- Konu Sahibi Handandandan
-
- #303.061
sağol gülümMakarna olmamış tugcecim afiyet olsun
Sagol canim evet iyi gecti ama bi sonraki iznim taa 9 temmuzda
Anladim kuzum ama sen genede dikkat et bu raddeye gelmesin tekrar ya
Tugceeee cezaya hazirlan eve gelince
Kiz dondurma nerden çıktı uyma seytanaa
En iyisi kuzum bizdede yemek yapilmadi ablam alıştırmalık biseyler hazirladi
Afiyet olsun ececim
Aksamki meyve fazla olmus beybi afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kuzum ozlettin sende iyice kendini
Yediklerinin olcusunude yazarsab iyi olur tatlim ayrica bisküvi ve grissini olmamis afiyet olsun
sağol kuzumAfiyet olsun canım
Hg cnm bende Hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var su an izindeyim takimda değilim kısa surede eksi olarak donecem insAllah berabrr ideal kilomuza ulascaz9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Orkide karamel
Yaşı: 30
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: kızım var 2,5 yaşında.
Emziriyormusun: hayır
Meslek: Memur
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy: 165
Kilo: 89
Hedef: ilk hedef: 80
Daha önce başka takımda yarıştımı : 6. takımdan kendi istegimle ayrıldım 6 ay hiç bi takıma giremedim.
Kilo alma nedeniniz : hamilelik, tatlı aşığı.. beslenme dikkat edememe.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: zamanla tanirsin beni inşaAALLAH:) kendimi anlatamam.:)
yalnizca şu kaptanimza söleyeyim
haftasonu KK ye giremiyorum.
_9.TAKIM ANDI _____
ömrümün ,senelerimin zayıflamaya çalışmakla geçmesiniiii
bir yere gidecekken şimdi insanlar kiloma laf söyleyecek diye endileşmenyiii
giydiğim kıyafetle aynaya bakıp bedenimden, çıkıntılardan memnun olmamayıııı
yemekli ortam da herkes rahat rahat yerken ben sürekli daha yesem mi yemesem mi diye düşünmeyiiii
açken sevdiğim yemeği pişirip onu yemeyip daha hafif olsun diye kendime ayrı yemek hazırlamayııı
eşim dostum ya da herhangi birinin bedenim kilom hakkın da konuşup tavsiyesini dinlemek zorun da kalmayııı
kendime dürüstçe duraksamadan bakıp herşeyimle kendimi beğeniyorum seviyorum diyememeyiii
REDDEDİYORUMMMMMMMMMMMMMM
ŞİMDİ ŞU AN DA :
olduğum halimi kabul edip , bedenimin terazisi dengelenene kadar sağlıklı bir şekil de kolaylıkla zayıflamayı seçiyorum ve aktif ediyorum
her nefes alış verişim de
her adımım da
aklımdayken ya da değilken
uyanıkken , uyurken
inansam da inanmasam da
bedenim durmaksızın şifalanıp fazla yağları yakıp atıyor , zayıflıyorum
ideal bedenim de olmak zaten hakkım , hakkım olanı istiyor ve alıyorummminşaallah sizlerle birlikte kilo verecegim
Kızları kursa getirdim, onların çıkmasını bekliyorum, yorgunluktan bittim... müze gezimiz vardı bugün, sabahtan beri ayaktayım..Slm kizlar Napiorsunuz
hoşbulduk taniştiğimizda memnun oldum kilolari kaç ayda kaç kg verdiniz? nasıl beslediniz kilo verme sürecinde:)Hg cnm bende Hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var su an izindeyim takimda değilim kısa surede eksi olarak donecem insAllah berabrr ideal kilomuza ulascaz
ben de çok sık giremiyorum canımkaptanım ben yoğunluktan giremiyorum.
sanırım bu yüzdenJasminium84 u göremiyorum.
kapışamadık bir türlü
Bilmiyorum kuzu havalardan sanırım bi boşlama var herkesteniye böyle olduk ki ya
Gunaydin tatlimmGünaydınlarrr
Nasılsınız hanımlar, kilo verme süreçleriniz nasıl?
Ya bu KK' nın neden app store uygulaması yok?
Hosgeldin tatlimTunaydın tatlış hanımlar
Hosgeldin canim hilal bende 27 yaşındayım 6 yaşında oğlum var mezun oldum buralarda takılmaya devam ediyorum :)9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Orkide karamel
Yaşı: 30
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: kızım var 2,5 yaşında.
