Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Doğum günün kutlu olsun arkadaşım bir çatal alipda sufleden devamını getirmemek ayrı bir irade gerçekten
sağol canım arkadaşım. sufle değil de güveç de zorlandım. çok güzel olmuştu ama o kadar spor yapıp gittim boşa gitmesin dedim eşim ısrar etti sufle ve güveç için ye bitir diye. zayıflamama engel olamazsın dedim yemedim
Nice mutlu saglikli yillara sevdiklerinle Beraber ins. cnm
Dogum günün kutlu mutlu olsunnnnn
ablacığımmm çoook teşekkür ederim.sizler de sevdiklerinizle nice nice mutlu sağlıklı yıllar geçirin inşallah..siz olmasaydınız bu kadar iradeli olamazdım
Nice yıllara canım
Çok çok tebrikler o şekerli yağlı kilo aldıran sonradan pişmanlık sebebi olacak malum şeyi yememişsin.bravo.
teşekkür ederim minnoş. sufle de çok ısrar oldu ama direndm:) eşime dedim 58 kilo olunca buraya tekrar gelip sufle yiyelim dedim
Doğum günün kutlu olsun canım, inşaallah bundan sonraki tüm doğum günlerinde ideal kilonda olursun
aminnn canım ve inşallah ideal kilomuza da en kıza zamanda kavuşuruz.
afıyet olsun canım Dogum gunun kutlu olsun nıce saglıklı hayırlı yaşların ols6n o
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
gunu planlamışşın bıle canım şimdiden afıyet olsun
teşekkür ederim canım :)
aminnnnn canımmmmmm teşekkür ederim. inşallah hepimiz sevdiklerimizle beraber nice nice sağlıklı mutlu fit yıllar yaşarız

Seni cok iyi anliyorum canim benide babaannem ve halam büyüttü anne olacak kadinla hala görüşmüyorum ne hissettigini cok iyi biliyorum
Çık şimdi git eşin cocuklara bakmazmi gitsen
benim de bütün güzel anılarım anneannemle. üniversiteye bile onun sayesinde gittim. annem üniversite kazandım diye benimle 4 yıl konuşmadı. lise zamanı anneannemde kaldım hep. polonyadaki üniversitede burs kazandım 1 dönem polonyada yaşadım beni ne aradı ne sordu. anneannem hep kol kanat oldu bir annenin yapması gerekenleri o yaptı. şimdi ben de annemle 2-3 ayda bir görüşürüm o da babamın zoruyla. babam yeter artık gelin der de öyle gideriz. anneannemle haftanın 2-3 günü görüşürüz. Allah sevdiklerimize sağlık uzun ömürler versn

Afiyet olsun canım, kızkardeşlerimle biraraya gelmesi ne kadar güzeldir bilirim, kaç kızkardeşsiniz bu arada

Afıyet olsun canım o kadar yogunluga ve yorgunluga baş agrısı normal canım gunduz cok sıcaktı gecmiş olsun

Çok pişman oldum ama yapacak birşey yok, bu yaz buradayız.

Boğazında şiş, zoraki yedim onları da canım
nerdesin kuzum yaylaya mı çıktınız?
Selamünaleyküm hanimlar
Kurkcu dükkanına geri döndüm tatili yedim bitirdim simdi kaldigim yerden devam
hoşgeldin canımmm
pınarrrr canım sana söyleyecektim hep unutuyordum şimdi aklımdayken yazayım. şimdi doğum yaptıktan sonra ilk birkaçgün sütün sarı gibi gelir sonra gitgide beyazlaşır. bir profesör demişti ki; sütün o ilk birkaçgün sarı iken sağ buzluğa at.(süt poşetleri satılıyor e bebekte falan önceden al koy onlardan) 8 ay ömrü varmış o sütün. bu aylar içinde bebek hasta olursa ondan ver. o süt antibiyotikliymiş. canım ben kızıma öyle yaptım tabiki Allahın izniyle ilk sene hiç doktor yüzü görmedi benim kızım. hava soğuk olurdu bi yerden gelirdik azıcık verirdim. hapşururdu azıcık verirdim. ilk sene tertemiz geçti ve kızım şimdi 3.5 yaşında ya 3 ya 4 kere doktor yüzü görmüştür. ben çok faydasını gördüm. sen de dene canım.
benim kızım 2.5 yaşında kendiliğinden istedi. 1 hafta sürmedi düzene bindi canım. çocuklar zamanı gelince istiyor zaten ya. istersen yaz sonuna kadar bekle ağustos sonu eylül başı gibi kışa girmeden tekrar dene.
canım 6 yemek kaşığı olsa daha iyi olurdı sebze yemeği. menü güzel afiyet olsun.
12:00=== 1 yağda yumurta
2 kk peynir
Domates, salatalık
12 adet yeşil zeytin

