Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haklısın canım eskiden ne güzel oynardık sokaklarda. Keşke öyle kalsaydı insanlar çok aşağılık oldular ya en güvenli yer ev. Ama işte internet olayı kötü
Allahtan evde ınt yok bızım sadece oyun oynuyorlar tabletten ama bence bu bıle zararlı neyse tatılde oynasınlar artık napıyıö okullar a cılınca tablet oynayacak zaman kalmıyor zaten

Evet okul çok iyi oluyor canım okuldan yada kreşten yorgun geliyorlar o zaman ciddi anlamda kısıtlama oluyor. Yaz okulu düşünüyorum da tam emin değilim evde durmalarından iyidir diyorum ama ordan da mikrop kapıyorlar üşütüyorlar havuz olduğu için kış boyu hastaydılar zaten. Artık başa çıkamazsam mecbur yollarım

nie cekinion ki kiz

Allahtan evde ınt yok bızım sadece oyun oynuyorlar tabletten ama bence bu bıle zararlı neyse tatılde oynasınlar artık napıyıö okullar a cılınca tablet oynayacak zaman kalmıyor zaten
Sizinki iyiymiş canım bizimkiler elinden bırakmıyor o derece. İnternetten sürekli oyun indiriyorlar. Bazıları da paralı indiremeyince çıldırıyorlar

Aynen oyle bklm biz yeni tecrübe edicez
Him dogru bak yaz okullarının bu yönünü hic dusunmemistim

Aynen oyle bklm biz yeni tecrübe edicez
Him dogru bak yaz okullarının bu yönünü hic dusunmemistim
İnşallah iyi yönde tecrübe edersin alıştırmazsan sıkıntı olmaz. Ben mama yedirirken ninni falan açardım ondan erken alıştılar telefona

Sizinki iyiymiş canım bizimkiler elinden bırakmıyor o derece. İnternetten sürekli oyun indiriyorlar. Bazıları da paralı indiremeyince çıldırıyorlar
Eşim ınt konusunda cokkatı cook gereklı olana kadar{odevler için falan} eve ınt almayı asla dusunmıyor yoksa evde sureklı ınt olsa bızım durumda sızınkı gıbı olabılır canım

Eşim ınt konusunda cokkatı cook gereklı olana kadar{odevler için falan} eve ınt almayı asla dusunmıyor yoksa evde sureklı ınt olsa bızım durumda sızınkı gıbı olabılır canım
En iyisi canım aldıktan sonra durduramıyorsun çünkü

İnşallah iyi yönde tecrübe edersin alıştırmazsan sıkıntı olmaz. Ben mama yedirirken ninni falan açardım ondan erken alıştılar telefona
İnşAllah cnm
Ama aslinda cocuk hipnoz olmus gibi bjsey izlerken yedikleri hic bi ise yaramıyor diolar bi kac tanıdığım da aynini yapio normalde hic tablet tlfn istemeeyen kizimda gördükçe brni darlıyor kendimiz yapioruz çocukları hep

Evet kendimiz yapıyoruz bencilliğimizden hep canım. Yanlış işte bile bile veriyoruz çocuk asosyal oluyor içe kapanıyor ahh bir babaannemiz olsa böyle mi olurdu

Evet cAnım büyük bir eksiklik. Üvey kaynana var oda olmazını yapıyordu kovmaktan beter ediyordu artık görüşmüyoruz dede falan da kalmadı maalesef
Himmm evet hic babanne dede anneanne sevgisi görmemiş biri olarak cok eksiklik okuyor cidden hele cevrende guzel ornekler çoksa bnm kiziminda babannesi yok ama cok şükür dedeler ve anneannesi sag Rabbim hayırlı omur versin

Himmm evet hic babanne dede anneanne sevgisi görmemiş biri olarak cok eksiklik okuyor cidden hele cevrende guzel ornekler çoksa bnm kiziminda babannesi yok ama cok şükür dedeler ve anneannesi sag Rabbim hayırlı omur versin
Amin canım benim babam rahmetli annem var. Eşimin anne rahmetli baba var ama çok eziyet ediyorlar artık o yüzden arayı açtık. Napalım kısmet canım diyecek yapacak bişey yok

Amin canım benim babam rahmetli annem var. Eşimin anne rahmetli baba var ama çok eziyet ediyorlar artık o yüzden arayı açtık. Napalım kısmet canım diyecek yapacak bişey yok
Öyle ve ya böyle herkes çekirdek ailesine tutunuyor bi sure sonra Rabbim sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…