- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.021
Dogru diyonda bebegim +75 uzeri icin eklemlere cok zararlibende ilk koşmaya başladığımda 50 kilo değildim ilk diyet yaptığım zamanlarda başladım bundan tam 3 sene önce önceleri 5 dk 10 dkydı zamanla nefes açılıyor kilo düşüyor ve alışıp mesafeyi ve dakikayı arttırıyorsun
Verirsin sen de. Hem benim gibi 24 kilo ile doğuma gitmezsin bura sayesindeHayirlisi olsun hakkinda cnm insallah bu defa kiymetini bilir
Masallah canim ne guzel gitmis darisi bana diyim :) boyumuzda ayniymis
Aynen cnm bulusalim kesin bukadar yakiniz bulusmamamiz hata olur
Ya bakalim nasil olcak gelen gidenim cok olcak gibi gorunuyor once annem anneannem teyzemler ablamlar gelcek sonra kv gorumcemler falan bide ev kucuk insallah dinlenmekten cok yorulmam. Bir de bebek dogduktan sonra fazla vakit gecmeden konsolosluga gidicem alman vatandasligi almak icin, baya yogun olucam kesin birsuru evrak falan
Ay cok gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsinn
Aman diyim şımartma çok üstübe düşme birden.olanları hemen unuytupunu düşğnmesin.Valla inş şimdilik çok iyiyiz
Aynen çok şükür. 9 kilo vermem lazım daha. Sonra oh miss :))basınız sagolsun canım oglunun sınavı ınş istesıgı gıbı sonuclanır
afıyet olsun canım
afjyetolsun canın
afıyet olsun canım ama az olmus sankı
bundan sonrasında hersey gonlunce olsun canım
oooo maşallah canım dogumdan somra buyuk basırı
afıyet olsun canım kajvaltıda neden makarna, az yemısıını tatlım sıcaklardanmı
afıyet olsun canım
gecmış olsun canım inş toparlamışsındır
cok geçmiş olsun canım
afıyet olsun canım
oh herkesım senın gıbı gorumcesı olmalı bence canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
Afıyet olsun canım
Ekmek yemiyorum akşamları öyle olunca da sebze nasılsa diye 1 tabak yiyorum :))nerdesin kuzum yaylaya mı çıktınız?
hoşgeldin canımmm
pınarrrr canım sana söyleyecektim hep unutuyordum şimdi aklımdayken yazayım. şimdi doğum yaptıktan sonra ilk birkaçgün sütün sarı gibi gelir sonra gitgide beyazlaşır. bir profesör demişti ki; sütün o ilk birkaçgün sarı iken sağ buzluğa at.(süt poşetleri satılıyor e bebekte falan önceden al koy onlardan) 8 ay ömrü varmış o sütün. bu aylar içinde bebek hasta olursa ondan ver. o süt antibiyotikliymiş. canım ben kızıma öyle yaptım tabiki Allahın izniyle ilk sene hiç doktor yüzü görmedi benim kızım. hava soğuk olurdu bi yerden gelirdik azıcık verirdim. hapşururdu azıcık verirdim. ilk sene tertemiz geçti ve kızım şimdi 3.5 yaşında ya 3 ya 4 kere doktor yüzü görmüştür. ben çok faydasını gördüm. sen de dene canım.
benim kızım 2.5 yaşında kendiliğinden istedi. 1 hafta sürmedi düzene bindi canım. çocuklar zamanı gelince istiyor zaten ya. istersen yaz sonuna kadar bekle ağustos sonu eylül başı gibi kışa girmeden tekrar dene.
canım 6 yemek kaşığı olsa daha iyi olurdı sebze yemeği. menü güzel afiyet olsun.
minnoşum ne kadar az bir menü. azıcık meyve yiyeydin de şifa olaydı. afiyet olsun kuzum.
evde şekersiz mi yaptın milkshaki yoksa hazır mı? hazırsa nooooo!!! diğerleri iyi canım afiyet olsun.
canım sevindim. inşallah bu son olur eşin ciddiyetini farkeder korkar ve aynı hatalara düşmez. mutlu mesut yaşlanırsınız:)
kızzz senin boyun uzun tabi. ben de 70 lerdeyim. 165 olunca hiç iyi durmuyor bu kilolar
afiyet olsun canım. diyetisyenim sebze yemekleri 6 yk olacak demişti. aklında bulunsun. sabah makarna da varmış çünkü. afiyet olsun kilo olmasın kuşum.
noldu canım neyin var ya şimdi geçmişe bakınca gördüm.
