Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ya adamlar kompleksiz insanlar..takdir ettim kendisinibiz k.pederi bırak eşe dosta bişey söylesek altında bin mana arıyolarbu arada eşin babasına hiiçç benzemiyo, k.peder daha çok türklere benziyor..

aferım sana bu azım senı basarıya surukleyecek fulya durmak yok yola devam...(Her ne kadar bu sozu sevmesemde )

Haklısın aslında ama ıste etrafta bı suru aptal var manalı bakıslar alaycı gulumsemeler kaldıramam ben yapıstırır ıkı tane suratına o olur Youndu bugun evt yoruldum baya lınkler ıcınse bısey deıl ızleyın ve uygulayın kafı

Delısın kızm sen ılahı fulya yaa benıde burda koparttın gulmekten

Iyı yapmıs bole durumlarda atıcan kendını baska sehırlere baska ellere ıyı gelıyo tecrube ıle sabıt

Cnmm benım sen ıste gelırım temızlıgını yaparım ama sonra zor kurtulursun gezdır benı derım buranın heryerını Walla bu souklarda spor askıda yalan oldu bendede yapamıyorum en ıyısımı su B-FITE yazılmak

evet dolmalık bıber yapmaya karar verdım aksama corbam ve tavugumda var yeter ...ayne guzel bende evde olsam dıyorum bazen calısmasam ne guzel mutluyum evde...

Ohh menu guzel valla sen tavuk ye corbayla :d
ya adamlar kompleksiz insanlar..takdir ettim kendisinibiz k.pederi bırak eşe dosta bişey söylesek altında bin mana arıyolarbu arada eşin babasına hiiçç benzemiyo, k.peder daha çok türklere benziyor..

Evt hopıs her kelımesıne katılıyorum soledıklerının

ahaha yapıştır canım yapıştır bi tane de benden yapıştır. ya ben neler görüyorum allah aşkına önemli olan yakıştırmayı bilmek. herkesin zayıf olsun şişko olsun vücut tipine göre güzel gözükecek şeyelr var.. dönsün kendi bedenine baksın o alay edenler ahahhaa ama tabi biz yine de kiloları verelim. =))
ya işin garibi kuzenim çok zayıf kıyafet alırken güçlük çekiyor. etek hiç giyemiyor bacakları cılız diye. ben de şişkoyum diye etek pek giyemiyorum.. hayat işte =))

kosarak kacmadigin iyi olmus canim ya sen sertifikani al gerisini bosver bence

Dayanamazsam kaçma planım var

Kilo bıldırımlerınde sorun olmasında dıger turlu her sekılde ayarlarız zaten sorun olmaz

Yok sorun olmaz cnm ya yaparım bildirim
Cnm senınde onlardan kalır yerın yok takma bu kadar guelsın sende bayada zayıfladın ayrıca
Teşekkür ederim ama fazlam var o kesin
Eheh benim kız kardeşim biglisayar öğretmeni. Mesleğini severek yapıyor ama zihin olarak yoruluyor. Teknolojiyle arası iyi olmayanlara öğretmek zor olabiliyor.
Üniversitede çok çektim pc yi açma tuşunu bilmeyen insanlara photoshop anlattım çıkıp mahvoldum şimdi yine aynı sorun hoca yine bana yükledi öğrencileri bende öğrenciyim güya

Ufff sesli güldümmmm

kızlarrrr ben geldimmmhaftasonu hastalıkla geçtii cuma günü sabah isveç diyeti bvaşladım biliyonuz
sabah 1 kupa dolusu şekersiz kahve iç öğlede 2 yumurta haşlanmış öüleden sonra mide agrısından öldümm
ertes, sabahta aynen kahve ile uyanıncaa ben pardon ama kusmaktan için sışıma çıktıı
midem zaten hassas bozdummu noldu anlamadım kahve ve yumurtamı bozdu biliyom
kısacasi isveç yalan ıolduu

bugün miasfirim vardı şimdi gittide ancak girebildimm

sizde ne var ne yok varmı bi değişiklikk

bu arada FULYAa rüyamda seni gördümm
facede türkiyeye geleceğini görmütüm ondanmı bilmiyom
rüyamda sokakta seninle karşılaşıyoruzz biyere oturup kahve içiyoruyz

Cnm cok gecmıs olsun bızde cok merak ettık senı ...Sana bıda bole dıyetler yaptırmıcam dukandada bole olmustun sana yaramıyor bole sartlı dıyetler...Bol proteınlı az karbonhıdratlı kendı dıyetını yapmalısın bence...

evet canım midem hassas
2gün üstüste kahve sabah sabah midemi çok kötü yaptı
isveç diyeti belki zayıflatıyo ama lavaboda yarım saat kafam klazoete girecekti nerdeyse (

dediğin gibi bol protein No ekmek ve salata et tavuk balık süt yogurt ..
sadece bunlarla zayıflamalıyım

üstten 40 alttan 42 demişsin bende öyleyim
kotta 30 - 31 giyiyorum ..
ozaman tiplerimiz benziyo..

senin facen yoktu kardeşinin vardı yanlış hatırlamıyorsam Selin..bende sen gidince kardeşin oldugu için silmiştim ben seni hiç görmedim sanırım

arkadaşlar haklısınız çok fazla giremiyorum girememin nedeni ise ailevi sorunlarım dan dolayı bundan sonra daha düzenli girerim inş...

