- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.401
valla cnm bende 68leri gördüm 1 hafta saldım 70 kusurlara geri çıktım o kadar sık dişi 4 kg ver 2 gün ye 1 kg al adeletli değil ama
şimdi tekrar toparlamaya çalışıyorum bu sabah 69 kusur çıktım cumaya kadar vermem lazım geçen hafta gurubun yüz karasıydım
merhaba kızlaaar...
Sabah: 1dilim kepek ekmek 1dilim normal ekmek yağsız kızartıp üzerlerine labne light sürdüm
1 ince dilim sucuk
1fincan yeşiçay
3dilim domates...
Spordan dolayı kas ağrım var oda şişkinlik yaptı sanki 3 kilo almışım gibi göbek çıktı cumaya kadar iner umarım çünkü tartı sürecimide etkiliyor su toplaması...
Eeee sizde ne var yok? Pc bende değil okuyamadım daha geçmişi...:26:
Gunaydinyani ogleden sonra oldu gerci ama neyse ben yeni kalktim
Dun aslinda saat 9da feci yorgundum yattim gece 12de geri hortladim.. Sabah 3e kadar oturdum sonra yine yattim 12ye kadar uyumusum :26: Iyi dinlendim ama...
Dunden 800 gram eksik ciktim o kadar sporun etkisi goruldu yani, kacamak da yapmamistim.. Dun 1 kg fazla cikmistim yalniz onceki gune gore, o yuzden daha 200 gr var anca 2 gun onceki halime donmeme
Neyse bugun de kendimi enerjik hissediyorum saat 6da spora gitcem 8de gelicem aksam yemegini gec yemis olcam umarim eritebilirim. Hafif bir aksam yemegi hazirlicam kendime gitmeden once. Bastan hazirlamayinca sonra o aclikla saldiriyorum buldugumu yiyorum :26:
spordan sonra kas agrisi olmussa kesin odem de oluyor fix bende de oldu spora devam ettim indi sonra birkac gun icinde
afiyet olsun canım. ya şişkinlik bende de var. gerçi ben bir kaç güne regl olurum gibi gözüküyor. korkuyorum regl döneminde yine tatlıya dadanırım diye =(
ara: 500 ml su. 6 adet form bisküvi ile 1 bardak şekersiz neskafe.
akşam: sadece su.
bana da her şey yarıyor valla. kuzenim gece yarım ekmek arası amerikan salatası koyup yiyor, makarna yiyor gece gece. ama gel gör kupkuru.
afiyet olsun canım. ya şişkinlik bende de var. gerçi ben bir kaç güne regl olurum gibi gözüküyor. korkuyorum regl döneminde yine tatlıya dadanırım diye =(
Cnm farkındayız bız durumun onun ıcın lısteye eklemedık senı sen gene bızımle beraber kal ama sorunların cozuldugunde artık duzenlı gırebıldıgınde senı lısteye eklerız:) Rahat ol sorunlarını hallet ve gel beklıyoruz
anlayışınızdan dolayı teşekkür ederim bu hafta düzenli girmeye calışacam inş..
ailevi sorunların umarım düzelir canım sen burayı sıkıntı yapma önemli olan evdeki huzurun.
sorunlarım kayınvalideyle onla sorun olunca evede yansıyor tabiki...düzeldi sayılır kesinlikle huzur ve saglık ALLAH bunları eksik etmesin amin...
bana da her şey yarıyor valla. kuzenim gece yarım ekmek arası amerikan salatası koyup yiyor, makarna yiyor gece gece. ama gel gör kupkuru.
bazı insanlar doguştan şanslı oluyor....hani su içsem yarıyor derlerya bende onlardanım
tatlı istegi insanı mafff ediyor tarcınlı yeşil çay tatlı istegini bastırıyor tavsiye ederim...
menü süper hatta az bile inş akşama dayanabilirsin
cnm menün güzelde akşam nasıl dayanacan...bende akşam yemicem diyorum dayanamayıp yiyorum..
sorma canım bir tuhafım 2 gündür toparlanmam lazım acilenarada oluyo cnm ya ama sende olmazdı yani sporunu vs yapardın sen hadi hadi toparlan bakalım
benim ki açlıktan değilde tuhaf arada böyle neyim ben napıyorum durumları oluyor bendeeeafiyet olsun tatlım. sana da güzel bir salı dilerim =)
sabah bende böyle hissediyordum yataktan zor kalktım beyazbulut. hele bir de açken daha çok tembelleşiyorum ben.
nagicim sabah ve öğlen çok güzelmiş ama akşam bir kase hindistan cevizli pudingi de götürmüşsün canım. =)) akşamı daha azaltmamız gerekiyor bence. ben akşam yemeğini tamamen kaldırdım.afiyet olsun ama tatlı yeme nolur yeme benim de canım istiyor zor ututyorum kendimi yahu =))
helal olsun fadime abla bozma diyeti.
günaydın canım kolay gelsin sana. annene nice uzun güzel seneler dilerim.
Hayvan gibi yedim bugün sürekli elimde bişeydi...
öğle: 1 kase çorba
2 karnıbahar
1kaşık yoğurt
ara: 2 portakal
Akşam: 2 kaşık ıspanak
2 kaşık haşlanmış makarna
3 kaşık yoğurt
Ayyy tıka basa doyduuuuuum resmen yaaa bugün daha yicek halim kalmadı...
zaten bozamam kedim ölür yoksaafiyet olsun tatlım. sana da güzel bir salı dilerim =)
sabah bende böyle hissediyordum yataktan zor kalktım beyazbulut. hele bir de açken daha çok tembelleşiyorum ben.
nagicim sabah ve öğlen çok güzelmiş ama akşam bir kase hindistan cevizli pudingi de götürmüşsün canım. =)) akşamı daha azaltmamız gerekiyor bence. ben akşam yemeğini tamamen kaldırdım.afiyet olsun ama tatlı yeme nolur yeme benim de canım istiyor zor ututyorum kendimi yahu =))
helal olsun fadime abla bozma diyeti.
günaydın canım kolay gelsin sana. annene nice uzun güzel seneler dilerim.
Ahhhh bu şişkinlik geçmedi sinirlerimide zıplattı ne şişkinlikmiş arkadaş spordan soğuttu
sakin birakma sporu canim birakirsanbirgun basladiginda tekrar siskinlik olacak sen devam et ne de olsa gecici sonra iyi ki yapmisim diyeceksin
Evet akşama kdr süper gitti diyet ama yine bozdum 4 tane finger bisküvi yiyerekGerçi sabah yemediğim öğünlere saysam
Şimdi dukan poğaçası yapıyorum, çok tok tutuyor ya.. İsveçe devam, ekmek verdiği günler dukan poğaçasını yicem :) İsveçin bitmesine 6 gün kaldı zaten.. Sonra gelsin dukan diyeti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?