- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.341
Ayyy kursa gittim moralim bozuldu fıstık gibi hatunlaarrr
Ama en nefret ettiğim şeyi yine yaşadım kimse pcden anlamıyor :2: Üniversitede çok çektim bundan öğretmekten yoruldum burdada aynısı koşarak kaçmak geldi içimden
Neyse bide mezun falan olcakmışım sergim olcakmış vs. bilmem ne bugün erken bitti tanışma olayı falan derken çıktım geldim eve oh beeee...
hepsinden canim hepsinden
saka saka trde de diyete devam.. eh yani tabi ki kacamak olacak - olmamasi imkansiz.. yine de elimden geleni yapicam en azindan kilo almadan donsem bile iyidir degil mi
annem de manti falan yapacakmis damada tabi bana birsey yok. guzel kunefe yapan bir akrabamiz var ona da gidilecekmis kunefe yemeye (esim bayilir da..)
yine butun sulale deli divane olacak yabanci damatlarina yanibana bisey yok
kızlar yarın babanem gelecek ve muhtemelen bir hafta burada kalacak..artık gelsin börekler gitsin poğaçalar
yazin istanbula geliyoruz 1 haftaligina canim artik bulusuruz gotururuz pastalari borekleri bi guncukten bisey olmaz
tamam canım...murçuda çok davet ettim ama gelmedi..kendi kaybetti
Ohhh fulyacım gez bakalım senın ıcın cok mutlu oldum aılenı goreceksın yurduna geleceksın elbette ıple cekıyorsundur bır an once mart gelsın hemen senın ıcınDıyet elbette bozulacak ama ıstısnalar kaıdelerı bozmaz herseyden tadımlık yersen çok kılo almazsın....
Hopıscım gecen sefer zamanım yoktu ugrayamadım ama bıdaha nasıp olurda gelırsem ugrıycam mutlaka hem bu sefer kılo vermıs oluruz ıkımızde kacamak olmaz yedıkelrımız
hahahaaa...ay zayıflıycaz diye girmediğimiz hal kalmadı yaw..sonuçlarını alsak bari..
haaa..birde kocam var tabiii..şu an ne yapıyo biliyomusunuz??karşıma geçmiş , çikolata yiyor
ah ağzından bal damlıyor amin canım amiiiiiin. darısı başımaa darısı başımaaa darısı başımaaa darısı başımaaa
kızartma aklandıysa ben bu diyeti protesto ederim arkadaş!!! benim psikolojim bozuldu şurda aylardır vijdan azabıyla yaşıyorum ağzıma attığım her lokma üzüntü olarak geri dönüyor. duygularımla oynandı senelerce bu kızartma hakkında söylenmeyen kalmadı aklayanı kınıyorum.=))))) canımsın.
eheh. ben de sürekli insanlara şöyle nutuk atıyorum '' herşey damağından geçene kadar o tadı bir kere alsan yeter gerisi bedenine yük oluyor böyle düşünmek lazım'' falan gibi şişmanlığıma yakışmayan havalı cümleler sarfediyorum:26:
kızlar bu gün kuzenime gittim dediğim gibi. tahminim de doğrulanmış oldu. sağolsun pizzalar, patates salataları ,yaş pastalar ,çiğ köfteler, tavuklar ,turşular onlar da bunlar hazırlamış durmuş. yanında bir de kola. ah dedim zayıf olsaydım da şunlara bakıp kendimle savaşmak yerine elime alıp yemekle uğraşmak vardı. elimden geldiğince dizginledim fakat 1 ay misafirliğe gitmeme kararı aldım. anladım ki ben hakkımı yıllar önce doldurmuşum. ben de yer kalmamışbenim hakkım yok oo lezzetlerden tatmaya. zaten bana bakınca hiç aç gözükmüyorumdur. stok var. ahah. 42 beden pantolon giyiyorum 40 beden gömlek.
ama iriyim arkadaş. göbeğim çıkıveriyor. oturduğumda nefesimi tutuyorum. her neyse herşeye rağmen güzel bir gündü. çok şükür mutlu geçti.işte menüm;
sabah: 1 litre su. küçük bir kase mısır gevreği.
