- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #303.101
daha bu hafta boşa gitmedi cnmHaklısın abla gerçekten bu hafta canım çok sıkkın biliyosun durumları.. Ve sürekli kendimi birşeyler yerken buluyorum allahın izniyle şu haftayı bi atlatsam mahkemeden sonra bomba gibi dönerim inş
Hosgeldin cnm9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Orkide karamel
Yaşı: 30
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: kızım var 2,5 yaşında.
Emziriyormusun: hayır
Meslek: Memur
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy: 165
Kilo: 89
Hedef: ilk hedef: 80
Daha önce başka takımda yarıştımı : 6. takımdan kendi istegimle ayrıldım 6 ay hiç bi takıma giremedim.
Kilo alma nedeniniz : hamilelik, tatlı aşığı.. beslenme dikkat edememe.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: zamanla tanirsin beni inşaAALLAH:) kendimi anlatamam.:)
yalnizca şu kaptanimza söleyeyim
haftasonu KK ye giremiyorum.
_9.TAKIM ANDI _____
ömrümün ,senelerimin zayıflamaya çalışmakla geçmesiniiii
bir yere gidecekken şimdi insanlar kiloma laf söyleyecek diye endileşmenyiii
giydiğim kıyafetle aynaya bakıp bedenimden, çıkıntılardan memnun olmamayıııı
yemekli ortam da herkes rahat rahat yerken ben sürekli daha yesem mi yemesem mi diye düşünmeyiiii
açken sevdiğim yemeği pişirip onu yemeyip daha hafif olsun diye kendime ayrı yemek hazırlamayııı
eşim dostum ya da herhangi birinin bedenim kilom hakkın da konuşup tavsiyesini dinlemek zorun da kalmayııı
kendime dürüstçe duraksamadan bakıp herşeyimle kendimi beğeniyorum seviyorum diyememeyiii
REDDEDİYORUMMMMMMMMMMMMMM
ŞİMDİ ŞU AN DA :
olduğum halimi kabul edip , bedenimin terazisi dengelenene kadar sağlıklı bir şekil de kolaylıkla zayıflamayı seçiyorum ve aktif ediyorum
her nefes alış verişim de
her adımım da
aklımdayken ya da değilken
uyanıkken , uyurken
inansam da inanmasam da
bedenim durmaksızın şifalanıp fazla yağları yakıp atıyor , zayıflıyorum
ideal bedenim de olmak zaten hakkım , hakkım olanı istiyor ve alıyorummminşaallah sizlerle birlikte kilo verecegim
ins. Hepsinin sonucu iyi olur cnmŞu an abim ameliyatta, çıkmasını bekliyoruz.
bugüne kadar olanlar çok şükür iyi, henüz 1 inin sonucu belli olmadı ama doktor iyi olduğunu söyledi ama
cumartesi günü de kıbrıstaki ablam olacak, kısmetse hastanelerden uzaklaşacağız :)
ben de çok özledim sizleri, sohbet etmeye dertleşmeye, beslenme düzeni oluşturmaya, kafa dağıtmaya acayip ihtiyacım var
oyy niye birikmiş kii..aynen canım yaa
5 aydır da izinliydim ya 5 aylık iş yapıyorum resmen bi sürü şey birikmiş yanlış yapılmış öylece bırakılmış falan
evet 6, takımdan KK hesabi kapatmak için ayrlmışım. bilmiyorum.daha bu hafta boşa gitmedi cnm
Guzel eksin vardi lutfen kaybetme onu
Bu 3 gun cok onemli
Diger konuda hakkinizda hayirlisi neyse o olsun
Ama yedigin zaman sorunlar cozulmicek
Hosgeldin cnm
Neden ayrilmistin takimdan
Bilgilerine bakmadim 6 ayin doldumu
Haftasonu neden giremiyosun
Evde netinmi yok
ins. Hepsinin sonucu iyi olur cnm
Saglik olsunda gerisi bi sekilde hallolur
Sağol canımAnladim tatlim ben alışmışım az yemeye ondan cok göründü bi dene bakalim ama aksami fazla geciktirme
Kekleri benmi yedim kiz bide ne cezasi diyooo
Afiyet olsun canim
Yok oyle bisey tugce bi kendine gel yahu
Hem senin istedigin kararla örtüşüyormu bu durum
Afiyet olsun baharım
Dun bende gittim bahar okula kayıt için 1 temmuzda baslicak dediler
Valla oyle kuzum takımın suan eski havasi yok cok sakin buralar
Afiyet olsun kubracim
Ins olmaz kuzumm
Selam tatlim hosgeldinn kimsin necisin bi tanıt kendini :)
Afiyet olsun canımMerhabalar dün odaya geç geldik eşim hemen uyudu size yazmak için teli elime aldım Telin ışığı gözlerini rahatsız etmiş yarın yaz dediŞimdi yazabiliyorum o yüzden
Menümmm
Sabah
1 kase mercimek çorba
1 tb ekmek
Öğle
1 dilim karpuz
1 dilim peynir
Akşam
1 kase soslu dana sote
1 kase salata
Su 2,5 olmuştur
Spor 2 saat yüzme 120 puan @Pnrrr-20
Eksideyim hala artı gelmedi =))daha bu hafta boşa gitmedi cnm
Guzel eksin vardi lutfen kaybetme onu
Bu 3 gun cok onemli
Diger konuda hakkinizda hayirlisi neyse o olsun
Ama yedigin zaman sorunlar cozulmicek
Hosgeldin cnm
Neden ayrilmistin takimdan
Bilgilerine bakmadim 6 ayin doldumu
Haftasonu neden giremiyosun
Evde netinmi yok
ins. Hepsinin sonucu iyi olur cnm
Saglik olsunda gerisi bi sekilde hallolur
Afiyet olsun canım Allah rahmet eylesinKızlar cenazemiz var yazamadım dün. Annemin teyzesi vefat etti. Ben de çok severdim. Köye git gel yaptık. Mevlüde vs git gel yaparız. Şehir dışından dayimlar da geldi. Birkac gün zor girebilirim. Gece yazarım müsait olunca ya da.
