- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.261
spora gitmeden yemeğini hazırla ki gelince krize girip ona buna saldırmayasın..annen yapar canım sana poğaça..anne poğaçası başka olur
hepsinden canim hepsinden
saka saka trde de diyete devam.. eh yani tabi ki kacamak olacak - olmamasi imkansiz.. yine de elimden geleni yapicam en azindan kilo almadan donsem bile iyidir degil mi
annem de manti falan yapacakmis damada tabi bana birsey yok. guzel kunefe yapan bir akrabamiz var ona da gidilecekmis kunefe yemeye (esim bayilir da..)
yine butun sulale deli divane olacak yabanci damatlarina yanibana bisey yok
ben çok korkuıyorum salıcam kendimi diye diken üstündeyim resmen :18::18::18::18::18::18:
haaa..birde kocam var tabiii..şu an ne yapıyo biliyomusunuz??karşıma geçmiş , çikolata yiyor
bugun ilk defa spora gitmeden hazirladim zaten yemegimi, iyi ki de oyle yapmisim. cunku aynen dedigin gibi oldu kac gundur spordan gelip buzdolabina saldiriyorum fazla yiyorum. bugun salatami dahi yaptim gitmeden orttum ustunu... gelince de hemen tabagi mikrodalgaya koydum 2 dkda hazir oldu yemek. en azindan olculu yiyorum simdi , kac kalori vs bilerek... artik boyle yapicam bundan sonra.
bu arada sonunda burada ya kis geldi. spordan ciktigimda kar yagiyordu ve yerler bembeyaz tutmustu bile
bu hafta geldi kis bu arada bundan oncesi ilk bahar gibiydi gunluk guneslik ilik.. simdi totom dondu valla iyi ki esim almaya geldi yoksa yanmistim
..hiç değilse sana destek olan bir eşin var şükretspordan çıkınca insan bayağı yorgun hissediyo kendini..iyi olmuşdur senin için
şimdide yaş pastayla meyvesuyu almış eline..imdaaaatttt
olsun canım en azından diyet güzel gidiyormuş bak buda büyük bir artı ya benim gibi boğazına dur diyemeseydin sağlık olsun
Bütün gün doğru düzgün bişey yemedim akşam çayla kaçırdım
3 küçük kurabiye
1 hazır kek
1 gofret
seni de mi kaybettik
bari sen kacamak yapma canim ya seni ornek aliyoruz biz
Bende gittim bugünAma bütün gün yediklerim 800 kalori etmezdi resmen aç gezdim cnm istemedi diye ama sonra bunları götürdüm çok pişmanım
Aslın da Zamdan cok yapılan Haksızlık beni Üzdü Yanımdaki Arkadasa 300 tl zam yapılmıs yılı dolmadı
Onun Yaptıgı İş önemli ama Benimde yaptıgım İş cok Yaz Boyu Buradaki Bütün atkadaşlar hercumartesi İzin Kullandılar Bitek ben calıstım Sevkiat olur karısıklık olurdıye Maaşa gelincede herkese var bana yok Bu bana yapılan haksızlık degilmi En azından 100 tl yep yani dimi
http://saglik.milliyet.com.tr/kizar...012/1493654/default.htm?ref=milliyet_anasayfa
KIZARTMA AKLANMISSS OLEYYY
Kızlar tebrıkler ıcın tesekkurler allah herkese uzun yıllar aynı yastıga bas koyacak karakterlı allah korkusu olan bı koca nasıp etsınBulanlarıda allah ayırmasın AMİN
kizlar harika haberlerim var yani benim icin harika
az once biletlerimizi aldik 16 martta turkiyeye geliyoruz
28 marta kadar kalicaz cok heyecanliyim ve de mutluyum....
19 mart yildonumumuz onu da orada kutlayacakmisiz esim resmen surpriz yapti cok mutluyum gitmiyoruz saniyordum
oyle iste paylasmak istedim
kızlar 40 dakika leslie yaptım sonra bir tatlı krizi geldi 2 kuru incir daha yedim
ama kesmedi baktım tutku bisküvi bana bakıoyor bir paketiçinden bir tane aldım
konuştum onunla bir tane de yesem aynı paketide yesem aynı dedim bir tanecik yidim :26::26:
ama yemeseydim emin,m daha sonra hepsini yiyecektim çok savaştım valla
ben çok korkuıyorum salıcam kendimi diye diken üstündeyim resmen :18::18::18::18::18::18:
sen sessizsin canim hayirdir biseyler mi yiyorsun yoksa cissss
canım arkadaşım çok sevindim ben de heyecanlandım senin adına. sağ salim gel inşallah mutlu zaman geçirip güzelce dönersiniz. benim de almanyada kuzenlerim var her gelişlerinde çok mutlu oluyorum heyecanlanıyorum. gurbetlik zor.
kızlar bu gün kuzenime gittim dediğim gibi. tahminim de doğrulanmış oldu. sağolsun pizzalar, patates salataları ,yaş pastalar ,çiğ köfteler, tavuklar ,turşular onlar da bunlar hazırlamış durmuş. yanında bir de kola. ah dedim zayıf olsaydım da şunlara bakıp kendimle savaşmak yerine elime alıp yemekle uğraşmak vardı. elimden geldiğince dizginledim fakat 1 ay misafirliğe gitmeme kararı aldım. anladım ki ben hakkımı yıllar önce doldurmuşum. ben de yer kalmamışbenim hakkım yok oo lezzetlerden tatmaya. zaten bana bakınca hiç aç gözükmüyorumdur. stok var. ahah. 42 beden pantolon giyiyorum 40 beden gömlek.
ama iriyim arkadaş. göbeğim çıkıveriyor. oturduğumda nefesimi tutuyorum. her neyse herşeye rağmen güzel bir gündü. çok şükür mutlu geçti.işte menüm;
sabah: 1 litre su. küçük bir kase mısır gevreği.
öğlen: biraz patates salatası. biraz çiğ köfte. ekmek yok tabiki. ince bir dilim pasta. 2 bardak şekersiz çay.
akşam: bir adet muz.
bu kadar sahip çıkabildim takdir sizin.
kızlar bu gün kuzenime gittim dediğim gibi. tahminim de doğrulanmış oldu. sağolsun pizzalar, patates salataları ,yaş pastalar ,çiğ köfteler, tavuklar ,turşular onlar da bunlar hazırlamış durmuş. yanında bir de kola. ah dedim zayıf olsaydım da şunlara bakıp kendimle savaşmak yerine elime alıp yemekle uğraşmak vardı. elimden geldiğince dizginledim fakat 1 ay misafirliğe gitmeme kararı aldım. anladım ki ben hakkımı yıllar önce doldurmuşum. ben de yer kalmamışbenim hakkım yok oo lezzetlerden tatmaya. zaten bana bakınca hiç aç gözükmüyorumdur. stok var. ahah. 42 beden pantolon giyiyorum 40 beden gömlek.
ama iriyim arkadaş. göbeğim çıkıveriyor. oturduğumda nefesimi tutuyorum. her neyse herşeye rağmen güzel bir gündü. çok şükür mutlu geçti.işte menüm;
sabah: 1 litre su. küçük bir kase mısır gevreği.
öğlen: biraz patates salatası. biraz çiğ köfte. ekmek yok tabiki. ince bir dilim pasta. 2 bardak şekersiz çay.
akşam: bir adet muz.
bu kadar sahip çıkabildim takdir sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?