öğlen: biraz patates salatası. biraz çiğ köfte. ekmek yok tabiki. ince bir dilim pasta. 2 bardak şekersiz çay.
akşam: bir adet muz.
bu kadar sahip çıkabildim takdir sizin.
karbonitrat ağırlıklı olmuş biraz bencede sen misafirliğe gitme ben gitmiyorum biryere biliyorum gitsem yiyeceğim
yürüyüşe birde kızım için parka onun dışında eve tıkıldım kaldım
Kızlaarr kızlarrr :)
Bugünkü menümü yazıyorum hemen
SABAH: YOK
Zaten 1 gibi kalktım, enfeksiyona dönüştü benim grip, antibiyotiğe başladım
Saat 15:30da öğlen yemeği yemiş oldum
ÖĞLE: Ezine peynirli domatesli salata
ARA: 2 bardak cappucino
2 saat sonra 1 tane elma
AKŞAM: Peynirli salata yaptım, içine de azıcık salata sosu koydum malesefkiii bugünkü kaçamağımda sos olmuş oldu ama çokta etki etmez
Şimdi de cappucino içiyorum yine
Sabah 70.8 kg çıktım, aslında daha az olmam lazım ama regl başladığı için şiştim ve fazla çıkıyorum, regl dönemim bitince asıl kilom anlaşılacak
Spor yapamadım malesef, hasta olduğum için (hem regl hem grip)
günaydın iyi pazarlar herkese
dayanamadım tartıldım 66.1 çıktım ay çok sevindimmm
[/B]sadece karbonhidrat mı herşey ağırlıklı oldu =)) hem senin kilon çok değil zaten biz 80 üstündeyiz sen 66 kilosun o kadar da moralini bozma normal bir ölçüdesin bence.
________________________________________________________________________________________________________________________
Trulyscrumptious canım ben gerçekten iri gözüküyorum. boyum uzun iri kemikliyim. kilom genelde göbek bölgemde toplanıyor omuzlarımda geniş o yüzden iri gözüküyorum narin değilim =(
Kızlar pazartesi çarşamba cuma... 3 gün 1-4 arası kursum var yarın ilk günüm sabahtan girmeye çalışıcam giremezsem akşam görüşürüz artık haberiniz olsun bol paylaşımlı az kalorili bir gün diliyorum ÖPÜLDÜNÜZ
kizlar bugun ben de malesef pek dikkat edemedim misafir geldi kv falan hep beraber koca bir aksam yemegi yedik ustune kocaman porsiyon tatlilar vs derken bugun diyet yalan oldu.
spora da gidemedim misafir yuzunden.. yarin spor salonunda 1 saat fazladan koscam anca erir
2.5 ayda anca verdimmm
bugünkü menüm pek iç açıcı değil
sabah 2 dilim çavdar ekmeği beyaz peynir bir haşlama yumurta salatalık çok az patates kızartması şekersiz çay
öğleni çok geç yediğim için ve bütün gün evle uğraştığım için ara yapmadım
öğle bir tabak taze fasulye bir kase yoğurt
bomba akşam menüm dışardaydık
2 dilim pizza acük makarna :26::26::26: bir ayran bir küçük dilim un helvası
su bir litre spor yok
edda kaç gündür yok değilmi noldu acaba isvece başladı yok oldu :)))
bende meraktayım bana rapor verecektibir gelirmiş eksi 5 kg
Arkadaşlar Dün Gelinligimi aldım 2-3 hafta sonra provam var
Buarada kilo verdim verdim provadan sonra almamda vermemde yasa
Spora başlamam lazım bu sogukta
=))) bende bıktım. 75 kilo olmak istiyorum. geçen sene nişanlımla tatile gitmiştik burnumdan getirdi. ben bikini çok seviyorum haliyle giyiyorum. beni öyle göbekli görünce '' kaç yaşında insanlar dikkat ediyorlar sağlıklı gözüküyorlar, sen genceciksin şimdiden saldın kendini'' diyerek kızıp durdu. ilerde zaten kilo alıcaksın diyor şimdi en azından rahat ol diyor. kilo vermen lazım diye sürkeli söyleyip duruyor. bir kaç kez zoruma gitti ağladım yanında o zaman da kıyamıyor. 10 kg verirsem bu yaz benim istediğim yere tatile götürcek. yoksa gitmicez kural koydu =)) kızmıyorm ona haklı. çünkü sürekli bende şikayet ediyorum o da bıktı.
