- 5 Aralık 2013
- 7.971
- 24.542
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.061
Ay napim kız gülüp geciyorum bissuruuuu cici babam oldu benimmmyok yok 70 75 e razı olma inan 70 in altı çok fark ediyor aynı boydayiz bak ve benim vücudum hem sıkı hemde kas oranı yüksek 70le 66 arasında ciddi fark ediyor
hayatin hızlı akışını çocuklar büyüyünce fark ediyoruz zaten
gelinin kızı çeyrek altıncanım izin alsaydın keşke gerçi kalabalık bir semt değilse sıkıntı olmaz sanırım ama bizim burda hemen sabahtan gelin dedi müdür önce ki gittiğimde
aa kim ben mi
dilosum biliyorsun benim vazgeçmemek için en büyük sebebim lohusa iken arkadaşın bana dediği lafti hala aklıma gelir aynaya bakınca
Onun için duyduğun laflar kamçı oluyor baby geç gitti ama çok şükür gitti daha da gidecek aklımdaki hedef için bir 7 kg daha var strrssiz vermek istiyorum sadece
hadi hayırlı olsun canım
Afiyet olsun canimSaba9 domates
Salatalık
Peynir
1tk fıstık ezmesi
Öğle yok
Akşam etli dolma 1 tabak (sadece kıyma ve soğanka yapıldı pirinç vs yok)
2lt su içildi
Afiyet olsun kuzum nasil oldun bebis iyimi11:00=== 1 yk tuzlu yoğurt
1 yk lor peyniri
2 adet yağda yumurta
Domates, salatalık
16:00=== 3 adet ızgara baget
1 kase salata
sevindim kuzum tatilin kötüsü olmaz zatrnhosbuldum ablam valla yarın belli olacak o getiri abla aldım ama biliyorum
birazcik aldım canim hosbuldum
birazcik var canim Hosbuldum canım senin doğuma bisey kalmamis masallah
abla başınız sağolsun
Hosbuldum hilalim cok şükür guzel geçti
geçmiş olsun canım
kuzum rabbim sifa versin
Hosbuldum canim
teşekkür ederim hemmmen bakayımCanım ananasin çeşitleri var ama Nilay kececinin ve Seyda coşkunun var bir bak netten istersen
bu kadarcık mıBahar olsun neden cikiyosun canim ya
Sagol ececim
Ben bi tane ananasi bi gunde 3 öğün şeklinde yiyordum canim
ayyy bu öneriyi çok beğendim.Canım detokslar yalancı eksi getiriyor, sonraki hafta artı getirir moralin bozulur...bence detoks olarak değil meyve olarak ara öğünde tüket canım
1 gun 3 öğün sadece ananas yiyebilirsin
Bu zor olur dersen
Sabah 2 yumurta peynir
Oglen aksam ananas yogurt, cacik gibi...
3 parmak anasi rendeleyebilir yada kucuj dograyip 3 ks. Yogurtla karistir ustune tarcinda guuzel olur
Bide bol su
Neinnn kabul edilmediayyy bu öneriyi çok beğendim.
