Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kosarak kacmadigin iyi olmus canim ya sen sertifikani al gerisini bosver bence

Eee damatlar sevılıyor valla.Mantık su bız ona hurmet edelım oda kızımıza etsın gene senı dusunduklerınden ole

kızlar yarın babanem gelecek ve muhtemelen bir hafta burada kalacak..artık gelsin börekler gitsin poğaçalar

Hopısss babanenede yazık o kadınada kotuluk yapıon kendınede Yap ona saglıklı sebze yem eklerı haslamaları salatalar yesın sende dıyetını bozmamıs ola

yazin istanbula geliyoruz 1 haftaligina canim artik bulusuruz gotururuz pastalari borekleri bi guncukten bisey olmaz

haaa..birde kocam var tabiii..şu an ne yapıyo biliyomusunuz??karşıma geçmiş , çikolata yiyor

Masallah hopıs allah yardımcın olsun cnm...Sekılden sekıle gırıyoruz ya bıde ıse yarasa ahhhh

Lionessecım cnm senın yazılarını ozlemısım walla mutlu oluyorum senın paylasımlarını gorunce bana bole bı pozıtıf enerjı gecıo senden Aynı ortamda olsak emınım ıyı arkadas olurduk

Kızartma kolostrol ve kalp ıcın masum bulunmus malesef dıyet ıcın hala cıssss o sevınmekte ısın espırısıydı.Yanı endıselerınde haksız deılsın

Aynı durum bendede oluyor.Baskasına gaz verme dıyınce ohh attımmı mangalda kul bırakmıyorum uygulamaya gelınce sıfır

karbonitrat ağırlıklı olmuş biraz bencede sen misafirliğe gitme ben gitmiyorum biryere biliyorum gitsem yiyeceğim
yürüyüşe birde kızım için parka onun dışında eve tıkıldım kaldım

Beyaz buluta katılıyorum lıonessacım ama o menuye gene ucuz yırtmıssın bu tur gezmelere fazla gıtme...Beyaz bulutcum eve tıkıldım kaldım demıssın ama bu gunler gecınce gunes yenıden cıkınca bahar geldıgınde fıt bı sekılde sokaklarda salınırken ıyıkı gezmemısım eve kapanmısım dıyeceksın.Cunku gezmeye gıttıgınde ıster ıstemez kacıyo ıpın ucu

Cnmm oncelıkle cok gecmıs olsun...En kısa zamanda atlatırsın ıns Dıp not salata zararsızdır kılo yapmaz ama ustune koydugunuz soslar ve peynırlere dıkkat edın dıo dıyetısyenler

günaydın iyi pazarlar herkese
dayanamadım tartıldım 66.1 çıktım ay çok sevindimmm

Tebrıkler

Sende bendensın canım o zaman

Kilo bıldırımlerınde sorun olmasında dıger turlu her sekılde ayarlarız zaten sorun olmaz

Hafta sonu kacamagı bısey olmaz toparlarsın hafta ıcı

Ahh kuzum naptın sen pızza ok makarna ne makarna ok pızza ne karbonhıdrata gomulmussun nerdeyse

edda kaç gündür yok değilmi noldu acaba isvece başladı yok oldu :)))

bende meraktayım bana rapor verecekti bir gelirmiş eksi 5 kg

Edda nerlerdesın kuzzzzuuuu merak edılıyorsun sekıl A1

Arkadaşlar Dün Gelinligimi aldım 2-3 hafta sonra provam var
Buarada kilo verdim verdim provadan sonra almamda vermemde yasa
Spora başlamam lazım bu sogukta

Hayırlı ugurlu olsun cnm neselı mutlu gunlerde gıy ıns Darısı başımaaaaaaaaaa

kızlar merheba 2 gundur gıremedım mısafırım vardı bırde ben mısafırlıge gıttım bugunde evdeyım ıse gıtmedım hastayım bıraz bogazlarım kotu...neyse su ısvece baslasam ıyı olcak yarın ıyılesırımde toparlarım bıraz dıye dusunuyorum hafatasonuda ankaraya gıdıyorum canım esımde ggelcek beraber gıtcez

Ahhh ahhh hıslerıme tercuman oldun bende bı 70 lere dussem dahada bısey ıstemem zaten 70 bende normal duruyo gerısı tefaruat yavas yavas olur :) Omrumuz fdıyet yapmakla gececek yaww...

