- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.041
Canım detokslar yalancı eksi getiriyor, sonraki hafta artı getirir moralin bozulur...bence detoks olarak değil meyve olarak ara öğünde tüket canımkızlar ananas detoksu nasıl yapılır acaba?
ben pek detoks yapabilecek biri değilim de anlamlı bir şeyse yapayım.
yoksa hık mık der giderim bir yerlerde.
zaman zaman şekerim ve tansiyonum düşüyor benim çünkü
Sen üzerine düşeni yapmışsn salla gitsin amaaanSagol kuzum
Olmamis biliyosun canim
Valla nirancim ölsün ölüsüne gitmem o dereceyim. Oyle göstermeme gibi bisey yok biliyorum. Ben 14 yaşındayken babam artik büyüdünüz sizi anaannenize götüreyim görün ben sizi kimseden saklamıyorum dedi ben merak ettim gittim kardeşim istemiyorum gelmicem dedi gelmedi. Gittik anneannem olacak kadın babama elini bile vermedi opturmeye. Babam gene tamam anne dedi kapattı konuyu. Orda bi ağlama zırlama faslı beni görünce hepsi ağladı filan. O zaman telefon kullaniyodum telefon numaram alındı ve bir kere bile kimse aramadi. Daha sonra ben 19 yaşındayken merak ettim annem olacak kadının numarasını buldum sorun neydide bizi hic aramadı diye merak ettim açıkçası. Aradım konustum yok anlatamayacağım şeyler var filan dedi kapatti o konuyu neyse tamam dedim gitti bana rahmini almislar onu anlatıyor telefonda baska bi tane üvey Kardesim varmış filan. Yahu bananr bunlardan benim merak ettigim bunlar degil. Neyse bu daha aramadı zaten bende aramadım. Bundan 2 sene önce cıktı istanbula geldi bizi görecekmiş çok özlemiş kadinin 25 sene sonra aklina gelmis bizi görmek. Ve benim babaannem bu kadını evinde misafir etti benim biraz yüzüm olsa o kadının evinde misafir olmayı birak yüzüne bakamam. Annem sordu niye aramadın gelmedin filan diye verecek cevabı yok. Hicbisi demedi. Ve bide utanmadan o gece bizde kaldı. Yok neymis anne dememi istermis kusura bakma diyemem dedim. Buraya gelmesinin üstünden 2 sene gecti gene arayan soran yok he bide dayanamamış 3. Ye evlenmiş.
Amin kuzummm ins
Bazilarinda anne merhameti içgüdüsü yok canim herkesin taşıyacağı bisi degil bu
Idrar yolu enfeksiyonu kuzum bugun iyim ama
Tamam tatlim
Sagol dilegimmm
Hosgeldin ablamm
Ins goreceksin kuzu merak etme
Cok almissin
Dikkat ediyorum abla valla toparlanmam lazim bu hafta sonu sinavlarim var bide
Bu havalarda git gel yorulmustur kuzum kıyamam ya
Suyun icine limon atsana kuzum
Tartilabilirsin canim
Sagol ponim maalesef oyle ama mecbur
Yukarda yazdim ponim
Aman ne aglicaz yaaa topunun köküne kibrit suyu
Iyi eglenceler tugcecim
Evet kuzum idrar yolu enfeksiyonu maalesef
Aynen bende merak j ediyorumYarın okullar kalabalık olacak desenize. Bende kızımı yazdırıcm veli olmak nasıl acabatonla farklı karakterde veliyle uğraşmış biri olarak bilemedim. Bi de kızımın büyüyor olması da üzüntü verici bnm için
Hava degisimi etkiliyor canim bende ayni durumdayim yaaayy kızlar bu havalar iyice şaşırdı İzmir'de dünden beri bir rüzgar bir rüzgar burnum tıkanıp duruyor hasta olmasam barine çürük bişey oldum ya ben
Keske düğününe cagirsaydi ya gelinin kızından bir ceyrek altinSen üzerine düşeni yapmışsn salla gitsin amaaan
Ay benimkinide yazdiricam ya ama çalışıyorum nasıl yapcam bakalimYarın okullar kalabalık olacak desenize. Bende kızımı yazdırıcm veli olmak nasıl acabatonla farklı karakterde veliyle uğraşmış biri olarak bilemedim. Bi de kızımın büyüyor olması da üzüntü verici bnm için
1 gun 3 öğün sadece ananas yiyebilirsinkaptanım bu ananas detoksu nasıl yapılıyor acaba?