Dünkü menü
SABAH 10.30
2 tane peynirli tost tb ekmeği ile
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
1 bardak sütlü türk kahvesi
AKŞAM (cenazeye gittik 19.30 gibi galiba)
2 kaşık taze fasulye
3-4 kaşık cacık ve salata
2-3 kaşık pilav
Erkeklere yemek gitmemiş. Ben de doymadım acayip acıktık. Çocuk da köyde durmayınca eve geldik ve gece 1 porsiyon çiğ köfte yedim :/ Suyu da sayamadım ama az oldu
hiçbişe yapmamışlar dersem günahlarına girerim hele bi tanesi epey güzel iş yapmış ama diğerleri azıcık zorlandı mı hemen bırakmışlar o anda da iş çözülmediği için şu anda geriye dönük çözüm bulmak çok çok daha karıştırıyor işioyy niye birikmiş kii..
5 aylık işin altından nasıl kalkılır.
herkes işini doğru yapsa zaten ......
yapmazlar ellerine yapışır çünkü
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinKızlar cenazemiz var yazamadım dün. Annemin teyzesi vefat etti. Ben de çok severdim. Köye git gel yaptık. Mevlüde vs git gel yaparız. Şehir dışından dayimlar da geldi. Birkac gün zor girebilirim. Gece yazarım müsait olunca ya da.
Dünkü menü
SABAH 10.30
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
2 kaşık taze fasulye
2-3 kaşık pilav
Erkeklere yemek gitmemiş. Ben de doymadım acayip acıktık. Çocuk da köyde durmayınca eve geldik ve gece 1 porsiyon çiğ köfte yedim :/ Suyu da sayamadım ama az oldu
hoşgeldın tatlım bende yenı gırdım takıma deneme surecındeyım inş en kısa zamanda hedeflerımıze ulasırız bırlıkte
9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Orkide karamel
Yaşı: 30
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: kızım var 2,5 yaşında.
Emziriyormusun: hayır
Meslek: Memur
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy: 165
Kilo: 89
Hedef: ilk hedef: 80
Daha önce başka takımda yarıştımı : 6. takımdan kendi istegimle ayrıldım 6 ay hiç bi takıma giremedim.
Kilo alma nedeniniz : hamilelik, tatlı aşığı.. beslenme dikkat edememe.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: zamanla tanirsin beni inşaAALLAH:) kendimi anlatamam.:)
yalnizca şu kaptanimza söleyeyim
haftasonu KK ye giremiyorum.
_9.TAKIM ANDI _____
ömrümün ,senelerimin zayıflamaya çalışmakla geçmesiniiii
bir yere gidecekken şimdi insanlar kiloma laf söyleyecek diye endileşmenyiii
giydiğim kıyafetle aynaya bakıp bedenimden, çıkıntılardan memnun olmamayıııı
yemekli ortam da herkes rahat rahat yerken ben sürekli daha yesem mi yemesem mi diye düşünmeyiiii
açken sevdiğim yemeği pişirip onu yemeyip daha hafif olsun diye kendime ayrı yemek hazırlamayııı
eşim dostum ya da herhangi birinin bedenim kilom hakkın da konuşup tavsiyesini dinlemek zorun da kalmayııı
kendime dürüstçe duraksamadan bakıp herşeyimle kendimi beğeniyorum seviyorum diyememeyiii
REDDEDİYORUMMMMMMMMMMMMMM
ŞİMDİ ŞU AN DA :
olduğum halimi kabul edip , bedenimin terazisi dengelenene kadar sağlıklı bir şekil de kolaylıkla zayıflamayı seçiyorum ve aktif ediyorum
her nefes alış verişim de
her adımım da
aklımdayken ya da değilken
uyanıkken , uyurken
inansam da inanmasam da
bedenim durmaksızın şifalanıp fazla yağları yakıp atıyor , zayıflıyorum
ideal bedenim de olmak zaten hakkım , hakkım olanı istiyor ve alıyorummminşaallah sizlerle birlikte kilo verecegim
gecmış olsun canım hastanıza bol şıfa versın AllahŞu an abim ameliyatta, çıkmasını bekliyoruz.