Sagol kuzumHafi bismillah
afiyet olsun cnm
ellerine sağlık çok güzel gözüküyor önlük cnm hayrli yolculuklar simdiden cok zor gercektrn Allah kolaylık versin
hg kız gözümüz yollarda kaldı
afiyet olsun canım
geçmiş olsun kuzum
başınız sağ olsun canım oğlunun da hakkında hayırlısı olsun insAllah
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım cok dengesiz olmus ama
afiyet olsun canım sabah nasil makarna yiyorsunn kiz
afiyet olsun canım
ayy cok gecmis olsun cnm ya
malesef her sey bizim icin cnm Allah im cektrmesin iki iyilikten bi iyilik derler ya qci çekmesi daha zor hayirli ölüm nasip etdin Rabbim hepimize ne güzel seveni cok hayır dua almis belli ki bolca babanen
afiyet olsun i
afiyet olsun canım
cnm alışman gerekiyor sanki alinti yapmaya herkes boyle tek mesajla işi bitirecek olursa motivasyon kalmaz hic
afiyet olsun canım
karpuz cekirdegini naptinkiz afiyet olsun canım
afiyet olsun canım yaz ayi karpuza dayanilmiyor sanki
Afiyet olsun canım
Olmamis biliyosun canimGünaydın kızlar dun cok yorulmusum gece telefon elimde uyumusum giremeidm foruma su anda da ellerim yüzüm gözüm heo şişmiş yorgunlujtan mi bilemedim bileğim fena zorluyor su sira elim uyuşuyor yazarken ( sinir sıkışması var bileklerimde) dunu kisaca anlatmak gerekirse sabahtan arkadslarla parkta buluştuk piknik yapmak icin
Sabah yok
Öğle 13
1 sigara böreği
3 çatal elmalı tart
2 servis kaşığı buğday (haşhaşlı kismindan cok almamaya cakistim)
Bol çay
Ara
3-5 kiraz
2 erik
1 havuç
Yolda eve donerken kizimla dondurma yedik hazir cubuk dondurmaydi
Aksam
Avuç içi kadar tavuk göğsü mangal
4 küçük kanat arka kısmı
Salata
4 kaşık patlıcan köz
1 küçük karton bardak limonata
Su 2.5 lt olmustur ölcmedim
Spor 54 dk tempolu yürüyüş 162 puanPnrrr-12 onun dışında 5 dk kesintisiz oturmamışmdr gunduz kizimi parkta gozumden kaybetmemek icin malum kendisi cok iletisim canlisidir birileriyle sohbet etmek ixin gozden kaybolabiliyor gundu kizlarla dolu dolu gecen gun aksam da annemlerle beraber gecti @Ucmelekannesi ninde belirttigi gibi sehir dışından ablam geldiği için toplandk hatta ben annemlerde kaldim gece de o yorgunluga erkenden uyandım ağrılardan başım çatlıyor ağrıdan sicaktan mi oldu ki bilemeidm
Valla nirancim ölsün ölüsüne gitmem o dereceyim. Oyle göstermeme gibi bisey yok biliyorum. Ben 14 yaşındayken babam artik büyüdünüz sizi anaannenize götüreyim görün ben sizi kimseden saklamıyorum dedi ben merak ettim gittim kardeşim istemiyorum gelmicem dedi gelmedi. Gittik anneannem olacak kadın babama elini bile vermedi opturmeye. Babam gene tamam anne dedi kapattı konuyu. Orda bi ağlama zırlama faslı beni görünce hepsi ağladı filan. O zaman telefon kullaniyodum telefon numaram alındı ve bir kere bile kimse aramadi. Daha sonra ben 19 yaşındayken merak ettim annem olacak kadının numarasını buldum sorun neydide bizi hic aramadı diye merak ettim açıkçası. Aradım konustum yok anlatamayacağım şeyler var filan dedi kapatti o konuyu neyse tamam dedim gitti bana rahmini almislar onu anlatıyor telefonda