ben baktım nette değişik şeyler yazıyor
baharrrr burdan kacmaya yer ariyor gibisinNasılsınız kızlar ne var ne yok benim hafta sonu yoğun geçiyor malesef yarında oğlumu kaydettirmek için okula gidecegiz tekrar ... sonra kardeşimin evini yerleştirmeye başlayacağız temizlik vs derken kendi evim ayrı bir şekilde darma duman Sebepsiz bir şekilde çok yorgun hissediyorum kendimi ki bir sürü iş bekliyor sırada
Mefkurem beni kaptan yardımcılığından çıkarır misin buralardayım ama yardımcı olamıyorum gereksiz kalabalık yapmayım
ruzgarda polenleri iyice kaldiriyor o da etkili cnmayy kızlar bu havalar iyice şaşırdı İzmir'de dünden beri bir rüzgar bir rüzgar burnum tıkanıp duruyor hasta olmasam barine çürük bişey oldum ya ben
ne gzzel heyecanlar bunlar cnm keyfini cikartYarın okullar kalabalık olacak desenize. Bende kızımı yazdırıcm veli olmak nasıl acabatonla farklı karakterde veliyle uğraşmış biri olarak bilemedim. Bi de kızımın büyüyor olması da üzüntü verici bnm için
Oy benim kuzum okullara gidecek kadar büyüdü müNasılsınız kızlar ne var ne yok benim hafta sonu yoğun geçiyor malesef yarında oğlumu kaydettirmek için okula gidecegiz tekrar ... sonra kardeşimin evini yerleştirmeye başlayacağız temizlik vs derken kendi evim ayrı bir şekilde darma duman Sebepsiz bir şekilde çok yorgun hissediyorum kendimi ki bir sürü iş bekliyor sırada
Mefkurem beni kaptan yardımcılığından çıkarır misin buralardayım ama yardımcı olamıyorum gereksiz kalabalık yapmayım
Akıllı karilariz vesselamaklin yolu birayni anda ayni seyi yazmisiz :))
sen biraz dikkat etsen cok guzel veriyosun
Kiz tombul dicek kadar kilon fazla degilki
1-2gunde odem cayi, dukan birasi yapsan cnm
Perşembe ananas yaparsan dahada fazla gider bence
bitki cayi da ic cnm ama suyun yerini tutmaz
Aramonlandirarak icmeyi dene
Su icmeden olmaz
aynen oyle cnm
Herjesin bi vakti varda ne zaman bilmiyoruz iste
paylastigin icin csagol cnm cok guzel bilgiler
Ülkede tarim ve hayvanciligin bitirilmesine öyle uzuluyorumki
Her tarafi betonlastirdilar, sonra ulke ilerledi oluyor
okudukca alintiya bas cevap vereceginde ekle deyince hepsi cikiyor
OUTE dan sonra cevabini yaziyorsun cnm
Sayfanin üstünde okunmamis mesaja git yeri var o zaman kaldığın yerden devam eder
Bazen bi sonraki sayfaya atliyor
her ay adet olundugu icin mecbur tartiliniyor cnm :))
Bu donemde suya tuza dikkat etmen lazim
Canım benim istediğimiz okula girecek puanı aldı şükür inşallah sıkıntı olmazsa tabiSüpeersin dilekk
Senin oğlan naptı cnm sonuç nasıl
Halaya kalkasım geldi,neyse ki tekim
Ne güzel yaylada olmak biz apartmanda tıkışıp kaldık
Ne kadar doğru makarnayı bile ekmekle yiyen bi ülkeyiz tatlı çeşitleri saymakla bitmez
yok yok 70 75 e razı olma inan 70 in altı çok fark ediyor aynı boydayiz bak ve benim vücudum hem sıkı hemde kas oranı yüksek 70le 66 arasında ciddi fark ediyorbnmde 1.58 boyum 70-75 kiloya razıyım iyi hissediyordm bklmgorurum insAllah yeniden
