- 3 Haziran 2015
- 36.942
- 119.238
- 798
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #303.081
bizde burgurluydu.yok kuzum ben dukan diyeti yapıyorum da..
dukan diyetinde pirinç yok mesela o anlamda uygun değil dedim..
daha iyiymiş. bizim köftelerin pirinçleri pişmemiştibizde burgurluydu.
mesleğin ne kuzum nerede yaşıyorsun nerede çalışıyorsunöğlen yemeklerimde iyiydi agir bastı bende
kadınbudu köfteyi 5 tane yedim.
güzel bir salata (soğan salata domates)
lokanta usulu mercmek çorbasi.
işteyim çalışıyorum. uyumak istiyorum.
canceğizim hedefimize ulaşana kadar kapışıyoruz, daha yolumuz var yanihahahaahahah
ama ben öğlen kadın budu köfte yedim.ve kapışma biteeerrr....
benim diyete uygun değil ama işte yemekler böyle çıkıyor maalesef.
neyse hoş sadece bu hafta değilizdir rakip değil mi ....
kaç hafta rakip olacağız canımcım ?
aynen canım yaaaynen ya nasıl yapacağım bimem.
deli bir yoğunluk var...
Cnm ekmegi kesme ekmek yiyebilirsin her öğün aslında bi cok diyetisyen veriyirevet sağlam kahvalti yapmışım ekmek yemiyorum. umarim hep böle devam eder.
onu sabah -akşam birer tane çavdar ekmegi yiyebilirim. :) öğlen uygun yemek çikarsa kepek ekmegi:)Cnm ekmegi kesme ekmek yiyebilirsin her öğün aslında bi cok diyetisyen veriyir
memur:)mesleğin ne kuzum nerede yaşıyorsun nerede çalışıyorsun
Kolay gelsin tatlimmkolay gelisn cnm vala dicak bi yandan zor
genel olarak fastfood hqzir gıda abur cubur olayini kestim mumkun mertrbr cok nqdir yedim hamur isi seker kestim patatesi cogunlukla yemiyorum mesela arada yiyorum ekmegi yaklsk bi iki senedir tam bugday tercih ediyorum 1 bucuk yildir boyle besleniyorum hemen hemen ama kacamaklarim da cok oldu tabi arada pes edip yediğim oldu uzadi süreç en son 14 şubatta yenjden bi başlangıç yaotim 95 kiloyla su an 83 kiloyum hedefe daha cok malesef ama baklm azmettikce gidecek insAllah
kolqy gelisn cnm bende kac gundur ev islerini sermistim sil süpür isleri iste
Guzel gecer insAllah ameliyat cnm Rabbim bütün hastalara şifa versin insAllah
3 sene önce 85 kiloydum canim 6 ay sonunda 63 lerde mezun olmustum. 1 nisanda 66.6 ile tekrar başladım yaklaşık 45 gün sonra 55.8 ile mezun oldum. Suan 57.6 yim :)hoşbulduk taniştiğimzda memnun oldum kaç g ile başlayıp kaç kg ile mezun oldunuz:)
Aksam gun sonunda yediklerini ve ictigin su miktarini saatleriyle toplu yazarsin tatlim. Ekmek konusuna gelirsek abartmadan yenilebilir ama aksam yemeyi tercih etmiyorum ben olursa erken saatte olmali benceöğlen yemeklerimde iyiydi agir bastı bende
kadınbudu köfteyi 5 tane yedim.
güzel bir salata (soğan salata domates)
lokanta usulu mercmek çorbasi.
işteyim çalışıyorum. uyumak istiyorum.
erken saatte iyi olurdu maalesef işten 5 te çikiyorum.Kolay gelsin tatlimm
3 sene önce 85 kiloydum canim 6 ay sonunda 63 lerde mezun olmustum. 1 nisanda 66.6 ile tekrar başladım yaklaşık 45 gün sonra 55.8 ile mezun oldum. Suan 57.6 yim :)
Aksam gun sonunda yediklerini ve ictigin su miktarini saatleriyle toplu yazarsin tatlim. Ekmek konusuna gelirsek abartmadan yenilebilir ama aksam yemeyi tercih etmiyorum ben olursa erken saatte olmali bence
Yok tatlım ekmek konusunu diyorum benerken saatte iyi olurdu maalesef işten 5 te çikiyorum.
6 da evde oluyorum eşim almaya gelirse 5:30
yemek hazirlama pişirme 1 saatimi aliyor. :/
kimse senin kadar senin gibi iyi bilinçli degildi insan kendine özeldir.aynen canım yaa
5 aydır da izinliydim ya 5 aylık iş yapıyorum resmen bi sürü şey birikmiş yanlış yapılmış öylece bırakılmış falan
Tamam cnm afiyet olsunonu sabah -akşam birer tane çavdar ekmegi yiyebilirim. :) öğlen uygun yemek çikarsa kepek ekmegi:)
aynen öyle yakimse senin kadar senin gibi iyi bilinçli degildi insan kendine özeldir.
bence neden birikiyor işler. bende iki hafta izindeydim benim işim bi hayli çogaldi kimse benim kadar çalışmadi. ben jet hızla bitiriyordum.:)
valla kendim kadar biri olsa jet hızıyla bitirseydi masami başkasina devrederdi:)
kimse kimsenin işini yapmıyor.aynen öyle ya
ben de öyle yapacağım artık bana iş devredildiğinde özenmeyeceğim
yine iyiymişsin ben bir hafta kendime gelip de iş yapamadımkimse kimsenin işini yapmıyor.
herkes kendi işini bitirme derdinde.;
dönüşte bi yığın iş halde buldum kendimi ilk gün hiç bişey yapmadim
ya bişey sorcam 45 günde 66 den 55 e düştüm demiştin 1,5 ayda nasıl 10 kg verdin:)Yok tatlım ekmek konusunu diyorum ben
hala kendimde degilim masamdaki evrak bana bakiyor bende ona bakiyorum.yine iyiymişsin ben bir hafta kendime gelip de iş yapamadım
Allah kolaylık versin kuzummemur:)
Bilecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?