Ama en nefret ettiğim şeyi yine yaşadım kimse pcden anlamıyor :2: Üniversitede çok çektim bundan öğretmekten yoruldum burdada aynısı koşarak kaçmak geldi içimden
Neyse bide mezun falan olcakmışım sergim olcakmış vs. bilmem ne bugün erken bitti tanışma olayı falan derken çıktım geldim eve oh beeee...
kızlar merheba 2 gundur gıremedım mısafırım vardı bırde ben mısafırlıge gıttım bugunde evdeyım ıse gıtmedım hastayım bıraz bogazlarım kotu...neyse su ısvece baslasam ıyı olcak yarın ıyılesırımde toparlarım bıraz dıye dusunuyorum hafatasonuda ankaraya gıdıyorum canım esımde ggelcek beraber gıtcez
canım Ben ikere kestirdim biri 2009
Eki Görüntüle 339149 Bu 2009
Buda 2011 geçen kış Nasıl
Eki Görüntüle 339154
benim esim de bir kere demisti "hani kilo verecektin aylar once soylemistin hala aynisin hatta kilo aldin" diye...
saatlerce aglamistim sonra neredeyse 1 hafta baska odada yatmistim akillandi bir daha demedi.
simdi kilo vermeye baslayinca ama sevindi tabi bir de spora gidiyorum ya benden bu performansi beklemiyordu heralde
esim de dikkatsiz yiyor onun da gobegi falan var sozde o da onu eritecek 6pack istiyormus ama o da tanistigimiz gunden beri gobekli yani hep lafta kaliyor... ama ben ona bu gercegi hatirlatmadim o 6 pack dedik ce ben hi hii deyip cekiyorum yani.
ben su kiloyu vereyim de o hala gobekli kalsin. iste o zaman beni aglattigi gunun hesabi sorulacak ona... boyle de kotu bir huyum var iste biri beni cok uzerse asla unutmam. gerci intikam huyum hic yoktur ama canimi cok acitmisti o yuzden hep icimde kaldi zayiflayayim da su gobekliye gununu gostereyim diye
Eee damatlar sevılıyor valla.Mantık su bız ona hurmet edelım oda kızımıza etsın gene senı dusunduklerınden ole
Hopısss babanenede yazık o kadınada kotuluk yapıon kendınedeYap ona saglıklı sebze yem eklerı haslamaları salatalar yesın sende dıyetını bozmamıs ola
Masallah hopıs allah yardımcın olsun cnm...Sekılden sekıle gırıyoruz ya bıde ıse yarasa ahhhh
Lionessecım cnm senın yazılarını ozlemısım walla mutlu oluyorum senın paylasımlarını gorunce bana bole bı pozıtıf enerjı gecıo sendenAynı ortamda olsak emınım ıyı arkadas olurduk
Kızartma kolostrol ve kalp ıcın masum bulunmus malesef dıyet ıcın hala cıssss o sevınmekte ısın espırısıydı.Yanı endıselerınde haksız deılsın
Aynı durum bendede oluyor.Baskasına gaz verme dıyınce ohh attımmı mangalda kul bırakmıyorum uygulamaya gelınce sıfır
Beyaz buluta katılıyorum lıonessacım ama o menuye gene ucuz yırtmıssın bu tur gezmelere fazla gıtme...Beyaz bulutcum eve tıkıldım kaldım demıssın ama bu gunler gecınce gunes yenıden cıkınca bahar geldıgınde fıt bı sekılde sokaklarda salınırken ıyıkı gezmemısım eve kapanmısım dıyeceksın.Cunku gezmeye gıttıgınde ıster ıstemez kacıyo ıpın ucu
Cnmm oncelıkle cok gecmıs olsun...En kısa zamanda atlatırsın ınsDıp not salata zararsızdır kılo yapmaz ama ustune koydugunuz soslar ve peynırlere dıkkat edın dıo dıyetısyenler
Tebrıkler
Sende bendensın canım o zaman
Kilo bıldırımlerınde sorun olmasında dıger turlu her sekılde ayarlarız zaten sorun olmaz
Hafta sonu kacamagı bısey olmaz toparlarsın hafta ıcı
Ahh kuzum naptın sen pızza ok makarna ne makarna ok pızza ne karbonhıdrata gomulmussun nerdeyse
Edda nerlerdesın kuzzzzuuuu merak edılıyorsun sekıl A1
Hayırlı ugurlu olsun cnm neselı mutlu gunlerde gıy ınsDarısı başımaaaaaaaaaa
bence yakısmıs tatlım yıne kestırebılırsın kusura bakma gec cevap verdım 2 gundur gırmıyorumda yenı gordum
Ahhh ahhh hıslerıme tercuman oldun bende bı 70 lere dussem dahada bısey ıstemem zaten 70 bende normal duruyo gerısı tefaruat yavas yavas olur :) Omrumuz fdıyet yapmakla gececek yaww...
