Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin kizlar
Bugun yine sacma sapan uyudum 5 gbi kalktm 7ye dogru anca yeniden uyudm ama hep terliyorm bazen oyle bi sicak basiyorki Allah kolaylik versin ama su son zamanlar zor gecicege benziyor
Yazın hamilelik hele de son aylar ben kışın son aylarda tshirtle geziyordum doktorum dalga geçiyordu hamile dediğin böyle olur kan torbası gibi dolaşır diye :)

[/QUOTE]
kolay gelsin cnm
vala baharcim ayni durumdayiz kızım okula baslayacak bu sene okula gittik geldik on görüşme için başım çatlıyor ağrıdan ben artk testte pozitfi gormeden kan vermek istemiom aylardr kan vere vere bi hal oldum hayır olsun insAllah hakkımzda
afiyet olsun canım
Tunaydinnnnnn kizlar

Disarda işim vardi erken kalktim bugun
Yeni geldim eve

Burasi felaket sicak insan nefes alamiyor
Bakkala falan ugramam gerekiyordu ama gücün eve döndüm

Sicagi güneşi severim ama bukadarini degil
Burqda sıcak vala Allah kolaylık versin abla

Kolay gelsın canım ben dun mısafırlerle oturdum bır guzel yedım ınş sen ıradene sahıp cıkarsın
Menü hic olmamis hatice
Takimdaysan, oturdum bir guzel yedim, olmuyor cnm
Neden burda oldugunu unutma!!!

1000 hoplama yaparsin artik :))

Selam kızlar ben geldim yarabbim isyan gibi olmasın ama çok aşırı sıcak yahu hava Allah dışarda çalışanlara hamilelere alan sabır versin ben eve yürüyene kadar zor dayandım kızlarla kahve içecektik yok dedik bu sıcakta yapmayalım erteledik ondan dün çok yorgundum bünyesel olarak menüyü yazamadım uyumuş kalmışım

Dünün menüsü

Sabah(08.00)

1 yeşil elma

ara(10.00)

1 şekersiz türk kahvesi

ÖĞLEN YOK

Akşam(21.00)

1 kase tarhana çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam çok geç farkındayım ama dün özel bir durumum vardı biliyorsunuz

Su:2 litre

Essen sen? Akraba çıkmayalım

Tunaydinnnnnn kizlar

Disarda işim vardi erken kalktim bugun
Yeni geldim eve

Burasi felaket sicak insan nefes alamiyor
Bakkala falan ugramam gerekiyordu ama gücün eve döndüm

Sicagi güneşi severim ama bukadarini degil
Evet çok berbat dışarı çıkılmıyor mahvolduk. Allah yardımcımız olsun

Afiyet olsun canım ozel durum neydi cnm kaçırdım ben snrm

İzmir hissedilen 45 derece şuan yanıyomm
Türkiye’nin sıcağını biliyorum ama burda gerçekten farklı oluyor sıcak. Kışıda kış oldumu çok berbat, yazı da yaz oldumu çok berbat bişey biryerden esintide yok. Deniz zaten yok burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…