- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.381
arkadaşlar haklısınız çok fazla giremiyorum girememin nedeni ise ailevi sorunlarım dan dolayı bundan sonra daha düzenli girerim inş...
he wallaa bu kadar olurr
böyle aşkk ancak filmlerde bizlerde bunları izleyince sevgililerimizden kocalarımızdan aynı öyle olmalarını istiyoruz ama bu kadar fedakarlık bu kadarasevgi bu kadar aşkkk
ancak filmlerdee :2:
Sürekli salata yiyorum valla fenaSalata canavarı oldum çıktım. Arada çok minik kaçamaklarım oluyo ama diyet güzel gidiyor, en azından az yemeye alıştım. Gidipte bir yerde koca tabak pastaları, tiramisuları yemiyorum artık, kendimi engelleyebiliyorum. Şu reglmde yarın bitiyor, ha gayret. görelim bakalım kaç kilo vermişiz :)
aferım sana bu azım senı basarıya surukleyecek fulya durmak yok yola devam...(Her ne kadar bu sozu sevmesemde)
Haklısın aslında ama ıste etrafta bı suru aptal var manalı bakıslar alaycı gulumsemeler kaldıramam ben yapıstırır ıkı tane suratına o olurYoundu bugun evt yoruldum baya lınkler ıcınse bısey deıl ızleyın ve uygulayın kafı
Delısın kızm sen ılahı fulya yaa benıde burda koparttın gulmekten
Iyı yapmıs bole durumlarda atıcan kendını baska sehırlere baska ellere ıyı gelıyo tecrube ıle sabıt
Cnmm benım sen ıste gelırım temızlıgını yaparım ama sonra zor kurtulursun gezdır benı derım buranın heryerınıWalla bu souklarda spor askıda yalan oldu bendede yapamıyorum en ıyısımı su B-FITE yazılmak
Ohh menu guzel valla sen tavuk ye corbayla :d
Evt hopıs her kelımesıne katılıyorum soledıklerının
kızlarrrr ben geldimmmhaftasonu hastalıkla geçtii cuma günü sabah isveç diyeti bvaşladım biliyonuz
sabah 1 kupa dolusu şekersiz kahve iç öğlede 2 yumurta haşlanmış öüleden sonra mide agrısından öldümm
ertes, sabahta aynen kahve ile uyanıncaa ben pardon ama kusmaktan için sışıma çıktıı
midem zaten hassas bozdummu noldu anlamadım kahve ve yumurtamı bozdu biliyom
kısacasi isveç yalan ıolduu
bugün miasfirim vardı şimdi gittide ancak girebildimm
sizde ne var ne yok varmı bi değişiklikk
bu arada FULYAa rüyamda seni gördümm
facede türkiyeye geleceğini görmütüm ondanmı bilmiyom
rüyamda sokakta seninle karşılaşıyoruzz biyere oturup kahve içiyoruyz
Selam kizlar ben geldim oh bir guzel stres attim ya iyice sevmeye basladim ben bu salonu2 saat 5 dakika spor yapmisim bugun. artik eliptik bisiklette 5. zorluk derecesinde yarim saat yapabiliyorum ilk gun sadece 2 dakika yapabilmistim hala inanamiyorum
Aslinda bir hayli inceldigimi hissediyorum bel ve simitten ama tartida degisiklik yok neyse bakalim ben aynen devam edicem spora. elbet kilo da inmeye baslar bir ara
Yarin esimle beraber gidiyoruz o yuzden aksam 6 gibi anca gidebilcem tum gun evde tembellik yaparim artik.
