- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.321
evet sana katılıyorum akşam gün batımıyla metobolizma yavaşlarmış mümkünse güneş battıktan sonra sadece çorba için diyorlar
Arkadaşlar Dün Gelinligimi aldım 2-3 hafta sonra provam var
Buarada kilo verdim verdim provadan sonra almamda vermemde yasa
Spora başlamam lazım bu sogukta
gule gule giyin canim o gosterdigin modeli mi aldin? 2-3 hafta iyi dikkat et o zaman madem sonra diyet yapamayacakmissin :)
Arkadaşlar Dün Gelinligimi aldım 2-3 hafta sonra provam var
Buarada kilo verdim verdim provadan sonra almamda vermemde yasa
Spora başlamam lazım bu sogukta
Gunaydin millet,
Dun kacamak yaptim ya hemen 1 kg fazla ciktim bu sabah... O 1 kgyi vermek icin deli gibi spor yapmistim butun hafta yahaksizlik bu...
benim annem ve babam yillardir aksam yemegi yemiyorlar ikisi de zayif. aksam ya 1 kase corba iciyorlar ya da 1 kase nesfit. 9 gibi de 1 meyve yer annem, babam da bir fincan sutlu kahve icer. fix yani hergun bunu yaparlar hic sasmazbir tek misafir olunca aksam yemegi yenir. biz oradayken bol yemekli olacagi kesin cunku esimi beslemeye calisiyorlar cilgin gibi (sanki esimin ihtiyaci var da.. gobek 2 metre onden gidiyor)
ben de becerebilsem keske ama benim derdim hep aksamlari. tum gun harika gidiyor diyet spor vs aksamlari sapitiyorum. sunun onune gecebilsem cok guzel vericem. erken yatmaya alismam lazim dun yine sabah 4e geliyordu yattigimda... bu sabah 9u biraz gece kalkmaya zorladim kendimi - aksam erken uykum gelsin diye. umarim ise yarar
Kıyamam yaa hayırlı olsun canım çok sevindim valla
Allahım inşallah artık ben de gelinlik seçme aşamasına gelirim. Güle güle giyersin inşallah.
eheh bu hafta kşam yemeği hiç yemesek diyorum canım kaçamakları dengelemek lazım =)
nerelisiniz siz? valla bravo annenle babana helal olsun sağlıklarına düşkün olmaları çok güzel. keşke benim annemle babam da dikkat edebilseler. eskiden annem yürüyüş yapardı akşamları yemek yemezdi sebze ağırlıklı beslenirdi. son 2-3 senedir saldı hepten..
Teşekkürederim canım Orası 2000 hemen İstiyor Duvagu falan güzel degil Gelinligi begendim ama
Bu başka model Aysıradan Aldım Prenses etek Nişanlım arkadaşlarım Satan cok Begendi Bende kendimi Prenses Gibi hissettim
3 hafta sonra Ölçülerim alınacak canım Sonra Kilomu koruyacagımsadece
Bu ara cok İştahsızım zaten52 olsam yetecek Dün Öglen tartıldım54:700 geldim Biraz sipor yeter sanırım
onemli olan senin begenmen icinde guzel hissetmen tabi canim o gun senin gunun olacak tum gozler uzerinde olacakTeşekkürederim canım Orası 2000 hemen İstiyor Duvagu falan güzel degil Gelinligi begendim ama
Bu başka model Aysıradan Aldım Prenses etek Nişanlım arkadaşlarım Satan cok Begendi Bende kendimi Prenses Gibi hissettim
3 hafta sonra Ölçülerim alınacak canım Sonra Kilomu koruyacagımsadece
Bu ara cok İştahsızım zaten52 olsam yetecek Dün Öglen tartıldım54:700 geldim Biraz sipor yeter sanırım
nerelisiniz siz? valla bravo annenle babana helal olsun sağlıklarına düşkün olmaları çok güzel. keşke benim annemle babam da dikkat edebilseler. eskiden annem yürüyüş yapardı akşamları yemek yemezdi sebze ağırlıklı beslenirdi. son 2-3 senedir saldı hepten..