Emziriyormusun: hayır
Meslek: Memur
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy: 165
Kilo: 89
Hedef: ilk hedef: 80
Daha önce başka takımda yarıştımı : 6. takımdan kendi istegimle ayrıldım 6 ay hiç bi takıma giremedim.
Kilo alma nedeniniz : hamilelik, tatlı aşığı.. beslenme dikkat edememe.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: zamanla tanirsin beni inşaAALLAH:) kendimi anlatamam.:)
yalnizca şu kaptanimza söleyeyim
haftasonu KK ye giremiyorum.
_9.TAKIM ANDI _____
ömrümün ,senelerimin zayıflamaya çalışmakla geçmesiniiii
bir yere gidecekken şimdi insanlar kiloma laf söyleyecek diye endileşmenyiii
giydiğim kıyafetle aynaya bakıp bedenimden, çıkıntılardan memnun olmamayıııı
yemekli ortam da herkes rahat rahat yerken ben sürekli daha yesem mi yemesem mi diye düşünmeyiiii
açken sevdiğim yemeği pişirip onu yemeyip daha hafif olsun diye kendime ayrı yemek hazırlamayııı
eşim dostum ya da herhangi birinin bedenim kilom hakkın da konuşup tavsiyesini dinlemek zorun da kalmayııı
kendime dürüstçe duraksamadan bakıp herşeyimle kendimi beğeniyorum seviyorum diyememeyiii
REDDEDİYORUMMMMMMMMMMMMMM
ŞİMDİ ŞU AN DA :
olduğum halimi kabul edip , bedenimin terazisi dengelenene kadar sağlıklı bir şekil de kolaylıkla zayıflamayı seçiyorum ve aktif ediyorum
her nefes alış verişim de
her adımım da
aklımdayken ya da değilken
uyanıkken , uyurken
inansam da inanmasam da
bedenim durmaksızın şifalanıp fazla yağları yakıp atıyor , zayıflıyorum
ideal bedenim de olmak zaten hakkım , hakkım olanı istiyor ve alıyorummminşaallah sizlerle birlikte kilo verecegim
Ay çalışıyorum kuzum sen napyosunSlm kizlar Napiorsunuz
akraba cikmayiz da komsumuyuz diye korkmustum
Ben köln yakinlarindayim cnm :))
mesajin basini okurken ne oldu gidiyonmu falan dedim vedalasir gibi olmus
Masallah tugcecim cok guzel verdin ama boyle gidersen hedefe ulasirsin
Bugun aksam hic olmamis
Kilo vermek isteyen ve listede olan biri 1 tb makarna nasil yer anlamiyorum
Bide ustune kek patates gelmis
Ayagindan hoplama yapamazansan
1 saat ekstra yuruyus yapiver lutfennnnn
(puansiz)
sende ozleniyon bebegim
Ameliyatlarin sonucu nasil oldu hersey yolundami
hay masallah iyi icmisiniz
Kuzum hava cok beter ya cok sicak basık hic esmiyor
Ben normalde sicagi severim
Gunes girmesin diye Butun kepenkler kapali
Gecen senede bi ara cok sicakti ama bu kadar basık degildi
hadi bakalım göriciiiizzzzzGüçsüzlüğümüz aynı zamana denk geldi sanırım
bu hafta ekstra dikkat ediyorum gerçi tartıda değişiklik yok regl kapıda....
ama geçebilirim seni diye düşünüyorum
normal canım Allah yardımcın olsun
afıyet olsun canım
bugun bende dısarda fazla vakıt gecırdım coook sıcaktı abla başım hala agrıyo
aynen abla haklısın valla ne dıyım 1000 hoplama oylemıtesekkurler en kısa zamanda yaparım ınş
afıyet olsun canım
senın adına cook sevındım canım tebrıkler kılo verımının devamı gelsın
bız ıyıyız canım sen nasılsın
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
ohh en guzelı
afıyet olsun canım
afıyet olsun tatlım
kolay gelisn cnm vala dicak bi yandan zorKızları kursa getirdim, onların çıkmasını bekliyorum, yorgunluktan bittim... müze gezimiz vardı bugün, sabahtan beri ayaktayım..