bugüne kadar olanlar çok şükür iyi, henüz 1 inin sonucu belli olmadı ama doktor iyi olduğunu söyledi ama
cumartesi günü de kıbrıstaki ablam olacak, kısmetse hastanelerden uzaklaşacağız :)
ben de çok özledim sizleri, sohbet etmeye dertleşmeye, beslenme düzeni oluşturmaya, kafa dağıtmaya acayip ihtiyacım var
basınız sagolsun canım afıyet olsunKızlar cenazemiz var yazamadım dün. Annemin teyzesi vefat etti. Ben de çok severdim. Köye git gel yaptık. Mevlüde vs git gel yaparız. Şehir dışından dayimlar da geldi. Birkac gün zor girebilirim. Gece yazarım müsait olunca ya da.
Dünkü menü
SABAH 10.30
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
2 kaşık taze fasulye
2-3 kaşık pilav
Olabildigince dikkat ettim canim bu süreçte kaçamağım fazla olmadi. Birde gün boyu ayakta olduğum icin onunda etkisi vardir hızlı verdim. Aksamlari genelde 17 18 gibi kapattım ekmek fazla tuketmedim genelde yersem tam bugday lavas yedim ki hala öyle.ya bişey sorcam 45 günde 66 den 55 e düştüm demiştin 1,5 ayda nasıl 10 kg verdin:)
Hosgeldin ablam nasılsınTunaydin kizlar
Hava sicak ama ben bugun daha iyiyim :))
Dün hic halim yoktu hic bisey yapamadim
Tartiya son 2
Ozellikle listedekiler lutfen cok dikkat edin
Aksam öğünleri geçe kalmasin
Başınız sağolsun canimKızlar cenazemiz var yazamadım dün. Annemin teyzesi vefat etti. Ben de çok severdim. Köye git gel yaptık. Mevlüde vs git gel yaparız. Şehir dışından dayimlar da geldi. Birkac gün zor girebilirim. Gece yazarım müsait olunca ya da.
Dünkü menü
SABAH 10.30
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
2 kaşık taze fasulye
2-3 kaşık pilav
ben sürekli masa başındayim. memur olduğum için.Olabildigince dikkat ettim canim bu süreçte kaçamağım fazla olmadi. Birde gün boyu ayakta olduğum icin onunda etkisi vardir hızlı verdim. Aksamlari genelde 17 18 gibi kapattım ekmek fazla tuketmedim genelde yersem tam bugday lavas yedim ki hala öyle.
Hosgeldin ablam nasılsın
Başınız sağolsun canimkeske aksamki cigkofte olmasaymış
bilgilerine baktim cnmevet 6, takımdan KK hesabi kapatmak için ayrlmışım. bilmiyorum.
geri dönmek istiyorum evet 6, ayım doldu. bu ayın başında dolmam gerekiyordu.
haftasonu ev işlerden dolayı girmiyorum KK ye. çocuk ev işi ouyor.
Basiniz sagolsun cnmKızlar cenazemiz var yazamadım dün. Annemin teyzesi vefat etti. Ben de çok severdim. Köye git gel yaptık. Mevlüde vs git gel yaparız. Şehir dışından dayimlar da geldi. Birkac gün zor girebilirim. Gece yazarım müsait olunca ya da.
Dünkü menü
SABAH 10.30
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
2 kaşık taze fasulye
2-3 kaşık pilav
gelmesin zatenEksideyim hala artı gelmedi =))
sagol cnm idare ederHosgeldin ablam nasılsın
masallah marifetlisin heralde :)ben sürekli masa başındayim. memur olduğum için.
bugün 2,5 lt suyu içtim. :)
bu akşam çigköfte canim çekti sanirim vazgeçebilirim. tazefasulye yapacagim.
bu akşam dikiş dikimi yapacagim. kızıma elbise dikimi bitmedi eksiklerim vardi bugün alacagim inş:)
bitiminden sonra kendime pantolon yada pijama takımı yapacagim:)
Ya abla cnm çok sıkkın valla okuyorum sadece
dikiş videolari iziliyorum youtubede sanirim gaza getiriyorum dikişi alıştırmam lazim kendime pratik yapacagim:)bilgilerine baktim cnm
Bir hafta listeye girip diger hafta çıkmışsın :))
6 ayin dolmuş o yuzden yeni üye gibi işlem yapicaz yani 2 hafta deneme süren var
Umarim kararli olur hedefine ulasirsin
Haftasonlari zaten biraz relaks oluyoruz ama bi selem verip menunu yazabilirsin heralde
Hem cok kopmamis olursun
Basiniz sagolsun cnm
Aciktiysan gece o vakitte cigkofte hic olmamis Göksu daha hafif bisey secebilirdin
Zaten pazartesi artidaydin
gelmesin zatenama eksilerin artsin
sagol cnm idare eder
Sen nasilsin
Salonda klima varmi
masallah marifetlisin heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?