Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünkü menüm:

SABAH: YOK

ÖĞLE: 1 domates, 1 ısırmalık ekmek

ARA: 1 bardak yağsız sütlü cappucino ve yanında 1 tane kedi dili bisküvi

AKŞAM: 2 dilim hindi füme, 2 tane kiwi, 1 büyük kase ezine peynirli domatesli salata

Muhtemelen birazdanda 1 tabak lahana dolması yicem Annem yine yapmış, çok acımasız ya..

Hasta olduğum için sporda yapamıyorum, spor yapabilseydim 2 katına çıkardı kilo vermem

Bende hastayım da ne olursa olsun yapıcam dedim gayette kendime getirdi zorlamadan hareket et cnm

Kızlar pazartesi çarşamba cuma... 3 gün 1-4 arası kursum var yarın ilk günüm sabahtan girmeye çalışıcam giremezsem akşam görüşürüz artık haberiniz olsun bol paylaşımlı az kalorili bir gün diliyorum ÖPÜLDÜNÜZ

Tebrikler canım ne güzel kilo vermişsin yaa :)

2.5 ayda anca verdimmm
bugünkü menüm pek iç açıcı değil
sabah 2 dilim çavdar ekmeği beyaz peynir bir haşlama yumurta salatalık çok az patates kızartması şekersiz çay
öğleni çok geç yediğim için ve bütün gün evle uğraştığım için ara yapmadım
öğle bir tabak taze fasulye bir kase yoğurt
bomba akşam menüm dışardaydık
2 dilim pizza acük makarna :26::26::26: bir ayran bir küçük dilim un helvası
su bir litre spor yok

kizlar bugun ben de malesef pek dikkat edemedim misafir geldi kv falan hep beraber koca bir aksam yemegi yedik ustune kocaman porsiyon tatlilar vs derken bugun diyet yalan oldu.
spora da gidemedim misafir yuzunden.. yarin spor salonunda 1 saat fazladan koscam anca erir

Ben de batırdım, ilaç içicem diye biraz önce kendime 1 tabak salata yaptım ezine peynirli, domatesli, elmalı, hindi fümeli. Böööyle karışık bişey oldu, şimdide canım kiwi istiyo gecenin bu saatinde Rezaletim rezalet

günaydın herkese maşallah ben hariç herkesin diyet yolunda çok sıkıcı bir haftasonu geçirdim eşim 2 gün çalıştı oğlumla evdeydik sıkıntıdan ana oğul yedikte yedik
neyse bu sabah itibariyle sıkı başladım
1 bardak 7 otlu çay (doğadanın yeni deniyorum)
1 elma
suya devam
öğlenleri normal yiyip(kepek ekmek,çorba,sebze yemeği vs dikkat edilecek yine )
akşamları sadece salata ve et-balık-tavuk bide böyle denicem ne dersiniz

GÜNAYDIIIIIN KIZLAAR =)
HEPİMİZE İŞKENCESİZ DİYETLİ, FORMDA VE MUTLU BİR HAFTA DİLİYORUM.
BU SABAH ARABASIZ OLDUĞUM İÇİN METROBÜSE BİNDİM DURAKTANDA MAĞAZAYA MECBUREN 20 DK TEMPOLU YÜRÜYÜŞLE GELDİM. O SEBEPLE KENDİMİ DİYETE DAHA HAZIR HİSSETTİM. BU AKŞAM KIZ KARDEŞİMLE SPORA BAŞLIYORUZ. BAHSETMİŞTİM YA ŞU B-FİT. BAKALIM HOŞUMUZA GİDİCEK Mİ.. BENİM İÇİN ORTAM VE HOCALARIN İLGİSİ ÇOK ÖNEMLİ. DAHA ÖNCE GİTTİĞİM SALONDA SALDIM ÇAYRIA MEVLAM KAYIRA HOCANIN UMRUNDA DEĞİLDİ. '' KOŞSUN İŞTE ŞİŞKOLAR '' DÜŞÜNCESİYLE YÖNLENDİRMİYORDU. BEN DE İNANCIMI KAYBETMİŞTİM. UMARIM BURDA GÖNLÜMCE OLUR. KIZ KARDEŞİMİN DE 10 KG FAZLASI VAR. HEVESLİYİZ BAKALIM