Cnmm benım ex askım cok cok zayıftı bılenler bılır o 1 ben 0 ''10'' numara gıbı gezıyodum oda bana cok derdı zayıfla dıye nasıp olmadı cocukcaz gormedı bı turlu zayıf halımıAma sendekıde ıyı cesaretmıs bıkını gıymek.Ben yuzmeyı cok sevdıgım halde kılo aldıgım ıcın 2 yıldır denıze gıtmıyorum hemde sevgılının yanıdna tebrık cakıyorum sana valla ÖZGÜVEN die buna denır:)
kızlar merheba 2 gundur gıremedım mısafırım vardı bırde ben mısafırlıge gıttım bugunde evdeyım ıse gıtmedım hastayım bıraz bogazlarım kotu...neyse su ısvece baslasam ıyı olcak yarın ıyılesırımde toparlarım bıraz dıye dusunuyorum hafatasonuda ankaraya gıdıyorum canım esımde ggelcek beraber gıtcez
Lionessecım cnm senın yazılarını ozlemısım walla mutlu oluyorum senın paylasımlarını gorunce bana bole bı pozıtıf enerjı gecıo sendenAynı ortamda olsak emınım ıyı arkadas olurduk
Kızartma kolostrol ve kalp ıcın masum bulunmus malesef dıyet ıcın hala cıssss o sevınmekte ısın espırısıydı.Yanı endıselerınde haksız deılsın
Aynı durum bendede oluyor.Baskasına gaz verme dıyınce ohh attımmı mangalda kul bırakmıyorum uygulamaya gelınce sıfır
Slmm kızlarr herkese super bı hafta olsun ınssss
İş güç rapor evraktı derken anca gelebıldım .... Ne cok konusmussunuz yaaaww oku oku beynım sulandıMasallah Cumartesı gunu ınce bı dılım pasta yedım bızımkılerın evlılık yıldonumu vardı yaa aksam yemek yemedım artık ole dengeledım...Bıde yengem dogum yapacak evını temızledık butun pazar zaten yakmısımdır o pastayı....
Bugun attıgım lınklerı mutlaka ızleyın cok guzel bılgıler var ...
ben kaciyorum millet yavastan ustumu degistireyim spor salonuna gitcem vakit geldidun gitmedim ya hemen tembel hissetmeye basladim, az once kendimi "acaba bugun gitmesem mi ki" diye dusunurken yakaladim hemen silkelenip kendime geldim sonra kaytarmak yok... gidip dunku tatlilari eriteyim de geleyim
aksam gorusuruz
Gecmıs olsun cnm ıhmal etme bızı merak edıyoruz sonra...Arkadasın nasıl oldu toparlayabıldımı kendını bırazcıkBu arada ısvec zor bı dıyet eger lıstelere baglı kalabılıyosan dene ama benım gıbı lıste ozurluysen kendı lıstenı kendın yap.Ben suna dıkkat edıyorum bol prıteın az karbonhıdrat herzaman ıse yarar
Slmm kızlarr herkese super bı hafta olsun ınssss
İş güç rapor evraktı derken anca gelebıldım .... Ne cok konusmussunuz yaaaww oku oku beynım sulandıMasallah Cumartesı gunu ınce bı dılım pasta yedım bızımkılerın evlılık yıldonumu vardı yaa aksam yemek yemedım artık ole dengeledım...Bıde yengem dogum yapacak evını temızledık butun pazar zaten yakmısımdır o pastayı....
Bugun attıgım lınklerı mutlaka ızleyın cok guzel bılgıler var ...
evet dolmalık bıber yapmaya karar verdım aksama corbam ve tavugumda var yeter ...ayne guzel bende evde olsam dıyorum bazen calısmasam ne guzel mutluyum evde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?