Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağol gülüm

Hg cnm bende Hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var su an izindeyim takimda değilim kısa surede eksi olarak donecem insAllah berabrr ideal kilomuza ulascaz

Hg cnm bende Hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var su an izindeyim takimda değilim kısa surede eksi olarak donecem insAllah berabrr ideal kilomuza ulascaz
hoşbulduk taniştiğimizda memnun oldum kilolari kaç ayda kaç kg verdiniz? nasıl beslediniz kilo verme sürecinde:)

niye böyle olduk ki ya
Bilmiyorum kuzu havalardan sanırım bi boşlama var herkeste
Günaydınlarrr

Nasılsınız hanımlar, kilo verme süreçleriniz nasıl?

Ya bu KK' nın neden app store uygulaması yok?
Gunaydin tatlimm Kazen e sormak lazım neden yok
Tunaydın tatlış hanımlar
Hosgeldin tatlim
Hosgeldin canim hilal bende 27 yaşındayım 6 yaşında oğlum var mezun oldum buralarda takılmaya devam ediyorum :)
Slm kizlar Napiorsunuz
Ay çalışıyorum kuzum sen napyosun

Şu an abim ameliyatta, çıkmasını bekliyoruz.
bugüne kadar olanlar çok şükür iyi, henüz 1 inin sonucu belli olmadı ama doktor iyi olduğunu söyledi ama
cumartesi günü de kıbrıstaki ablam olacak, kısmetse hastanelerden uzaklaşacağız :)

ben de çok özledim sizleri, sohbet etmeye dertleşmeye, beslenme düzeni oluşturmaya, kafa dağıtmaya acayip ihtiyacım var

iyiyim ben de canım teşekkür ederim.

Kızları kursa getirdim, onların çıkmasını bekliyorum, yorgunluktan bittim... müze gezimiz vardı bugün, sabahtan beri ayaktayım..
kolay gelisn cnm vala dicak bi yandan zor
hoşbulduk taniştiğimizda memnun oldum kilolari kaç ayda kaç kg verdiniz? nasıl beslediniz kilo verme sürecinde:)
genel olarak fastfood hqzir gıda abur cubur olayini kestim mumkun mertrbr cok nqdir yedim hamur isi seker kestim patatesi cogunlukla yemiyorum mesela arada yiyorum ekmegi yaklsk bi iki senedir tam bugday tercih ediyorum 1 bucuk yildir boyle besleniyorum hemen hemen ama kacamaklarim da cok oldu tabi arada pes edip yediğim oldu uzadi süreç en son 14 şubatta yenjden bi başlangıç yaotim 95 kiloyla su an 83 kiloyum hedefe daha cok malesef ama baklm azmettikce gidecek insAllah
kolqy gelisn cnm bende kac gundur ev islerini sermistim sil süpür isleri iste
Guzel gecer insAllah ameliyat cnm Rabbim bütün hastalara şifa versin insAllah

bende tatlı aşığım.
kilo vermeyi yıllardir uğraşmama ragmen veremedim
kolay pes ediyorum öle bi huyum vardir..
ben 2 senedir 90 kgdayim. yemegi de çok yiyorum.
bugün öğle yemegimde revani vardi mesela. yemedim.
spora başladim. sabahlari düzenli olarak kahvaltimi yapacagim.
akşam maalesef 8 i buluyor yemek :/

hoşbulduk taniştiğimzda memnun oldum kaç g ile başlayıp kaç kg ile mezun oldunuz:)

hadi bakalım göriciiiizzzzz
hahahaahahah
ama ben öğlen kadın budu köfte yedim. ve kapışma biteeerrr....
benim diyete uygun değil ama işte yemekler böyle çıkıyor maalesef.
neyse hoş sadece bu hafta değilizdir rakip değil mi ....
kaç hafta rakip olacağız canımcım ?

Tam anlamıyla istrmedgmz icin veremiyoruz aslinda ben 70leri goremeidm bi türlü insAllah gorecem bu ay spor cok fqyda ediyor kahvaltiyi erken ve duzneli yapmak zinde yapıor insani kacamak olayini engellio bence

bende kadinbudu köfte yedim bu köfte diyete uygun degilmi:/

Tam anlamıyla istrmedgmz icin veremiyoruz aslinda ben 70leri goremeidm bi türlü insAllah gorecem bu ay spor cok fqyda ediyor kahvaltiyi erken ve duzneli yapmak zinde yapıor insani kacamak olayini engellio bence
evet sağlam kahvalti yapmışım ekmek yemiyorum. umarim hep böle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…