Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

arkadaşlar haklısınız çok fazla giremiyorum girememin nedeni ise ailevi sorunlarım dan dolayı bundan sonra daha düzenli girerim inş...

Cnm farkındayız bız durumun onun ıcın lısteye eklemedık senı sen gene bızımle beraber kal ama sorunların cozuldugunde artık duzenlı gırebıldıgınde senı lısteye eklerız:) Rahat ol sorunlarını hallet ve gel beklıyoruz

Aynen cnm ızleyonce bızde bolesı çıkacak karsımıza sanıyoruz yada eldekınden bolesını ıstıyoruz :) Saglık olsun yaa zaten hem bu kadar yakısıklı hem bukadar sadık hem bu kadar anlayıslı hem bu kadar zengını bulmak anca fılımlerde olur

Salata ıyıdır cnm bol bol ye ama ustune koydugun sosları ve peynırlerı etlerı tavukları bı gozlemle.Diyetısyenlerın soyledıgı bu

Günaydın canlar ciğerler ....

Herkese süper bi salı olsun

Offf kızlar yaaa dun aksam 21:00 eve gıttım o saatte yemek yedım.Benım su yemek saatlerımı duzenlemme gerek ! Ama nasıl ? Evde yıycek bıseyım kalmadı hava yagmurlu alısverısede cıkamadım :44: Offf diyet yapmakta zor yaaaaa

Neyse dunku menüm ;

Sabah ;(Saat 10:00)

1 pataeslı poğaca (ufacık)
1 bardak çay

Öğle ; (Saat 16:30)

1 kase k fleks
kakolu süt
1 bardak su

Ara;

Form patlamıs mısır

Akşam; (Saat 21:00)

Biz kırlı kızartması derız (Böle Kuru patlıcan kuru domates kuru bıberden yapılıyo... Fırına verılıp pısırılıyo)
2 parca patlıcan 1 parca bıver 1 halka domates Az suyundan ustunede yourt
ceyrek ekmek

Ara;

1 portakal

Son düzenleme:

gel cnm gel gezmek ve ben yaklaşık 2 sene 4 aydır sekteye uğradı önceden ne çok gezerdim ipsiz ipsiz :))))

hoşgeldin cnm çok geçmiş olsun işte ben sırf bu sebepten isveçten korktum sabah kahve işi sakat yoksa gerisi yenilebilir şeyler

bölgesel kilo daha zormuş öyle diyolar ya hep ama bu performansla hepsi gidecek cnm maşallah 2 saat spor mükemmel valla
bende sevgili eşimle dargın olduğum için 22:30 da oğlumu uyuttum ortalığı,mutfağı toparla derken saat 23 oldu 30 dk bisiklet 15 dk mekik vs sonrada sıcak bir duş 00:05 di saat yattığımda neyseki sevgili eşimle küs olmak işe yaradı ama ben spor yaptığım günün ertesine hasta oluyorum ya yine boğazlar yanıyo neden ki

günaydın cnmmm sanada süper bir salı olsun gelelim sadede menünü beğenmedim acil düzene sokmalısın mesela sabah hiçbişey yapamıyosan poğaça yerine simit tercih et daha yağsız olur
sonra öğlen ve akşam öğünlerinin yerini değiştir
veee son nokta zaten 21 de akşam yemeği yemişsin neden bide ara öğün koydun yat uyu aaaa ( yorum yapana bak hele sanki kendi süper besleniyo)

günaydın kızlar bu sabah eşim dr gitti biraz zamanım var topige girmeye .nasılsınız kilolar ne alemde ben kaçgündür gram bile veremiyorum dukana tam uydugum halde.Kızımla beraber başladık 3 kilo verdi ama ben 99.5 de takıldım kaldım akşam görümcem gelmişti neler yediler karşımda ama hiç bozmadım diyeti .tartıda eksileri göremeyince morelim bozuluyor

Son düzenleme:
dün ki menüm ;
sabah
1 elma
1 fincan 7 otlu çay

öğle
yarım kase mercimek çorba
4-5 yk etli patlıcan yemeği
2 dilim kadar k.ekmek

ara
1 elma

saat 15:45
1pk tutku bisküvi

akşam
ufak bir kase hindistan cevizli puding
8-10 çubuk kraker

günboyu 2,5 lt su ,2 fincan bitki çayı toplamda 45 dk spor bundan sonra hergün öğleyi artırıcam hatta 15:30 gibi bişeyler yiyip kraker vs günü kapatıcam akşamları en fazla bir sütlü neskafe içicem fulyanın ailesi gibi

canım hoşgeldin ne olsun diyetle uğraş dur. bu arada ben de dün spora başladım. bakalım ne olucak. hamlık var onu hissettim.