Kızlar zaman ayırıp mutlaka izleyin en uzun vıdeo 6 7 dk cok faydalı bılgıler var :128:
Kilo aldırmayan acil yardım torbası / Zayıflatan Yiyecekler / Sağlıklı Beslenme ve Diyet / Doktorum.kanald.com.tr
Ispanaklı greyfurtlu narlı salata tarifi / Zayıflatan Yiyecekler / Sağlıklı Beslenme ve Diyet / Doktorum.kanald.com.tr
Greyfurt nasıl zayıflatıyor? / Zayıflatan Yiyecekler / Sağlıklı Beslenme ve Diyet / Doktorum.kanald.com.tr
Hızlı zayıflatan detoks çorbası / Zayıflatan Yiyecekler / Sağlıklı Beslenme ve Diyet / Doktorum.kanald.com.tr
İşte tok tutan yiyecekler / Zayıflatan Yiyecekler / Sağlıklı Beslenme ve Diyet / Doktorum.kanald.com.tr
Zayıflatan yoğurt tarifi / Zayıflatan Yiyecekler / Sağlıklı Beslenme ve Diyet / Doktorum.kanald.com.tr
Zayıflamaya yardımcı acı biber çayı / Zayıflatan Yiyecekler / Sağlıklı Beslenme ve Diyet / Doktorum.kanald.com.tr
Yoğurtlu greyfurt tarifi / Zayıflatan Yiyecekler / Sağlıklı Beslenme ve Diyet / Doktorum.kanald.com.tr
Göbek yağları kısırlık nedeni mi? / Sağlıklı ve Uzun Yaşam / Genel Sağlık Bilgisi / Doktorum.kanald.com.tr
Narlı buğday salatası tarifi / Sağlıklı ve Uzun Yaşam / Genel Sağlık Bilgisi / Doktorum.kanald.com.tr
İdeal bel çevresi ne kadar olmalı? / Sağlıklı ve Uzun Yaşam / Genel Sağlık Bilgisi / Doktorum.kanald.com.tr
onemli olan senin begenmen icinde guzel hissetmen tabi canim o gun senin gunun olacak tum gozler uzerinde olacakevet spor ve dengeli beslenme iste canim senin zaten oyle kati bir diyete girmene hic gerek yok kilon zaten az biraz sikilasip sekillensen yeter - o da dedigin gibi egzersizle olacak birsey
Bursaliyiz canim. Valla benim annem babam benden iyilersenelerdir babam saat 6da yuruyuse cikar sonra da egzersizlerini yapar. Yazin hergun 1 saatten fazla yuzer.. Annem zaten eski ritmik jimnastikci & beden egitimi ogretmeni. O da gayet fit yani anlayacagin. Ben de Bursa'da yasarken 54 kiloydum ve de voleybol takmindaydim - sonra universite icin Ankara'ya bir gittim ipin ucu kacti.. Her sene biraz ala ala bu hale geldim iste.. Annemin yagsiz tuzsuz diyet yemeklerinden ve evdeki disiplinden sonra arkadaslarimla sabahlayip yiyip icmek guzel geldi tabi. Hayatimda bizim eve hic ketcap mayonez kola sokella vs girmemisti dusun cocuklugum oyle gecti, annem cok katidir hep dogal organik seyler alir buharda pisirir vs... Ben tabi onlardan kopunca cilgin gibi sokella kasiklayan sabah aksam fast food yiyen biri oldum sonraki yillarim da hep kilo ala vere gecti.... simdi cok pismanim annem ne kadar hakliymis. neyse zararin neresinden donsem kardir diyorum.. ailemin yanina da boyle sisko gitmek istemiyorum o ikisi oyle fitken utaniyorum bu yasta annemin iki kati gorunuyorum diye
supersin canim sagol paylasim icin, hepsini izlicem zaten isim yok
birsuru is basvurusu yaptim bir tanesi olsa bari ya, biktim evde oturmaktan
cnm iyi günlerde giy inşallah aysiranın gelinlikleride güzeldir hemde çok güzel kesin prensesler gibi de olmuşsundur
verirsin 3 haftada 2,5 kilo sıkma canını
öğlen yarım kase çorba
2 dilim k.ekmek
4 yk.etli patlıcan yedim
ben sabahları gülbenin programını izliyorum bugün mehmet ali bulut vardı beslenmeden bahsetti yemek saat leri arasında en az 2 saat olsun miyde yemeği sindirsin diyor üst üste yemek iyi değilmiş yapabiliniyorsa günde 2 öğün beslenme diyor
mesela süt sıvı diyoruz ama 1 saat 55 dakikada hazmediliyormuş bir bardak süt içtiğimizde başka birşey yemek için 2 saat beklemeliymişiz
ne garip değilmi