Allah zihin açıklığı versin canım kolay gelsin=)

bence akşamki durumu bu gün kurtarabilirsin. akşam yemezsen güzel olur. ben akşam yemeği yemediğimde çok farkediyor yahu.

afiyet olsun canım. dediğin gibi sporda telafi edersin.

canım sen bence bir an önce iyileş yoksa bu hastalık amacını aşıyor

bence sabah ve öğlene yüklenilmeli akşam çok az yemeli. yani güneş sistemine göre ayarlamamız gerekiyor kızlar. metabolizma güneşin batışıyla kendini toparlama moduna geçiyormuş. bir doktordan dinlemiştim. akşam yormayın organları bırakın kendilerini yenilesinler demişti. akşam sadece su içmeli ve en kötü bir porsiyon meyve yemeliyiz o da en en geç 8-9 gibi.

valla cnm şu diyet işine başlayalı şunu anladım sabah normal öğlen sıkı yersem akşama açıkmıyorum inan atıştırmak bile istemiyo cnm ama öğle az olursa akşama kurt gibi açıkıyorum burda bir arkadaş yazmıştı 4e kadar yiyorum sonrasında yemiyorum diye acaba onumu denesem bilmiyorum ya bu sabah cnm hiçbişey istemedi hah dedim isveçe başlayayım ama ben kendimi biliyorum yapamam

evet sana katılıyorum akşam gün batımıyla metobolizma yavaşlarmış mümkünse güneş battıktan sonra sadece çorba için diyorlar

bende bundan sonra akşamları hafif tutucam ekmeksiz pilavsız makarnasız sadece çorba yada salata çok farkedicek eminim zamanla vücut alışır zaten

Günaydıııın hepinizeeee kızlar... Neler yapıyorsunuz bakalım?

günaydınnnn hoşgeldin . kilolarımıza karşı birlik olmaya devam ediyoruz canım sen ne yapıyorsun =)

edda kaç gündür yok değilmi noldu acaba isvece başladı yok oldu :)))

şu isveç diyetini bir ben denemedim sanırım..=)

bende bundan sonra akşamları hafif tutucam ekmeksiz pilavsız makarnasız sadece çorba yada salata çok farkedicek eminim zamanla vücut alışır zaten

inşallah canım ya aslında neler yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. sadece bir anlık boş bulunup irademize sahip çıkamadığımız için sorun oluyor işte. belki de diyet değil de yaşam şeklimiz az ve sağlıklı beslenmek olarak bakamıyoruz olaya. yetişme tarzı hakikaten türklerin mutfak anlayışı böyle. daha öncede burda konuşmuştuk kızlarla. benim akrabalarım misafir geldimi zorla yemek yedirirler. yemek yedirmeyi iyilik olarak görüyoruz biz yani =) karadenizliyiz bir de çok çeşitli yemeklerimiz var. anneannem sabahtan 4-5 çeşit yemek yapar. onu geçtim babam her akşam eli kolu çikolata bisküvi dolu geliyor. tatlı alıyor sürekli. badem ve kaju fıstığı yiyor bana zorla al kızım sende al diye uzatıyor. yani çok büyük iyilik sanıyorlar yemediğim zaman üzülüyorlar şaka gibi

selam tombiş hatunlar nasılsınız .beni soracak olursanız pazartesi temizligi yapıyordum bir topige merhaba diyip yarım kalan işlerime devam

günaydınnnn hoşgeldin . kilolarımıza karşı birlik olmaya devam ediyoruz canım sen ne yapıyorsun =)
şu isveç diyetini bir ben denemedim sanırım..=)

Bende yeni bi güne heycanla başladım yedim bişeyler birazdan hazırlanıp çıkma planım var... Artık akşama görüşürüz Valla bende deneyemem o isveçi abartı geldi bana cnm ne istiyosa yiyorum abartmadan veriyorumda boşveeeer...

sinirliyim,gerginim haftaya iyi başlamadım hayırlısı bakalım

Ayyyy toparla kendini cnm ya... Geçer sinirin ve gerginliğin umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…