- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #303.721
Saol cnm fkrsat buldukça burda olmaya calis katılım yapSağol bebeğim sana da afiyet olsun. Bazen vaktim olmuyor yazamıyorum menünüze şu alıntılama işlerini de tam beceremiyorum kusura bakmayın canım ya
afıyet olsun canımBugün ki menü
Sabah(10:00)
2 yumurtadan omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Yeşillik
Öğle(15:00)
15 kiraz bir ayran
Akşam(18:30)
4 köfte
3 dilim karpuz
1 dilim ekmek
İşte burda başlıyor (20:00)
1 tane haşlanmış mısır
1 tane piko
Afıyet olsun canımHerkese afiyet olsun arkadaşlar
Menüm
Sabah 11.00
Sade Türk kahvesi
12.30
Tb ekmeğine tost (yağsız)
Bir bardak ayran
15.00
12 tane badem
Bir çay bardağı vişne suyu
16.00
Sade Türk kahvesi
17.00
Tuzlu çubuk ( 10 tane kadar)
Biraz biber ezmesi
19.00
Beş kaşık yoğurt
21.00
6 tane badem
2.5 litre su
Yok sürekli burdayım canım herhalde tüm mesajlarda beğenim vardırSaol cnm fkrsat buldukça burda olmaya calis katılım yapMefkurem abla sevmiyor sonra sarı kart gösterir
Sağol canımAfıyet olsun canım
Yok sürekli burdayım canım herhalde tüm mesajlarda beğenim vardırGeliyorum ama tam yazmaya niyetleniyorum oğlanlar alıyor telefonu. Sonra arada kaynıyor gidiyor
Tmm abla bundan sonra aktif olmayan çalışacam sabahtan akşama kadar ev okul ev işi bitmiyorki yerime zor oturuyorum bugün oğlanın okul gezisi vardı 4 kere okula gittim eve geldim sabah oğlanı okula bıraktım 9 a kadar otobüs kalkmasını bekledik eve geldim kahvaltı evin isi kızın okul saati gelmis onu göturdüm eve geldim evde uyudum biraz 3 saat sonra gittim aldım oğlan okul gezisinden gelmedi eve gittim mesaj gelmiş yoldayız diye geri okula gittim oğlanı da aldım geldim evdede iş bitmiyo ki çocukları banyo yaptırdım yemek hazırla toplaZaten artik aktif olmayanlari listeye yazmicam :))
Niye yogunsun cnm
beğenilerde varsin cnm farkindaym katilim olarak biraz az sanki omdan dedim ama dunya telaşı bazen firswt kalmıyorYok sürekli burdayım canım herhalde tüm mesajlarda beğenim vardırGeliyorum ama tam yazmaya niyetleniyorum oğlanlar alıyor telefonu. Sonra arada kaynıyor gidiyor
Gecmiş olsun canım bısey olmamıs ıyı barı Allah korumus işler hıç bıtmıyo canım aynen bırde kurs falan var sımdı bızım oraya gıt gel aksam oluyor yaTmm abla bundan sonra aktif olmayan çalışacam sabahtan akşama kadar ev okul ev işi bilmiyomki yerime zor oturuyorum bugün oğlanın okul gezisi vardı 4 kere okula gittim eve geldim sabah oğlanı okula bıraktım 9 a kadar otobüs kalkmasını bekledik eve geldim kahvaltı evin isi kızın okul saati gelmişik onu görürdüm eve geldim evde uyudum biraz 3 saat sonra gittim aldım oğlan okul gezisinden gelmedi eve gittim mesaj gelmiş yoldayız diye geri okula gittim oğlanı da aldım geldim evdede iş biyltmiyo ki çocukları banyo yaptırdım yemek hazırla topla
Bugün aksama dogru mutfakta iş yaparken kızımı banyoda biraz suyla oynasın banyo yaptıriyim dedim ne ara deterjan kapsülünu aldiysa şeker sanmış galiba agzina almis ağzında patlamış göbeğine kadar akmis kapsül içindeki jel ağlayarak yanıma geldi kırmızı olduğu için kan sandım sonra detarjan kapsülünu ısırdığıni farkendince hemen ağzını gözünü yikadim dusun altına soktum ağzının içini yikadim gözünü 1 saat açamadı gozunede surmus ayran verdim çok korktum o yorgunlukta neye uğradığımı şaşırdım çok şükür bişey olmadı yarım saat bekledim doktoru arasammi diye dusundum ama kotu bisey yoktu cok sukur üstünü giydirdim gec saate kadar yatirmadim bisey olur diye şimdi uyuyor afacan
