- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.361
ya adamlar kompleksiz insanlar..takdir ettim kendisini
ben kaciyorum millet yavastan ustumu degistireyim spor salonuna gitcem vakit geldidun gitmedim ya hemen tembel hissetmeye basladim, az once kendimi "acaba bugun gitmesem mi ki" diye dusunurken yakaladim hemen silkelenip kendime geldim sonra kaytarmak yok... gidip dunku tatlilari eriteyim de geleyim
aksam gorusuruz
ahaha benimki de öyle dedi zaten ''bu ne özgüvendir havan kime şişko şişko geziyorsun'' diye söylendi ahaha. gezerim tabi ne yapim bunalıma girip kabanla mı gireyim denize. millet zayıf vücuduna abuk sabuk giyiniyor kimse bir şey demiyor şişko olunca herşey yasak. bende insanım
sağol murshum zaten senin resimlerini gördüğümde ben de aynı şeyi düşünmüştüm. bol bol gülerdik büyük ihtimalle
ya yemeyi seviyorum ne yapiyim nasıl olursa ben istesem yaparım kilo veririrm dedim bu güne dek hep bozdum diyetleri. ama artık bozmıcam inş.
epey yoğunmuşsun canım ya kolay gelsin. evet baktım linklere teşekkür ederiz. çenemiz düştü bizim bu hafta. ne yapalım ağzımız yemek yiyemeyince boş kaldı bizde sohbete boğulduk ahaha
sagol canım arkadasımda fena degıl ankaraya gıttı odabıraz kfa dagıtıcak tanıdıkları var sonrada yurt dısına gıdıcem gezıcem dıyor unutmaya calısıyor sanırım kendını tatıle vurdu...evet ısvec ıcın erken sımdılık bende kendı yontemlerımle devam edeyım sımdı yemek yapayım oglum ve kocısım gelır 1 saate kadar opuldunuz
murcccc banada senin gibi görümce lazımmm geçmi kaldım ne
ayy fulya alemsin yaa biz kaynanalarla oturup sorun bile konuşamıyoz sanki 2ayrı milletin insanları gibi sanki dillerimiz farklı gibi şanslısın vesselam bide söylemeden geçemicem kiloluda çok güzelsin cnm ya yoksa kilosu olsa bile yüzü zayıf kalanlardanmısın :44:
ya kızlar şu spor işinde çok tembelim ben ne yapsam da hergün değilse bile hafta da 3 gün yapsam
evet dolmalık bıber yapmaya karar verdım aksama corbam ve tavugumda var yeter ...ayne guzel bende evde olsam dıyorum bazen calısmasam ne guzel mutluyum evde...
ya adamlar kompleksiz insanlar..takdir ettim kendisinibiz k.pederi bırak eşe dosta bişey söylesek altında bin mana arıyolar bu arada eşin babasına hiiçç benzemiyo, k.peder daha çok türklere benziyor..
Haklısın aslında ama ıste etrafta bı suru aptal var manalı bakıslar alaycı gulumsemeler kaldıramam ben yapıstırır ıkı tane suratına o olurYoundu bugun evt yoruldum baya lınkler ıcınse bısey deıl ızleyın ve uygulayın kafı
kosarak kacmadigin iyi olmus canim ya sen sertifikani al gerisini bosver bence
Kilo bıldırımlerınde sorun olmasında dıger turlu her sekılde ayarlarız zaten sorun olmaz
Teşekkür ederim ama fazlam var o kesinCnm senınde onlardan kalır yerın yok takma bu kadar guelsın sende bayada zayıfladın ayrıca
Üniversitede çok çektim pc yi açma tuşunu bilmeyen insanlara photoshop anlattım çıkıp mahvoldum şimdi yine aynı sorun hoca yine bana yükledi öğrencileri bende öğrenciyim güyaEheh benim kız kardeşim biglisayar öğretmeni. Mesleğini severek yapıyor ama zihin olarak yoruluyor. Teknolojiyle arası iyi olmayanlara öğretmek zor olabiliyor.
kızlarrrr ben geldimmmhaftasonu hastalıkla geçtii cuma günü sabah isveç diyeti bvaşladım biliyonuz
sabah 1 kupa dolusu şekersiz kahve iç öğlede 2 yumurta haşlanmış öüleden sonra mide agrısından öldümm
ertes, sabahta aynen kahve ile uyanıncaa ben pardon ama kusmaktan için sışıma çıktıı
midem zaten hassas bozdummu noldu anlamadım kahve ve yumurtamı bozdu biliyom
kısacasi isveç yalan ıolduu
bugün miasfirim vardı şimdi gittide ancak girebildimm
sizde ne var ne yok varmı bi değişiklikk
bu arada FULYAa rüyamda seni gördümm
facede türkiyeye geleceğini görmütüm ondanmı bilmiyom
rüyamda sokakta seninle karşılaşıyoruzz biyere oturup kahve içiyoruyz
eddaaaağğğğ...baktınmı diziyee..o artık feriha sarrafoğluuuu
ahh ahh bakmazmıyımmm içim eridi bitti be :):):)))
gördünmü adam işşte alacam dedi aldı kızı
Cnm cok gecmıs olsun bızde cok merak ettık senı ...Sana bıda bole dıyetler yaptırmıcam dukandada bole olmustun sana yaramıyor bole sartlı dıyetler...Bol proteınlı az karbonhıdratlı kendı dıyetını yapmalısın bence...
[/B]
________________________________________________________________________________________________________________________
Trulyscrumptious canım ben gerçekten iri gözüküyorum. boyum uzun iri kemikliyim. kilom genelde göbek bölgemde toplanıyor omuzlarımda geniş o yüzden iri gözüküyorum narin değilim =(
edda kaç gündür yok değilmi noldu acaba isvece başladı yok oldu :)))
bende meraktayım bana rapor verecektibir gelirmiş eksi 5 kg
cOK TEŞEKKÜREDERİM İYİKİ 9TAKIMDAYIM :13:
Eeee eddacım dızıde oluyo bole asklar bılıyosunGercek hayatta nerde olee babayıgıtlerr
hadi canııım gerçekten kızmıyormuuu:44::44::44::44::44::44::44:
ayy fulya alemsin yaa biz kaynanalarla oturup sorun bile konuşamıyoz sanki 2ayrı milletin insanları gibi sanki dillerimiz farklı gibi şanslısın vesselam bide söylemeden geçemicem kiloluda çok güzelsin cnm ya yoksa kilosu olsa bile yüzü zayıf kalanlardanmısın :44:
evet esim annesine benziyor :) kv ile kpnin resmini de cektim onu da koyayim cok tatlilar..ya adamlar kompleksiz insanlar..takdir ettim kendisinibiz k.pederi bırak eşe dosta bişey söylesek altında bin mana arıyolar bu arada eşin babasına hiiçç benzemiyo, k.peder daha çok türklere benziyor..
bu arada FULYAa rüyamda seni gördümm
facede türkiyeye geleceğini görmütüm ondanmı bilmiyom
rüyamda sokakta seninle karşılaşıyoruzz biyere oturup kahve içiyoruyz
evet canım midem hassas
2gün üstüste kahve sabah sabah midemi çok kötü yaptı
isveç diyeti belki zayıflatıyo ama lavaboda yarım saat kafam klazoete girecekti nerdeyse(
dediğin gibi bol protein No ekmek ve salata et tavuk balık süt yogurt ..
sadece bunlarla zayıflamalıyım
merhaba ben bu takimlardan birine katilmak istiyorum nereye basvurmam gerek acaba sabahtan beri okuyorum ziyaretci olarak bilgilendirirseniz sevinirim simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?