- Konu Sahibi Handandandan
-
- #303.941
sağol canım arkadaşım. sufle değil de güveç de zorlandım. çok güzel olmuştu ama o kadar spor yapıp gittim boşa gitmesin dedimDoğum günün kutlu olsun arkadaşımbir çatal alipda sufleden devamını getirmemek ayrı bir irade gerçekten
ablacığımmm çoook teşekkür ederim.sizler de sevdiklerinizle nice nice mutlu sağlıklı yıllar geçirin inşallah..siz olmasaydınız bu kadar iradeli olamazdımNice mutlu saglikli yillara sevdiklerinle Beraber ins. cnm
Dogum günün kutlu mutlu olsunnnnn
teşekkür ederim minnoş. sufle de çok ısrar oldu ama direndm:) eşime dedim 58 kilo olunca buraya tekrar gelip sufle yiyelim dedimNice yıllara canım
Çok çok tebrikler o şekerli yağlı kilo aldıran sonradan pişmanlık sebebi olacak malum şeyi yememişsin.bravo.
aminnn canım ve inşallah ideal kilomuza da en kıza zamanda kavuşuruz.Doğum günün kutlu olsun canım, inşaallah bundan sonraki tüm doğum günlerinde ideal kilonda olursun
teşekkür ederim canım :)afıyet olsun canımDogum gunun kutlu olsun nıce saglıklı hayırlı yaşların ols6n o
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
gunu planlamışşın bıle canım şimdiden afıyet olsun
aminnnnn canımmmmmm teşekkür ederim. inşallah hepimiz sevdiklerimizle beraber nice nice sağlıklı mutlu fit yıllar yaşarızAfiyet olsun dilegim
Aynen dogumdan sonra neyle uğraşacağını şaşırıyor insan kuzum
Dur bakim su islerimi ayarlarsam bi güne ayarlayalim
Kubrammmm doğum günün kutlu olsun kuzummm esin ve kızınla beraber daha nice guzel yaşların olsun ins
Afiyet olsun canim sabah ekmek olmasada olurmus patatesli omletin yaninda yada aksam
Toplaman lazim
Bizede durumu haber ver kuzum
Afiyet olsun canim
Babaanneme anne diyorum canım beni ve kardeşimi büyüten o yaklaşık 25 sene önce ayrılmışlar o zamandan beri sadece 1 kere gordum kendisini
Sagol canim daha iyim
benim de bütün güzel anılarım anneannemle. üniversiteye bile onun sayesinde gittim. annem üniversite kazandım diye benimle 4 yıl konuşmadı. lise zamanı anneannemde kaldım hep. polonyadaki üniversitede burs kazandım 1 dönem polonyada yaşadım beni ne aradı ne sordu. anneannem hep kol kanat oldu bir annenin yapması gerekenleri o yaptı. şimdi ben de annemle 2-3 ayda bir görüşürüm o da babamın zoruyla. babam yeter artık gelin der de öyle gideriz. anneannemle haftanın 2-3 günü görüşürüz. Allah sevdiklerimize sağlık uzun ömürler versnSeni cok iyi anliyorum canim benide babaannem ve halam büyüttü anne olacak kadinla hala görüşmüyorum ne hissettigini cok iyi biliyorum
Çık şimdi git eşin cocuklara bakmazmi gitsen
Afiyet olsun canım, kızkardeşlerimle biraraya gelmesi ne kadar güzeldir bilirim, kaç kızkardeşsiniz bu aradaGünaydın kızlar dun cok yorulmusum gece telefon elimde uyumusum giremeidm foruma su anda da ellerim yüzüm gözüm heo şişmiş yorgunlujtan mi bilemedim bileğim fena zorluyor su sira elim uyuşuyor yazarken ( sinir sıkışması var bileklerimde) dunu kisaca anlatmak gerekirse sabahtan arkadslarla parkta buluştuk piknik yapmak icin
Sabah yok
Öğle 13
1 sigara böreği
3 çatal elmalı tart
2 servis kaşığı buğday (haşhaşlı kismindan cok almamaya cakistim)
Bol çay
Ara
3-5 kiraz
2 erik
1 havuç
Yolda eve donerken kizimla dondurma yedik hazir cubuk dondurmaydi
Aksam
Avuç içi kadar tavuk göğsü mangal
4 küçük kanat arka kısmı
Salata
4 kaşık patlıcan köz
1 küçük karton bardak limonata
Su 2.5 lt olmustur ölcmedim