Bu arada 2 firmadan mulakata cagirdilar su islerden birini kaparsam cok mutlu olcam cunku biktim ev hanimligindan 2 haftada
hic kizmiyor ya adama diyorlar ki kayinvalidem ve esim, evrimin kayip halkasi sensin goril-adam diyorlar ay gul gul oluyoruz adam da bizimle beraber guluyor ne yapsinkayinvalidem anneme "muppet" demeyi ogretmis Tony'i (kayinpeder) oyle cagirabilirsin demis, muppet de ahmak demek ya ahahaha neyse anneme soyledik en sonunda tabi anlamini annem de kipkirmizi oldu biz yerlerdeyiz
bu Tony ile dalga gecme olayi sulalede var herkes adama takiliyor cok da iyi biri gercekten cok komik, anlayisli, arkadas gibi yani herseyini anlatabilecegin biri. gerci benim babam da oyledir ama ingiliz milleti daha da rahatmis tam yerine gelmisim
aslinda yuzumden de cok almistim yusyuvarlakti ama su 10 kilonun yarisi yuzden gitti resmen iyice kuculdu. ama genelde ben zaten mide-gobek-simit-kalca oralardan aliyorum hepust taraf yani omuzlar kollar normal duruyor koprucuk kemiklerim hep cok cikiktir mesela. alt taraf hele dizden asagisi cop gibi. malesef ortasi kocaman cok orantisiz aldi vucudum kiloyu neyse aldigim yerlerden de veriyorum yavas yavas gidecek hepsi..
evet esim annesine benziyor :) kv ile kpnin resmini de cektim onu da koyayim cok tatlilar..
hayir olsun canim ya bakarsin belki gercek olur bir gun
gecmis olsun canim sana yaramadi demek. ben normalde de kahvalti yerine sade kahve icebilen biri oldugum icin bana pek koymuyor isvec. ama bunyeler farkli tabi.. sen sagligini kaybetme de sana hangisi uyuyorsa onu yap canim.
Günaydın canlar ciğerler ....
Herkese süper bi salı olsun
Offf kızlar yaaa dun aksam 21:00 eve gıttım o saatte yemek yedım.Benım su yemek saatlerımı duzenlemme gerek ! Ama nasıl ? Evde yıycek bıseyım kalmadı hava yagmurlu alısverısede cıkamadım :44: Offf diyet yapmakta zor yaaaaa
Neyse dunku menüm ;
Sabah ;(Saat 10:00)
1 pataeslı poğaca (ufacık)
1 bardak çay
Öğle ; (Saat 16:30)
1 kase k fleks
kakolu süt
1 bardak su
Ara;
Form patlamıs mısır
Akşam; (Saat 21:00)
Biz kırlı kızartması derız (Böle Kuru patlıcan kuru domates kuru bıberden yapılıyo... Fırına verılıp pısırılıyo)
2 parca patlıcan 1 parca bıver 1 halka domates Az suyundan ustunede yourt
ceyrek ekmek
Ara;
1 portakal
günaydın kızlarrr bir tembellik var üstümde anlatamam ya miski miskin dolaşıyorum enerjim gitti
kızlarrrr ben geldimmmhaftasonu hastalıkla geçtii cuma günü sabah isveç diyeti bvaşladım biliyonuz
sabah 1 kupa dolusu şekersiz kahve iç öğlede 2 yumurta haşlanmış öüleden sonra mide agrısından öldümm
ertes, sabahta aynen kahve ile uyanıncaa ben pardon ama kusmaktan için sışıma çıktıı
midem zaten hassas bozdummu noldu anlamadım kahve ve yumurtamı bozdu biliyom
kısacasi isveç yalan ıolduu
bugün miasfirim vardı şimdi gittide ancak girebildimm
sizde ne var ne yok varmı bi değişiklikk
üstten 40 alttan 42 demişsin bende öyleyim
kotta 30 - 31 giyiyorum ..
ozaman tiplerimiz benziyo..
senin facen yoktu kardeşinin vardı yanlış hatırlamıyorsam Selin..bende sen gidince kardeşin oldugu için silmiştim ben seni hiç görmedim sanırım
arkadaşlar haklısınız çok fazla giremiyorum girememin nedeni ise ailevi sorunlarım dan dolayı bundan sonra daha düzenli girerim inş...
Selam kizlar ben geldim oh bir guzel stres attim ya iyice sevmeye basladim ben bu salonu2 saat 5 dakika spor yapmisim bugun. artik eliptik bisiklette 5. zorluk derecesinde yarim saat yapabiliyorum ilk gun sadece 2 dakika yapabilmistim hala inanamiyorum
Aslinda bir hayli inceldigimi hissediyorum bel ve simitten ama tartida degisiklik yok neyse bakalim ben aynen devam edicem spora. elbet kilo da inmeye baslar bir ara
Yarin esimle beraber gidiyoruz o yuzden aksam 6 gibi anca gidebilcem tum gun evde tembellik yaparim artik.