Cnmm benım ex askım cok cok zayıftı bılenler bılır o 1 ben 0 ''10'' numara gıbı gezıyodum oda bana cok derdı zayıfla dıye nasıp olmadı cocukcaz gormedı bı turlu zayıf halımı Ama sendekıde ıyı cesaretmıs bıkını gıymek.Ben yuzmeyı cok sevdıgım halde kılo aldıgım ıcın 2 yıldır denıze gıtmıyorum hemde sevgılının yanıdna tebrık cakıyorum sana valla ÖZGÜVEN die buna denır:)

Cnm senınde onlardan kalır yerın yok takma bu kadar guelsın sende bayada zayıfladın ayrıca

Gecmıs olsun cnm ıhmal etme bızı merak edıyoruz sonra...Arkadasın nasıl oldu toparlayabıldımı kendını bırazcık Bu arada ısvec zor bı dıyet eger lıstelere baglı kalabılıyosan dene ama benım gıbı lıste ozurluysen kendı lıstenı kendın yap.Ben suna dıkkat edıyorum bol prıteın az karbonhıdrat herzaman ıse yarar

Slmm kızlarr herkese super bı hafta olsun ınssss

İş güç rapor evraktı derken anca gelebıldım .... Ne cok konusmussunuz yaaaww oku oku beynım sulandı Masallah Cumartesı gunu ınce bı dılım pasta yedım bızımkılerın evlılık yıldonumu vardı yaa aksam yemek yemedım artık ole dengeledım...Bıde yengem dogum yapacak evını temızledık butun pazar zaten yakmısımdır o pastayı....

Bugun attıgım lınklerı mutlaka ızleyın cok guzel bılgıler var ...

bende öyleyim beni üzerlerse asla unutmam ne iyliği ne kötülüğü.. aynı şekilde hedef yaptım 10 kg vericem. Sadece eşler mi sanki laf söyleme hakkını kendinde gören. Benim en sinir olduğum şeyi akrabalarda yapıyor. Nişanlımın yengeleri kilolu olduğumu söylemişler. Maşallah falan filan. Kendileri de ebru şallı değillelr yani yanlış anlaşılmasın =))
Ne ayıp ya. Kayınvaldem çok iyi bir insan ama kilolu değilsin kızım boşver ye onlar kıskançlıklarından yapıyorlar dedi. Ahaha güleyim mi ağlayayımmı bilemedim.
Çok üzüldüm nasıl espri bu=( Ayıp valla ya insanlar küçük hesaplar yapıyorlar. Cahillik ediyorlar, sen ne kadar mükkemmel olursan ol her zaman dicek bir şey bulurlar.. Allah izin verirse biz de önümüzdeki sonbahara düşünüyoruz düğünü. ben zayıflıyımda onlarda fesatlıklarından çatlasınlar. ohh
.

Eheh benim kız kardeşim biglisayar öğretmeni. Mesleğini severek yapıyor ama zihin olarak yoruluyor. Teknolojiyle arası iyi olmayanlara öğretmek zor olabiliyor.

bence yakısmıs tatlım yıne kestırebılırsın kusura bakma gec cevap verdım 2 gundur gırmıyorumda yenı gordum