Spor 54 dk tempolu yürüyüş 162 puanPnrrr-12 onun dışında 5 dk kesintisiz oturmamışmdr gunduz kizimi parkta gozumden kaybetmemek icin malum kendisi cok iletisim canlisidir birileriyle sohbet etmek ixin gozden kaybolabiliyor gundu kizlarla dolu dolu gecen gun aksam da annemlerle beraber gecti Ucmelekannesi ninde belirttigi gibi sehir dışından ablam geldiği için toplandk hatta ben annemlerde kaldim gece de o yorgunluga erkenden uyandım ağrılardan başım çatlıyor ağrıdan sicaktan mi oldu ki bilemeidm
geçmiş olsun canım. bebiş nasıl oldu peki iyidir inşallah?Yemek yapacak halim yoktu, mecburen kızların yaptığı makarnadan yemek zorunda kaldım canım
Afıyet olsun canım o kadar yogunluga ve yorgunluga baş agrısı normal canım gunduz cok sıcaktı gecmiş olsunGünaydın kızlar dun cok yorulmusum gece telefon elimde uyumusum giremeidm foruma su anda da ellerim yüzüm gözüm heo şişmiş yorgunlujtan mi bilemedim bileğim fena zorluyor su sira elim uyuşuyor yazarken ( sinir sıkışması var bileklerimde) dunu kisaca anlatmak gerekirse sabahtan arkadslarla parkta buluştuk piknik yapmak icin
Sabah yok
Öğle 13
1 sigara böreği
3 çatal elmalı tart
2 servis kaşığı buğday (haşhaşlı kismindan cok almamaya cakistim)
Bol çay
Ara
3-5 kiraz
2 erik
1 havuç
Yolda eve donerken kizimla dondurma yedik hazir cubuk dondurmaydi
Aksam
Avuç içi kadar tavuk göğsü mangal
4 küçük kanat arka kısmı
Salata
4 kaşık patlıcan köz
1 küçük karton bardak limonata
Su 2.5 lt olmustur ölcmedim
Spor 54 dk tempolu yürüyüş 162 puanPnrrr-12 onun dışında 5 dk kesintisiz oturmamışmdr gunduz kizimi parkta gozumden kaybetmemek icin malum kendisi cok iletisim canlisidir birileriyle sohbet etmek ixin gozden kaybolabiliyor gundu kizlarla dolu dolu gecen gun aksam da annemlerle beraber gecti Ucmelekannesi ninde belirttigi gibi sehir dışından ablam geldiği için toplandk hatta ben annemlerde kaldim gece de o yorgunluga erkenden uyandım ağrılardan başım çatlıyor ağrıdan sicaktan mi oldu ki bilemeidm
nerdesin kuzum yaylaya mı çıktınız?Çok pişman oldum ama yapacak birşey yok, bu yaz buradayız.
Boğazında şiş, zoraki yedim onları da canım
hoşgeldin canımmmSelamünaleyküm hanimlar
Kurkcu dükkanına geri döndüm tatili yedim bitirdim simdi kaldigim yerden devam
pınarrrr canım sana söyleyecektim hep unutuyordum şimdi aklımdayken yazayım. şimdi doğum yaptıktan sonra ilk birkaçgün sütün sarı gibi gelir sonra gitgide beyazlaşır. bir profesör demişti ki; sütün o ilk birkaçgün sarı iken sağ buzluğa at.(süt poşetleri satılıyor e bebekte falan önceden al koy onlardan) 8 ay ömrü varmış o sütün. bu aylar içinde bebek hasta olursa ondan ver. o süt antibiyotikliymiş. canım ben kızıma öyle yaptım tabiki Allahın izniyle ilk sene hiç doktor yüzü görmedi benim kızım. hava soğuk olurdu bi yerden gelirdik azıcık verirdim. hapşururdu azıcık verirdim. ilk sene tertemiz geçti ve kızım şimdi 3.5 yaşında ya 3 ya 4 kere doktor yüzü görmüştür. ben çok faydasını gördüm. sen de dene canım.Aminnn canim benim insallah
Ne guzel cnm sende tamamen hazir olursn haftay ozaman insallah bebeginde zamanini bekler cnm gittinmi gene kontrole bi sorun yok dmi, bende 5 gund gidicem insallah cok heycanliym bu sefer bide cati muaynesi yapck doktor o yuzdende tedirginim biraz
Hosgeldin cnm insallah fazla artin yoktur :)
benim kızım 2.5 yaşında kendiliğinden istedi. 1 hafta sürmedi düzene bindi canım. çocuklar zamanı gelince istiyor zaten ya. istersen yaz sonuna kadar bekle ağustos sonu eylül başı gibi kışa girmeden tekrar dene.2 yaşını yenice doldurdu abla
Erken mi????
