- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.981
İnsAllah cnm hepimizSizede masaallah kisa sürede hedefinize ulasirsiniz ins
Afiyet olsun canım ozel durum neydi cnm kaçırdım ben snrm
Türkiye’nin sıcağını biliyorum ama burda gerçekten farklı oluyor sıcak. Kışıda kış oldumu çok berbat, yazı da yaz oldumu çok berbat bişey biryerden esintide yok. Deniz zaten yok burda
Hatay'da öyle canım, Antakya bile yanıyordu bugün
Ben tarhana yı kaynar ve kızartmanın yanında çok seviyorum.. =)
Az değil mi canım benim
son zamanlarin artik pinarim cok normal zaten havalarda cok sicakGunaydin kizlar
Bugun yine sacma sapan uyudum 5 gbi kalktm 7ye dogru anca yeniden uyudm ama hep terliyorm bazen oyle bi sicak basiyorkiAllah kolaylik versin ama su son zamanlar zor gecicege benziyor
Hadi hayırlısı olsun baharimKızlar dün alıntıları cevaplarken uyumuşum şuan da bir sürü isim var ama benim enerjim yoktest yapmadım genelde arada geçikiyor malum hem olmuşsa bile birşey geç döllenme olmuştur testte hemen çıkmaz bir kaç gün daha olmazsa kan baktiririm direk
Afiyet olsun kuzuDün ki menüm
Sabah(10:00)
1 dilim kızarmış ekmek
1/2 omlet
1 kk peynir
Yeşillik
Öğle (14:00)
4 YK makarna
4 YK yoğurt
Salata
Akşam(18:00)
1 kk peynir
2 dilim karpuz
1 bardak ayran
Su: 2 lt Spor: duvar silmek nolur spor sayilsin
Abla valla burasida yaniyor allahtan deniz var yaTunaydinnnnnn kizlar
Disarda işim vardi erken kalktim bugun
Yeni geldim eve
Burasi felaket sicak insan nefes alamiyor
Bakkala falan ugramam gerekiyordu ama gücün eve döndüm
Sicagi güneşi severim ama bukadarini degil
Aklima geldikce iciyorum ben ablaSuyu ihmal etmeyin bol bol icin kizlar
Gunduz hic bisi yememissin aksam ondan kotu oldun herhalde kuzu yaSelam kızlar ben geldim yarabbim isyan gibi olmasın ama çok aşırı sıcak yahu hava Allah dışarda çalışanlara hamilelere alan sabır versin ben eve yürüyene kadar zor dayandım kızlarla kahve içecektik yok dedik bu sıcakta yapmayalım erteledik ondan dün çok yorgundum bünyesel olarak menüyü yazamadım uyumuş kalmışım
Dünün menüsü
Sabah(08.00)
1 yeşil elma
ara(10.00)
1 şekersiz türk kahvesi
ÖĞLEN YOK
Akşam(21.00)
1 kase tarhana çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam çok geç farkındayım ama dün özel bir durumum vardı biliyorsunuz
Su:2 litre
Masallah tugcecim boyle devam daha 38 40 lari göreceksinTakımda olan bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim.. 1 aydır 10 küsür kilo verdim.. Ve bugün alışveriş yaparken 46 bedene zor sığdığım süper dar skinny pantolonlardan 44 bedene çok kolay bir şekilde sığdım
Bizde seni ozledik kuzu yaherkes iyi miiii
canlarımmmm özleniyorsunuzzzz
Tamam tatlimyağ kitlem 43 muş.ic yağlamam fazlaymış.diyetisyene akşam üstü gitmiştim o yüzden bugün başladım.aksam menümü güzelce yazayım canim.
Afiyet olsun nirancim08:00=== 1 yk lor peyniri
Domates, salatalık
15 adet yeşil zeytin
15 adet siyah zeytin
3 lokma (pide ile) tahinli pekmez
15:30=== El büyüklüğünde tepsi kebabı
2 kase salata
Su 1.5 lt
dogru cnm yq unuttum pardonhastanedeydim dün öğleden sonra canım komple akşam 20.30 gibi geldim
Nerede yaşıyorsun ben atladım sanırım canım
Hatay tabiki daha sıcaktır aa yaya güzeldir dimi Niran?
no no no kızartma yok soğan zeytin ve domates eşliği ile yedim canım
Dün öğleden sonra ben hastanedeydim canı şekerim ve tansiyonum düştüğü için bayılmışım ondan hastaneden geldiğimde çok bişey yemeye halim yoktu ama yemem lazımdı ondan az
guzel geçmiş gunun cnm iyi yapmışsınKizlar bugün izinliyim pazarlari calisicam yaz dönemi boyunca. Sabah ufaklığın okul kaydi icin okula gittim daha baslamamis. Öğlende cocuklari alip sahile indim. Onlarla biraz yüzdük sonra eve yolladim onlari birazda ben yüzdüm biraz guneslendim az once eve geldim
Afiyet olsun canımSabah 11. Tam buğday ekmeğini yumurtaya buladım kaşar serptim domates biber ve 1 er adet füme koyup fırına verdim.
