- 5 Aralık 2013
- 7.971
- 24.542
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.901
Cok gecmis olsun canim ya niye oyle olduki sıcak filanmi carpti yada sinirmi yaptin biseyesüper canım tebrikler
geldim abla geldim öğlen yazıcktım bildirimi ama kendimi pek iyi hissetmedim kalkıp iki gezdim evde baktım olacak gibi değil çok fenayım aradım babamı dedim ben çok kötüyüm eve gel geldiğinde kapıyı ben açamamışım zaten bayılıp kalmışım şekerim düşmüş az evel geldik eve abla ben sabitim kilo durumunda abla
Cuma:49,7
Pazartesi:49,7
bende hem hipoglisemi var hhemde hipotansiyon var canım tansiyonum düşünce iştahtan kesiliyorum bu da şekerimi etkiliyor falan filan ee tabi sıcağıında çok etkisi var bundaCok gecmis olsun canim ya niye oyle olduki sıcak filanmi carpti yada sinirmi yaptin biseye
Cok dikkat et canim yabende hem hipoglisemi var hhemde hipotansiyon var canım tansiyonum düşünce iştahtan kesiliyorum bu da şekerimi etkiliyor falan filan ee tabi sıcağıında çok etkisi var bunda
Afiyet olsun canim ama sabah cokk az olmusSABAH 13.20
1 tane haşlanmış yumurta
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
1 bardak sütlü türk kahvesi
AKŞAM 20.00
3 parca tavuk
3 çiğköfte
2 bardak ayran
Su 3 olur
Afiyet olsunSABAH 13.20
1 tane haşlanmış yumurta
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
AKŞAM 20.00
3 parca tavuk
3 çiğköfte
2 bardak ayran
Su 3 olur
Oo super kac çocuğunuz varAy tahminimiz gibi degil nirancim
Cumaya kadar dikkat et kuzum
Suan oyleyim kuzum 57 58 arasi gidip geliyorum
Cumaya daha guzel olur ins kuzum
Hosgeldin baharim
En azindan eksidesin kuzu
Bi kan testi düşündün mü
Bende odem sorunu olmadigi icin yapmiyorum cani. Arkadaslar daha iyi bilir
Sagol beybi
Afiyet olsun canım az olmus birazSABAH 13.20
1 tane haşlanmış yumurta
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
AKŞAM 20.00
3 parca tavuk
3 çiğköfte
2 bardak ayran
Su 3 olur
Diyetisyen ne dedi peki canımArkadaşlar kendimce siyet yapıyordum 20 günde 4 kilo vermiştim.gruba girdiğimde 4 kilo eksiktim yani önceki halimden.ama listesi yapamayacağına karar verip yağ durumum nedir diye diyetisyen gittim bugün (bugun listem çok kötü yazmayın.bugun bozdum )yarın güzel bir liste yazacam size.
Bir tanr oğlum var canim 6 yaşındaOo super kac çocuğunuz var
Hadi hayırlı olsun tatlım öncelikle ikincisi bugun ki menünü alalim yazmiyorum demekle olmuyorArkadaşlar kendimce siyet yapıyordum 20 günde 4 kilo vermiştim.gruba girdiğimde 4 kilo eksiktim yani önceki halimden.ama listesi yapamayacağına karar verip yağ durumum nedir diye diyetisyen gittim bugün (bugun listem çok kötü yazmayın.bugun bozdum )yarın güzel bir liste yazacam size.
bendeeeeEvet Bende almanyada yasiyorum NRW da
normalde senin odemin daha fazla oluyordu buna şükür diyelim :))Kızlar sabah 5 te kalktım, tartıldım, çocukların sütlerini ısıttım, hepsine tek tek içirdim (gönüllü içmiyorlar), sonra hepsini banyo yaptırdım, bende yaptım ve yola çıktık (60 km)..ben seminere onlar kursa...tekrar aynı yolu döndük...bu hafta hep böyle koşturmaca olacak
Cumartesi menstrüasyon dönemim başladı, sanırım biraz ödemim var.
Cuma: 75.5
Bugün: 75.8
Fark: +300
tarti dogrumu bilmiyorum ama cumaya eksi olman lazim cnm :)Cuma 71.9
Bugün 72.4
Fark +500
pazartesi icin iyi cnm100 grcık eksideyim ablam
test yapsanmi acaba cnmCuma:67,8
Ptesi:67,6
Hala regl olamadım 5 gün geçti
1 elmayi 1 cubuk tarcini 1 limonu 1.5 2 lt suda kaynatip icebilirsin cnmTamamdır :) limonlu su falan yapıp içeyim ben. Limon ve salatalık yaptığımda iyi eksi olmuştu
dengesiz menulerin sonucu olmus heralde cnmKızlar mrb
Kilo bildirimim
Cuma: 67.8
Pazartesi: 68.3
Fark : +300
öğlen sandwich yediysen aksam bulgur olmamaliydi cnm bide 8 ks. Zaten fazlaSabah yok
Öğle 4. Domatesli krem peynirli sandviç
Akşam 8. 8 yk patlıcanlı bulgur pilavı
1 tabak tavuk sote
sana karbon yaramiyor biliyosun nirancim08:00=== Yarım simit( kahvaltı yapmadan evden çıkınca çocukların simitinden nasiplendim)
13:00=== 1/3 tandır ekmeği (okul dönüşü yaylaya giderken fırından tandır ekmeği yaptırdım, aç karnına sıcak sıcak kokusuna dayanamayınca yolda yedim maalesef)
14:00=== 6 yk yeşil fasulye
2 kase yoğurt
2 adet küçük kuru soğan
Su 2 lt
Aaaaa cok gecmis olsun kuzum yaaabla geldim öğlen yazıcktım bildirimi ama kendimi pek iyi hissetmedim kalkıp iki gezdim evde baktım olacak gibi değil çok fenayım aradım babamı dedim ben çok kötüyüm eve gel geldiğinde kapıyı ben açamamışım zaten bayılıp kalmışım şekerim düşmüş az evel geldik eve abla ben sabitim kilo durumunda abla
Cuma:49,7
Güzel olmuş canım afiyet olsunMenümmm
Sabah 10.00
1 tb tost
Salatalık
Öğle
1 dilim ananas
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
Spor 2 saat yüzme 120 puanPnrrr-12
Su 3 olmuştur
Tebrikler cnmAnam tartıyı yazmamışım
91.4
1kg100 gram eksideyim sabah tartılmıştım =)
En geç 22:00 de yattığım için dayanması zor olmuyor canım...Yine cok erken yemisin cnnm yaa nasil dayaniyon gercekten hayret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?