Gece altını ıslatmıyor gündüz de çömelerek yapıyor.hazır diye düşündük.
Sen nasılsın herbal life mı neydi birşey yapıyordun sen di mi nasıl gidiyor?
canım 6 yemek kaşığı olsa daha iyi olurdı sebze yemeği. menü güzel afiyet olsun.Kizlar bugünkü menüm
Gece uyuyamadım haliyle geç kalktım.
Kahvaltı 11.30
1 haşlanmış yumurta
1.5 tbe
5 zeytin
Biber,kapya biber
2 kuru kayisi
Ara öğün 16.00
Ayran
Akşam yemeği
1 tabak karışık sebze yemeği
1 kase salata
1 dilim tbe
Ara ogunumu 21.30 da yiyecem
2 kuru kayısı
2 ceviz
Maden suyu
Su az
Spora eşim gelsin gidicem.bekliyorum şimdi.aksam yazamazsam diye yazıyorum.
Erken oldu oldu kusura bakmayin.bebegim şimdi uyuyor
minnoşum ne kadar az bir menü. azıcık meyve yiyeydin de şifa olaydı. afiyet olsun kuzum.12:00=== 1 yağda yumurta
2 kk peynir
Domates, salatalık
12 adet yeşil zeytin
19:00=== 4 yk makarna
2 kase cacık
su 1 lt
evde şekersiz mi yaptın milkshaki yoksa hazır mı? hazırsa nooooo!!! diğerleri iyi canım afiyet olsun.Sabah 10.domates salatalık
Yarım dilim ekmek (beyazdı) te almamışım
Öğlen küçük milsheak in yarısı
Akşam. 2 kepçe mercimek çorbası
2lt su içildi
spor bildirimi
Pnrrr-12 60dk yürüyüş
120p.
canım sevindim. inşallah bu son olur eşin ciddiyetini farkeder korkar ve aynı hatalara düşmez. mutlu mesut yaşlanırsınız:)Mahkemeye gittik aileler oturdu konuştu barıştırdılar bizi.. Eşimin babası babamı ikna etti eşimde konuştu öyle işte bursadayım☺
kızzz senin boyun uzun tabi. ben de 70 lerdeyim. 165 olunca hiç iyi durmuyor bu kilolarAha 73 olsam bana yeter
☺☺☺☺
afiyet olsun canım. diyetisyenim sebze yemekleri 6 yk olacak demişti. aklında bulunsun. sabah makarna da varmış çünkü. afiyet olsun kilo olmasın kuşum.SABAH 12.30 galiba
5 kaşık makarna salatası
ÖĞLEN YOK
ARA 16.15
1 bardak sütlü türk kahvesi
AKŞAM 19.30
1 tabak taze fasulye
Bol salata
1 kase yoğurt
Su şimdilik 2 litre
noldu canım neyin var ya şimdi geçmişe bakınca gördüm.Sahol kuzum iyim simdi ama gece çok kötüydüm uykusuzluk bide üstüne mahvetti beni
Isyerinde bile yattım uyudum bi ara
Büyüdükçe ölüm daha çok üzer oldu
Ya da büyüdükçe sevdiklerimi kaybetme korkusunun ayırdına vardım
Afiyet olsun dilegim
Kubrammmm doğum günün kutlu olsun kuzummm esin ve kızınla beraber daha nice guzel yaşların olsun ins
Afiyet olsun canim sabah ekmek olmasada olurmus patatesli omletin yaninda yada aksam
Toplaman lazim
Afiyet olsun canim
Babaanneme anne diyorum canım beni ve kardeşimi büyüten o yaklaşık 25 sene önce ayrılmışlar o zamandan beri sadece 1 kere gordum kendisini
Sagol canim daha iyim
nerdesin kuzum yaylaya mı çıktınız?