Çok Teşekkürederim
Dügünden hemen sonra kestirecegim

kizlar dun kayinpederim ile foto cektirdim tshirtte yazana lutfen dikkat edin

iyi ki yabanciyla evlenmisim ya buyuk rahatlik adama ne koca kafali demedigimiz kaliyor ne burusuk surat, simdi de "bir aptalla beraberim" yazili tshirtumu giyip kp'yi de soluma alip oturuyorum herkes kopuyor

ben kaciyorum millet yavastan ustumu degistireyim spor salonuna gitcem vakit geldi dun gitmedim ya hemen tembel hissetmeye basladim, az once kendimi "acaba bugun gitmesem mi ki" diye dusunurken yakaladim hemen silkelenip kendime geldim sonra kaytarmak yok... gidip dunku tatlilari eriteyim de geleyim
aksam gorusuruz

ahaha benimki de öyle dedi zaten ''bu ne özgüvendir havan kime şişko şişko geziyorsun'' diye söylendi ahaha. gezerim tabi ne yapim bunalıma girip kabanla mı gireyim denize. millet zayıf vücuduna abuk sabuk giyiniyor kimse bir şey demiyor şişko olunca herşey yasak. bende insanım

geçmiş olsun okyanussuda inş. iyileşirsin. sağ salim git gel ankaraya da inş.

sağol murshum zaten senin resimlerini gördüğümde ben de aynı şeyi düşünmüştüm. bol bol gülerdik büyük ihtimalle
ya yemeyi seviyorum ne yapiyim nasıl olursa ben istesem yaparım kilo veririrm dedim bu güne dek hep bozdum diyetleri. ama artık bozmıcam inş.

epey yoğunmuşsun canım ya kolay gelsin. evet baktım linklere teşekkür ederiz. çenemiz düştü bizim bu hafta. ne yapalım ağzımız yemek yiyemeyince boş kaldı bizde sohbete boğulduk ahaha

Son düzenleme:

tamam tatlım bol egzersizler sana. bende akşam gidicem inşallah. hevesli ol. Türkiye ye geliyorsun yakında unutma koşşş

sagol canım arkadasımda fena degıl ankaraya gıttı odabıraz kfa dagıtıcak tanıdıkları var sonrada yurt dısına gıdıcem gezıcem dıyor unutmaya calısıyor sanırım kendını tatıle vurdu...evet ısvec ıcın erken sımdılık bende kendı yontemlerımle devam edeyım sımdı yemek yapayım oglum ve kocısım gelır 1 saate kadar opuldunuz

hadi canııım gerçekten kızmıyormuuu:44::44::44::44::44::44::44:

murcccc banada senin gibi görümce lazımmm geçmi kaldım ne

ayy fulya alemsin yaa biz kaynanalarla oturup sorun bile konuşamıyoz sanki 2ayrı milletin insanları gibi sanki dillerimiz farklı gibi şanslısın vesselam bide söylemeden geçemicem kiloluda çok güzelsin cnm ya yoksa kilosu olsa bile yüzü zayıf kalanlardanmısın :44:

ya kızlar şu spor işinde çok tembelim ben ne yapsam da hergün değilse bile hafta da 3 gün yapsam

evet dolmalık bıber yapmaya karar verdım aksama corbam ve tavugumda var yeter ...ayne guzel bende evde olsam dıyorum bazen calısmasam ne guzel mutluyum evde...

Çok tatlısınız ya Bayağı güldüm canım ilahiiii

Günaydınlar efenim, günaydın tabi ben daha uyanalı 1 saat oldu

SABAH: YOK

ÖĞLE: 3 cheri domates, 1 dilim ezine peynir, 1 dilim hindi füme

ARA: 2 tane kiwi

Son düzenleme:
evet dolmalık bıber yapmaya karar verdım aksama corbam ve tavugumda var yeter ...ayne guzel bende evde olsam dıyorum bazen calısmasam ne guzel mutluyum evde...

bende bazen senin gibi düşünüyorum çok bunaldığım zamanlar
ama 2 iş arasında 1,5 yıl evdeydim hamilelik doğum ve sonrası bebek doğana kadar başta evde olmak süperdi zamanla sıkılmaya başlıyo insan bebek doğunca zaman nasıl geçti anlamadım zaten işin özeti bir kez çalışmış insana evde oturmak başta güzel gelsede sonraları sıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…