- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #303.961
Cumaya Allah'in izniyle iki kilo garanti benden mefkusumTunaydinlarrrrrr
Bizim takim erkenden hareketlenmiş :))))
Bugünü guzel gecirip yarin herkes eksiyle geliyorrrrrrrrr
Makarna bulgur 4 kaşıkla yetin benceSebze yemeğini diyetisyenim 8 yemek kaşığı verdi canim.makarna bulgur 6 yemek kaşığı.
Jil9m çok canim hemen kısmak istemiyorum.sonra vücudum alışırsa.simdilik iyi gidiyor.pazartesi 99 dum.bu sabah 97.5 gordum.hızlıvermek istemiyorum.cunku kendimi biliyorum dayanamamMakarna bulgur 4 kaşıkla yetin bence
cook guzellll ecemmmİyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menüm
9.00
1 haşlanmış yumurta
2 kkPeynir
5 zeytin
Domates salatalık biber🌶🌶
Yulaf kepeği
17.30
2 yk körili hindi
2 yk sade hindi
Cacık
Salata
Su 3 lt
cok gecmis olsun cnmKızlar gece cok kötü oldum idrar yolu enfeksiyonu oldu sanırım. Isyerindeki odam da klima sogukta çalışıyor hep ve uniformam elbise oldugu icin usutmekten kaynaklı sanırım
Sabaha kadar enfeksiyondan uyuyamadim 6 yi geçerken uyumusum bi yandan ağrım vardi. 8 de geri kalktim kendime gelemedim. Aksama dogru toparladim biraz
yasimmm bitanem cok gecmis olsunSon bir saattir ağlamaktan içim çekildi
Hastalık ölüm bunlar olmasa keşke
Babaannemi yine hastaneye yatırmışlar bilmem ne değeri çok düşük çıkmış 2-3 gün içinde beyin kanaması geçirip vefat edebilirmiş şimdi iyi etmeye çalışacaklarmış
Artık çok yaşlandı çoookkkkk her an bekliyoruz aslında ama içimdeki sızı gitmiyor abimi de beni o ve halam büyüttü, hala daha da acayip sevgi dolu bi kadındır aradım nasılsın diye sesini duymak istedim belki bi daha konuşamam diye, mecali yok konuşmaya kızlarımı soruyor iyiler mi büyüdüler mi kilo aldılar mı
Yanında da halam kalıyor ve bugün oğlu mezun oluyor kep törenine katılamadı halam ona da apayrı üzüldüm keşke keşke ıufaklık azıcık daha büyük olsaydo da ben refakat etseydim babaAnneme de halam da oğlunun yanında olsaydı
su haric guzel olmus cnmMenümü de yazayım
11.00 4 dilim peynir
7 zeytin
2 yk fıstık ezmesi
1 kase dereotlu yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
20.30 köz patlıcan salatası
Kıymalı yumurtA
Yoğurt
Su: 1 lt
kiz bütün evi yalayip yutmuşun heralde nazini cekecekler :))valla daha yarım saat önce geldim abla duşa girdim çıktım pcye oturdumsabah saat 11 de beri abimlerdeyim 9 gibi koşuya çıktım sonra direk onlara geçtim sözde duşa gircektim gel bizde gir dediler oraya gitti direk kahvaltı yaptık ettik bu saate kadar temizlik yaptık desem yeridir. Camlar kapılar bebişin mobilyaları derken bide incik cinciğini yerleştirdik odasına eee eşyalar oturma odasındaydı hadi bide orayı sil süpür eee girmişken salon mutak yatak odası derken bütün evi temizledim geldim ama saolsun iyi baktılar nazım geçmese onlarında geçmez ne ekersen onu biçersin demişler ya aynen öyle yani abla
spor harika menu guzel cnmMenüm
Sabah (11.10)
2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Domates-salatalık-biber
4 siyah zeytin-3 yeşil zeytin
1 kk peynir
Ara 13.30
1 Türk kahvesi şekersiz
Öğlen Yok
Akşam(20.00)
1 adet fırında ızgara balık(balıktan anlamam önüme koydular yedim)
Salata
Su:3.5 litre o kadar temizlik yapınca çok su içtim
Spor: 75*4=300 puan aralıksız koşu (aslında akşama kadar da temizlik ettim ama onun puanı yok ne yazık ki) @Pnrrr-20
sabahki ekmekler kizartmamiydi cnmBugünkü Menüm
Sabah 10.00
Yqrim Domates
6 dilim salatalik
2 kayisi
4 kücük parca beyaz peynir
5 zeytin
2 dilim salam
2 yumurtali ekmek (tam bugday tost ekmekle)
1 yesil cay
Ara 13.30
Sütlü kahve
Bi avuc yer fistigi
Ara 15.00
Activia yogurt
Aksam 17.00
5 tane firinda kanat ( kücüktüler)
3 yemek kasigi patates püresi
7 catal Karpuz
Tekrardan yine karpuz yedim
2,5 litre Su
30 dk normal yürüyüs 30 puan
@Pnrrr-20
mesajlarin altinda alinti ya basarsan ordan coklu alinti yapabilirsin cnmmenü paylasan arkadaslara afiyet olsun.