İyiyim canım şükür sen nasılsın bizde yarin kizimi okula yazdrcaz bklm hayisyla
hayatin hızlı akışını çocuklar büyüyünce fark ediyoruz zatenYarın okullar kalabalık olacak desenize. Bende kızımı yazdırıcm veli olmak nasıl acabatonla farklı karakterde veliyle uğraşmış biri olarak bilemedim. Bi de kızımın büyüyor olması da üzüntü verici bnm için
gelinin kızı çeyrek altınHava degisimi etkiliyor canim bende ayni durumdayim yaa
Keske düğününe cagirsaydi ya gelinin kızından bir ceyrek altin
Ay benimkinide yazdiricam ya ama çalışıyorum nasıl yapcam bakalim
aa kim ben mi1 gun 3 öğün sadece ananas yiyebilirsixn
Bu zor olur dersen
Sabah 2 yumurta peynir
Oglen aksam ananas yogurt, cacik gibi...
3 parmak anasi rendeleyebilir yada kucuj dograyip 3 ks. Yogurtla karistir ustune tarcinda guuzel olur
Bide bol su
baharrrr burdan kacmaya yer ariyor gibisin
Birakmammmmm :)))
ruzgarda polenleri iyice kaldiriyor o da etkili cnm
ne gzzel heyecanlar bunlar cnm keyfini cikart
Bizim kizda agustosta baslicak yuvaya
dilosum biliyorsun benim vazgeçmemek için en büyük sebebim lohusa iken arkadaşın bana dediği lafti hala aklıma gelir aynaya bakıncaOy benim kuzum okullara gidecek kadar büyüdü mü
Bahar ya mezun oluyormuşsun şuan kendimi yaşlanmış ve duygusal hissediyorum
Tebrik ederim canım inşallah dahada kilo vermek için buralarda olursa benim yaptığım hatayı yapma sakın
hadi hayırlı olsun canımCanım benim istediğimiz okula girecek puanı aldı şükür inşallah sıkıntı olmazsa tabi
Hayır canım neden sanane diyeyim.. Teşekkür ederim yorumunuz için. Eşimin babası babamla konuştu babamlar istemedi tartışma çıktı sonradan tamam deyip bıraktılar kayınvalidem dekarşı çıktı.. Kayınbabam ayrılmamjzı istemedi. Bende eşimin iyi niyetini görünce barışmak istedim evet zaten üzülüyordum doğru. Gerisini zamanla görücem abla umarım hayırlısı olur sağol yorumun içinPumpkin00 şimdi yapacağım yoruma belki tecrübe diyeceksin , belki çekmeyen bilmez , belki de sana ne be kadın
Senin ailen hani çok karşıydı ne değiştide nasıl oturup anlaşıp hadi barışın deniyor , kv hani sana demedigini bırakmamıştı ne değişti de seni gelin saydı iki gün sonra
Ben söyleyim başından beri niyetin buydu her söyleminde altından çıkan buydu bu kadar kişiyiz biri de çıkıp diyemez ki yok gerçekten çok kararlıydı Tuğçe diye
Kaç kere dönüp kaç kere öldüresiye dayak yeyip ayrilmissin , bu ne sevgi ,ne kader , ne alın yazısı
Bu senin bile bile ladesin ve diliyorum ki kızın için herşey güzel olur gerisi boş
İkiniz de tedavi görmelisiniz bence en azından o çocuk için
hosbuldum ablam valla yarın belli olacak o getiri abla aldım ama biliyorumHosgeldin mervecim
Tatilin getirisi ne oldu
birazcik aldım canim hosbuldumHoşgeldin canım, kilo aldım deme sakın
birazcik var canim Hosbuldum canım senin doğuma bisey kalmamis masallahAminnn canim benim insallah