Böyle 2 tam buğday ekmeği yedim. (dilim=)
Öğle 3 30 da. Activia 1tk yulaf
Akşam 6 1 tabak makarna =)
Gunduz hic bisi yememissin aksam ondan kotu oldun herhalde kuzu ya
Sabah 11. Tam buğday ekmeğini yumurtaya buladım kaşar serptim domates biber ve 1 er adet füme koyup fırına verdim.
dogru cnm yq unuttum pardon
Bugün yayla bile sıcaktı canımHatay tabiki daha sıcaktır aa yaya güzeldir dimi Niran?
Çok güzel pizza gibi oldu =)Canım sabah tansiyonum çok düşüktü tansiyonum düşükken yemek yiyemiyorum ben öğleden sonrada işte zaten fenalaştım sıcak da çok etkiledi Allahtan kendimi anlayıp babamı arayabildim ben ona şükrediyorum canım
Nasıl oldu canım tadı güzelse hemen yapalım alternatif olsun
olsun canı yoğunluk unutuluyor
Almanya’da yaşıyorumhastanedeydim dün öğleden sonra canım komple akşam 20.30 gibi geldim
Nerede yaşıyorsun ben atladım sanırım canım
Hatay tabiki daha sıcaktır aa yaya güzeldir dimi Niran?
no no no kızartma yok soğan zeytin ve domates eşliği ile yedim canım
Dün öğleden sonra ben hastanedeydim canı şekerim ve tansiyonum düştüğü için bayılmışım ondan hastaneden geldiğimde çok bişey yemeye halim yoktu ama yemem lazımdı ondan az
Mmmmmhhhh keeeeekkkkkMisafirlikteyim 3 kşk patates salatası
1 dilim kek yedim
Ay orası bile mi yapma beeBugün yayla bile sıcaktı canım
Ayy çeşit olsun mutlaka deneyeceğimÇok güzel pizza gibi oldu =)
Anladım canım soğunun sıkıntı olduğunu duymuştum ama sıcağını bilmiyordumAlmanya’da yaşıyorum
Sorma sorma canım ya bizde yemek yapıyoruz da neden gözüm sürekli dolaptaki buz gibi karpuz da resmen gidip gidip su içiyorum ve karpuzla bakışıyorumÜlke geneli sıcaklık arttı3 gündür aynı yemek dönüp duruyor evde bugün döktüm artık Allah affetsin , eşimde yemek yapma diyor sanırım yazı salata ile geçireceğiz ,
Ben dondurma yı geçtim sadece karpuz kayısı yesem yeterdi banadondurma yemek istiyorum
Geçmiş olsun canımCanım sabah tansiyonum çok düşüktü tansiyonum düşükken yemek yiyemiyorum ben öğleden sonrada işte zaten fenalaştım sıcak da çok etkiledi Allahtan kendimi anlayıp babamı arayabildim ben ona şükrediyorum canım
Nasıl oldu canım tadı güzelse hemen yapalım alternatif olsun
olsun canı yoğunluk unutuluyor
kek olmasaymis iyiymiş canım patates salatası miktarı çok değilMisafirlikteyim 3 kşk patates salatası
1 dilim kek yedim
dondurma yemekten bu jadar korkmayin kiz diyetisyen yaz gunu en guzel tatli kacamagi dondurma dio iki top yiyebilirsin dedidondurma yemek istiyorum
ayyy cokkkk guzel fikir ha keske benmki de kabul etseÜlke geneli sıcaklık arttı3 gündür aynı yemek dönüp duruyor evde bugün döktüm artık Allah affetsin , eşimde yemek yapma diyor sanırım yazı salata ile geçireceğiz ,
afiyet olsun canımİyi akşamlar hanımlar
Bu ara çok yoğun çalışıyorum bu yüzden gelemiyorum.
Bir de sevmediğin bir ortamda böyle yoğun çalışınca tüm enerji gidiyor.
Menüm
8.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık
13.30
4 yk şnitzel + salata
20.00
3 yk mantar sote
1 kk peynir
Domates
Su 3 lt oldu
Afiyet olsun canımMenümü de yazayım bari
Kahvaltı(09.30)
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık biber
2 kk kadar peynir
7 yeşil zeytin
Ara(10.30)
1 şekersiz türk kahvesi
Öğlen(14.10)
1 kase tarhana çorbası
1 dilim tam buğday ekmek
Domates
6 siyah zeytin
1 soğan
Ara (17.00)
2 malta eriği
2 kayısı
3 dilim yani bir dilimden çıkan 3 dilim karpuz
Akşam yok
su:2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?