baska bi tane üvey Kardesim varmış filan. Yahu bananr bunlardan benim merak ettigim bunlar degil. Neyse bu daha aramadı zaten bende aramadım. Bundan 2 sene önce cıktı istanbula geldi bizi görecekmiş çok özlemiş kadinin 25 sene sonra aklina gelmis bizi görmek. Ve benim babaannem bu kadını evinde misafir etti benim biraz yüzüm olsa o kadının evinde misafir olmayı birak yüzüne bakamam. Annem sordu niye aramadın gelmedin filan diye verecek cevabı yok. Hicbisi demedi. Ve bide utanmadan o gece bizde kaldı. Yok neymis anne dememi istermis kusura bakma diyemem dedim. Buraya gelmesinin üstünden 2 sene gecti gene arayan soran yok he bide dayanamamış 3. Ye evlenmiş.Niye ayrılmışlar bilmiyorum ama 25-30 yıl evvel evliliklerde kadınlar hem eşten hem kv den çok eziyet görüyorlardı, boşanan kadının ailesinde kadının çocukları almasına hiçbir şekilde izin vermiyorlardı, çünkü "çocuk babaya aittir" zihniyeti hakimdi... kadınların da ekonomik özgürlüğü olmadığı için çocuklarını bırakma konusunda çaresiz kalıyorlardı...belkide çocuklarını bir daha görmesine bile izin verilmiyordu... Annene biraz kadın tarafından ve pozitif bakmanı tavsiye ediyorum canım.
Senin gibi aynı durumda olan bir arkadaşımın annesi kızının düğün haberini almış ve düğün salonunun kapısından kızını ağlayarak seyretmişti, hala gözümün önünden gitmez o tablo, gozleirmt dolmuştu kadını öyle görünce..(şimdi hatırlayınca yine gözlerimden yaş geldi)...
Hiçbir anne çocuğunu isteyerek bırakmaz, annene bence bu şans tanımalisin, (sadece 9 ay karnında taşımasının bile hakkı ödenemez biliyorsun)
Amin kuzummm inssağol canım arkadaşım. sufle değil de güveç de zorlandım. çok güzel olmuştu ama o kadar spor yapıp gittim boşa gitmesin dedimeşim ısrar etti sufle ve güveç için ye bitir diye. zayıflamama engel olamazsın dedim yemedim
ablacığımmm çoook teşekkür ederim.sizler de sevdiklerinizle nice nice mutlu sağlıklı yıllar geçirin inşallah..siz olmasaydınız bu kadar iradeli olamazdım
teşekkür ederim minnoş. sufle de çok ısrar oldu ama direndm:) eşime dedim 58 kilo olunca buraya tekrar gelip sufle yiyelim dedim
aminnn canım ve inşallah ideal kilomuza da en kıza zamanda kavuşuruz.
teşekkür ederim canım :)
aminnnnn canımmmmmm teşekkür ederim. inşallah hepimiz sevdiklerimizle beraber nice nice sağlıklı mutlu fit yıllar yaşarız
Bazilarinda anne merhameti içgüdüsü yok canim herkesin taşıyacağı bisi degil bubenim de bütün güzel anılarım anneannemle. üniversiteye bile onun sayesinde gittim. annem üniversite kazandım diye benimle 4 yıl konuşmadı. lise zamanı anneannemde kaldım hep. polonyadaki üniversitede burs kazandım 1 dönem polonyada yaşadım beni ne aradı ne sordu. anneannem hep kol kanat oldu bir annenin yapması gerekenleri o yaptı. şimdi ben de annemle 2-3 ayda bir görüşürüm o da babamın zoruyla. babam yeter artık gelin der de öyle gideriz. anneannemle haftanın 2-3 günü görüşürüz. Allah sevdiklerimize sağlık uzun ömürler versn
Idrar yolu enfeksiyonu kuzum bugun iyim amanerdesin kuzum yaylaya mı çıktınız?
