınca insan bayağı yorgun hissediyo kendini..iyi olmuşdur senin için

..hiç değilse sana destek olan bir eşin var şükretspordan çıkınca insan bayağı yorgun hissediyo kendini..iyi olmuşdur senin için

evet sagolsun isten de hergun almaya geldi, 1 gun bile otobuse bindirmedi. o yonden iyidir esim sagolsun... bir an once ehliyet almak istiyorum artik araba evin onunde bekliyor ben tembellikten sinav icin calismaya useniyorum. buranin sinavlari da cok zormus. turkiyedeki ehliyet sinavindan ben 100 almistim oradaki usta soforler bile buraya gelip 2-3 kere kaliyorlarmis.. iyice korkuttular beni ben de basvurmadim ehliyete. o yuzden esim aliyor beni heryerden. ama boyle gitmez tabi eninde sonunda benim su ehliyeti bir ara almam gerekecek..

Bütün gün doğru düzgün bişey yemedim akşam çayla kaçırdım

3 küçük kurabiye
1 hazır kek
1 gofret

Bende gittim bugün Ama bütün gün yediklerim 800 kalori etmezdi resmen aç gezdim cnm istemedi diye ama sonra bunları götürdüm çok pişmanım

iste canim istemedi deyip yemezsen aksamina boyle oluyor canim cok bilindik bir hataya dusmussun
canin istemese de ogunlerini aksatmazsan kacamak yapma ihtimalin de o kadar dusuk olur ama ac durursan aksam veya gece yatmadan kesin bir kacamak oluyor sen yine iyi atlatmissin 800 kalori ile canim. yine de o 800 kalori islenmis besin, basit seker, trans yag vs oyle dusun. yani az ama oz :) bir guncukten birsey olmaz yarin bol su bol spor o yediklerinden kurtulursun yaga donusmeden..

canım benim ya sen çok haklısın valla ne diyim. umarım bir dahakine emeğinin karşılığını alırsın. maalesef bu ülkede sistem tersten işliyor çoğu insan hakettiğinin karşılığını alamıyor. maddi manevi mesleki tatminsizlik söz konusu. insanların canını çıkarıyorlar bütün gün her türlü enerjisnden yararlanıyorlar ve sonunda böyle hakkını yiyorlar. her zaman patronlar kazanıyor..

ah ağzından bal damlıyor amin canım amiiiiiin. darısı başımaa darısı başımaaa darısı başımaaa darısı başımaaa
kızartma aklandıysa ben bu diyeti protesto ederim arkadaş!!! benim psikolojim bozuldu şurda aylardır vijdan azabıyla yaşıyorum ağzıma attığım her lokma üzüntü olarak geri dönüyor. duygularımla oynandı senelerce bu kızartma hakkında söylenmeyen kalmadı aklayanı kınıyorum. =))))) canımsın.

canım arkadaşım çok sevindim ben de heyecanlandım senin adına. sağ salim gel inşallah mutlu zaman geçirip güzelce dönersiniz. benim de almanyada kuzenlerim var her gelişlerinde çok mutlu oluyorum heyecanlanıyorum. gurbetlik zor.

eheh. ben de sürekli insanlara şöyle nutuk atıyorum '' herşey damağından geçene kadar o tadı bir kere alsan yeter gerisi bedenine yük oluyor böyle düşünmek lazım'' falan gibi şişmanlığıma yakışmayan havalı cümleler sarfediyorum :26:

ben çok korkuıyorum salıcam kendimi diye diken üstündeyim resmen :18::18::18::18::18::18:

sen mi ben mi? resmen irademle dost olmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:

tesekkur ederim canim evet zor gercekten de ama su an o kadar mutluyum ki anlatamam bugun resmen yerimde duramadim mutluluktan
16 marta kadar kacamak yok diyete tam gaz devam, ne kadar kilo versem kar gerci annem her turlu beni sisman bulacak ama olsun belki cok ozlediginden ses etmez

kızlar bu gün kuzenime gittim dediğim gibi. tahminim de doğrulanmış oldu. sağolsun pizzalar, patates salataları ,yaş pastalar ,çiğ köfteler, tavuklar ,turşular onlar da bunlar hazırlamış durmuş. yanında bir de kola. ah dedim zayıf olsaydım da şunlara bakıp kendimle savaşmak yerine elime alıp yemekle uğraşmak vardı. elimden geldiğince dizginledim fakat 1 ay misafirliğe gitmeme kararı aldım. anladım ki ben hakkımı yıllar önce doldurmuşum. ben de yer kalmamış benim hakkım yok oo lezzetlerden tatmaya. zaten bana bakınca hiç aç gözükmüyorumdur. stok var. ahah. 42 beden pantolon giyiyorum 40 beden gömlek.
ama iriyim arkadaş. göbeğim çıkıveriyor. oturduğumda nefesimi tutuyorum. her neyse herşeye rağmen güzel bir gündü. çok şükür mutlu geçti.
işte menüm;

sabah: 1 litre su. küçük bir kase mısır gevreği.

öğlen: biraz patates salatası. biraz çiğ köfte. ekmek yok tabiki. ince bir dilim pasta. 2 bardak şekersiz çay.

akşam: bir adet muz.

bu kadar sahip çıkabildim takdir sizin.

daha ne olsun, bence gayet iyi tutmussun kendini :))
ben o begenmedigin 42 bedenin icine girsem bayram edicem

karbonitrat ağırlıklı olmuş biraz bencede sen misafirliğe gitme ben gitmiyorum biryere biliyorum gitsem yiyeceğim
yürüyüşe birde kızım için parka onun dışında eve tıkıldım kaldım

Kızlaarr kızlarrr :)

Bugünkü menümü yazıyorum hemen

SABAH: YOK

Zaten 1 gibi kalktım, enfeksiyona dönüştü benim grip, antibiyotiğe başladım

Saat 15:30da öğlen yemeği yemiş oldum

ÖĞLE: Ezine peynirli domatesli salata

ARA: 2 bardak cappucino

2 saat sonra 1 tane elma

AKŞAM: Peynirli salata yaptım, içine de azıcık salata sosu koydum malesefkiii bugünkü kaçamağımda sos olmuş oldu ama çokta etki etmez

Şimdi de cappucino içiyorum yine

Sabah 70.8 kg çıktım, aslında daha az olmam lazım ama regl başladığı için şiştim ve fazla çıkıyorum, regl dönemim bitince asıl kilom anlaşılacak

Spor yapamadım malesef, hasta olduğum için (hem regl hem grip )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…