genel olarak fastfood hqzir gıda abur cubur olayini kestim mumkun mertrbr cok nqdir yedim hamur isi seker kestim patatesi cogunlukla yemiyorum mesela arada yiyorum ekmegi yaklsk bi iki senedir tam bugday tercih ediyorum 1 bucuk yildir boyle besleniyorum hemen hemen ama kacamaklarim da cok oldu tabi arada pes edip yediğim oldu uzadi süreç en son 14 şubatta yenjden bi başlangıç yaotim 95 kiloyla su an 83 kiloyum hedefe daha cok malesef ama baklm azmettikce gidecek insAllahhoşbulduk taniştiğimizda memnun oldum kilolari kaç ayda kaç kg verdiniz? nasıl beslediniz kilo verme sürecinde:)
kolqy gelisn cnm bende kac gundur ev islerini sermistim sil süpür isleri isteBilmiyorum kuzu havalardan sanırım bi boşlama var herkeste
Gunaydin tatlimmKazen e sormak lazım neden yok
Hosgeldin tatlim
Hosgeldin canim hilal bende 27 yaşındayım 6 yaşında oğlum var mezun oldum buralarda takılmaya devam ediyorum :)
Ay çalışıyorum kuzum sen napyosun
Guzel gecer insAllah ameliyat cnm Rabbim bütün hastalara şifa versin insAllahŞu an abim ameliyatta, çıkmasını bekliyoruz.
bugüne kadar olanlar çok şükür iyi, henüz 1 inin sonucu belli olmadı ama doktor iyi olduğunu söyledi ama
cumartesi günü de kıbrıstaki ablam olacak, kısmetse hastanelerden uzaklaşacağız :)
ben de çok özledim sizleri, sohbet etmeye dertleşmeye, beslenme düzeni oluşturmaya, kafa dağıtmaya acayip ihtiyacım var
bende tatlı aşığım.kolay gelisn cnm vala dicak bi yandan zor
genel olarak fastfood hqzir gıda abur cubur olayini kestim mumkun mertrbr cok nqdir yedim hamur isi seker kestim patatesi cogunlukla yemiyorum mesela arada yiyorum ekmegi yaklsk bi iki senedir tam bugday tercih ediyorum 1 bucuk yildir boyle besleniyorum hemen hemen ama kacamaklarim da cok oldu tabi arada pes edip yediğim oldu uzadi süreç en son 14 şubatta yenjden bi başlangıç yaotim 95 kiloyla su an 83 kiloyum hedefe daha cok malesef ama baklm azmettikce gidecek insAllah
kolqy gelisn cnm bende kac gundur ev islerini sermistim sil süpür isleri iste
Guzel gecer insAllah ameliyat cnm Rabbim bütün hastalara şifa versin insAllah
hoşbulduk taniştiğimzda memnun oldum kaç g ile başlayıp kaç kg ile mezun oldunuz:)Bilmiyorum kuzu havalardan sanırım bi boşlama var herkeste
Gunaydin tatlimmKazen e sormak lazım neden yok
Hosgeldin tatlim
Hosgeldin canim hilal bende 27 yaşındayım 6 yaşında oğlum var mezun oldum buralarda takılmaya devam ediyorum :)
Ay çalışıyorum kuzum sen napyosun
hahahaahahahhadi bakalım göriciiiizzzzz
Tam anlamıyla istrmedgmz icin veremiyoruz aslinda ben 70leri goremeidm bi türlü insAllah gorecem bu ay spor cok fqyda ediyor kahvaltiyi erken ve duzneli yapmak zinde yapıor insani kacamak olayini engellio bencebende tatlı aşığım.
kilo vermeyi yıllardir uğraşmama ragmen veremedim
kolay pes ediyorum öle bi huyum vardir..
ben 2 senedir 90 kgdayim. yemegi de çok yiyorum.
bugün öğle yemegimde revani vardi mesela. yemedim.
spora başladim. sabahlari düzenli olarak kahvaltimi yapacagim.
akşam maalesef 8 i buluyor yemek :/
bende kadinbudu köfte yedim bu köfte diyete uygun degilmi:/hahahaahahah
ama ben öğlen kadın budu köfte yedim.ve kapışma biteeerrr....
benim diyete uygun değil ama işte yemekler böyle çıkıyor maalesef.
neyse hoş sadece bu hafta değilizdir rakip değil mi ....
kaç hafta rakip olacağız canımcım ?
aynen ya nasıl yapacağım bimem.ben de çok sık giremiyorum canım
evet sağlam kahvalti yapmışım ekmek yemiyorum. umarim hep böle devam eder.Tam anlamıyla istrmedgmz icin veremiyoruz aslinda ben 70leri goremeidm bi türlü insAllah gorecem bu ay spor cok fqyda ediyor kahvaltiyi erken ve duzneli yapmak zinde yapıor insani kacamak olayini engellio bence
yok kuzum ben dukan diyeti yapıyorum da..bende kadinbudu köfte yedim bu köfte diyete uygun degilmi:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?