Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afıyet olsun tatlım pogaca olmamış farkındasın

Bugunki menun gayet guzel canim afiyet olsun

Aaaa tamam bitti moral bozuklugu yok bunun bize bir faydasi yok kuzum ama yaa

Vala kendimi teselli etmeye çalışsam da içim baya sıkılıyor bu duruma cnm

Yarinn arkadaşlarla piknik yapicaz yarını da yine kacamakli gecircem büyük ihtimal küçük parçalarla da olsa pazartesi Jasminium84 yaseminle şekersiz 21 gün uygulycaz insAllah artk
afiyet olsun canım
Afıyet olsun tatlım pogaca olmamış farkındasın
Evet biliyorum malesrf

Su ekmegi araya sokmasan iyiymis afiyet olsun canim
Ayy sıkma kuzum ya valla benide delirtceniz somunda eli masalı olup cikicam heee

Cuma kaçamadı sayıyorum pastayı
Afiyet olsun canım

farkettim kiz
bugünün anlam ve önemi olan regl yüzünden
Ama sen bunun için canını sıkıp stres yaptıkca olmaz canım nasıbınde varsa ıllakı olacak bıgun onundekı aya nasıp dıyeceksın canınıda sıkmayacaksın

Su ekmegi araya sokmasan iyiymis afiyet olsun canim

Ayy sıkma kuzum ya valla benide delirtceniz somunda eli masalı olup cikicam heee
Bende kendime öyle diorum aslında ama olmuyor demek ki tatlım hayrlisi bi iki gune toparlarım her zmn ki gibi

Bırak ne halleri varsa görsünler senin kimlseye ihtiyacın sen tek başına da kendine yetersin
Onlar yansın dertlerine
Umursama değer verme bu kadar nolur

Ama sen bunun için canını sıkıp stres yaptıkca olmaz canım nasıbınde varsa ıllakı olacak bıgun onundekı aya nasıp dıyeceksın canınıda sıkmayacaksın
Vala herkesin imtihani farklı demek ki cnm bazen olaya herkeisn baktığı yerden bakamıyor insan mevzunun içinde olunca hayrlisi Allah tan

İş arkadaşların sanırım bunu yapanlar
Ben de benzer bişe yaşadım
Eşimle evleneceğimiz zman nasıl hevesliler ay kınanı biz yapalım ay şöyle ay böyle diyen tipler bi anda bana cephe aldılar ama nasıl üzgünüm ben olanlar yapılırken bi anda hepsi küstü bana yüzüme bakmıyorlar soğuk bakışlar altında eziliyorum falan
Müdürüm (aynı zamanda eniştem olur) demişti ki anlattığına göre ve gördüğüm kadarıyla senin bi kabahatin yok sen hiç bile yokmuş gibi davran selamını ver yerine geç işine bak
Başka biri de sen buraya arkadaş kazanmaya gelmiyorsun sen işini düzgün yap evine kafan rahat git kendi eşin dostun onlarla kıymetli vakit geçir bunları da boşver demişti
Her ikisinin ne dediklerini yaptım ve ne oldu biliyor Muş’un hepsi şu anda bin pişman hata ettik diyorlarmış ama tabii geçmiş olsun benim için mesai arkadaşı olmaktan öteye geçemezler artık

Sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…