- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.961
Ilındımı bardakla gayet güzel olabilir. Tarhana zaten candırKızlar dün akşamki tarhana o kadar iyi geldi ki şimdi kendime yine tarhana yapıp içtim çorba sıcakta içilir mi falan deniyor ama çok lezzetli geliyor 2 gündür
Hatay'da öyle canım, Antakya bile yanıyordu bugünİzmir hissedilen 45 derece şuan yanıyomm
Ben tarhana yı kaynar ve kızartmanın yanında çok seviyorum.. =)Ilındımı bardakla gayet güzel olabilir. Tarhana zaten candır
Az değil mi canım benimSelam kızlar ben geldim yarabbim isyan gibi olmasın ama çok aşırı sıcak yahu hava Allah dışarda çalışanlara hamilelere alan sabır versin ben eve yürüyene kadar zor dayandım kızlarla kahve içecektik yok dedik bu sıcakta yapmayalım erteledik ondan dün çok yorgundum bünyesel olarak menüyü yazamadım uyumuş kalmışım
Dünün menüsü
Sabah(08.00)
1 yeşil elma
ara(10.00)
1 şekersiz türk kahvesi
ÖĞLEN YOK
Akşam(21.00)
1 kase tarhana çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam çok geç farkındayım ama dün özel bir durumum vardı biliyorsunuz
Su:2 litre
Hayalimdeki menü ben akşamı hep çk yiyorum ama bugün sebze et hiçbirini yapmıcam sadece salata ve 1 kase çorba içicem..Dün ki menüm
Sabah(10:00)
1 dilim kızarmış ekmek
1/2 omlet
1 kk peynir
Yeşillik
Öğle (14:00)
4 YK makarna
4 YK yoğurt
Salata
Akşam(18:00)
1 kk peynir
2 dilim karpuz
1 bardak ayran
Su: 2 lt Spor: duvar silmek nolur spor sayilsin
yağ kitlem 43 muş.ic yağlamam fazlaymış.diyetisyene akşam üstü gitmiştim o yüzden bugün başladım.aksam menümü güzelce yazayım canim.Bir tanr oğlum var canim 6 yaşında
Hadi hayırlı olsun tatlım öncelikle ikincisi bugun ki menünü alalim yazmiyorum demekle olmuyordiyetisyen ne diyor peki ?
Diyetisyen ne dedi peki
Yag kitlem 43 kg mis.25 kg vermem gerekiyor en az.ic yağlamam (1-13) değerleri arasında benim 9 muş.tehlikedeymisim.yasim 35 metabolizma yasim 46 cıktı.ben daha yüksek bekliyordum.yag aslında ben kilo veririm ama gurbette tek basima(esimin geliş saatleri çok gec)çocuk büyütüyoruz. En basit islerim bile kaliyorYetişemiyorum hic bir ise.seminer cuma günü bitiyor.bakalim ondan sonra daha da hizlandiracagum bu isi
Çok güzel bir başarı, tebrik ederim canım.... Azimle devam et, sakın bırakma.Takımda olan bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim.. 1 aydır 10 küsür kilo verdim.. Ve bugün alışveriş yaparken 46 bedene zor sığdığım süper dar skinny pantolonlardan 44 bedene çok kolay bir şekilde sığdım
Tebrik ederim cnm daim olsun kalıcı olsun insAllah cok svndm senin adinaTakımda olan bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim.. 1 aydır 10 küsür kilo verdim.. Ve bugün alışveriş yaparken 46 bedene zor sığdığım süper dar skinny pantolonlardan 44 bedene çok kolay bir şekilde sığdım
Afiyet olsun canım08:00=== 1 yk lor peyniri
Domates, salatalık
15 adet yeşil zeytin
15 adet siyah zeytin
3 lokma (pide ile) tahinli pekmez
15:30=== El büyüklüğünde tepsi kebabı
2 kase salata
Su 1.5 lt
30 zeytin çok değilmi08:00=== 1 yk lor peyniri
Domates, salatalık
15 adet yeşil zeytin
15 adet siyah zeytin
3 lokma (pide ile) tahinli pekmez
15:30=== El büyüklüğünde tepsi kebabı
2 kase salata
Su 1.5 lt
Tok tutuyor canım, Glisemik İndex Değeri 0 olan tek besin30 zeytin çok değilmi
Insallah canim.sizi de tebrik ederim.moral bozmaya gerek yok tabiki.A Askguzeldir cnm benim ilk diyete bqsladgmda yag oranm 48 kiloydu su an 36-37 falan snrm sen dikkat et elbet gidecek bu kilolar
Saol cnm aynen bozmycaz tabikiInsallah canim.sizi de tebrik ederim.moral bozmaya gerek yok tabiki.
Maşallah çok iyi. Dilediğin kiloya inş kısa sürede ulaşırsınTakımda olan bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim.. 1 aydır 10 küsür kilo verdim.. Ve bugün alışveriş yaparken 46 bedene zor sığdığım süper dar skinny pantolonlardan 44 bedene çok kolay bir şekilde sığdım
Sizede masaallah kisa sürede hedefinize ulasirsiniz insA Askguzeldir cnm benim ilk diyete bqsladgmda yag oranm 48 kiloydu su an 36-37 falan snrm sen dikkat et elbet gidecek bu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?