- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.301
Hasta olduğum için sporda yapamıyorum, spor yapabilseydim 2 katına çıkardı kilo vermem
eheh =) vücut direncin çok önemli. bi ghastalığı atlatta inş. diyet daha düzenli olur.
Gunaydin kizlar,
Dun deli gibi spor yaptim ya heryerim agriyor - cok da dikkat ettim yediklerime, aksam yemeginden sonra agzima hicbirsey surmedim su haric... sabah guzel bir rakam gorurum diyordum ama gram oynamamisbelki tuvalete gidebilmeye baslarsam biraz farkedecek ama boyle olmuyor ya su sinamekili cayi iceyim ben bugun...QUOTE]
TrulyScrumptious sinameki çayı içme. müsil görevi yapıyor. tuvalete çıkartır fakat ben zamanında onunla kilo verdiğimden biliyorum onu bıraktıktan sonra 10 gün tuvalete çıkamadım =( çok sancı çektim sinameki yüzünden allah korusun bir daha içmicem bağırsaklarım iyice tembelleşti. benim tuvalete çıktıktan sonra tartıda farkediyor kilom. o yüzden sıkıntı yapıyorum bağırsaklarım tembellik edince =( bol su içiyorum artık. gerçi sen bir kereliğine mahsus içiceksen sorun olamz herhalde. bu arada spor konusunda da gerçekten sana gıpta ediyorum 16:
1ayda rahat verirsin 5 kiloyu bence. hadi bakalım hep birlikte başarıcaz inşallah
teşekkürler sana da mutlu bir pazar günü dilerim ve dediğine göre mutlu geçiyor sevindim =) menün çok güzel canım =)
Kızlar pazartesi çarşamba cuma... 3 gün 1-4 arası kursum var yarın ilk günüm sabahtan girmeye çalışıcam giremezsem akşam görüşürüz artık haberiniz olsun bol paylaşımlı az kalorili bir gün diliyorum ÖPÜLDÜNÜZ
2.5 ayda anca verdimmm
bugünkü menüm pek iç açıcı değil
sabah 2 dilim çavdar ekmeği beyaz peynir bir haşlama yumurta salatalık çok az patates kızartması şekersiz çay
öğleni çok geç yediğim için ve bütün gün evle uğraştığım için ara yapmadım
öğle bir tabak taze fasulye bir kase yoğurt
bomba akşam menüm dışardaydık
2 dilim pizza acük makarna :26::26::26: bir ayran bir küçük dilim un helvası
su bir litre spor yok
kizlar bugun ben de malesef pek dikkat edemedim misafir geldi kv falan hep beraber koca bir aksam yemegi yedik ustune kocaman porsiyon tatlilar vs derken bugun diyet yalan oldu.
spora da gidemedim misafir yuzunden.. yarin spor salonunda 1 saat fazladan koscam anca erir
Ben de batırdım, ilaç içicem diye biraz önce kendime 1 tabak salata yaptım ezine peynirli, domatesli, elmalı, hindi fümeli. Böööyle karışık bişey oldu, şimdide canım kiwi istiyo gecenin bu saatindeRezaletim rezalet
günaydın herkese maşallah ben hariç herkesin diyet yolunda çok sıkıcı bir haftasonu geçirdim eşim 2 gün çalıştı oğlumla evdeydik sıkıntıdan ana oğul yedikte yedik
neyse bu sabah itibariyle sıkı başladım
1 bardak 7 otlu çay (doğadanın yeni deniyorum)
1 elma
suya devam
öğlenleri normal yiyip(kepek ekmek,çorba,sebze yemeği vs dikkat edilecek yine )
akşamları sadece salata ve et-balık-tavuk bide böyle denicem ne dersiniz
GÜNAYDIIIIIN KIZLAAR =)
HEPİMİZE İŞKENCESİZ DİYETLİ, FORMDA VE MUTLU BİR HAFTA DİLİYORUM.
BU SABAH ARABASIZ OLDUĞUM İÇİN METROBÜSE BİNDİM DURAKTANDA MAĞAZAYA MECBUREN 20 DK TEMPOLU YÜRÜYÜŞLE GELDİM. O SEBEPLE KENDİMİ DİYETE DAHA HAZIR HİSSETTİM. BU AKŞAM KIZ KARDEŞİMLE SPORA BAŞLIYORUZ. BAHSETMİŞTİM YA ŞU B-FİT. BAKALIM HOŞUMUZA GİDİCEK Mİ.. BENİM İÇİN ORTAM VE HOCALARIN İLGİSİ ÇOK ÖNEMLİ. DAHA ÖNCE GİTTİĞİM SALONDA SALDIM ÇAYRIA MEVLAM KAYIRA HOCANIN UMRUNDA DEĞİLDİ. '' KOŞSUN İŞTE ŞİŞKOLAR '' DÜŞÜNCESİYLE YÖNLENDİRMİYORDU. BEN DE İNANCIMI KAYBETMİŞTİM. UMARIM BURDA GÖNLÜMCE OLUR. KIZ KARDEŞİMİN DE 10 KG FAZLASI VAR. HEVESLİYİZ BAKALIM
Allah zihin açıklığı versin canım kolay gelsin=)
bence akşamki durumu bu gün kurtarabilirsin. akşam yemezsen güzel olur. ben akşam yemeği yemediğimde çok farkediyor yahu.