hoşgeldin canımmm
pınarrrr canım sana söyleyecektim hep unutuyordum şimdi aklımdayken yazayım. şimdi doğum yaptıktan sonra ilk birkaçgün sütün sarı gibi gelir sonra gitgide beyazlaşır. bir profesör demişti ki; sütün o ilk birkaçgün sarı iken sağ buzluğa at.(süt poşetleri satılıyor e bebekte falan önceden al koy onlardan) 8 ay ömrü varmış o sütün. bu aylar içinde bebek hasta olursa ondan ver. o süt antibiyotikliymiş. canım ben kızıma öyle yaptım tabiki Allahın izniyle ilk sene hiç doktor yüzü görmedi benim kızım. hava soğuk olurdu bi yerden gelirdik azıcık verirdim. hapşururdu azıcık verirdim. ilk sene tertemiz geçti ve kızım şimdi 3.5 yaşında ya 3 ya 4 kere doktor yüzü görmüştür. ben çok faydasını gördüm. sen de dene canım.
benim kızım 2.5 yaşında kendiliğinden istedi. 1 hafta sürmedi düzene bindi canım. çocuklar zamanı gelince istiyor zaten ya. istersen yaz sonuna kadar bekle ağustos sonu eylül başı gibi kışa girmeden tekrar dene.
canım 6 yemek kaşığı olsa daha iyi olurdı sebze yemeği. menü güzel afiyet olsun.
minnoşum ne kadar az bir menü. azıcık meyve yiyeydin de şifa olaydı. afiyet olsun kuzum.
evde şekersiz mi yaptın milkshaki yoksa hazır mı? hazırsa nooooo!!! diğerleri iyi canım afiyet olsun.
canım sevindim. inşallah bu son olur eşin ciddiyetini farkeder korkar ve aynı hatalara düşmez. mutlu mesut yaşlanırsınız:)
kızzz senin boyun uzun tabi. ben de 70 lerdeyim. 165 olunca hiç iyi durmuyor bu kilolar
afiyet olsun canım. diyetisyenim sebze yemekleri 6 yk olacak demişti. aklında bulunsun. sabah makarna da varmış çünkü. afiyet olsun kilo olmasın kuşum.
noldu canım neyin var ya şimdi geçmişe bakınca gördüm.
Tamam tatlimCanım evet bende ekmek fazla tüketmiyorum aslında ama diyetisyene başladım gün içinde iki dilim ekmek yiyeceksin dedi muhakkak. Omlet zaten çok az almıştım❤
Sagol dilegimmm
Hosgeldin ablammTunaydinlarrrrrr
Bizim takim erkenden hareketlenmiş :))))
Bugünü guzel gecirip yarin herkes eksiyle geliyorrrrrrrrr
Ins goreceksin kuzu merak etmePek motive oldum bugün 101 başladığım zaman ilk hedefim 95 altiydi ilk hedefimi gördüm çok şükür şimdiki hedefim 90 lari bidaha gormemek
Cok almissinGünaydınlar
Düşündükçe delirecem
68.1 i gördüydüm ben yaaa
Sabah 72 6 çıktım
Tombul tombul otur şimdi canan
Yaz başladıpofff
Dikkat ediyorum abla valla toparlanmam lazim bu hafta sonu sinavlarim var bidecook guzellll ecemmm
cok gecmis olsun cnm
Onun icin cranbery suyu iyi gelir, bide bol su
Ayaklarini sicak tutman lazim
Klimanin ayarini biraz düşürün
Bide işe gitmisin
Bugun iyimisin bari
yasimmm bitanem cok gecmis olsun