Bu arada 2 firmadan mulakata cagirdilar su islerden birini kaparsam cok mutlu olcam cunku biktim ev hanimligindan 2 haftada
Sürekli salata yiyorum valla fenaSalata canavarı oldum çıktım. Arada çok minik kaçamaklarım oluyo ama diyet güzel gidiyor, en azından az yemeye alıştım. Gidipte bir yerde koca tabak pastaları, tiramisuları yemiyorum artık, kendimi engelleyebiliyorum. Şu reglmde yarın bitiyor, ha gayret. görelim bakalım kaç kilo vermişiz :)
good morning kızlarr
kalktımkahvaltımı yPTIM dışarda işlerimvar çıkacagım
hem annemin dogum günü bugün pasta ve hediye alıp ona gitmeyi planlıyorum :)
Günaydın canlar ciğerler ....
Herkese süper bi salı olsun
Offf kızlar yaaa dun aksam 21:00 eve gıttım o saatte yemek yedım.Benım su yemek saatlerımı duzenlemme gerek ! Ama nasıl ? Evde yıycek bıseyım kalmadı hava yagmurlu alısverısede cıkamadım :44: Offf diyet yapmakta zor yaaaaa
Neyse dunku menüm ;
Sabah ;(Saat 10:00)
1 pataeslı poğaca (ufacık)
1 bardak çay
Öğle ; (Saat 16:30)
1 kase k fleks
kakolu süt
1 bardak su
Ara;
Form patlamıs mısır
Akşam; (Saat 21:00)
Biz kırlı kızartması derız (Böle Kuru patlıcan kuru domates kuru bıberden yapılıyo... Fırına verılıp pısırılıyo)
2 parca patlıcan 1 parca bıver 1 halka domates Az suyundan ustunede yourt
ceyrek ekmek
Ara;
1 portakal
günaydın kızlarrr bir tembellik var üstümde anlatamam ya miski miskin dolaşıyorum enerjim gitti
dün ki menüm ;
sabah
1 elma
1 fincan 7 otlu çay
öğle
yarım kase mercimek çorba
4-5 yk etli patlıcan yemeği
2 dilim kadar k.ekmek
ara
1 elma
saat 15:45
1pk tutku bisküvi
akşam
ufak bir kase hindistan cevizli puding
8-10 çubuk kraker
günboyu 2,5 lt su ,2 fincan bitki çayı toplamda 45 dk spor bundan sonra hergün öğleyi artırıcam hatta 15:30 gibi bişeyler yiyip kraker vs günü kapatıcam akşamları en fazla bir sütlü neskafe içicem fulyanın ailesi gibi
günaydın kızlar bu sabah eşim dr gitti biraz zamanım var topige girmeye .nasılsınız kilolar ne alemde ben kaçgündür gram bile veremiyorum dukana tam uydugum halde.Kızımla beraber başladık 3 kilo verdi ama ben 99.5 de takıldım kaldım akşam görümcem gelmişti neler yediler karşımda ama hiç bozmadım diyeti .tartıda eksileri göremeyince morelim bozuluyor
good morning kızlarr
afiyet olsun tatlım. sana da güzel bir salı dilerim =)
sabah bende böyle hissediyordum yataktan zor kalktım beyazbulut. hele bir de açken daha çok tembelleşiyorum ben.
nagicim sabah ve öğlen çok güzelmiş ama akşam bir kase hindistan cevizli pudingi de götürmüşsün canım. =)) akşamı daha azaltmamız gerekiyor bence. ben akşam yemeğini tamamen kaldırdım.afiyet olsun ama tatlı yeme nolur yeme benim de canım istiyor zor ututyorum kendimi yahu =))
helal olsun fadime abla bozma diyeti.
günaydın canım kolay gelsin sana. annene nice uzun güzel seneler dilerim.
cnm bu ara akşam öğününü tamamen kaldırma çabalarındayım başarıcam inş
benim canım en çok talı ister her yemek sonrası tatlı yemek istiyorum. cumartesi günü revani yemiştim annem yapmış sağolsun ama 84 kilo olmuşum=(
2 ay önce burdaki arkadaşların desteğiyle 79 u görmüştüm. düşün 5 kilo almışım ben 2 ayda.
merhaba kızlaaar...
Sabah: 1dilim kepek ekmek 1dilim normal ekmek yağsız kızartıp üzerlerine labne light sürdüm
1 ince dilim sucuk
1fincan yeşiçay
3dilim domates...
