Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

son arayi mezuniyet ödülü sayalım ama devami gelmesin cnm
O rakami cok bekledin biliyosun :))
visne suyu, tuzlu cubuk ne alaka cnm
Menun genel olarak duzensiz, yetersiz olmus
Sağol bebeğim sana da afiyet olsun. Bazen vaktim olmuyor yazamıyorum menünüze şu alıntılama işlerini de tam beceremiyorum kusura bakmayın canım ya
süreklilik arzederse kusura bakariz
ayyy Allah korumus cnm yaa
Nerde zarar bu cocuklar orda

Diger isler zaten hep var bitmiyorki
telle tv le yemek yedirmek en buyuk hata
Cocuklarda aclik tokluk farkindaligi olusmuyormus
Evet kendimiz yapıyoruz bencilliğimizden hep canım. Yanlış işte bile bile veriyoruz çocuk asosyal oluyor içe kapanıyor ahh bir babaannemiz olsa böyle mi olurdu
kiz teli vermeyle babaanne olmasinin alakasi ne
Cocuklari susturmak icin kolayiniza gidiyor :))

Abla ben genel olarak zaten herkese yazmaya çalışıyorum Her mesajın altında beğenim var. Ama yeterli değilse tabi kusura bakabilirsiniz yapacak bişey olmuyor bazen sadece beğeniyorum

Ah keşke babaannemiz olsaydı alırdı çocukları parka gezmeye götürürdü ilgilenirdi ben yeterince zaman ayıramıyorum çocuklarıma o yüzden telefonla bu kadar vakit geçiriyorlar. Ne hala var ne amca kimsesi yok eşimin

Ya bu arada sen torunlarına bakıyordun değil mi abla ara ara getiriyorlardı bırakıyorlardı sana işte tam hayalimdeki babaanne sensin

Abla ben genel olarak zaten herkese yazmaya çalışıyorum Her mesajın altında beğenim var. Ama yeterli değilse tabi kusura bakabilirsiniz yapacak bişey olmuyor bazen sadece beğeniyorum
gecmisi okuman tabiki guzel cnm
Burda sohbet mehabbet ederek birbirimize destek oluyoruz
Menuler neden yaziliyor, elestirelim diye :))
Ya bu arada sen torunlarına bakıyordun değil mi abla ara ara getiriyorlardı bırakıyorlardı sana işte tam hayalimdeki babaanne sensin
tatlim olsa tabiki guzel olurdu ama yoksa sende ona gore davranican

Cocuklar bu yaşı bidaha yasamicaklar o yuzden dolu dolu yasasinlar

Zaten calismiyosun, calisanlarin işi daha zor
İşi gücü oldugu kadar yap
Onceligini cocuklara ver onlarla kaliteli zaman gecirmeye calis
Dogan cuceloglunun videyolarini dinlemeni tavsiye ederim

Evet abla farkındayım biliyorum ama sanki üstümde bir ağırlık var gibi geliyor çok stresliyim dışlanma psikolojisi baya ağır geldi. eşimin rahatsızlıkları iki çocuk bir yaş arayla olması da etkiledi. Bu sene biraz biraz kendimi toparlamaya çalışıyorum. Önceki yıllarımı düşündükçe şuan baya toparladım aslında. Bir işte çocuklarıma yetmiyormuşum hissi geliyor bana. O videoların bir kısmını izledim gerçekten çok aydınlatıcı. Ama uygulamıyorum maalesef

Yanilmiyorsam süre olarak haftaya doluyor cnm
Listeye alirken paylasimi, menuleri, verilen kiloyu dikkate aliyoruz
Diyetisyene başladım abla çok fazla ceviz badem vermiş. Karbonu tamamen kesmedi bazı şeyler saçma geliyor size menümde ama doktor listesine uygun ilerlesem beni hiç almazsın takıma. Çünkü çok kalabalık menüm

Aynen oyle abla diorum ya aslinda bicok seyi kendimiz yaoioruz bile isteye su an trk oldugu icindir belki dr bilmiorum elimden geldikce vakit ayirmaya kızımı anlayip dinlemeye oyunlar oynamaya calisiyorum haftasonlari ailecek biseyler yapioruz su an vaktimin vaktimizin bi çoğu böyle geçiyor ama iki uc tane olsa yinr bu kadar sakin kalip hersehe tahammülüm olur muydu bilmiorum

Sağol ablacım

Günaydın kızlar misafirleri yolcu ettim. Bebişi de uyuttum. Dünkü menümü yazıp ben de yatacam :)) saatler aklımda değil

SABAH
1 tane tavada yumurta
5-6 tane yeşil zeytin
5-6 tane siyah zeytin
Salatalık, domates

ÖĞLEN YOK

AKŞAM
2 kaşık yüksük çorbası
5 kaşık falan tavuk ciğeri
Salata
Ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…