ben kotta 32 giyiyorum canım. ama benim kilom 83 boydan belkide bilmiyorum.

arkadaşlar haklısınız çok fazla giremiyorum girememin nedeni ise ailevi sorunlarım dan dolayı bundan sonra daha düzenli girerim inş...

ailevi sorunların umarım düzelir canım sen burayı sıkıntı yapma önemli olan evdeki huzurun.

hadi hayırlsıı umarım birinde işe başlarsın. ben de dün başladım spora canım ama pek içime sinemdi ya. değişik bir sesitemle çalışıyorlar. 15 saniyede bir başka bir hareket yapıyor başka bir alete geçiyorsun tempolu egzersizler. toplamda 45 dk falan sürüyor. koşu bandı yok kas geliştirme aletleri yok. buna rağmen ayda 125 tl istiyorlar. b-fit kadın spor ve yaşam merkezi adı. internette siteleri var. onalr erkek kası yaptırmıyorlarmış kısa ve şişko kaslar olurmuş bayanlara yönelik dar ve uzun kasları çalıştırıyorlarmış. öyle dediler. bakalım zamanla işe yarar umarım. =(

salata yiyorsan güzel. inan ben de kaç gündür ne çikolata ne de başka bir şey yemiyorum. kahve bile içmiyorum. yanlzı bağırsaklarıdma yine tembellik başladı =((

Son düzenleme:
kızlar ya bu spor salonu işe yarıcakmı bilmiyorum sadece egzersiz yaptırıyorlar. aletlerle ve beden egzersizi. koşu bandı olmaması çok canımı sıktı. aletleri spor saati dışında kullanmak yasak inanabiliyormusunuz. saçma değil mi? geçen sene aylık 75 liraya bir yere gidiyordum sınırsız spor ve step vardı. şaka gibi burası artk üye oldum 1 aylık gitmemezlik de yapamam =(( yine evde kendi step tahtamla ve plates setimle destek vericem ne yapiyim. dambılımla da kol kaslarımı çalıştırırım. moralim bozuldu ben kendi kendime daha çok terliyordum. keşke burda ki dieğr arkadaşları dinleseydim de oraya başlamasaydım. babam bile nutuk attı dün bize. parayla sporu anlamıyorum. spor insanın içinde olucak. spor dışarda yapılır. koşarsın yürüsün bisiklete binersin eğilir kalkarsın kollarını çevirirsin vb. bir ton söylendi. ve haklı çıktı =)

good morning kızlarr
kalktımkahvaltımı yPTIM dışarda işlerimvar çıkacagım
hem annemin dogum günü bugün pasta ve hediye alıp ona gitmeyi planlıyorum :)

afiyet olsun tatlım. sana da güzel bir salı dilerim =)

günaydın kızlarrr bir tembellik var üstümde anlatamam ya miski miskin dolaşıyorum enerjim gitti

sabah bende böyle hissediyordum yataktan zor kalktım beyazbulut. hele bir de açken daha çok tembelleşiyorum ben.

nagicim sabah ve öğlen çok güzelmiş ama akşam bir kase hindistan cevizli pudingi de götürmüşsün canım. =)) akşamı daha azaltmamız gerekiyor bence. ben akşam yemeğini tamamen kaldırdım. afiyet olsun ama tatlı yeme nolur yeme benim de canım istiyor zor ututyorum kendimi yahu =))

helal olsun fadime abla bozma diyeti.

good morning kızlarr

günaydın canım kolay gelsin sana. annene nice uzun güzel seneler dilerim.

Son düzenleme:

cnm bu ara akşam öğününü tamamen kaldırma çabalarındayım başarıcam inş

cnm bu ara akşam öğününü tamamen kaldırma çabalarındayım başarıcam inş

benim canım en çok talı ister her yemek sonrası tatlı yemek istiyorum. cumartesi günü revani yemiştim annem yapmış sağolsun ama 84 kilo olmuşum=(
2 ay önce burdaki arkadaşların desteğiyle 79 u görmüştüm. düşün 5 kilo almışım ben 2 ayda.

valla cnm bende 68leri gördüm 1 hafta saldım 70 kusurlara geri çıktım o kadar sık dişi 4 kg ver 2 gün ye 1 kg al adeletli değil ama
şimdi tekrar toparlamaya çalışıyorum bu sabah 69 kusur çıktım cumaya kadar vermem lazım geçen hafta gurubun yüz karasıydım

merhaba kızlaaar...
Sabah: 1dilim kepek ekmek 1dilim normal ekmek yağsız kızartıp üzerlerine labne light sürdüm
1 ince dilim sucuk
1fincan yeşiçay
3dilim domates...

