Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bana da her şey yarıyor valla. kuzenim gece yarım ekmek arası amerikan salatası koyup yiyor, makarna yiyor gece gece. ama gel gör kupkuru.

afiyet olsun canım. ya şişkinlik bende de var. gerçi ben bir kaç güne regl olurum gibi gözüküyor. korkuyorum regl döneminde yine tatlıya dadanırım diye =(

bu günkü menümü yazıyorum;

sabah: 500 ml su. 2 dilim çavdar ekmeği, 3 dilim eski kaşar. 1 bardak şekersiz çay.

öğlen: 1 porsiyon ton balıklı kıvırcık salata. içinde 1 tatlı kaşığı lor peynir ve yarım domates dilimi var. 2 dilim çavdar ekmeği.

ara: 500 ml su. 6 adet form bisküvi ile 1 bardak şekersiz neskafe.

akşam: sadece su.

Son düzenleme:

Ay evet cnm mecburi bi kilo fazlalığı oluyor su topladığı için ama bu halimle bile kilo verdiğim belli

Teşekkür ederim cnm senin menünde güzel bende su içemiyorum Helal olsun diyorum içene yaaa. Reglm ztn devam ediyor yarın biter şu şişkinliğimde inse bi 54 olsam bana bu haftalık yeter ya

menü süper hatta az bile inş akşama dayanabilirsin

cnm menün güzelde akşam nasıl dayanacan...bende akşam yemicem diyorum dayanamayıp yiyorum..

menü süper hatta az bile inş akşama dayanabilirsin

teşekkürler canım. inş. dayanıcam =(

cnm menün güzelde akşam nasıl dayanacan...bende akşam yemicem diyorum dayanamayıp yiyorum..

kızlar mecbur akşam dayanmak zorundayım en kötü meyve yerim ne yapiyim =(
inanın artık pozitif olamıyorum bu kilolarla mutsuzum iyice farketmeye başladım.. nereye baksam zayıf insanlar görüyorum =)
ya teyzem 50 yaşında 40 beden giyiyor. o bile göbeği çıksa spor yapmak istiyor. düşünsenize teyzemle yanyana duruyoruz sanki ben daha yaşlıyım. yengem de çocuk doğurdu ona rağmen incecik

arada oluyo cnm ya ama sende olmazdı yani sporunu vs yapardın sen hadi hadi toparlan bakalım
sorma canım bir tuhafım 2 gündür toparlanmam lazım acilen
benim ki açlıktan değilde tuhaf arada böyle neyim ben napıyorum durumları oluyor bendeee

saçma sapan bir menüyle daha karşınızdayım :18::18::18::18:
sabah saat 5 de kalktım deli gibi yedim 4 dilime yakın ekmek kaşar peyniri çay ve bir çay keyfi bisküviii
öğle küçük bir kase yoğurt ve 2 fincan kahve
akşam bir kase çorba
su yarım litre bile yok
sporda henüz yok

Hayvan gibi yedim bugün sürekli elimde bişeydi...

öğle: 1 kase çorba
2 karnıbahar
1kaşık yoğurt

ara: 2 portakal

Akşam: 2 kaşık ıspanak
2 kaşık haşlanmış makarna
3 kaşık yoğurt

Ayyy tıka basa doyduuuuuum resmen yaaa bugün daha yicek halim kalmadı...

az once market alisverisinden geldim baya bi harcamisim esimin kartini kullandim sabah birakmisti, eve geldigimde esim evdeydi hemen tabi bir sirinlik bir tatlilik bende... gittim muck muck yapistim yanagina noldu kac para harcadin diyor anlayisli adamin hali baska oluyor iste ya neyse hicbirsey demedi uzun uzun fisleri okudu carsaf gibi tabi oku oku bitmedi seviyorum alisverisi - su an cok mutluyum

simdi de menumu yazayim zaten yok denecek kadar az
sabah(saat 12ydi gerci): samana benzeyen tam tahilli diyet kahvaltilik gevrek :120:+ 200 ml yagsiz soya sutu + 1 kucuk muz + yarim olcek proitein tozu
ogle: yok
aksam (daha yeni hazirliyorum ve kurt gibi acim): 4-5 dilim firinda patates + 1 kasik ekstra light mayonez + bol soganli ve yagsiz peynirli salata

valla biraz az oldu bugun daha spora gitcez gece oof of kesin acikmis olcam gelince aksama biraz soya eti falan ekleyebilirim hem protein cok olsun daha iyi olur.

bu senin tika basa yemis halin mi canim ya beni gorsen demek yuh diceksin - tabi bugun haric bugun ben de pek bisey yemedim..

2 gün hiçbişey yemek istemiyorum aç aç dolaşmak istiyorum az önce bir tabak makarnayı götürdüm ve kendimi çok kötü hissediyorum utanıyorum sizden

zaten bozamam kedim ölür yoksa

Evet bugünkü menüm:

SABAH: YOK

ÖĞLEN: Altın Ekmek

AKŞAM: 1 orta boy balık

Birazdan da salata yiicem :)

Eve geldiğimde 69.7 kg çıktım Ama muhtemelen akşama kadar pek bir şey yiyemediğimden dolayıdır. Gerçi reglmde bugün bitecek. Yarın görücez bakalım gerçekte kaç kiloyum:)

Ahhhh bu şişkinlik geçmedi sinirlerimide zıplattı ne şişkinlikmiş arkadaş spordan soğuttu

Evet akşama kdr süper gitti diyet ama yine bozdum 4 tane finger bisküvi yiyerek Gerçi sabah yemediğim öğünlere saysam

Şimdi dukan poğaçası yapıyorum, çok tok tutuyor ya.. İsveçe devam, ekmek verdiği günler dukan poğaçasını yicem :) İsveçin bitmesine 6 gün kaldı zaten.. Sonra gelsin dukan diyeti.

dukan pogacasi ne ola ki.. bana da ver tarifini
ben de yarin esime yabanmersinli muffin yapicam az yagli ve tatlandiricili.. umarim tadi birseye benzer, bugun aldim malzemeleri. surekli kek kurabiye istemeye basladi eve cikolatalari yine doldurmadan kendim yapayim dedim bari az kaloriyle kurtaririz zaten 6 kucuk muffin yapicam 4 tane o yer kalanlari da ben lupletmeyi planliyorum sporda eritirim onlari zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…