Hayatin gercekleri kuzucum insanoglunun elinden gelmediği seyler var
2 iyilikten birini versin Allah derlerya
Bi noktadan sonra aci ceksin istemiyorsun zaten
Kime ne zaman ne olacagini bilemiyoruz
Allah kimseye muhtac etmeden emanetini alsin
su haric guzel olmus cnm
kiz bütün evi yalayip yutmuşun heralde nazini cekecekler :))
spor harika menu guzel cnm
sabahki ekmekler kizartmamiydi cnm
Salam pek tercih etmiyoruz
Aksam kanatlari derisiz yemek gerekiyor
Salatada olsa iyi olurmus
Karpuz miktarini bilemedim
Fazlaysa iyi degil tabi
mesajlarin altinda alinti ya basarsan ordan coklu alinti yapabilirsin cnm
Tek yazmandanda sorun yok
Bazilari deger verip vaktini harciyorsa
Karsidakindende kendisine yorum yapilmasini bekler :)
Arada cok yogun oluruz vs. Okey
Ama surekli genel olarak boyle yaparsak pek yakisik almaz
herkes senin gibi 50 kilo degil bebegim
cok guzel dilegim
hic diyetis, en menüsü gibi degil cnm
Sabah patates varsa ekmek olmamaliydi ama yanina yesillik vs. Eklemeliydin
Aksamda bulgurla zaten ekmek hakkini doldurmusun ekmege gerek yokmus
guzel cnm ama menune yesillik salata falan ekle
limonata olmasa daha iyi olurmus cnm
bahcede de calismamisin elin niye agridiki cnm
Sicaklar cok başagrısı yapiyor
Menude olmayanlari biliyosun zaten
amin ins. Hep beraber cnm
vavvvv superrrrr
Ama lutfen nasil olsa eksiyim deyip hafta ici sapitma dilegim
Bu hafta min. Eksi 2 gelir ins.
Bu havalarda git gel yorulmustur kuzum kıyamam yaAz önce geldim eve tatlım şimdilik iyi durumu doktor öyle dedi ama çökmüş iyice yorulmuş yazık kaç gündür hastaneye gitmek gelmekten tabii
Bakalım doktorun takibinde
Suyun icine limon atsana kuzumYaylada hiç su içme isteğim yok kızlar, nasıl çözeceğim bu sorunu bilmiyorum...acaba bitki çayları mı yapıp içsem, özellikle zayıflayamaya etkisi olanlardan...ne dersiniz
Tartilabilirsin canimHayirli Günter arkadaslar, herkese iyi pazarlqr diliyorum. Hava yine Cok berbat ve disarda olmam gerekiyor. Birde adetimin ilk günü
Yarin tartilmamda sakinca varmi adetliyKen?
Sagol ponim maalesef oyle ama mecburA.selam merve hoşgeldin
Allah rahmet eylesin ablaa. Son söulediğin ne kadar da doğru
Geçmiş olsn canım klima işi sakat ya
Rabbim acil şifalar versin
@Bayankokosh nice yıllara canım
Pumpkin00 hakkınızda hayırlısı olsun canm. Ayrılık nedeniniz neydi ki inşaallah herşey yolunda gider bu defa
Yukarda yazdim ponimCurukElma canm sen hiç iletişime geçtin mi annenle? Hiç bir neden açıklayamaz sana ulaşmamasını belki ama reddedilirim düşüncesi olablir sonraki eşiyle yaşadığı sıkıntılar olabilir tüm bunları merak edip hiç iletişime geçmeyi düşündün mü?