hoşgeldin canımmm
pınarrrr canım sana söyleyecektim hep unutuyordum şimdi aklımdayken yazayım. şimdi doğum yaptıktan sonra ilk birkaçgün sütün sarı gibi gelir sonra gitgide beyazlaşır. bir profesör demişti ki; sütün o ilk birkaçgün sarı iken sağ buzluğa at.(süt poşetleri satılıyor e bebekte falan önceden al koy onlardan) 8 ay ömrü varmış o sütün. bu aylar içinde bebek hasta olursa ondan ver. o süt antibiyotikliymiş. canım ben kızıma öyle yaptım tabiki Allahın izniyle ilk sene hiç doktor yüzü görmedi benim kızım. hava soğuk olurdu bi yerden gelirdik azıcık verirdim. hapşururdu azıcık verirdim. ilk sene tertemiz geçti ve kızım şimdi 3.5 yaşında ya 3 ya 4 kere doktor yüzü görmüştür. ben çok faydasını gördüm. sen de dene canım.
benim kızım 2.5 yaşında kendiliğinden istedi. 1 hafta sürmedi düzene bindi canım. çocuklar zamanı gelince istiyor zaten ya. istersen yaz sonuna kadar bekle ağustos sonu eylül başı gibi kışa girmeden tekrar dene.
canım 6 yemek kaşığı olsa daha iyi olurdı sebze yemeği. menü güzel afiyet olsun.
minnoşum ne kadar az bir menü. azıcık meyve yiyeydin de şifa olaydı. afiyet olsun kuzum.
evde şekersiz mi yaptın milkshaki yoksa hazır mı? hazırsa nooooo!!! diğerleri iyi canım afiyet olsun.
canım sevindim. inşallah bu son olur eşin ciddiyetini farkeder korkar ve aynı hatalara düşmez. mutlu mesut yaşlanırsınız:)
kızzz senin boyun uzun tabi. ben de 70 lerdeyim. 165 olunca hiç iyi durmuyor bu kilolar
afiyet olsun canım. diyetisyenim sebze yemekleri 6 yk olacak demişti. aklında bulunsun. sabah makarna da varmış çünkü. afiyet olsun kilo olmasın kuşum.
noldu canım neyin var ya şimdi geçmişe bakınca gördüm.
geçmiş olsun canım. bebiş nasıl oldu peki iyidir inşallah
nerdesin kuzum yaylaya mı çıktınız?
Hasta olunca canım hiçbirsey istemedi canım, bugün itibariyle normale dönüyorum inşaallahminnoşum ne kadar az bir menü. azıcık meyve yiyeydin de şifa olaydı. afiyet olsun kuzum.
Afiyet olsun tatlımGunaydın kızlar mutlu pazarlarr
Dunku menum
Sabah10. 00
2 tb ekmek
1 kk peynır
5 zeytın
Domates slatalık
1 kase yogurt
Ogle15. 00
2 dılım karpuz
3 kasık haşhaşlı bulgur
Aksam 8. 00
Mangalda avuç ıçı kadar gogus
1 tane kuçuk kanat
Bolca salata
1 bardak ev yapımı lımonata
Su 2 lıtre ancadır
Canım evet bende ekmek fazla tüketmiyorum aslında ama diyetisyene başladım gün içinde iki dilim ekmek yiyeceksin dedi muhakkak. Omlet zaten çok az almıştımAfiyet olsun dilegim
Toplaman lazim
Afiyet olsun canim
Sagol canim daha iyim
Çıtladım canım karpuz çekirdeğiniHafi bismillah
afiyet olsun cnm
ellerine sağlık çok güzel gözüküyor önlük cnm hayrli yolculuklar simdiden cok zor gercektrn Allah kolaylık versin
hg kız gözümüz yollarda kaldı
afiyet olsun canım
geçmiş olsun kuzum
başınız sağ olsun canım oğlunun da hakkında hayırlısı olsun insAllah
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım cok dengesiz olmus ama
afiyet olsun canım sabah nasil makarna yiyorsunn kiz
afiyet olsun canım
ayy cok gecmis olsun cnm ya
malesef her sey bizim icin cnm Allah im cektrmesin iki iyilikten bi iyilik derler ya qci çekmesi daha zor hayirli ölüm nasip etdin Rabbim hepimize ne güzel seveni cok hayır dua almis belli ki bolca babanen
afiyet olsun i
afiyet olsun canım
cnm alışman gerekiyor sanki alinti yapmaya herkes boyle tek mesajla işi bitirecek olursa motivasyon kalmaz hic
afiyet olsun canım
karpuz cekirdegini naptinkiz afiyet olsun canım
afiyet olsun canım yaz ayi karpuza dayanilmiyor sanki
Afiyet olsun canım
Biz artık istediğimizi yemeyi değil istedigimizi giymeyi istiyoruzsağol canım arkadaşım. sufle değil de güveç de zorlandım. çok güzel olmuştu ama o kadar spor yapıp gittim boşa gitmesin dedimeşim ısrar etti sufle ve güveç için ye bitir diye. zayıflamama engel olamazsın dedim yemedim
ablacığımmm çoook teşekkür ederim.sizler de sevdiklerinizle nice nice mutlu sağlıklı yıllar geçirin inşallah..siz olmasaydınız bu kadar iradeli olamazdım
teşekkür ederim minnoş. sufle de çok ısrar oldu ama direndm:) eşime dedim 58 kilo olunca buraya tekrar gelip sufle yiyelim dedim
aminnn canım ve inşallah ideal kilomuza da en kıza zamanda kavuşuruz.