Spordan dolayı kas ağrım var oda şişkinlik yaptı sanki 3 kilo almışım gibi göbek çıktı cumaya kadar iner umarım çünkü tartı sürecimide etkiliyor su toplaması...

Eeee sizde ne var yok? Pc bende değil okuyamadım daha geçmişi...:26:

ben şuan 1bardak gazoz içiyorum su bitmiş çok susamıştım su yerine gazoz buldum
kahvaltın gayet güzel cnm
ben artık 16:00 da yeme işini sona erdirme kararı aldım
bugün ki menüm

sabah
1simit
1bardak 7otlu çay

ara yok

öğle
yarım kase çorba
4-5 yemek kaşığı tavuk sote + 1 kaşık yoğurt
2dilim kadar ekmek

ara 1 bardak gazoz + 3 diyet büsküvi

15:45 tede diyet bisküvinin kalanını yiyip sonlandırıcam akşamda bitki çayı en fazla bir bardak neskafe içerim oda dayanamazsam

cnm aslında seninde yediklerinde birşey yok ara ara kaçamaklar oluyor onu istesekte öneleyemiyoruz normal hayat şartlarıı öyle ama sen azda spor yapsan zaten veririsin facede saç çekimi fotolarına baktım aslında vermeyede hiç ihtiyacın yok 68e düş bırak derim ben

Gunaydin yani ogleden sonra oldu gerci ama neyse ben yeni kalktim
Dun aslinda saat 9da feci yorgundum yattim gece 12de geri hortladim.. Sabah 3e kadar oturdum sonra yine yattim 12ye kadar uyumusum :26: Iyi dinlendim ama...
Dunden 800 gram eksik ciktim o kadar sporun etkisi goruldu yani, kacamak da yapmamistim.. Dun 1 kg fazla cikmistim yalniz onceki gune gore, o yuzden daha 200 gr var anca 2 gun onceki halime donmeme
Neyse bugun de kendimi enerjik hissediyorum saat 6da spora gitcem 8de gelicem aksam yemegini gec yemis olcam umarim eritebilirim. Hafif bir aksam yemegi hazirlicam kendime gitmeden once. Bastan hazirlamayinca sonra o aclikla saldiriyorum buldugumu yiyorum :26:

evet gunde 2 saat spor yapiyorum canim belki biraz fazla ama olsun su Biggest Loser'dan esinlendim ya onlar da yapiyor zarari olmaz faydasi olur diye dusunuyorum. Hem ise baslarsam zaten anca haftada 3 falan gidebilcem 2 saat bile kalamicam o yuzden simdi hazir zamanim varken degerlendireyim diyorum
tatlim bence senin vucudunda o virus varsa hastaliga cevirmek icin direncinin dusecegi zamani bekliyor olabilir spor sonrasi da o yorgunluk bitkinlikle hastalik patlak veriyor olabilir. bence sen birkac gun spor yapma portakal mandalina sogan sarimsak ye hatta grip ilaci ic gunde 3 tane. tamamen gitsin su vucudundaki grip virusu. sonra spora basla. hem bak derler ya o dinlenmeden gecmez diye. senin dinlenmen lazim bence bir sure spora ara ver.

moralini bozma arada takilmasi normal sen diyete devam et birkac gune direnci kirar kilolari vermeye devam edersin spor ne alemde bu arada? ben de topigin antrenoru kesildim iyi ki bi spora yazildim

salata yiyorsan güzel. inan ben de kaç gündür ne çikolata ne de başka bir şey yemiyorum. kahve bile içmiyorum. yanlzı bağırsaklarıdma yine tembellik başladı =((

kahve iyi geliyor canim ya ben de kahve icmeyi biraktigimdan beri tuvalete dogru durust cikamiyorum. sabah kahvemi icince iyi oluyordu zor yetisiyordum tuvalete az sutlu sekersiz nescafe sinamekiden daha cok yariyor bana

daha once boyle diyenleri duymustum canim ama bak diger topikten arkadas 6 cm inceldi gobekten 1 ayda. demek ise yariyor bence parasini da verdiysen devam et mezura ile tum olculerini al evde kendin kiyaslamak icin, orada yag olcumu falan yapiyorlardir tabi ama olsun sen kendi olcunu al evde kiyafetsizken. ayin sonunda yeniden alir kiyaslarsin.

good morning kızlarr

morning baby! x
oo pasta mi dilimleri kalin kesme canimmm keserken de cuma gunku bildirimi dusun :18:

spordan sonra kas agrisi olmussa kesin odem de oluyor fix bende de oldu spora devam ettim indi sonra birkac gun icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…