Aman ne aglicaz yaaa topunun köküne kibrit suyuah kuzum annesiz kuzular kıyamam ben sana.
kız ağlatacaksınız beni
Iyi eglenceler tugcecimHerkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim biz kızı denize getirdik eve gitmem akşamı bulur kusura bakmayın tek tek cevap veremiyorum şimdiden eksiye düştüm bu arada
Evet kuzum idrar yolu enfeksiyonu maalesefCurukElma hasta mısın sen Hilal'im hayırdır?
kaptanım bu ananas detoksu nasıl yapılıyor acaba?Dogru diyonda bebegim +75 uzeri icin eklemlere cok zararli
Zaten 1 kilo fazlalik bele dize 10 kilo agirluk veriyor
Bide 20-30 kilo fazlaligi dusununce :))
geçmiş olsun kuzumSagol kuzum
Olmamis biliyosun canim
Valla nirancim ölsün ölüsüne gitmem o dereceyim. Oyle göstermeme gibi bisey yok biliyorum. Ben 14 yaşındayken babam artik büyüdünüz sizi anaannenize götüreyim görün ben sizi kimseden saklamıyorum dedi ben merak ettim gittim kardeşim istemiyorum gelmicem dedi gelmedi. Gittik anneannem olacak kadın babama elini bile vermedi opturmeye. Babam gene tamam anne dedi kapattı konuyu. Orda bi ağlama zırlama faslı beni görünce hepsi ağladı filan. O zaman telefon kullaniyodum telefon numaram alındı ve bir kere bile kimse aramadi. Daha sonra ben 19 yaşındayken merak ettim annem olacak kadının numarasını buldum sorun neydide bizi hic aramadı diye merak ettim açıkçası. Aradım konustum yok anlatamayacağım şeyler var filan dedi kapatti o konuyu neyse tamam dedim gitti bana rahmini almislar onu anlatıyor telefonda baska bi tane üvey Kardesim varmış filan. Yahu bananr bunlardan benim merak ettigim bunlar degil. Neyse bu daha aramadı zaten bende aramadım. Bundan 2 sene önce cıktı istanbula geldi bizi görecekmiş çok özlemiş kadinin 25 sene sonra aklina gelmis bizi görmek. Ve benim babaannem bu kadını evinde misafir etti benim biraz yüzüm olsa o kadının evinde misafir olmayı birak yüzüne bakamam. Annem sordu niye aramadın gelmedin filan diye verecek cevabı yok. Hicbisi demedi. Ve bide utanmadan o gece bizde kaldı. Yok neymis anne dememi istermis kusura bakma diyemem dedim. Buraya gelmesinin üstünden 2 sene gecti gene arayan soran yok he bide dayanamamış 3. Ye evlenmiş.
Amin kuzummm ins
Bazilarinda anne merhameti içgüdüsü yok canim herkesin taşıyacağı bisi degil bu
Idrar yolu enfeksiyonu kuzum bugun iyim ama
Tamam tatlim
Sagol dilegimmm
Hosgeldin ablamm
Ins goreceksin kuzu merak etme
Cok almissin
Dikkat ediyorum abla valla toparlanmam lazim bu hafta sonu sinavlarim var bide
Bu havalarda git gel yorulmustur kuzum kıyamam ya
Suyun icine limon atsana kuzum
Tartilabilirsin canim
Sagol ponim maalesef oyle ama mecbur
Yukarda yazdim ponim
Aman ne aglicaz yaaa topunun köküne kibrit suyu
Iyi eglenceler tugcecim
Evet kuzum idrar yolu enfeksiyonu maalesef
çok geçmiş olsun canım malesef elden birşey gelmez hele de uzak olunca inşallah rabbim onlara yardımcı olma fırsatı verir sana da haklı hissediyorsun kendini doğal olarak gönül borcun var çünkü insallah da sağlığına kavuşur canım çocuklarını görür şifa Allah'tanSon bir saattir ağlamaktan içim çekildi
Hastalık ölüm bunlar olmasa keşke
Babaannemi yine hastaneye yatırmışlar bilmem ne değeri çok düşük çıkmış 2-3 gün içinde beyin kanaması geçirip vefat edebilirmiş şimdi iyi etmeye çalışacaklarmış
Artık çok yaşlandı çoookkkkk her an bekliyoruz aslında ama içimdeki sızı gitmiyor abimi de beni o ve halam büyüttü, hala daha da acayip sevgi dolu bi kadındır aradım nasılsın diye sesini duymak istedim belki bi daha konuşamam diye, mecali yok konuşmaya kızlarımı soruyor iyiler mi büyüdüler mi kilo aldılar mı
Yanında da halam kalıyor ve bugün oğlu mezun oluyor kep törenine katılamadı halam ona da apayrı üzüldüm keşke keşke ıufaklık azıcık daha büyük olsaydo da ben refakat etseydim babaAnneme de halam da oğlunun yanında olsaydı
Canım ananasin çeşitleri var ama Nilay kececinin ve Seyda coşkunun var bir bak netten istersenkızlar ananas detoksu nasıl yapılır acaba?