19:00=== 4 yk makarna
2 kase cacık

su 1 lt
minnoşum ne kadar az bir menü. azıcık meyve yiyeydin de şifa olaydı. afiyet olsun kuzum.
evde şekersiz mi yaptın milkshaki yoksa hazır mı? hazırsa nooooo!!! diğerleri iyi canım afiyet olsun.
Mahkemeye gittik aileler oturdu konuştu barıştırdılar bizi.. Eşimin babası babamı ikna etti eşimde konuştu öyle işte bursadayım
canım sevindim. inşallah bu son olur eşin ciddiyetini farkeder korkar ve aynı hatalara düşmez. mutlu mesut yaşlanırsınız:)
Aha 73 olsam bana yeter
☺☺☺☺
kızzz senin boyun uzun tabi. ben de 70 lerdeyim. 165 olunca hiç iyi durmuyor bu kilolar
SABAH 12.30 galiba
5 kaşık makarna salatası

ÖĞLEN YOK

ARA 16.15
1 bardak sütlü türk kahvesi

AKŞAM 19.30
1 tabak taze fasulye
Bol salata
1 kase yoğurt

Su şimdilik 2 litre
afiyet olsun canım. diyetisyenim sebze yemekleri 6 yk olacak demişti. aklında bulunsun. sabah makarna da varmış çünkü. afiyet olsun kilo olmasın kuşum.
Sahol kuzum iyim simdi ama gece çok kötüydüm uykusuzluk bide üstüne mahvetti beni
Isyerinde bile yattım uyudum bi ara
noldu canım neyin var ya şimdi geçmişe bakınca gördüm.

Son düzenleme:
Büyüdükçe ölüm daha çok üzer oldu
Ya da büyüdükçe sevdiklerimi kaybetme korkusunun ayırdına vardım

Haklisin cnm kucukken anlamiyoruz sanirim buyuunce olumun bi ayrilis bu dunyada enazindan bidaha goremiycegini bilmek aci veriyor insana

Tamam canim :)

Cok sagol cnm bilgi icin bende yapayim ozaman gerci ilkzamam sutum gelcekmi endiseside var, sagma pompasi almadim ama ben nasil sgabillrm posete varmi bi taktigi cnm

geçmiş olsun canım. bebiş nasıl oldu peki iyidir inşallah

Bebeğimin ateşi geçti şükürler olsun, burnu akıyor sadece, bende daha iyiyim canım.

nerdesin kuzum yaylaya mı çıktınız?

Yayladayız canım, 20°C, güneş doğmuyor, hava hep sisli.

minnoşum ne kadar az bir menü. azıcık meyve yiyeydin de şifa olaydı. afiyet olsun kuzum.
Hasta olunca canım hiçbirsey istemedi canım, bugün itibariyle normale dönüyorum inşaallah

Afiyet olsun tatlım

Canım evet bende ekmek fazla tüketmiyorum aslında ama diyetisyene başladım gün içinde iki dilim ekmek yiyeceksin dedi muhakkak. Omlet zaten çok az almıştım

Çıtladım canım karpuz çekirdeğini çok severim sağol tatlım

Biz artık istediğimizi yemeyi değil istedigimizi giymeyi istiyoruz

Sebze yemeğini diyetisyenim 8 yemek kaşığı verdi canim.makarna bulgur 6 yemek kaşığı.

Dün akşamki sporumu yazamamıştım.30 dk hizli tempo yürüyüş.30 dk sahilde belediyenin spor aletlerinde çalışma.30 dk yine hızlı tempo geri dönüş.baya yorulmuşum ama
Maşallah güzel spor yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…