Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dogru diyonda bebegim +75 uzeri icin eklemlere cok zararli
Zaten 1 kilo fazlalik bele dize 10 kilo agirluk veriyor
Bide 20-30 kilo fazlaligi dusununce :))

Verirsin sen de. Hem benim gibi 24 kilo ile doğuma gitmezsin bura sayesinde

Valla inş şimdilik çok iyiyiz
Aman diyim şımartma çok üstübe düşme birden.olanları hemen unuytupunu düşğnmesin.
Herşeyi kafasına da kakıp durma ama zamanı gelince azıcık azıcık dokundur.

Aynen çok şükür. 9 kilo vermem lazım daha. Sonra oh miss :))

Ekmek yemiyorum akşamları öyle olunca da sebze nasılsa diye 1 tabak yiyorum :))

Sagol kuzum
Olmamis biliyosun canim
Valla nirancim ölsün ölüsüne gitmem o dereceyim. Oyle göstermeme gibi bisey yok biliyorum. Ben 14 yaşındayken babam artik büyüdünüz sizi anaannenize götüreyim görün ben sizi kimseden saklamıyorum dedi ben merak ettim gittim kardeşim istemiyorum gelmicem dedi gelmedi. Gittik anneannem olacak kadın babama elini bile vermedi opturmeye. Babam gene tamam anne dedi kapattı konuyu. Orda bi ağlama zırlama faslı beni görünce hepsi ağladı filan. O zaman telefon kullaniyodum telefon numaram alındı ve bir kere bile kimse aramadi. Daha sonra ben 19 yaşındayken merak ettim annem olacak kadının numarasını buldum sorun neydide bizi hic aramadı diye merak ettim açıkçası. Aradım konustum yok anlatamayacağım şeyler var filan dedi kapatti o konuyu neyse tamam dedim gitti bana rahmini almislar onu anlatıyor telefonda baska bi tane üvey Kardesim varmış filan. Yahu bananr bunlardan benim merak ettigim bunlar degil. Neyse bu daha aramadı zaten bende aramadım. Bundan 2 sene önce cıktı istanbula geldi bizi görecekmiş çok özlemiş kadinin 25 sene sonra aklina gelmis bizi görmek. Ve benim babaannem bu kadını evinde misafir etti benim biraz yüzüm olsa o kadının evinde misafir olmayı birak yüzüne bakamam. Annem sordu niye aramadın gelmedin filan diye verecek cevabı yok. Hicbisi demedi. Ve bide utanmadan o gece bizde kaldı. Yok neymis anne dememi istermis kusura bakma diyemem dedim. Buraya gelmesinin üstünden 2 sene gecti gene arayan soran yok he bide dayanamamış 3. Ye evlenmiş.
Amin kuzummm ins
Bazilarinda anne merhameti içgüdüsü yok canim herkesin taşıyacağı bisi degil bu
Idrar yolu enfeksiyonu kuzum bugun iyim ama
Canım evet bende ekmek fazla tüketmiyorum aslında ama diyetisyene başladım gün içinde iki dilim ekmek yiyeceksin dedi muhakkak. Omlet zaten çok az almıştım❤
Tamam tatlim
CurukElma hilalim hastaymışsin çok geçmiş olsun canım ,kendine dikkat et sen bize lazımsin
Sagol dilegimmm
Tunaydinlarrrrrr

Bizim takim erkenden hareketlenmiş :))))

Bugünü guzel gecirip yarin herkes eksiyle geliyorrrrrrrrr
Hosgeldin ablamm
Pek motive oldum bugün 101 başladığım zaman ilk hedefim 95 altiydi ilk hedefimi gördüm çok şükür şimdiki hedefim 90 lari bidaha gormemek
Ins goreceksin kuzu merak etme
Günaydınlar
Düşündükçe delirecem
68.1 i gördüydüm ben yaaa
Sabah 72 6 çıktım
Tombul tombul otur şimdi canan
Yaz başladı pofff
Cok almissin
Dikkat ediyorum abla valla toparlanmam lazim bu hafta sonu sinavlarim var bide
Az önce geldim eve tatlım şimdilik iyi durumu doktor öyle dedi ama çökmüş iyice yorulmuş yazık kaç gündür hastaneye gitmek gelmekten tabii
Bakalım doktorun takibinde
Bu havalarda git gel yorulmustur kuzum kıyamam ya
Yaylada hiç su içme isteğim yok kızlar, nasıl çözeceğim bu sorunu bilmiyorum...acaba bitki çayları mı yapıp içsem, özellikle zayıflayamaya etkisi olanlardan...ne dersiniz
Suyun icine limon atsana kuzum
Hayirli Günter arkadaslar, herkese iyi pazarlqr diliyorum. Hava yine Cok berbat ve disarda olmam gerekiyor. Birde adetimin ilk günü
Yarin tartilmamda sakinca varmi adetliyKen?
Tartilabilirsin canim
Sagol ponim maalesef oyle ama mecbur
Yukarda yazdim ponim
ah kuzum annesiz kuzular kıyamam ben sana.
kız ağlatacaksınız beni
Aman ne aglicaz yaaa topunun köküne kibrit suyu
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim biz kızı denize getirdik eve gitmem akşamı bulur kusura bakmayın tek tek cevap veremiyorum şimdiden eksiye düştüm bu arada
Iyi eglenceler tugcecim
CurukElma hasta mısın sen Hilal'im hayırdır?
Evet kuzum idrar yolu enfeksiyonu maalesef