afiyet olsun canım. dediğin gibi sporda telafi edersin.
canım sen bence bir an önce iyileş yoksa bu hastalık amacını aşıyor
bence sabah ve öğlene yüklenilmeli akşam çok az yemeli. yani güneş sistemine göre ayarlamamız gerekiyor kızlar. metabolizma güneşin batışıyla kendini toparlama moduna geçiyormuş. bir doktordan dinlemiştim. akşam yormayın organları bırakın kendilerini yenilesinler demişti. akşam sadece su içmeli ve en kötü bir porsiyon meyve yemeliyiz o da en en geç 8-9 gibi.
evet sana katılıyorum akşam gün batımıyla metobolizma yavaşlarmış mümkünse güneş battıktan sonra sadece çorba için diyorlarGÜNAYDIIIIIN KIZLAAR =)
HEPİMİZE İŞKENCESİZ DİYETLİ, FORMDA VE MUTLU BİR HAFTA DİLİYORUM.
BU SABAH ARABASIZ OLDUĞUM İÇİN METROBÜSE BİNDİM DURAKTANDA MAĞAZAYA MECBUREN 20 DK TEMPOLU YÜRÜYÜŞLE GELDİM. O SEBEPLE KENDİMİ DİYETE DAHA HAZIR HİSSETTİM. BU AKŞAM KIZ KARDEŞİMLE SPORA BAŞLIYORUZ. BAHSETMİŞTİM YA ŞU B-FİT. BAKALIM HOŞUMUZA GİDİCEK Mİ.. BENİM İÇİN ORTAM VE HOCALARIN İLGİSİ ÇOK ÖNEMLİ. DAHA ÖNCE GİTTİĞİM SALONDA SALDIM ÇAYRIA MEVLAM KAYIRA HOCANIN UMRUNDA DEĞİLDİ. '' KOŞSUN İŞTE ŞİŞKOLAR '' DÜŞÜNCESİYLE YÖNLENDİRMİYORDU. BEN DE İNANCIMI KAYBETMİŞTİM. UMARIM BURDA GÖNLÜMCE OLUR. KIZ KARDEŞİMİN DE 10 KG FAZLASI VAR. HEVESLİYİZ BAKALIM
Allah zihin açıklığı versin canım kolay gelsin=)
bence akşamki durumu bu gün kurtarabilirsin. akşam yemezsen güzel olur. ben akşam yemeği yemediğimde çok farkediyor yahu.
afiyet olsun canım. dediğin gibi sporda telafi edersin.
canım sen bence bir an önce iyileş yoksa bu hastalık amacını aşıyor
bence sabah ve öğlene yüklenilmeli akşam çok az yemeli. yani güneş sistemine göre ayarlamamız gerekiyor kızlar. metabolizma güneşin batışıyla kendini toparlama moduna geçiyormuş. bir doktordan dinlemiştim. akşam yormayın organları bırakın kendilerini yenilesinler demişti. akşam sadece su içmeli ve en kötü bir porsiyon meyve yemeliyiz o da en en geç 8-9 gibi.
bende bundan sonra akşamları hafif tutucam ekmeksiz pilavsız makarnasız sadece çorba yada salata çok farkedicek eminim zamanla vücut alışır zatenvalla cnm şu diyet işine başlayalı şunu anladım sabah normal öğlen sıkı yersem akşama açıkmıyorum inan atıştırmak bile istemiyo cnm ama öğle az olursa akşama kurt gibi açıkıyorum burda bir arkadaş yazmıştı 4e kadar yiyorum sonrasında yemiyorum diye acaba onumu denesem bilmiyorum ya bu sabah cnm hiçbişey istemedi hah dedim isveçe başlayayımama ben kendimi biliyorum yapamam
edda kaç gündür yok değilmi noldu acaba isvece başladı yok oldu :)))
Günaydıııın hepinizeeee kızlar... Neler yapıyorsunuz bakalım?
Günaydıııın hepinizeeee kızlar... Neler yapıyorsunuz bakalım?
edda kaç gündür yok değilmi noldu acaba isvece başladı yok oldu :)))
bende bundan sonra akşamları hafif tutucam ekmeksiz pilavsız makarnasız sadece çorba yada salata çok farkedicek eminim zamanla vücut alışır zaten
günaydınnnn hoşgeldin . kilolarımıza karşı birlik olmaya devam ediyoruz canım sen ne yapıyorsun =)
şu isveç diyetini bir ben denemedim sanırım..=)
sinirliyim,gerginim haftaya iyi başlamadım hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?