hasta olanlara allahim sifasini versin insallah.
vefat eden arkadasa ; allah rahmet eylesin. mekani cennet olsun insallah allahim geride kalanlara sabirlar versin.
coklu alintida karisiklik oluyor kusuruma bakmayin lütfen.
herkes senin gibi 50 kilo degil bebegimkoşmak güzel şeydir herkese tavsiye ediyorum canım küçük küçük baslayınca devamı geliyor zaten zamanla
cok guzel dilegimKahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
3,4 yeşil biber
6 zeytin
Domates
1 dilim ekmek
Biraz peynir
3:00
1 haşlanmış yumurta
1 hurma
Kahve
5 gibi
1 avuç kiraz
8.00
1 tabak yoğurtlu kabak
Domates salatalık
Geç yatarsam 1 bardak süt içerim
2,5 lt su
hic diyetis, en menüsü gibi degil cnmSelam kızlar menümü yazıp çıkıyorum. Misafirim vardı geçmişe bakamadım. Yarın bakarım inşallah.
10.00
Sade Türk kahvesi
11.30
Dört kaşık Patatesli omlet
Bir dilim tb ekmeği
14.00
Bir bardak kiraz sapı çayı
Bir avuç kadar karpuz çekirdeği
15.00
Sade Türk kahvesi
16.30
Bir fincan sütlü nescafe şekersiz
17.30
Bir bardak çay
20.00
Dört kaşık bulgur pilavı
Dört lokma tepsi kebabı
Bir kase semiz otlu cacık
Az maydanoz
Bir dilim tb ekmeği
2.5 tl su
guzel cnm ama menune yesillik salata falan ekleDünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yum.1 dlm ekmek 1 tk labne 2 çk pekmez
Ara 1 sade kahve
Ara 1 fincan limonlu rezene
Akşam 17.00
1 dilim karpuz
6 7 kaşık kadar piyaz 1.5 br ayran
22.00 1.5 dilim karpuz(işte bunu planlamamıştım)
04.30(Şimdi )1 küçük salatalık
Su ölçmedin ama 1.5 lt geçmez
Spor yok
limonata olmasa daha iyi olurmus cnmGunaydın kızlar mutlu pazarlarr
Dunku menum
Sabah10. 00
2 tb ekmek
1 kk peynır
5 zeytın
Domates slatalık
1 kase yogurt
Ogle15. 00
2 dılım karpuz
3 kasık haşhaşlı bulgur
Aksam 8. 00
Mangalda avuç ıçı kadar gogus
1 tane kuçuk kanat
Bolca salata
1 bardak ev yapımı lımonata
Su 2 lıtre ancadır
bahcede de calismamisin elin niye agridiki cnmGünaydın kızlar dun cok yorulmusum gece telefon elimde uyumusum giremeidm foruma su anda da ellerim yüzüm gözüm heo şişmiş yorgunlujtan mi bilemedim bileğim fena zorluyor su sira elim uyuşuyor yazarken ( sinir sıkışması var bileklerimde) dunu kisaca anlatmak gerekirse sabahtan arkadslarla parkta buluştuk piknik yapmak icin
Sabah yok
Öğle 13
1 sigara böreği
3 çatal elmalı tart
2 servis kaşığı buğday (haşhaşlı kismindan cok almamaya cakistim)
Bol çay
Ara
3-5 kiraz
2 erik
1 havuç
Yolda eve donerken kizimla dondurma yedik hazir cubuk dondurmaydi
Aksam
Avuç içi kadar tavuk göğsü mangal
4 küçük kanat arka kısmı
Salata
4 kaşık patlıcan köz
1 küçük karton bardak limonata
Su 2.5 lt olmustur ölcmedim
Spor 54 dk tempolu yürüyüş 162 puan @Pnrrr-20 onun dışında 5 dk kesintisiz oturmamışmdr gunduz kizimi parkta gozumden kaybetmemek icin malum kendisi cok iletisim canlisidir birileriyle sohbet etmek ixin gozden kaybolabiliyor gundu kizlarla dolu dolu gecen gun aksam da annemlerle beraber gecti @Ucmelekannesi ninde belirttigi gibi sehir dışından ablam geldiği için toplandk hatta ben annemlerde kaldim gece de o yorgunluga erkenden uyandım ağrılardanbaşım çatlıyor ağrıdan sicaktan mi oldu ki bilemeidm