ben pek detoks yapabilecek biri değilim de anlamlı bir şeyse yapayım.
yoksa hık mık der giderim bir yerlerde.
zaman zaman şekerim ve tansiyonum düşüyor benim çünkü
Dün akşamki sporumu yazamamıştım.30 dk hizli tempo yürüyüş.30 dk sahilde belediyenin spor aletlerinde çalışma.30 dk yine hızlı tempo geri dönüş.baya yorulmuşum ama
Bahar olsun neden cikiyosun canim yaNasılsınız kızlar ne var ne yok benim hafta sonu yoğun geçiyor malesef yarında oğlumu kaydettirmek için okula gidecegiz tekrar ... sonra kardeşimin evini yerleştirmeye başlayacağız temizlik vs derken kendi evim ayrı bir şekilde darma duman Sebepsiz bir şekilde çok yorgun hissediyorum kendimi ki bir sürü iş bekliyor sırada
Mefkurem beni kaptan yardımcılığından çıkarır misin buralardayım ama yardımcı olamıyorum gereksiz kalabalık yapmayım
Sagol ececimgeçmiş olsun kuzum
Ben bi tane ananasi bi gunde 3 öğün şeklinde yiyordum canimkızlar ananas detoksu nasıl yapılır acaba?
ben pek detoks yapabilecek biri değilim de anlamlı bir şeyse yapayım.
yoksa hık mık der giderim bir yerlerde.
zaman zaman şekerim ve tansiyonum düşüyor benim çünkü
Tam takipte kalamiyorum zaten bayadir herkes farkındadir canım ben buradayımu yine sadece hak eden birini ekleriz isim kalabalığı olmaz yani gitmiyorumBahar olsun neden cikiyosun canim ya
Sagol ececim
Ben bi tane ananasi bi gunde 3 öğün şeklinde yiyordum canim
Yaylada hiç su içme isteğim yok kızlar, nasıl çözeceğim bu sorunu bilmiyorum...acaba bitki çayları mı yapıp içsem, özellikle zayıflayamaya etkisi olanlardan...ne dersiniz
Senin kararın tabiki ama çıkman taraftarı degilimTam takipte kalamiyorum zaten bayadir herkes farkındadir canım ben buradayımu yine sadece hak eden birini ekleriz isim kalabalığı olmaz yani gitmiyorum
Verirsin sen de. Hem benim gibi 24 kilo ile doğuma gitmezsin bura sayesinde
bnmde 1.58 boyum 70-75 kiloya razıyım iyi hissediyordm bklmgorurum insAllah yenidenAynen canım boyum 1.58 zaten 70 i geçince hiç olmuyor.
İyiyim canım şükür sen nasılsın bizde yarin kizimi okula yazdrcaz bklm hayisylaNasılsınız kızlar ne var ne yok benim hafta sonu yoğun geçiyor malesef yarında oğlumu kaydettirmek için okula gidecegiz tekrar ... sonra kardeşimin evini yerleştirmeye başlayacağız temizlik vs derken kendi evim ayrı bir şekilde darma duman Sebepsiz bir şekilde çok yorgun hissediyorum kendimi ki bir sürü iş bekliyor sırada
Mefkurem beni kaptan yardımcılığından çıkarır misin buralardayım ama yardımcı olamıyorum gereksiz kalabalık yapmayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?