Eeee eddacım dızıde oluyo bole asklar bılıyosun Gercek hayatta nerde olee babayıgıtlerr

he wallaa bu kadar olurr
böyle aşkk ancak filmlerde bizlerde bunları izleyince sevgililerimizden kocalarımızdan aynı öyle olmalarını istiyoruz ama bu kadar fedakarlık bu kadarasevgi bu kadar aşkkk
ancak filmlerdee :2:

Selam kizlar ben geldim oh bir guzel stres attim ya iyice sevmeye basladim ben bu salonu 2 saat 5 dakika spor yapmisim bugun. artik eliptik bisiklette 5. zorluk derecesinde yarim saat yapabiliyorum ilk gun sadece 2 dakika yapabilmistim hala inanamiyorum
Aslinda bir hayli inceldigimi hissediyorum bel ve simitten ama tartida degisiklik yok neyse bakalim ben aynen devam edicem spora. elbet kilo da inmeye baslar bir ara
Yarin esimle beraber gidiyoruz o yuzden aksam 6 gibi anca gidebilcem tum gun evde tembellik yaparim artik.
Bu arada 2 firmadan mulakata cagirdilar su islerden birini kaparsam cok mutlu olcam cunku biktim ev hanimligindan 2 haftada

hadi canııım gerçekten kızmıyormuuu:44::44::44::44::44::44::44:

hic kizmiyor ya adama diyorlar ki kayinvalidem ve esim, evrimin kayip halkasi sensin goril-adam diyorlar ay gul gul oluyoruz adam da bizimle beraber guluyor ne yapsin kayinvalidem anneme "muppet" demeyi ogretmis Tony'i (kayinpeder) oyle cagirabilirsin demis, muppet de ahmak demek ya ahahaha neyse anneme soyledik en sonunda tabi anlamini annem de kipkirmizi oldu biz yerlerdeyiz
bu Tony ile dalga gecme olayi sulalede var herkes adama takiliyor cok da iyi biri gercekten cok komik, anlayisli, arkadas gibi yani herseyini anlatabilecegin biri. gerci benim babam da oyledir ama ingiliz milleti daha da rahatmis tam yerine gelmisim

aslinda yuzumden de cok almistim yusyuvarlakti ama su 10 kilonun yarisi yuzden gitti resmen iyice kuculdu. ama genelde ben zaten mide-gobek-simit-kalca oralardan aliyorum hep ust taraf yani omuzlar kollar normal duruyor koprucuk kemiklerim hep cok cikiktir mesela. alt taraf hele dizden asagisi cop gibi. malesef ortasi kocaman cok orantisiz aldi vucudum kiloyu neyse aldigim yerlerden de veriyorum yavas yavas gidecek hepsi..

evet esim annesine benziyor :) kv ile kpnin resmini de cektim onu da koyayim cok tatlilar..

bu arada FULYAa rüyamda seni gördümm
facede türkiyeye geleceğini görmütüm ondanmı bilmiyom
rüyamda sokakta seninle karşılaşıyoruzz biyere oturup kahve içiyoruyz

hayir olsun canim ya bakarsin belki gercek olur bir gun

gecmis olsun canim sana yaramadi demek. ben normalde de kahvalti yerine sade kahve icebilen biri oldugum icin bana pek koymuyor isvec. ama bunyeler farkli tabi.. sen sagligini kaybetme de sana hangisi uyuyorsa onu yap canim.

merhaba ben bu takimlardan birine katilmak istiyorum nereye basvurmam gerek acaba sabahtan beri okuyorum ziyaretci olarak bilgilendirirseniz sevinirim simdiden tesekkurler

merhaba ben bu takimlardan birine katilmak istiyorum nereye basvurmam gerek acaba sabahtan beri okuyorum ziyaretci olarak bilgilendirirseniz sevinirim simdiden tesekkurler

takımızdan yer varmı bilmiyorum kaptan gelsin soralım..
gelir eger yerimiz var derse e hafta deneme süren oluyor eger katılımın iyi olursa takıma dahil ediliyorsun 2 haftanın sonunda..

edda1985 tesekkur ederim cevapladiginiz icin en sonunda gordum yukarda katilimla ilgili basligi oraya yazdim hayirlisi kim davet ederse oraya icabet edecegim:)cok tesekkur ederim bilgiler icin

Sürekli salata yiyorum valla fena Salata canavarı oldum çıktım. Arada çok minik kaçamaklarım oluyo ama diyet güzel gidiyor, en azından az yemeye alıştım. Gidipte bir yerde koca tabak pastaları, tiramisuları yemiyorum artık, kendimi engelleyebiliyorum. Şu reglmde yarın bitiyor, ha gayret. görelim bakalım kaç kilo vermişiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…