Spordan dolayı kas ağrım var oda şişkinlik yaptı sanki 3 kilo almışım gibi göbek çıktı cumaya kadar iner umarım çünkü tartı sürecimide etkiliyor su toplaması...
Eeee sizde ne var yok? Pc bende değil okuyamadım daha geçmişi...:26:
cnm aslında seninde yediklerinde birşey yok ara ara kaçamaklar oluyor onu istesekte öneleyemiyoruz normal hayat şartlarıı öyle ama sen azda spor yapsan zaten veririsin facede saç çekimi fotolarına baktım aslında vermeyede hiç ihtiyacın yok 68e düş bırak derim benben şuan 1bardak gazoz içiyorumsu bitmiş çok susamıştım su yerine gazoz buldum
kahvaltın gayet güzel cnm
ben artık 16:00 da yeme işini sona erdirme kararı aldım
bugün ki menüm
sabah
1simit
1bardak 7otlu çay
ara yok
öğle
yarım kase çorba
4-5 yemek kaşığı tavuk sote + 1 kaşık yoğurt
2dilim kadar ekmek
ara 1 bardak gazoz + 3 diyet büsküvi
15:45 tede diyet bisküvinin kalanını yiyip sonlandırıcam akşamda bitki çayı en fazla bir bardak neskafe içerim oda dayanamazsam
bölgesel kilo daha zormuş öyle diyolar ya hep ama bu performansla hepsi gidecek cnm maşallah 2 saat spor mükemmel valla
bende sevgili eşimle dargın olduğum için 22:30 da oğlumu uyuttum ortalığı,mutfağı toparla derken saat 23 oldu 30 dk bisiklet 15 dk mekik vs sonrada sıcak bir duş 00:05 di saat yattığımda neyseki sevgili eşimle küs olmak işe yaradı ama ben spor yaptığım günün ertesine hasta oluyorum ya yine boğazlar yanıyo neden ki
günaydın kızlar bu sabah eşim dr gitti biraz zamanım var topige girmeye .nasılsınız kilolar ne alemde ben kaçgündür gram bile veremiyorum dukana tam uydugum halde.Kızımla beraber başladık 3 kilo verdi ama ben 99.5 de takıldım kaldım akşam görümcem gelmişti neler yediler karşımda ama hiç bozmadım diyeti .tartıda eksileri göremeyince morelim bozuluyor
salata yiyorsan güzel. inan ben de kaç gündür ne çikolata ne de başka bir şey yemiyorum. kahve bile içmiyorum. yanlzı bağırsaklarıdma yine tembellik başladı =((
kızlar ya bu spor salonu işe yarıcakmı bilmiyorum sadece egzersiz yaptırıyorlar. aletlerle ve beden egzersizi. koşu bandı olmaması çok canımı sıktı. aletleri spor saati dışında kullanmak yasak inanabiliyormusunuz. saçma değil mi? geçen sene aylık 75 liraya bir yere gidiyordum sınırsız spor ve step vardı. şaka gibi burası artk üye oldum 1 aylık gitmemezlik de yapamam =(( yine evde kendi step tahtamla ve plates setimle destek vericem ne yapiyim. dambılımla da kol kaslarımı çalıştırırım. moralim bozuldu ben kendi kendime daha çok terliyordum. keşke burda ki dieğr arkadaşları dinleseydim de oraya başlamasaydım. babam bile nutuk attı dün bize. parayla sporu anlamıyorum. spor insanın içinde olucak. spor dışarda yapılır. koşarsın yürüsün bisiklete binersin eğilir kalkarsın kollarını çevirirsin vb. bir ton söylendi. ve haklı çıktı =)
good morning kızlarr
merhaba kızlaaar...
Sabah: 1dilim kepek ekmek 1dilim normal ekmek yağsız kızartıp üzerlerine labne light sürdüm
1 ince dilim sucuk
1fincan yeşiçay
3dilim domates...
Spordan dolayı kas ağrım var oda şişkinlik yaptı sanki 3 kilo almışım gibi göbek çıktı cumaya kadar iner umarım çünkü tartı sürecimide etkiliyor su toplaması...
Eeee sizde ne var yok? Pc bende değil okuyamadım daha geçmişi...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?