hatta bayıldım
Evet kuzum idrar yolu enfeksiyonu maalesef
ruzgarda polenleri iyice kaldiriyor o da etkili cnm
tüh ya hemen de gördün kaptanım.. çaktırmadan onu yapıcaktımNeinnn kabul edilmedi
Sen bakma nirana :))))))
Bu hafta mezun olacan kapanisi guzel eksiyle yapman lazim
Sonrasinda karbona dikkat edersen almazsin
vuuuu görümcelerin hasııııgeçmiş olsun canım
haklısın abla olabilir hiç aklıma gelmemişti
Kızlar ben azcık koşuya açar görüşürüz
ne demisti ben unuttumbiliyorsun benim vazgeçmemek için en büyük sebebim lohusa iken arkadaşın bana dediği lafti hala aklıma gelir aynaya bakınca
Onun için duyduğun laflar kamçı oluyor baby geç gitti ama çok şükür gitti daha da gidecek aklımdaki hedef için bir 7 kg daha var strrssiz vermek istiyorum sadece
iyi dusunelim iyi olsun cnmHayır canım neden sanane diyeyim.. Teşekkür ederim yorumunuz için. Eşimin babası babamla konuştu babamlar istemedi tartışma çıktı sonradan tamam deyip bıraktılar kayınvalidem dekarşı çıktı.. Kayınbabam ayrılmamjzı istemedi. Bende eşimin iyi niyetini görünce barışmak istedim evet zaten üzülüyordum doğru. Gerisini zamanla görücem abla umarım hayırlısı olur sağol yorumun için
sabah yumurtada olsa iyi olurmuş cnmSaba9 domates
Salatalık
Peynir
1tk fıstık ezmesi
Öğle yok
2lt su içildi
bugun cacik yememisin niran11:00=== 1 yk tuzlu yoğurt
1 yk lor peyniri
2 adet yağda yumurta
Domates, salatalık
1 kase salata
mercimek koftesi cok severim ozellikle kendim yaparsam porsiyon kontrolude yapamamMenüm
Sabah 10.00 1 dlm ekmek 2 kaşık patatesli omlet 5 kaşık domates biber sote 1 kk peynir
Ara 1 sade kahve
Ara limonlu rezene
Akşam 17.30 patlıcan biber közlemesi salatası 7 tane mercinek köftesi yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
ne demisti ben unuttum
iyi dusunelim iyi olsun cnm
Ikinizde geçmişi silip yeni baslangic yapin
Ama birdaha ayni hatalari yaparsa bu sefer geri dönüşü olmicagini hissettir
sabah yumurtada olsa iyi olurmuş cnm
Dolma kac tanediyki 1 tb fazla geldi sanki
Yogurt salatada iyi olurdu
bugun cacik yememisin niran
Menü guzel cnm
Su icebildinmi
mercimek koftesi cok severim ozellikle kendim yaparsam porsiyon kontrolude yapamam
Ama kilo vermek icin 7 tane fazla :))
Gerisi guzel cnm
afiyet olsun canımMerhaba kızlar
Sabah 10.00
4 elma dılım fırında baharatlı patates
1 kk peynır
5 zeytın
2 ymk kasıgı acılı
Domstes salatalık
Cay
15.00
Orta turk kahvesı
18 30
1 kase tarhana corbası
Buyuk kase salata
2 dılım karpuz
Salatalık tursusu
2 lıtre su
hoşgeldin canımYeni gelenler olmuş hosgelmisler
Kisaca kendimi tanitayim ben adım merve Yas 29 2 kizim var 103 kilo ile basladim 2013 ten bu yana mezun olmaya calisiyorum bu sefer ınsallh umitliyim
afiyet olsun bebişim daha iyicesin inşallah11:00=== 1 yk tuzlu yoğurt
1 yk lor peyniri
2 adet yağda yumurta
Domates, salatalık
1 kase salata
evet canım kardes gıbısı varmı ben akşam eve donmek zorunda kaldım tabı gece hepbırlıkte sohbet muhabbet geç saaate çok guzel oluyorAfiyet olsun canım, kızkardeşlerimle biraraya gelmesi ne kadar güzeldir bilirim, kaç kızkardeşsiniz bu arada
gayet guzel bır makaleymiş adam haklıFarklı bir bakış açısı kızlar paylaşmak istedim
"Neden Japonya'daki çocuklara kahvaltıda yarım düzine yumurta yediriyorlar?
Dikkatli okuyunuz.
Osmanlı Devleti'nin son 200 yılı dahil olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti'nin gıda politikasını Emperyalistler dizayn ettiğinden beri zihinsel olarak sağlam bir gençlik maalesef yetişmiyor. Asıl sorunun kaynağına hiç inmedik, tartışmadık.