Ben kaç şifre degiştirdigimi hatıtlamıyorum canım ya ama benım telde oyun yok hıçbişey bulamazlarsa fotograflara bakarız dıyorlar cok fenalarbeğenilerde varsin cnm farkindaym katilim olarak biraz az sanki omdan dedim ama dunya telaşı bazen firswt kalmıyor
Şifre yok mu telefonda benim kız ne babasinin telefonunu ne bnmkini kolay kolay alamaz eline hem şifreli hemde oyun vs ona hitap eden hic bisey yok
Sağol canım ya Allah'a şükür bisey olmadıGecmiş olsun canım bısey olmamıs ıyı barı Allah korumus işler hıç bıtmıyo canım aynen bırde kurs falan var sımdı bızım oraya gıt gel aksam oluyor ya
Sizin durum daha bi degisik anada babada telefon bağımlılığı yokken cocujlarda varBen kaç şifre degiştirdigimi hatıtlamıyorum canım ya ama benım telde oyun yok hıçbişey bulamazlarsa fotograflara bakarız dıyorlar cok fenalar
Kızları kuran kursuna goturup getırıyorum canım amın hepımızeSağol canım ya Allah'a şükür bisey olmadı
Ne kursu sanada Allah kolaylık versin
Aynen yaaaSizin durum daha bi degisik anada babada telefon bağımlılığı yokken cocujlarda var
Hayırlısı vsla ne bilim bAynen yaaahele buyugu bırak tabletle yasayabılır
Başa çıkamıyorum valla tüm gün ya telefon ya televizyon napıcam bilmiyorum dışarı çıkmayı istemez oldular artık
Ah bu cocukların hepsı aynı demekkı kaşla goz arasında alıyolar benımkılerde elımden
Benımkıler dısarıyıda cok sevıyolar canım ama fırsat bulup dogru durust cıkartamıyorum ortalık malum kendı baslarınada salamıyorumBaşa çıkamıyorum valla tüm gün ya telefon ya televizyon napıcam bilmiyorum dışarı çıkmayı istemez oldular artık
Evet aslında hepinizi okuyorum ama bazen konulara dahil olamıyorum. Fırsattan değilde ne bileyim çekiniyorum sankibeğenilerde varsin cnm farkindaym katilim olarak biraz az sanki omdan dedim ama dunya telaşı bazen firswt kalmıyor
Şifre yok mu telefonda benim kız ne babasinin telefonunu ne bnmkini kolay kolay alamaz eline hem şifreli hemde oyun vs ona hitap eden hic bisey yok
Haklısın canım eskiden ne güzel oynardık sokaklarda. Keşke öyle kalsaydı insanlar çok aşağılık oldular ya en güvenli yer ev. Ama işte internet olayı kötüBenımkıler dısarıyıda cok sevıyolar canım ama fırsat bulup dogru durust cıkartamıyorum ortalık malum kendı baslarınada salamıyorum
Beraber biseyler yapmayi seviyorlarsa oyun yemek vs dene cnm bnm kızın oyun arkadaşı benim tv bizde izliyorjz biraksan sabahtan aksama kadar izler youtubedan çizgi film izletme hatasini neden yaptim hala aklim almiyor ama cogunlukla sure kisitlamaya çalışıyorum sabah odasini topluyor once kahvaktidan sonra birqz oyuncak vakti biraz tv sonra ananeye gjdiyoruz hava iyi oldgunda disarda bisiklet vs eve gelijnce baba gelene kadar yine tvBaşa çıkamıyorum valla tüm gün ya telefon ya televizyon napıcam bilmiyorum dışarı çıkmayı istemez oldular artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?