- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.281
Kızlaarr kızlarrr :)
Bugünkü menümü yazıyorum hemen
SABAH: YOK
Zaten 1 gibi kalktım, enfeksiyona dönüştü benim grip, antibiyotiğe başladım
Saat 15:30da öğlen yemeği yemiş oldum
ÖĞLE: Ezine peynirli domatesli salata
ARA: 2 bardak cappucino
2 saat sonra 1 tane elma
AKŞAM: Peynirli salata yaptım, içine de azıcık salata sosu koydum malesefkiii bugünkü kaçamağımda sos olmuş oldu ama çokta etki etmez
Şimdi de cappucino içiyorum yine
Sabah 70.8 kg çıktım, aslında daha az olmam lazım ama regl başladığı için şiştim ve fazla çıkıyorum, regl dönemim bitince asıl kilom anlaşılacak
Spor yapamadım malesef, hasta olduğum için (hem regl hem grip)
gecmis olsun canim umarim iyilesirsin bir an once..
diyorum hergun sogan yiyin diye dinlemiosunuzbakin ben turp gibiyim (simdi bu lafi dedim ya yarin kesin hasta olurum)
karbonitrat ağırlıklı olmuş biraz bencede sen misafirliğe gitme ben gitmiyorum biryere biliyorum gitsem yiyeceğim
yürüyüşe birde kızım için parka onun dışında eve tıkıldım kaldım
Kızlaarr kızlarrr :)
Bugünkü menümü yazıyorum hemen
Zaten 1 gibi kalktım, enfeksiyona dönüştü benim grip, antibiyotiğe başladım
Saat 15:30da öğlen yemeği yemiş oldum
ÖĞLE: Ezine peynirli domatesli salata
ARA: 2 bardak cappucino
2 saat sonra 1 tane elma
AKŞAM: Peynirli salata yaptım, içine de azıcık salata sosu koydum malesefkiii bugünkü kaçamağımda sos olmuş oldu ama çokta etki etmez
Şimdi de cappucino içiyorum yine
Sabah 70.8 kg çıktım, aslında daha az olmam lazım ama regl başladığı için şiştim ve fazla çıkıyorum, regl dönemim bitince asıl kilom anlaşılacak
Spor yapamadım malesef, hasta olduğum için (hem regl hem grip)
[/B]sadece karbonhidrat mı herşey ağırlıklı oldu =)) hem senin kilon çok değil zaten biz 80 üstündeyiz sen 66 kilosun o kadar da moralini bozma normal bir ölçüdesin bence.
canım çok geçmiş olsun. aynı durum bana da olmuştıu. iki hastalığı da atlat kilo meselesine sonra bak. ama ben regl döneminde çok tatlı tüketiyorum. sen de öyle olabilirsin. elinden geldiğince dizginle kendini. en önemlisi de grip olayını çözmen. tekrar geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşirsin umarım.
________________________________________________________________________________________________________________________
Trulyscrumptious canım ben gerçekten iri gözüküyorum. boyum uzun iri kemikliyim. kilom genelde göbek bölgemde toplanıyor omuzlarımda geniş o yüzden iri gözüküyorum narin değilim =(
ÖĞLE: 1 DOMATES, 1 ısırmalık ekmek (ilaç içeceğim için)
İsveç diyeti ilk gün verdirttiği kiloyla duruyor, umarım regldendir1 günde 1.1, sonraki 3 günde 200 gram verdim çok ilginç.
Gunaydin kizlar,
Dun deli gibi spor yaptim ya heryerim agriyor - cok da dikkat ettim yediklerime, aksam yemeginden sonra agzima hicbirsey surmedim su haric... sabah guzel bir rakam gorurum diyordum ama gram oynamamisbelki tuvalete gidebilmeye baslarsam biraz farkedecek ama boyle olmuyor ya su sinamekili cayi iceyim ben bugun...
canim o neden biliyor musun listeye birebir uymuyorsun yani cok az yiyorsun gercekten ama listedekilere uymadigin icin bence su an metabolizman yavasladi. bire bir uymak lazim ve de 13 gunu tamamlamak lazim ben 70ten 63e dusmustum sporsuz oyle diyeyim.. kacamak olmustu ama mesela 1 dilim salam yaziyor ben acayip kalin bi dilim kesiyordum oyleyani birsey ekleyip cikartmiyordum listeden. 7 kiloyu cok rahat vermistim ve de korumustum. bence isvec yapilacaksa bire bir uyulsun zaten 2 haftalik bir diyet hem sonra aylarca tekrarlanamadigi icin biraz daha dikkatli ve iradeli davranmak gerekiyor. ben o yaparken o sirada lisedeydim hergun okula yemek goturuyordum millet ekmekarasi yerken ben haslanmis ispanak yumurta vs cok zor olmustu ama o sonuca deger .....