Dogru diyonda bebegim +75 uzeri icin eklemlere cok zararli
Zaten 1 kilo fazlalik bele dize 10 kilo agirluk veriyor
Bide 20-30 kilo fazlaligi dusununce :))
kaptanım bu ananas detoksu nasıl yapılıyor acaba?
ben baktım nette değişik şeyler yazıyor

Nasılsınız kızlar ne var ne yok benim hafta sonu yoğun geçiyor malesef yarında oğlumu kaydettirmek için okula gidecegiz tekrar ... sonra kardeşimin evini yerleştirmeye başlayacağız temizlik vs derken kendi evim ayrı bir şekilde darma duman Sebepsiz bir şekilde çok yorgun hissediyorum kendimi ki bir sürü iş bekliyor sırada
Mefkurem beni kaptan yardımcılığından çıkarır misin buralardayım ama yardımcı olamıyorum gereksiz kalabalık yapmayım

geçmiş olsun kuzum

Pumpkin00 şimdi yapacağım yoruma belki tecrübe diyeceksin , belki çekmeyen bilmez , belki de sana ne be kadın
Senin ailen hani çok karşıydı ne değiştide nasıl oturup anlaşıp hadi barışın deniyor , kv hani sana demedigini bırakmamıştı ne değişti de seni gelin saydı iki gün sonra
Ben söyleyim başından beri niyetin buydu her söyleminde altından çıkan buydu bu kadar kişiyiz biri de çıkıp diyemez ki yok gerçekten çok kararlıydı Tuğçe diye
Kaç kere dönüp kaç kere öldüresiye dayak yeyip ayrilmissin , bu ne sevgi ,ne kader , ne alın yazısı
Bu senin bile bile ladesin ve diliyorum ki kızın için herşey güzel olur gerisi boş
İkiniz de tedavi görmelisiniz bence en azından o çocuk için

çok geçmiş olsun canım malesef elden birşey gelmez hele de uzak olunca inşallah rabbim onlara yardımcı olma fırsatı verir sana da haklı hissediyorsun kendini doğal olarak gönül borcun var çünkü insallah da sağlığına kavuşur canım çocuklarını görür şifa Allah'tan

Canım ananasin çeşitleri var ama Nilay kececinin ve Seyda coşkunun var bir bak netten istersen

Dün akşamki sporumu yazamamıştım.30 dk hizli tempo yürüyüş.30 dk sahilde belediyenin spor aletlerinde çalışma.30 dk yine hızlı tempo geri dönüş.baya yorulmuşum ama

Ilksayfadan spor puanini hesaplayp beni etiketlersen senide listeye eklerm cnm

Bahar olsun neden cikiyosun canim ya
geçmiş olsun kuzum
Sagol ececim
Ben bi tane ananasi bi gunde 3 öğün şeklinde yiyordum canim

Bahar olsun neden cikiyosun canim ya

Sagol ececim

Ben bi tane ananasi bi gunde 3 öğün şeklinde yiyordum canim
Tam takipte kalamiyorum zaten bayadir herkes farkındadir canım ben buradayımu yine sadece hak eden birini ekleriz isim kalabalığı olmaz yani gitmiyorum

Yaylada hiç su içme isteğim yok kızlar, nasıl çözeceğim bu sorunu bilmiyorum...acaba bitki çayları mı yapıp içsem, özellikle zayıflayamaya etkisi olanlardan...ne dersiniz

Bence mantikli cnm yada suyuna bisiler ekle limon tarcin nane falan oylede guzel oluyor

Verirsin sen de. Hem benim gibi 24 kilo ile doğuma gitmezsin bura sayesinde

Ben hamile kaldigimda sen kadar zayif degildm cnm 66 civariydm simdiden 80lerdeym 2 haftam var bakalm 82-83 olcak sanirm hayirlisi olsun artik

Son düzenleme:
Aynen canım boyum 1.58 zaten 70 i geçince hiç olmuyor.
bnmde 1.58 boyum 70-75 kiloya razıyım iyi hissediyordm bklmgorurum insAllah yeniden
İyiyim canım şükür sen nasılsın bizde yarin kizimi okula yazdrcaz bklm hayisyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…