Bursaliyiz canim. Valla benim annem babam benden iyilersenelerdir babam saat 6da yuruyuse cikar sonra da egzersizlerini yapar. Yazin hergun 1 saatten fazla yuzer.. Annem zaten eski ritmik jimnastikci & beden egitimi ogretmeni. O da gayet fit yani anlayacagin. Ben de Bursa'da yasarken 54 kiloydum ve de voleybol takmindaydim - sonra universite icin Ankara'ya bir gittim ipin ucu kacti.. Her sene biraz ala ala bu hale geldim iste.. Annemin yagsiz tuzsuz diyet yemeklerinden ve evdeki disiplinden sonra arkadaslarimla sabahlayip yiyip icmek guzel geldi tabi. Hayatimda bizim eve hic ketcap mayonez kola sokella vs girmemisti dusun cocuklugum oyle gecti, annem cok katidir hep dogal organik seyler alir buharda pisirir vs... Ben tabi onlardan kopunca cilgin gibi sokella kasiklayan sabah aksam fast food yiyen biri oldum sonraki yillarim da hep kilo ala vere gecti.... simdi cok pismanim annem ne kadar hakliymis. neyse zararin neresinden donsem kardir diyorum.. ailemin yanina da boyle sisko gitmek istemiyorum o ikisi oyle fitken utaniyorum bu yasta annemin iki kati gorunuyorum diye
mesela süt sıvı diyoruz ama 1 saat 55 dakikada hazmediliyormuş bir bardak süt içtiğimizde başka birşey yemek için 2 saat beklemeliymişiz
ne garip değilmi
Açıkçası sen de biraz arkadaş ortamından dolayı fastfood a falan yönelmişsindir. Aynı şekilde bende Kütahya da okudum ve orda 13 kilo falan almıştım 2 senede.Sen yine ailen açısından kurtarıyorsun olayı. Sizinkilerin bilinç altında yaşayacak kadar yemek var. Benim ailem zevk için yiyor ahaha
Babam Yemekten hiç kısmaz. Yeni tatlar denemeye bayılırlar. Annem biz çocukken hep yeni pastalar yeni börekler çörekler denerdi. Hepsi de çok güzel olurdu ellerine sağlık.
Babaannem küçükken cebime para koyardı hadi git börek al, git çikolata kola al ye diye böyle sürekli ye ye ye ye. eheh yine de çok şükür şu an ki halimize. Her sene tahlil yaptırıyoruz iyi kötü ama maaşallah çakı gibiyiz. Çok şükür Allaha. Evdeki tek zayıf varlık köpeğimiz. Her paza sabahı annemle babam leydiyi koşuya çıkarıyorlar. Böylece onlarda sporlarını ihmal etmemiş oluyorlar.
Hatta şöyle bir anım var. Bebekliğimde babannemle aynı binada oturuyormuşuz. Annem bir yere çıkacağı zaman beni babaannemlere bırakırmış. Babaannem karnımı doyururmuş. Annem gelince de hiç bir şey yemedi ağzına lokma koymadı diyormuş. Üstüne annem evde zorla beslemeye çalışıyormuş beni aman Allah ağzımdan atarmışım tok olduğum için. Annem anlam veremezmiş. Yıllar sonra bunu güzel bir şey gibi babaannem anlattı artık vijdan azabından mı bilmiyorum. Annemde o zaman öğrendi yani çok üzüldü kadın ahaha
ahaha ayy canim ya valla sesli guldum
benim ailem de keske oyle olsaydi bari kendimi yalniz hissetmezdimbir tek ben kilolu olunca (ve de annem bu konuda cok kati ve mukemmeliyetcidir) pek de hos olmuyor.. simdi ingiltere'ye tasindim diye annem 180 derece dondu (sukurler olsun), yoksa burnumdan getiriyordu bu kilo yuzunden. simdi kilo vermemi istese de pek baski yapmiyor ozluyor ya ondan bir iyi bir iyi eskiden aglatirdi beni ne agir laflar soylerdi bilsen.. yani agir dedigim hakaret falan degil tabi. ama utanctan yerin dibine sokardi. neyse simdi melek gibi biri oldu cikti.. bir de 10 kilo verdigimi duyunca pek sevindi 16 marta kadar da 85 altina dussem super olcak yaza gorustugumuzde de artik zayif olamasam da balik etli kivamina gelmek istiyorum biktim sisko olmaktaaaan :84:
=))) bende bıktım. 75 kilo olmak istiyorum. geçen sene nişanlımla tatile gitmiştik burnumdan getirdi. ben bikini çok seviyorum haliyle giyiyorum. beni öyle göbekli görünce '' kaç yaşında insanlar dikkat ediyorlar sağlıklı gözüküyorlar, sen genceciksin şimdiden saldın kendini'' diyerek kızıp durdu. ilerde zaten kilo alıcaksın diyor şimdi en azından rahat ol diyor. kilo vermen lazım diye sürkeli söyleyip duruyor. bir kaç kez zoruma gitti ağladım yanında o zaman da kıyamıyor. 10 kg verirsem bu yaz benim istediğim yere tatile götürcek. yoksa gitmicez kural koydu =)) kızmıyorm ona haklı. çünkü sürekli bende şikayet ediyorum o da bıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?