Dediğin doğru olabilir evet. Ama bence bu diyetin kilo verdirme oranı herkesin metabolizmasına, bünyesine göre değişiyor. Gerçi bu her diyet için geçerli. Ben dukan diyeti yaptığım zamanlar, diğer dukan yapanlar normal yiyip veremezken, ben çok az yiyip 1.5 ayda 10 kg vermiştim. En iyisi bu diyetten sonra dukana başlamak. Gerçi dediğim gibi regl dönemimin etkisi olabilir tartıda çıkan kilomda. Görücem 3 gün sonra
evet bence regl gecmesini bekle ve bu arada listeyle pek oynama bakalim ne olacak
[/B]sadece karbonhidrat mı herşey ağırlıklı oldu =)) hem senin kilon çok değil zaten biz 80 üstündeyiz sen 66 kilosun o kadar da moralini bozma normal bir ölçüdesin bence.
canım çok geçmiş olsun. aynı durum bana da olmuştıu. iki hastalığı da atlat kilo meselesine sonra bak. ama ben regl döneminde çok tatlı tüketiyorum. sen de öyle olabilirsin. elinden geldiğince dizginle kendini. en önemlisi de grip olayını çözmen. tekrar geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşirsin umarım.
________________________________________________________________________________________________________________________
Trulyscrumptious canım ben gerçekten iri gözüküyorum. boyum uzun iri kemikliyim. kilom genelde göbek bölgemde toplanıyor omuzlarımda geniş o yüzden iri gözüküyorum narin değilim =(
evet canım kilom çok fazla değil ideal kiloma göre fazla sadece
boyum 1.60 72 kiloyken kendimi mutsuz hissediyordum ama şimdi allaha şükür daha iyi hissediyorum
ama yinede 60 düşmek istiyorum geri kalan 5 kilo yavaş yavaş gitsede olur
Herkese MUTLU pazarlar...
Benim pazarım güzel geçiyor bugün
Yediklerimide belirteyim
Sabah: 2 dilim kepek ekmek
yarım haşlanmış yumurta beyazı
2 çeşit peynir 1er parça
1 fincan kayısılı çay
Ara:1 çay bardağı şekersiz sütsüz nescafe
2 form bisküvi
Öğle: 1 kase pırasa
2 kaşık yoğurt
yarım dilim kepek ekmek
Ara: 1 portakal
1 elma çayı
Akşam: Karnıbahar haşlaması (3tane yerim)
2 kaşık yoğurt
salata...
Günün çok iyi geçmiş, tebrikler kaçamak yok :)
Eveeeet biraz önce bugünkü kaçamağımı yapmış oldum
Cappucino yapmıştım kendime yağsız sütlü, yanında 1 tane kedi dili bisküvi yedimVe yediğim an vücudumun tatlıya ne kadar çok ihtiyacı varmış onu anladım. Tabi bir daha yemicem Heralde kilo falan yapmaz 1 tanesi, inşallah yani :)
Cnm ben normaldede kaçamak yapmam ama dün hiç bişey yememiştim ondan olduNeyse bugün toparladım azcıkın sporumu yaptım duşumu aldım akşam yemeğimi yiyip tv karşısına geçeyim maçı var FENERBAHÇEMİN
Teşekkürler cnm bugün biraz daha iyi gibiyim, antibiyotik etkisini göstermeye başladı. Ben hiç kaçamak yapmıyorum, öyle tatlı falan ise asla
Gunaydin kizlar,
Dun deli gibi spor yaptim ya heryerim agriyor - cok da dikkat ettim yediklerime, aksam yemeginden sonra agzima hicbirsey surmedim su haric... sabah guzel bir rakam gorurum diyordum ama gram oynamamisbelki tuvalete gidebilmeye baslarsam biraz farkedecek ama boyle olmuyor ya su sinamekili cayi iceyim ben bugun...QUOTE]
TrulyScrumptious sinameki çayı içme. müsil görevi yapıyor. tuvalete çıkartır fakat ben zamanında onunla kilo verdiğimden biliyorum onu bıraktıktan sonra 10 gün tuvalete çıkamadım =( çok sancı çektim sinameki yüzünden allah korusun bir daha içmicem bağırsaklarım iyice tembelleşti. benim tuvalete çıktıktan sonra tartıda farkediyor kilom. o yüzden sıkıntı yapıyorum bağırsaklarım tembellik edince =( bol su içiyorum artık. gerçi sen bir kereliğine mahsus içiceksen sorun olamz herhalde. bu arada spor konusunda da gerçekten sana gıpta ediyorum 16:
evet canım kilom çok fazla değil ideal kiloma göre fazla sadece
boyum 1.60 72 kiloyken kendimi mutsuz hissediyordum ama şimdi allaha şükür daha iyi hissediyorum
ama yinede 60 düşmek istiyorum geri kalan 5 kilo yavaş yavaş gitsede olur
1ayda rahat verirsin 5 kiloyu bence. hadi bakalım hep birlikte başarıcaz inşallah
Herkese MUTLU pazarlar...
Benim pazarım güzel geçiyor bugün
Yediklerimide belirteyim
Sabah: 2 dilim kepek ekmek
yarım haşlanmış yumurta beyazı
2 çeşit peynir 1er parça
1 fincan kayısılı çay
Ara:1 çay bardağı şekersiz sütsüz nescafe
2 form bisküvi
Öğle: 1 kase pırasa
2 kaşık yoğurt
yarım dilim kepek ekmek
Ara: 1 portakal
1 elma çayı
Akşam: Karnıbahar haşlaması (3tane yerim)
2 kaşık yoğurt
salata...
teşekkürler sana da mutlu bir pazar günü dilerim ve dediğine göre mutlu geçiyor sevindim =) menün çok güzel canım =)
öğlen: bir porsiyon pirinç pilavı bir kase yoğurt
akşam: bir bardak şekersiz çay 5 adet bisküvi.
bu saatten sonra bir kaçamak yapmazsam iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?