Ne guzel cnm sende tamamen hazir olursn haftay ozaman insallah bebeginde zamanini bekler cnm gittinmi gene kontrole bi sorun yok dmi, bende 5 gund gidicem insallah cok heycanliym bu sefer bide cati muaynesi yapck doktor o yuzdende tedirginim biraz
Hosgeldin cnm insallah fazla artin yoktur :)
abla başınız sağolsunSelam kızlar oğlanın sınavı fena geçmemiş öyle dedi sonuçlar açıklandığında anliycaz.sinav günü esimin teyzesinin vefat ettigini ogrendik sinav olunca mecburen cenazeye gidemedik zaten yetisemezdik memleketteyiz simdi , teyze aynı zaman da eltimin de annesi , bu gün onu köyden aldik geldik Malatya ya ..anca yazacak zaman buldum eltime de burada baş sağlığına gelen cok olur az ona da destek olupbiraz hazırlık yapariz sakin de kalirsam telden yazarim yoksa da 2-3 haftaya eve dönünce ancak yazarım . Ölmedim yasiyorum demek icin yazdım hepimizi çok seviyorum sevdiklerimize bol bol sevdigimizi hissettip göstermeyi unutmayalım mutlu kalın
Hosbuldum hilalim cok şükür guzel geçtiHosgeldin mervecim nasılsın tatil nasıl gecti
geçmiş olsun canımKızlar gece cok kötü oldum idrar yolu enfeksiyonu oldu sanırım. Isyerindeki odam da klima sogukta çalışıyor hep ve uniformam elbise oldugu icin usutmekten kaynaklı sanırım
Sabaha kadar enfeksiyondan uyuyamadim 6 yi geçerken uyumusum bi yandan ağrım vardi. 8 de geri kalktim kendime gelemedim. Aksama dogru toparladim biraz
kuzum rabbim sifa versinSon bir saattir ağlamaktan içim çekildi
Hastalık ölüm bunlar olmasa keşke
Babaannemi yine hastaneye yatırmışlar bilmem ne değeri çok düşük çıkmış 2-3 gün içinde beyin kanaması geçirip vefat edebilirmiş şimdi iyi etmeye çalışacaklarmış
Artık çok yaşlandı çoookkkkk her an bekliyoruz aslında ama içimdeki sızı gitmiyor abimi de beni o ve halam büyüttü, hala daha da acayip sevgi dolu bi kadındır aradım nasılsın diye sesini duymak istedim belki bi daha konuşamam diye, mecali yok konuşmaya kızlarımı soruyor iyiler mi büyüdüler mi kilo aldılar mı
Yanında da halam kalıyor ve bugün oğlu mezun oluyor kep törenine katılamadı halam ona da apayrı üzüldüm keşke keşke ıufaklık azıcık daha büyük olsaydo da ben refakat etseydim babaAnneme de halam da oğlunun yanında olsaydı
Hosbuldum canimaskrhpozitif hg cnm bu arada alinti yaomayi unutmusum Pumpkin00 cnm hakkında hayırlısı insAllah herdey cok guzel olur bilmezsin belki miladinz olur insanlar değişmiyor ama ders alabiliyor kiymetini bilir insAllah
Afiyet olsun11:00=== 1 yk tuzlu yoğurt
1 yk lor peyniri
2 adet yağda yumurta
Domates, salatalık
16:00=== 3 adet ızgara baget
1 kase salata
İnşallah görürsün canım ve 60 ın da altına inersin o zaman daha güzel olcaz :))))bnmde 1.58 boyum 70-75 kiloya razıyım iyi hissediyordm bklmgorurum insAllah yeniden
İyiyim canım şükür sen nasılsın bizde yarin kizimi okula yazdrcaz bklm hayisyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?