teşekkür ederim canım :)
aminnnnn canımmmmmm teşekkür ederim. inşallah hepimiz sevdiklerimizle beraber nice nice sağlıklı mutlu fit yıllar yaşarız
Sebze yemeğini diyetisyenim 8 yemek kaşığı verdi canim.makarna bulgur 6 yemek kaşığı.nerdesin kuzum yaylaya mı çıktınız?
hoşgeldin canımmm
pınarrrr canım sana söyleyecektim hep unutuyordum şimdi aklımdayken yazayım. şimdi doğum yaptıktan sonra ilk birkaçgün sütün sarı gibi gelir sonra gitgide beyazlaşır. bir profesör demişti ki; sütün o ilk birkaçgün sarı iken sağ buzluğa at.(süt poşetleri satılıyor e bebekte falan önceden al koy onlardan) 8 ay ömrü varmış o sütün. bu aylar içinde bebek hasta olursa ondan ver. o süt antibiyotikliymiş. canım ben kızıma öyle yaptım tabiki Allahın izniyle ilk sene hiç doktor yüzü görmedi benim kızım. hava soğuk olurdu bi yerden gelirdik azıcık verirdim. hapşururdu azıcık verirdim. ilk sene tertemiz geçti ve kızım şimdi 3.5 yaşında ya 3 ya 4 kere doktor yüzü görmüştür. ben çok faydasını gördüm. sen de dene canım.
benim kızım 2.5 yaşında kendiliğinden istedi. 1 hafta sürmedi düzene bindi canım. çocuklar zamanı gelince istiyor zaten ya. istersen yaz sonuna kadar bekle ağustos sonu eylül başı gibi kışa girmeden tekrar dene.
canım 6 yemek kaşığı olsa daha iyi olurdı sebze yemeği. menü güzel afiyet olsun.
minnoşum ne kadar az bir menü. azıcık meyve yiyeydin de şifa olaydı. afiyet olsun kuzum.
evde şekersiz mi yaptın milkshaki yoksa hazır mı? hazırsa nooooo!!! diğerleri iyi canım afiyet olsun.
canım sevindim. inşallah bu son olur eşin ciddiyetini farkeder korkar ve aynı hatalara düşmez. mutlu mesut yaşlanırsınız:)
kızzz senin boyun uzun tabi. ben de 70 lerdeyim. 165 olunca hiç iyi durmuyor bu kilolar
afiyet olsun canım. diyetisyenim sebze yemekleri 6 yk olacak demişti. aklında bulunsun. sabah makarna da varmış çünkü. afiyet olsun kilo olmasın kuşum.
noldu canım neyin var ya şimdi geçmişe bakınca gördüm.
Ehh inşallah her şey çok güzel olur bundan sonraiyi çok üstüme düşüyor yani buraya girmeme bile birşey demiyor benim için mucize
☺
Maşallah güzel spor yapmışsınDün akşamki sporumu yazamamıştım.30 dk hizli tempo yürüyüş.30 dk sahilde belediyenin spor aletlerinde çalışma.30 dk yine hızlı tempo geri dönüş.baya yorulmuşum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?