amin ins. Hep beraber cnmablacığımmm çoook teşekkür ederim.sizler de sevdiklerinizle nice nice mutlu sağlıklı yıllar geçirin inşallah..siz olmasaydınız bu kadar iradeli olamazdım
vavvvv superrrrrTartildim ve çok güzel bir rakam gördümMefkurem 94 cumaya göre eksi 1 yani ablacığım yarın sabahtan kızın kontrolü için hastaneye gidecem tartilamam bilgin olsun
sensin canımAYyy teşekkür ederim canımmmm
hadi bakalım bu günden tezi yok tam gaz başlaGünaydınlar
Düşündükçe delirecem
68.1 i gördüydüm ben yaaa
Sabah 72 6 çıktım
Tombul tombul otur şimdi canan
Yaz başladıpofff
oy kuzum geçmiş olsun.Son bir saattir ağlamaktan içim çekildi
Hastalık ölüm bunlar olmasa keşke
Babaannemi yine hastaneye yatırmışlar bilmem ne değeri çok düşük çıkmış 2-3 gün içinde beyin kanaması geçirip vefat edebilirmiş şimdi iyi etmeye çalışacaklarmış
Artık çok yaşlandı çoookkkkk her an bekliyoruz aslında ama içimdeki sızı gitmiyor abimi de beni o ve halam büyüttü, hala daha da acayip sevgi dolu bi kadındır aradım nasılsın diye sesini duymak istedim belki bi daha konuşamam diye, mecali yok konuşmaya kızlarımı soruyor iyiler mi büyüdüler mi kilo aldılar mı
Yanında da halam kalıyor ve bugün oğlu mezun oluyor kep törenine katılamadı halam ona da apayrı üzüldüm keşke keşke ıufaklık azıcık daha büyük olsaydo da ben refakat etseydim babaAnneme de halam da oğlunun yanında olsaydı
Amin kuzummHayırlısı olsun denemekle kaybedecek birşeyin olmaz sonuçra olmazsa yine olmaz.ama düzelir inşallah babalar devreye girdiyse olayın ciddiyetini anlamıştır zaten
Ah canım yaaa ağlamak rahatlatır biz kadınları .
Ama elden de birşey gelmiyor ki işte hayat bu doğum çocukluk gençtik orta yaş yaşlılık .herşey sırasıyla akıp gidiyor.rabbim sağlık verir inşallah bir müddet daha.
Hay allah ya yaz günü de iyice zor olur hastalıkHergün akşama doğru iyiye gidiyorum, sabah hasta kalkıyorum canım
Çok güzel canım o ilk hedefi görmek öyle mutlu ediyor ki, daha bi şevki artıyor insanın...Pek motive oldum bugün 101 başladığım zaman ilk hedefim 95 altiydi ilk hedefimi gördüm çok şükür şimdiki hedefim 90 lari bidaha gormemek
Aminnkuzum sağolasınoy kuzum geçmiş olsun.
çok yaşlanmak da maalesef böyle işte.
benim de çoook yaşlı bir anneannem var ne iyi oluyor ne kötü oluyor. eziyet çekiyor sanki...
sabırlar diliyorum sana ve ailene canım.
umarım en iyisi olur....
Bugün iyiyiz canım şükürler olsun, bahçeye bile çıktık.Hay allah ya yaz günü de iyice zor olur hastalık
Biraz daha toparlanabildin mi bugün
Sağol canımbasınız sagolsun canım oglunun sınavı ınş istesıgı gıbı sonuclanır
afıyet olsun canım
afjyetolsun canın
afıyet olsun canım ama az olmus sankı
bundan sonrasında hersey gonlunce olsun canım
oooo maşallah canım dogumdan somra buyuk basırı
afıyet olsun canım kajvaltıda neden makarna, az yemısıını tatlım sıcaklardanmı
afıyet olsun canım
gecmış olsun canım inş toparlamışsındır
cok geçmiş olsun canım
afıyet olsun canım
oh herkesım senın gıbı gorumcesı olmalı bence canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
Afıyet olsun canım
tişikkir idirim kaptaniçemcook guzellll ecemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?