Japonya'da çocuklara 7 yaşından itibaren kahvaltı saati en az 6 yumurta yediriyorlar. Ekmek genellikle yok varsa da çok az. Her akşam ise kesinlikle sofrada deniz ürünü yani balık kesin oluyor. Japonya ve Güney Kore'de ceviz ithalatı son 50 yılda %140 artmis. Çocuklara durmadan ceviz yediriyorlar. Günde en fazla iki öğün yemek yiyorlar. Tamamen protein odaklı bir beslenme var...
ABD'de teknolojik üretimin merkezi "Silikon Vadisi'nin" nasıl beslendiklerini anlattılar, şok oldum. 1950'lerdeki Alman Devleti'nin gıda politikasını araştırın. Güney Kore'de Japonya'yi örnek almaya başladı. Bu ülkeler resmen çocuklara nasıl beslenmesi gerektiğini öğretiyor, dayatıyor..
Şeker, ekmek(Tam buğday, kepek farketmez) odaklı beslenme beyin hücrelerini öldürüyor, beyin gelişimini mahvediyor. Marketlerdeki karbonhidratlı paketli ürünler tamamen operasyon aracı olmuş.
ABD halkı da da gerizekalı, obezite olmuş. Çünkü aynı beslenmenin esiri olmuşlar. Sadece Beyin Göçü ile farkı kapatıyor yada özel olarak seçtikleri bireylerin beslenmesine önem veriyorlar.
Buradan net olarak söylüyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nde milli bir gıda politikası olmadan kalkınma imkansızdır
Türkiye'de protein bazlı ürünler pahalı iken karbonhidratlı ürünler neden daha ucuz? En büyük protein bazlı ürün olan kuzu etini Turkiye'de kaç kişi yiyebiliyor? Hayvancılık neden bitirildi? Asıl milli mesele budur. Beka sorunu budur.
Matematik zekası olmayan, kod yazmasını bilmeyen gençliğin ilerleyemez. Yapay zeka maalesef geliştiremez..
Anne, babalara sesleniyorum. Çocuklarınızdan şekerli ürünleri, ekmeği uzak tutun. Bu ülkeye yazık etmeyin.
Şahsen denedim. 1 aydır ekmek, şeker yemiyorum, acıkmamaya başladım. 6 kg verdim. Geçen gün test ettim. Bir kitapta bir sayfayı 32 saniyede okuyup anlarken şimdi 21 saniye de okuyup anlamaya başladım. Bu tesadüf olamaz!"
Mert Adaş
afıyet olsun canımSaba9 domates
Salatalık
Peynir
1tk fıstık ezmesi
Öğle yok
2lt su içildi
afıyet olsun canım11:00=== 1 yk tuzlu yoğurt
1 yk lor peyniri
2 adet yağda yumurta
Domates, salatalık
1 kase salata
afıyet olsun canımMenüm
Sabah 10.00 1 dlm ekmek 2 kaşık patatesli omlet 5 kaşık domates biber sote 1 kk peynir
Ara 1 sade kahve
Ara limonlu rezene
Akşam 17.30 patlıcan biber közlemesi salatası 7 tane mercinek köftesi yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
afıyet olsun tatlımevet dostlar bir nöbet akşamından daha merhaba
menümü yazayımmm
8.30
1 haşl. yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
domates salatalık
yulaf kepeği
12.30
5 yk patlıcan musakka
salata
16.30
5 fırın köfte
cacık 2 adet kiraz
yulaf kepeği
su 3,5 lt olur
hosbuldum canım sende hosgeldın ben hatıce 28 yasındayım 3 tane kızım var inş bu sefer hedefıne ulasırsınYeni gelenler olmuş hosgelmisler
Kisaca kendimi tanitayim ben adım merve Yas 29 2 kizim var 103 kilo ile basladim 2013 ten bu yana mezun olmaya calisiyorum bu sefer ınsallh umitliyim
sagol canımafiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?